2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hangi çeşit plesenta previa var sen de ki canım düzelbilir dedi doktorun.. benım doktorum öyle birşey demedi düzelmaz dedi belki ikinci çoçukta olmayabilir dedi ama bu çoçukta bununla yaşayacaksın 9 ay dedi..

öncelikle sana da gecmiş olsun arkadasım...inan hangi çesit bilmiyorum ama dr ilk söylediğinde cok korktuk hem senin hem de bebeğin hayati tehlikesi var dedi.bu haftaki kontrolde de nispeten biraz yukarı cıkmış dedi günde 15 dk.yürümeme izin verdi...ve 20 haftaya kadar kesin düzelir demedi ama var öyle ihtimal dedi.seninki daha farklı heralde Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.çok dikkat et kendine nolurtekrar gecmiş olsun Allah tez zamanda sifa versin inş..

Herkese slm ben ne zamandır giremiyodum şöle bi göz gezdirmek istedim yazdıklarınıza mşlh cinsiyetler çok kişide belli olmuş isimler bile konulmuş bende 12. haftada erkek olduğunu öğrenmiştim ismine gelince babası sağolsun her isme bi bahane buluyo kendisi isim bulup söylüyo örnek pusat gibi tabiiki ona katien koydurmamayı planlıyorum büyük ihtimal kayra olucak ben bunu istiyorum neyse gelelim ayrıntılıulturasona benim dr. 19+3 haftada yaptırdı yani geçen cumartesi ben acıbademe gidiyorum orada fiyat 10.50 tl ama bizim özel sigortadan dolayı biz 96 tl verdik çok şükür herşey süper çıktı 19+3 de kilosu 378 gr dı kemikleri vs gayet sağlıklı sordum dr. hangi haftalar içinde yapılması gerektiğini 18 le 22 haftalar arası dedi bana 24 haftada zaten kalbi tam gelişmiş oluyomuş o dönemdede kendi dr. tekrar bakıcak
tetenoz aşısına gelince ben onuda erkenden yaptırdım daha doğrusu sağlık ocağı aradı 17+2 haftalıkken vuruldu tam 1 ay sonra yani ocak 19 da tekrar 2. doz vurulcak
benim şeker yüklememde erken yapılmıştı 9 haftalıkken normalde 24. haftada yapılıyomuş 2.si şimdi 24 hafta tekrarlanıcak

bu arada ben oğlumun mobilyasına karar verdim ocak sonu gibi şiparişini vericez bebek arabamızıda pazar günü aldık çoğu gitti azı kaldı alıncakların bakalım yalnız bebek arabası tam bi kabusmuş öle çok alternatif olunca omu bumu insan sapıtıyo çok zor yani park yatağımız mama sandalyemiz bebek bezlerimiz yürütecimiz bunların çoğuda hediye gelenler sağolsun kızkardeşim ve halam donattılar babannelerden daha tık yok anca eee nasılsın o kadar :))
bende bu saatte hala ayaktayım akşam üstü şekerleme yapıyım dedim malesef ipin ucunu kaçırmışım gece uykusuna dalmış bedenim

bence 23. haftaya kadar yaptır derim ben

alt segmentli plesenta previa dedi.. rahim ağzına çok yakınmış ama tam bır rahimi tam olarak kapatmıyor yapışmamış yani kötünün iyisi dedi.. bu şükür diyorum napalım bizde zor bi hamilelık geçirecekmişiz .. kanamam olmadığı sürece sorun yok Allah a şükür hiç kanamam da olmadı.. doğum hazırlık yaparken 3 unite kan 1 unite aferez istedi doktorum 28 haftadn sonra hazır bulunsun dedi her ihtimale karşı.. eğer böyle giderse belki normal doğum yapabilirmişim ama o da bbelki dedi dedım bebeğimin canı sağolsun nasıl oluyorsa öyle olsun.. sende kendine çok dikkat canım sakın kollarını falan kaldırma aşağı kayıyor bebek iyice

malesef bu durumu ben 2. oğlumda yaşamıştım çok sıkıntılı bi durum plasenta previa ve doğuma kadar hastanede 3 sefer yattım ayrıca evde özel bi yatakta yatıyodum((
12.haftada plesanta devreye girdiğinde belli oluyo bağzı işilerde ilerleyen aylarında yukarıya çıkabiliyo ama benim gibi bağzılarında doğuma kadar bu riskli durum devam edebiliyo plesanta previa olan durumda en geç 37.hafatda bebeği alıyolar ve devamlı hatat ve hatta kımıldamadan yatılması gerekiyo bende bu bebeğimde çok korkmuştum çünki aynı durumu yaşama şansı yükseliyo çok şükür bi sorun olmadı sizlerede geçmiş olsun dua edelim yukarıya çıksın

kızlar gece gece zil çaldı saat 3,5 ta korkudan kalkamadım eşimde nöbette.. halen uyumadım ya bu ne ya kim basar o saatte kendimi odaya kitledim doğurmasam iyidir ilk defa kasılma hissettim

balığın taze olduguna emınsen bırsey olmaz canım hatta hazmı kolaylastırır ama emınsen taze olduguna ona göre iç
içmedım canım orladım kendımı hamıle olmasan bunu bıle dusunmezdım ama ınsan ıcındekı parcayı dusununce bırseyı yapmdan once 2 kere dusunuyor:)
işte aynen dun sabah adet agrım vardı o cok korkuttu benı noluyo dedimmbu sabah daha ıyıyım gece ara ara kasıldım ama cok degl sanırımbuna da alısmam lazım
yok canim biri sabah biri aksam hicbir sey olmaz
ben 2 saat arayla yedim
yogurt yiyip 2 saat sonra hamsi yedim
aradan saatler gecince bence hicbir sey olmaz
içmedım sabrettımm
iki ısım ıyıdır cnm bosver 2.ısmıde sen koyuver
oyy kuzummm sabah sabah guldurdun benı yaa
kızlar gece gece zil çaldı saat 3,5 ta korkudan kalkamadım eşimde nöbette.. halen uyumadım ya bu ne ya kim basar o saatte kendimi odaya kitledim doğurmasam iyidir ilk defa kasılma hissettim
en korktugum sey bılıyormusun esım olsa bıle o saatte zılın calması benı mahveder.dıkkat et canım dua et bol bol ....

2 hafta once saat 2:30 da cep tel caldı özel numara actım bı erkek kısık sesle bısey dedı korkudan hemen kapattım ama kalbım cıkacaktı bıdaha aradı esımı uyandırdım kalk ac su telı dedım eşim acında kapattı evlendıgımden berı ılk defa basıma boyle bırsey geldı telı kapattım ama uyuyamadım zaten sınekten korkan ben kurup kuurp durdum gece gece

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben bu sabah yıne 6 da oglusumun tekmelerıyel uyandım acıktım kalk dıyordu bana karnım gurul gurulkalktım cevızımı yedım sutumu ıctım tabı bırdaha uyuyamadıkhala ıcerdde mınık pasam yaramazlık yapıyor konusunca dahabı cosmaya basladı

ya ben galiba hareket hissediyorum karnımda pıt pıt bişiler:)daha cok kuvvetli değilde az az teyzeleri.

Bi sürahi değil 700 Yada 500ml kadar yaptıran biri sölemişti net olarak hatırlamıyorum onu ne kadar sürede içebilirsen oymuş yani sonra kan verme başka bili yok

Kıs sen gece boyunca nie uyumadın bi sürü msjlar gecenin bi vakti azıcık uyusaydınya belkide eşinse gelen anahtarı fln unuttu belki bize hbr vermeyi unutma

günaydın kızlar,çok kötü 1 sabaha merhaba dedim işe geldim erkek memur arkadaşımın önünde kustum ilk kez böyle 1 şey oldu lavaboya yetişemedim çok utandım adamı dışarı çıkarttım muayene odasına gidip 1 torba istifra ettim 2 haftadır çok iyiydim nerden geldi yine bu bulantı
ööfff karşılıklı masalarımız göz göze gelmemeye çalışıyorum ama tiksindim kendimden Allah'ım şifa ver çok zor aşermek

günaydın kuzular ve anaları.

Günaydın anneler...

berbat bi gece geçirdim yorgun olmamam rağmen doğru düzgün uyuyamadım...

puffff (

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bugun??? inşallah çook güzel mutlu huzurlu bigun geçirirsiniz...

gunaydin herkese gunesli ve soguk bir hava var bugn burada,

Günaydın canım, bunda utanacak ne var, bilerek ve isteyerek yapmıyorsun ki. Bence kendini boş yere strese sokma, olur böyle vakalar

yok yok yetmez gelsin tarifler
ben hepsinden bi karma bişiler saçmalarım artık bugün

Dün o kadar ıspanaktan bahsettiniz acaba ben de mi alsam derken eve bir gittim annem ıspanaklı börek yapmış :) Başka birşey istesem olacakmış, iş yerim için sabah kahvaltılığım da çıkmış oldu, oooh mis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…