2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gune gene erkenden başladım ahh ahh yarın sbah ıse gıdeceğim ve emınım cıkamayacağım yataktan
inş öğleden sonra yolcuyuz ve ıns bu sefer rahat bır yolculuk olur cunku geldğimde bel ve sırt agrım 3 gunde geçti
inş 1 ay sonra ev bulmaya geleceğiz belki de daha erken

kızlar gece gece zil çaldı saat 3,5 ta korkudan kalkamadım eşimde nöbette.. halen uyumadım ya bu ne ya kim basar o saatte kendimi odaya kitledim doğurmasam iyidir ilk defa kasılma hissettim

canım bazı densızler gece vaktı zile basmaya bayılıyorlar oturdugumuzda evın zılı bozuktu yaptırmadık nasılsa kımse gelmıyor diye 2 ay oldu takılalı olur olmaz zamanlarda zıl çalıyor

günaydın canım hiç utanılacak şey mi sonucta hamılesın, ee hamıle olmasan bıle gayet ınsancıl bişey
hiç kafana takma

senin şu spor yapma azmine hayranım, ben de ara ara koşu bantlarını araştırıp tam alacakken vazgeçiyorum. Şu aralar yine depreşti, dün başladım araştırmalara, e malum kilo aldı başını gidiyor. Eşimi de kandırmaya çalışıyorum yürüyüş doğumu da kolaylaştırıyor bak diye :) Vazgeçmezsem önümüzdeki ay alıcam inşallah

insallah bundan sonra olmaz canim bulantin
benim 7 gunde bir ya da 10 gunde bir oluyor
ama o da katlanabilir boyutta zorlamiyor neyseki
ona da raziyim zaten yeter ki ara ara gelsin

ben de razıyım ara ara gelmesine canım ama ne bilim aylardır öle bi bıkkınlık olmuş ki bende..artık hiç bulanmayayım istiyorum...

ya bu şeker yüklemesi olayı benim korkulu rüyam...öle şekerli bişiler hayatta içemem bi de aç karna mümkün değil...içersem de kesin kusarım..o zaman nasıl ölçülecek benim şekerim...

saol canım ama kafama takmıyorum çünkü bu şekilde doğum yapmış bir sürü insan var doktorun dedıklerını yapıyorum henüz sorunla karşılaşmadım normal hamileler gb geçiyor benımde

canım geçmiş olsun kötü bi durummuş ya...bu durumun bizde olma ihtimali var mı..yani bu haftadan sonra filan çıkabilir mi ortaya..

Günaydın canım, bunda utanacak ne var, bilerek ve isteyerek yapmıyorsun ki. Bence kendini boş yere strese sokma, olur böyle vakalar

haklısınız kızlar 1 daha ne zaman böyle rahat rahat kusucam di mi
1 de fark ettim oğlum ne zaman sert 1 tekme atsa o zaman kusuyorum sıpa ya nasıl vuruyosa midem ağzımdan çııkıyoo

günaydın kızlar...benim bebişten ses seda yok hala..bişiler kıpırdıyo gibi oluyo bazen ama emin olamıyorum ya..az önce kahvaltı yaparken eşim diyor ki bi tepki var mı kahvaltıya..yok nerde diyorum..o da diyor ki ağzı doludur annesi ondan tepki vermiyordur:)

gunaydın canım
benım oğlan ankaraya geldım gelelı oyle sessiz kı arada ben burdayım dıyor o kadar :26: istanbuldakı gıbı tum gun tekmeleyım, korkutayım yok

gunaydın canım
benım oğlan ankaraya geldım gelelı oyle sessiz kı arada ben burdayım dıyor o kadar :26: istanbuldakı gıbı tum gun tekmeleyım, korkutayım yok

vayyy senin oğlan büyümüş de evini mi özlemiş...yerim ben onun tekme atan ayacıklarını...tatlı yiyip deneyeyim diyom onu da yapamıyom midem bulanıyor tatlı yiyemyorum..ee napsın sıpam anası onun sevdiği şeyleri yiyemiyo ki tekmelesin :26:

sürahi mi Ben sadece 2 bardak içmiştim. Hastaneden hastaneye fark var demekki. Mide bulantısı yaşayanlar için belki zor olabilir ama bana kötü gelmemişti, bildiğin şekerli su tadı

herkese günaydın hayırlı günler fıstıklar..
meli1 sen ogretmen miydin?
yok canım ben özel sektörde çalışıyorum, grafikerlik yapıyorum..
yaa benım canım çook sut ıstıyooo sabah 2 kutu ıctımm aksam da ayıptır solemesı balık yedım bısı olmaz dıyorlar ama dayanamıyorum aserıyorum resmen
ben bazen balığın yanında yoğurt yiyorum
canım bence ayrıntılıda belli olur, gittiğin yerle anlaş gösterene kadar tekrar gidip gir..benim gideceğim görüntüleme merkezi iyi görüntü alamazsak, alana kadar sizi birkaç kez çağırıyoruz dedi..ben cinsiyeti biliyorum bu arada başka şeyler için iyice bakılsın istiyorum..
gecmiş olsun canım, inşallah düzelir sağ salim, hayırlı bi şekilde evladına kavuşursun..
hehe.aferim annesi bi dediğini ikiletmemişsin oğluşunun.benim oğluşumda cumartesi günü çok tekmeledi sabah ama annesinin uykusu o kadar ağırki kalkıp kahvaltı yapamadım o da pes edip uyudu bi süre sonra..bir de şunu farkettim, kardan dolayı cuma işe gitmemiştim, cuma-cumartesi-pazar dinlenmiş olduğum için bebek çok hareketliydi..işyerinde o da yoruluyo galiba yavrum..
ya ben galiba hareket hissediyorum karnımda pıt pıt bişiler:)daha cok kuvvetli değilde az az teyzeleri.
canım 2 haftaya kadar o pıtpıtlar çok güçleniyo, hadi gözünaydın..
aynen canım bende bazen bişeyler aşeriyorum sonra pat diye karşıma çıkıyor..bi de şunu farkettim rabbim bize öyle kolaylaştırıyorki herşeyi..sanki hamile olduğumuz için ve karnımızdaki melek için işlerimiz kolaylaştırılıyor ..

snow canım, bana da ilk başlarda dr. endol fitil vermişti, hiç ağrım yoktu o zamanlar eğer şiddetli ağrın olursa bunu makattan kullan demişti..sonra araştırmıştım o fitille ilgili kötü şeyler okumuştum ve içim rahat etmedi doktorumu değiştirdim..değiştirdiğm doktorda kullanma demişti..söylemeden geçemedim canım, kullanacaksan da dikkatli ol..tekrar geçmiş olsun..

dsde canım çok geçmiş olsun, iyi şeyler düşünmeye çalış moralini yüksek tut..daha yolumuz uzun, doğum sonrası için morale, güce ihtiyacımız var..

bu arada dün 3'lü test sonucumuzu aldık, herşey yolunda çok şükür :) Şimdi 4 gözle ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz, o da temiz çıkarsa değmeyin keyfimize :)

çok ağladım ben bu yazıya gerçekten milyonlarca kadın arasından bebeklerimiz bizi seçiyormu ki, bir de sabahki okuduğum habere çok ağladım anne baba ve 13 aylık bebek arabayla uçurumdan yuvarlanmış anne baba ölmüş onların cesetlerinin biraz ötesinde küçük zeynepi ağlayarak emeklerken bulmuşlar, yavrum benim nasıl korkmuş, nasıl çaresiz rabbim bütün melek yavruları korusun

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, bu arada zamansız olmazsa ben cumartesi bebişkomun bilgilerini yollamıştım ama uygun olursan beni de ekler misin listeye?
İSİM hsos
YAŞ 28
SAT
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 28 mayıs 2013
CİNSİYET kız
BEBİŞİN İSMİ azra naz
ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ ilk

kızlar gece gece zil çaldı saat 3,5 ta korkudan kalkamadım eşimde nöbette.. halen uyumadım ya bu ne ya kim basar o saatte kendimi odaya kitledim doğurmasam iyidir ilk defa kasılma hissettim

canım çok dikkat et, şimdi nasılsın?haber ver bize. bizim sıkıntılara dayanıklı, pozitif düşünceli, öflemeyen, pöflemeyen dsde mizi kim korkuturmuş öyle? kıyamam sana. inşallah güzel uyumuşsundur.

ayyyy garip olmuş ama ne yapalım, hamileyiz biz? kusarız da, gazlarız da isteyerek yapmıyoruz ki :26: inşallah sen çok çekme bulantıdan yoksa kus boşver, başka zaman bulamazsın böyle kusacak ona göre

bu arada dün 3'lü test sonucumuzu aldık, herşey yolunda çok şükür :) Şimdi 4 gözle ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz, o da temiz çıkarsa değmeyin keyfimize :)

hayırlı olsun canım, ben de cuma alıcam sonucumu inşallah, sağlıklıdır bebişkom. ayrıntılıyı da atlatırız inşallah hepimiz güzelce.

bu arada ANKARA'daki anne adayları için minik bir ayrıntılı ultrason araştırması yaptım. şöyle ki
Lina Tıp merkezi radyolog yok, kadın doğumcu bakıyor eledim ben
Fatih Hastanesi 2 radyolog var 150 tl olabilir
Servet Ünsal radyolog var 180 tl olabilir
29 Mayıs radyolog var ? makineleri güzel oluyor
İbni sina radyolog var ? geç randevu veriyorlar

Son düzenleme:

tatlıyı hala yıyemıyorum arada canım ıstıyo yıyorum ve sonu husran o yuzden agzıma surmuyorum benım deli oğlan cok ses varken tepki veriyor

ya ben kesin kusarımm...nasıl ölçülecek benim şeker ya...

yengem 4 yıl önce yaptırdıgında hemsırenın uzerıne kusmuştu

herkese günaydın hayırlı günler fıstıklar..

yok canım ben özel sektörde çalışıyorum, grafikerlik yapıyorum..

canım bende grafikerim ama eşim asker olunca memurlugu sectim

kızlar günde iki küçük activia yiyorum abartıyo muyum sizce? normal yoğurt mu yesem bilemedim..işyerinde bunlar kolayıma geliyor..
bu arada kızlar suda doğum mu yapsak aklıma geldi yine, daha kolay falan yazıyor ne dersiniz?

aslında bende memurluk istiyorum..evli bir bayan için daha iyi oluyor memur olmak..ama üşeniyorum canım kpss hazırlığına..hazırlıktı, yerleşmeydi baya bi stresli geliyor.. :44: sen o aşamaları geçip yerleşmişsin maaşallah.. bende özeldi, eve iş almaydı derken iyi kötü idare edicem artıkın..

herkese iyi bir gün dilerim..
Ben bu haftaya çok tembel başladım..evde bir sürü iş var ama eve gittiğim gibi pijamaları giyip tv açıp uzanıyorum..hatta dün uyumuşum eşim gelince uyandım..Bugün yemek de yok..Ne yapacağımı da bilmiyorum:26: çamaşır, bulaşık, dağınıklık aldı başını gidiyor üfffff hafta sonu annem vardı gidince arkasından çok ağladım..tam 14 yıldır ailemden ayrı oturuyorum..annem hep gelir giderdi el saallar yollardım..ama bu sefer çok koydu..sabaha kadar da yatakta ağladım..eşim artık şüphelenmeye başladı..bana söylemediğin bir şey mi var neden bu kadar çok ağladın diye..ben de omuzumu silkip durdum..ağlaya ağlaya ama sen annem gibi yemek yapmıyorsun annem kadar uzun ayak masajı da yapmıyorsun diye..
benimki hemen kedi oldu annen gittiyse kocan var ağlama diye
ama öyle olmuyor işte..evde işler beni bekler..

cok ıyı bırsey
ama duydugum kadariyla ikinci dogumda boyle bir sansimiz oluyormus ilk dogumda izin yokmus
tabi emin degilim

ben de ikincide dusunuyorum
hem saglikli

yoğurdunu kendin yapma şansın varsa daha iyi olur cnım ben öyle yapıyorum kçk sklma kplarında tşıybilirsin activia hkkında pk blgm yok ama diğr yoğrtlrdn dha ktkılı olblr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…