- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.221
kızlar gece gece zil çaldı saat 3,5 ta korkudan kalkamadım eşimde nöbette.. halen uyumadım ya bu ne ya kim basar o saatte kendimi odaya kitledim doğurmasam iyidir ilk defa kasılma hissettim
günaydın kızlar,çok kötü 1 sabaha merhaba dedim işe geldim erkek memur arkadaşımın önünde kustum ilk kez böyle 1 şey oldu lavaboya yetişemedim çok utandım adamı dışarı çıkarttım muayene odasına gidip 1 torba istifra ettim 2 haftadır çok iyiydim nerden geldi yine bu bulantı
ööfff karşılıklı masalarımız göz göze gelmemeye çalışıyorum ama tiksindim kendimden Allah'ım şifa ver çok zor aşermek
ohhhh bı kendıme geldım yaa yemegımı yaptım ese ayrı bana ayrı :)
bırazdan işe gıdıcek babamız bu arada 7 km yurudum kosu bandında
sporu duzenlı yapamıyorum aksılıkler cıkıyor artık haftada 2 3 yapmaya calısıcam
bıraz uzanıp dınleneyım 3 saattır ful ayaktayım :)
insallah bundan sonra olmaz canim bulantin
benim 7 gunde bir ya da 10 gunde bir oluyor
ama o da katlanabilir boyutta zorlamiyor neyseki
ona da raziyim zaten yeter ki ara ara gelsin
kızlar seker yuklemesını soranlar olmus
ben daha once yaptırdım
oyle 1 bardak fılan degıl barız bı surahı sekerlı berbat bı su ıcıyoruzzz
snra 1. Saatte ve 2. Saatte tekrar kan vererek 2defa degere bakıyorlar
o 2 saat boyunca zaten ac karnasın bıde o su ıyıce mıdeyı bulandırıyo tabı
benden ozmn koldan almıslardı
saatler ıcın aralıklar var ıste o aralıkları gecmezse kandakı artıs yırtıyoruzzz
yuksekse sayet gelsın dıyetler
saol canım ama kafama takmıyorum çünkü bu şekilde doğum yapmış bir sürü insan var doktorun dedıklerını yapıyorum henüz sorunla karşılaşmadım normal hamileler gb geçiyor benımde
Günaydın canım, bunda utanacak ne var, bilerek ve isteyerek yapmıyorsun ki. Bence kendini boş yere strese sokma, olur böyle vakalar
gune gene erkenden başladımahh ahh yarın sbah ıse gıdeceğim ve emınım cıkamayacağım yataktan
inş öğleden sonra yolcuyuz ve ıns bu sefer rahat bır yolculuk olur cunku geldğimde bel ve sırt agrım 3 gunde geçti
inş 1 ay sonra ev bulmaya geleceğiz belki de daha erken
canım bazı densızler gece vaktı zile basmaya bayılıyorlaroturdugumuzda evın zılı bozuktu yaptırmadık nasılsa kımse gelmıyor diye 2 ay oldu takılalı olur olmaz zamanlarda zıl çalıyor
günaydın canım hiç utanılacak şey mi sonucta hamılesın, ee hamıle olmasan bıle gayet ınsancıl bişey
hiç kafana takma
günaydın kızlar...benim bebişten ses seda yok hala..bişiler kıpırdıyo gibi oluyo bazen ama emin olamıyorum ya..az önce kahvaltı yaparken eşim diyor ki bi tepki var mı kahvaltıya..yok nerde diyorum..o da diyor ki ağzı doludur annesi ondan tepki vermiyordur:)
gunaydın canım
benım oğlan ankaraya geldım gelelı oyle sessiz kı arada ben burdayım dıyor o kadar :26: istanbuldakı gıbı tum gun tekmeleyım, korkutayım yok
kızlar seker yuklemesını soranlar olmus
ben daha once yaptırdım
oyle 1 bardak fılan degıl barız bı surahı sekerlı berbat bı su ıcıyoruzzz
snra 1. Saatte ve 2. Saatte tekrar kan vererek 2defa degere bakıyorlar
o 2 saat boyunca zaten ac karnasın bıde o su ıyıce mıdeyı bulandırıyo tabı
benden ozmn koldan almıslardı
saatler ıcın aralıklar var ıste o aralıkları gecmezse kandakı artıs yırtıyoruzzz
yuksekse sayet gelsın dıyetler
sürahi miBen sadece 2 bardak içmiştim. Hastaneden hastaneye fark var demekki. Mide bulantısı yaşayanlar için belki zor olabilir ama bana kötü gelmemişti, bildiğin şekerli su tadı
yok canım ben özel sektörde çalışıyorum, grafikerlik yapıyorum..meli1 sen ogretmen miydin?
ben bazen balığın yanında yoğurt yiyorumyaa benım canım çook sut ıstıyooo sabah 2 kutu ıctımm aksam da ayıptır solemesı balık yedım bısı olmaz dıyorlar ama dayanamıyorum aserıyorum resmen
canım bence ayrıntılıda belli olur, gittiğin yerle anlaş gösterene kadar tekrar gidip gir..benim gideceğim görüntüleme merkezi iyi görüntü alamazsak, alana kadar sizi birkaç kez çağırıyoruz dedi..ben cinsiyeti biliyorum bu arada başka şeyler için iyice bakılsın istiyorum..slm arkadaslar,bebişlerinin cinsiyetini öğrenen anneler nekadar da şanslı...benim bebişim biraz inatcı cıktı göstermiyo(
3 ocak ta ayrıntılı usg için randevu aldık orda belli olurmu acaba??? bide kontrollerde hersey normal çok şükür ayrıntılı da bi problem cıkmaz değilmi arkadaslar??cok endişeliyim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş...
gecmiş olsun canım, inşallah düzelir sağ salim, hayırlı bi şekilde evladına kavuşursun..merhaba,aynı durum bende de var malesef ve sürekli yatıyorum bu hafta dr.az az yürümeme izin verdi normalde sadece wc ye kalkıyordum.ama 20. haftaya kadar düzelebiliyormuş benimde az da olsa düzelme varmış.inş atlatacağız bu günleride üzülmesin ve dr.söylediğine uysun mutlaka...
hehe.aferim annesi bi dediğini ikiletmemişsin oğluşunungunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bu sabah yıne 6 da oglusumun tekmelerıyel uyandım acıktım kalk dıyordu bana karnım gurul gurulkalktım cevızımı yedım sutumu ıctım tabı bırdaha uyuyamadık hala ıcerdde mınık pasam yaramazlık yapıyor konusunca dahabı cosmaya basladı
canım 2 haftaya kadar o pıtpıtlar çok güçleniyo, hadi gözünaydın..ya ben galiba hareket hissediyorum karnımda pıt pıt bişiler:)daha cok kuvvetli değilde az az teyzeleri.
aynen canım bende bazen bişeyler aşeriyorum sonra pat diye karşıma çıkıyor..bi de şunu farkettim rabbim bize öyle kolaylaştırıyorki herşeyi..sanki hamile olduğumuz için ve karnımızdaki melek için işlerimiz kolaylaştırılıyor ..Dün o kadar ıspanaktan bahsettiniz acaba ben de mi alsam derken eve bir gittim annem ıspanaklı börek yapmış :) Başka birşey istesem olacakmış, iş yerim için sabah kahvaltılığım da çıkmış oldu, oooh mis :)
"Sevgili Bebeğim;
Bebeklerin
annelerini seçtiklerine dair bir yazı okumuştum vaktiyle bir dergide. Gülüp
geçmiştim o zamanlar. Ama artık pekala mümkün geliyor bu fikir. Gökyüzünde
... meleklerle yan yana oturup kainatın koca kataloğundan anneni seçerken düşlüyorum
seni. Önünde kocaman bir kitap açık duruyor. İçinde renk renk fotoğraflar. Her
bir fotoğrafın altında kısa tanıtım bilgileri. Melekler sabırla çeviriyor
sayfaları. Sen alıcı gözle bakıyorsun tek tek tüm adaylara.
"Bu değil.." diyorsun. "Yok bu da değil.."
Ne doktorlar, ne mühendisler, ne ev hanımları, ne iş
kadınları geçiyor gözünün önünden. Geçit töreni gibi. Hiçbirine alaka
duymuyorsun. Oysa oldukça iddialı anne adayları var içlerinde. İşini iyi yapan,
sevgi dolu ve hayli marifetli kadınlar bunlar. Sen gene de oralı olmuyorsun.
Derken yeni bir sayfa açıyor yanındaki tombul melek ve
benim resmim çıkıyor karşına. İyi bir fotoğrafım değil bu. Saçlarımı
beceriksizce toplamışım(...) Altında
tanıtım bilgilerim. Muhtemelen şöyle yazıyor:
"Kafası karışık, hayatı düzensiz, henüz tam olarak
kendini bulamamış, arayış halinde...
Sen minicik parmağını benim resmime doğru sallayarak,
"Hah, bak bu eğlenceli olabilir.." diyorsun meleğe. "Şuna
biraz yakından bakayım."
Nasıl ve niye kâinatın onca başarılı anne adayı arasından
beni seçtiğini bilmiyorum. Belki de çılgın bir kızsın sen. Dört dörtlük bir
anneyi sıkıcı buluyorsun. Ya da beni benden iyi tanıyorsun şimdiden. Bendeki
potansiyeli görüyorsun. Eksiklerimi, zaaflarımı aşmama, hatalarımı düzeltmeme
yardım edersin. Rehberim olursun, en güzel öğretmenim.
Dedim ya, niye nasıl beni seçtiğini bilemiyorum. Ama bir
şeyi bilmeni istiyorum:
Sana müteşekkirim. Seçiminle onurlandım. Gururlandım.
İnşallah hayatta hiçbir zaman, "Ulan o koskoca katalogdan bula bula bunu mu
bulmuşum. Başka birini seçseydim keşke.." dedirtmem sana. Seni mahcup ederim
diye ödüm patlıyor."
Elif Şafak
tesekkur ederım hepnızden allah razı olsun....
sabah baya kotuydum endol fıtıl verdı doktorum ıyı geldı hala rahımde kasılmalarım var ama sabahkı gıbı degıl cok normalmıs ıcım sımdı daha rahat doktorum sıddetlenırse hıc durma gel dedı ama oglenden berı aynı sekılde hareket halınde oluyor sadece bebiş hareketlerıne baglı bırsey sanırım...
kızlar gece gece zil çaldı saat 3,5 ta korkudan kalkamadım eşimde nöbette.. halen uyumadım ya bu ne ya kim basar o saatte kendimi odaya kitledim doğurmasam iyidir ilk defa kasılma hissettim
günaydın kızlar,çok kötü 1 sabaha merhaba dedim işe geldim erkek memur arkadaşımın önünde kustum ilk kez böyle 1 şey oldu lavaboya yetişemedim çok utandım adamı dışarı çıkarttım muayene odasına gidip 1 torba istifra ettim 2 haftadır çok iyiydim nerden geldi yine bu bulantı
ööfff karşılıklı masalarımız göz göze gelmemeye çalışıyorum ama tiksindim kendimden Allah'ım şifa ver çok zor aşermek
bu arada dün 3'lü test sonucumuzu aldık, herşey yolunda çok şükür :) Şimdi 4 gözle ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz, o da temiz çıkarsa değmeyin keyfimize :)
vayyy senin oğlan büyümüş de evini mi özlemiş...yerim ben onun tekme atan ayacıklarını...tatlı yiyip deneyeyim diyom onu da yapamıyom midem bulanıyor tatlı yiyemyorum..ee napsın sıpam anası onun sevdiği şeyleri yiyemiyo ki tekmelesin :26:
ya ben kesin kusarımm...nasıl ölçülecek benim şeker ya...
canım bende grafikerim ama eşim asker olunca memurlugu sectimherkese günaydın hayırlı günler fıstıklar..
yok canım ben özel sektörde çalışıyorum, grafikerlik yapıyorum..
tatlıyı hala yıyemıyorum arada canım ıstıyo yıyorum ve sonu husran o yuzden agzıma surmuyorumbenım deli oğlan cok ses varken tepki veriyor
yengem 4 yıl önce yaptırdıgında hemsırenın uzerıne kusmuştu
canım bende grafikerim ama eşim asker olunca memurlugu sectim
kızlar günde iki küçük activia yiyorum abartıyo muyum sizce? normal yoğurt mu yesem bilemedim..işyerinde bunlar kolayıma geliyor..
bu arada kızlar suda doğum mu yapsak aklıma geldi yine, daha kolay falan yazıyor ne dersiniz?
kızlar günde iki küçük activia yiyorum abartıyo muyum sizce? normal yoğurt mu yesem bilemedim..işyerinde bunlar kolayıma geliyor..
bu arada kızlar suda doğum mu yapsak aklıma geldi yine, daha kolay falan yazıyor ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?