- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.201
okadar sıkıntılı olduğunu bilmiodum canım, Allah kolaylık versin sana sağ salim kucaına almayı nasip etsin bebişi iişalah
hangi çeşit plesenta previa var sen de ki canım düzelbilir dedi doktorun.. benım doktorum öyle birşey demedi düzelmaz dedi belki ikinci çoçukta olmayabilir dedi ama bu çoçukta bununla yaşayacaksın 9 ay dedi..
kızlar bu ayrıntılı ultrason hangi hafta aralıklarında yapılıyor? ben doktora sordum önce şeker yüklemei dedi..19 aralıka randevu verdi..o zaman 23. haftada olacağım..ayrıntılı için 23. haftadan sonra geç kalmış olur muyum?..
kızlar soruma cevap istiyorum..geç kalmış olmaz mıyım randevu almak için ? Bunu doktora sormalıyım biliyorum ama ben arka arkaya sorunca çok hızlı gidiyorsun hepsi sırayla diyip beni susturmuştu..ben de o an bu hesabı yapamadım tabi...taaa 19 aralığa şeker yüklemesi için gideceğim bir dahakine..ve bana doktor tel falan vermedi..siz hastaneyi aratıp mı bağlatıyorsunuz? doktora telden ulaşabiliyor musunuz? kafam karıştı benim..o kadar yoğun ki tele bağlmazlar gibi geliyor..ağlayasım var
öncelikle sana da gecmiş olsun arkadasım...inan hangi çesit bilmiyorum ama dr ilk söylediğinde cok korktuk hem senin hem de bebeğin hayati tehlikesi var dedi.bu haftaki kontrolde de nispeten biraz yukarı cıkmış dedi günde 15 dk.yürümeme izin verdi...ve 20 haftaya kadar kesin düzelir demedi ama var öyle ihtimal dedi.seninki daha farklı heralde Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.çok dikkat et kendine nolurtekrar gecmiş olsun Allah tez zamanda sifa versin inş..
merhaba,aynı durum bende de var malesef ve sürekli yatıyorum bu hafta dr.az az yürümeme izin verdi normalde sadece wc ye kalkıyordum.ama 20. haftaya kadar düzelebiliyormuş benimde az da olsa düzelme varmış.inş atlatacağız bu günleride üzülmesin ve dr.söylediğine uysun mutlaka...
içmedım canım orladım kendımı hamıle olmasan bunu bıle dusunmezdım ama ınsan ıcındekı parcayı dusununce bırseyı yapmdan once 2 kere dusunuyor:)balığın taze olduguna emınsen bırsey olmaz canım hatta hazmı kolaylastırır ama emınsen taze olduguna ona göre iç
işte aynen dun sabah adet agrım vardı o cok korkuttu benı noluyo dedimmbana verdigi fitili ben 19. hafta icinde toplam 3 kere kullandim
3 gun boyunca kullandiriyordu
birinde karnim adet sancisi gibi agriyor demistim doktora bir de vajinama agri sokuluyor demistim vermisti. 3 ile 5 gun arasi daha fazla kullanma demisti ve vajinadan fitil degildi bu popodan
ikinci kullandigimda idrarda bakteri vardi
ucuncu kullandigimda da yola cikicam ucaga binicem otobuse binicem diye rahim gerilmesin rahatla diye vermisti
sanirim rahimi guclendiriyorlar toparliyorlar bazi fitiller oyle birsye vermistir sana da doktorun aklima o geldi
dogru dıyorsun ya bebeklerımızı saglıkla doguralım yeter kı ne olucak verırız
içmedım sabrettımmyok canim biri sabah biri aksam hicbir sey olmaz
ben 2 saat arayla yedim
yogurt yiyip 2 saat sonra hamsi yedim
aradan saatler gecince bence hicbir sey olmaz
iki ısım ıyıdır cnm bosver 2.ısmıde sen koyuveresim ikinci isim istedigini soyledi
iki ismi olanlarin hayatta daha basarili oldugunu ve iki ismin kisiye sayginlik kattigina inaniyor
mecburen kabul ettim cok sicak bakmasam da
tabi ikinci ismi benim secmem konusunda anlasaraksimdi isim dusunmem lazim
19 haftalık olduuukyarılıyoruz inş yakında.
ben geçen ne saçmaladm biliyomusunuz :) doktoradan geldik birden hüzünlendm sebebi de bebeğin 16 haftalık olması bnm yanlış hesap yapıp 14 haftamız kaldığını düşünmem ve az zamanımız kaldı artık ayrılıyoruz diye aklımdan geçmesine kdar manyağım ciddi ciddi hüzünlendm hem bir an önce kucağıma almak istiyorum hem de şidmi her an beraber olmamız hoşuma gidiyo okula da gidiyoruz birlikte ama ilerde onu bırakıp gitmek zorunda kalcam
en korktugum sey bılıyormusun esım olsa bıle o saatte zılın calması benı mahveder.dıkkat et canım dua et bol bol ....kızlar gece gece zil çaldı saat 3,5 ta korkudan kalkamadım eşimde nöbette.. halen uyumadım ya bu ne ya kim basar o saatte kendimi odaya kitledim doğurmasam iyidir ilk defa kasılma hissettim
kızlar seker yuklemesını soranlar olmus
ben daha once yaptırdım
oyle 1 bardak fılan degıl barız bı surahı sekerlı berbat bı su ıcıyoruzzz
snra 1. Saatte ve 2. Saatte tekrar kan vererek 2defa degere bakıyorlar
o 2 saat boyunca zaten ac karnasın bıde o su ıyıce mıdeyı bulandırıyo tabı
benden ozmn koldan almıslardı
saatler ıcın aralıklar var ıste o aralıkları gecmezse kandakı artıs yırtıyoruzzz
yuksekse sayet gelsın dıyetler
kızlar gece gece zil çaldı saat 3,5 ta korkudan kalkamadım eşimde nöbette.. halen uyumadım ya bu ne ya kim basar o saatte kendimi odaya kitledim doğurmasam iyidir ilk defa kasılma hissettim
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bu sabah yıne 6 da oglusumun tekmelerıyel uyandım acıktım kalk dıyordu bana karnım gurul gurulkalktım cevızımı yedım sutumu ıctım tabı bırdaha uyuyamadık hala ıcerdde mınık pasam yaramazlık yapıyor konusunca dahabı cosmaya basladı
günaydın kuzular ve anaları.
Günaydın anneler...
berbat bi gece geçirdim yorgun olmamam rağmen doğru düzgün uyuyamadım...
puffff(
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bugun??? inşallah çook güzel mutlu huzurlu bigun geçirirsiniz...
gunaydin herkese gunesli ve soguk bir hava var bugn burada,günaydın kızlar,çok kötü 1 sabaha merhaba dedim işe geldim erkek memur arkadaşımın önünde kustum ilk kez böyle 1 şey oldu lavaboya yetişemedim çok utandım adamı dışarı çıkarttım muayene odasına gidip 1 torba istifra ettim 2 haftadır çok iyiydim nerden geldi yine bu bulantı
ööfff karşılıklı masalarımız göz göze gelmemeye çalışıyorum ama tiksindim kendimden Allah'ım şifa ver çok zor aşermek
günaydın kızlar,çok kötü 1 sabaha merhaba dedim işe geldim erkek memur arkadaşımın önünde kustum ilk kez böyle 1 şey oldu lavaboya yetişemedim çok utandım adamı dışarı çıkarttım muayene odasına gidip 1 torba istifra ettim 2 haftadır çok iyiydim nerden geldi yine bu bulantı
ööfff karşılıklı masalarımız göz göze gelmemeye çalışıyorum ama tiksindim kendimden Allah'ım şifa ver çok zor aşermek
gunaydin herkese gunesli ve soguk bir hava var bugn burada,
yok yok yetmez gelsin tarifler
ben hepsinden bi karma bişiler saçmalarım artık bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?