2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!

koca bir gülümsemeyle başlayan bir de güneşli havanın verdiği huzurla perçinleşen güzeellll bir güne merhaba

hepinizi kocaammaaaaannnn öpüyoruz....:13::13::13::13::13::13::13:

Herkese günaydın kızlar,2 gündür evin tozunu alıcam ama üşengeçlikten yapamıyorum birazdan kalkıp inşallah alıcam.Birde 2 gündür yürüyüş yapamıyorum bakalım yavaş yavaş çıkayım diyorum.

merhabalar güzel anneler ve minik melekleri:)

nasılsınız bakalım görüşmeyeli. ben bu sıralar sürekli gaz problemi yaşıyorum. aslında baştan beri gaz problemim vardı ama son 2 gündür dahada arttı. gazdan bazen karnım ağrıda yapıyor. üşütüyormuyuz acaba ondan mı oluyor yoksa bu sıralarda yaşanması gereken normal bir süreçmi bilmiyorum. doktora 9 ocakta gidicem ya çokta var daha
siz böyle problemlerle karşılaşıyor musunuz?
bebişimin hareketlerini daha hissedemediğim için en ufak bir ağrıda korkuyorumda. Bebişim hadi kızım sende artık tep biraz anneni:)

evlenmeden hallettım dugunden sonraya kalsaydı ımkansızdı benım ıcın nerede calışıyorsun canım

ahhh ahh hıcbır şey annenın yerını tutmuyorrr

ben özellikle akşamları lpg tüpü gibi geziyorum, kociş alay ediyo benle, benim kızım da tembel biraz, başlarda korkuyordum ama artık alıştım.

yok hemşirenin üstüne kusmam herhalde poşet filan götürürüm:))))) şekeri nasıl ölçülmüştü yengenin...:26:

once oglusumu sonra kendmı doyuruyorum artık bole
ekledım cnm satını bılmıyormuydun?
bende yıyorum cnm cok sevıyorum cıleklı yada kayısılısı ozellıkle
suda dogum normal dogum bunlar bana cok ters

hormonlarımız tavan yaptı belli..uzme kendını canımm

günaydınlar hamişler ve tatlı bebişleri

biz bu haftaya çok ama çok yoğun başladık, dün eşim hastaneye yattı yarın ameliyat olacak
öğlene kadar onunla beraber hastanedeydim
sonra işe geldim akşam da annemlere gittim, eşim çıkana kadar annemlerde kalacağım
tam bir prenses muamelesi gördüm babam annem kardeşim herkes ayrı bir ilgi gösteriyor, şımarmamak elde değil

bu hafta sonu kuzumuzun ismine de karar verdik Ela olacak Inşallah ismi
herkesin ortaklaşa beğenip onayladığı isim Ela oldu
Artık Inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile gelir minnoşumuz, hepimizin minnoşları

4 ocak da ayrıntılı ultrason randevumuz var, mapus yatar gibi gün sayıyorum resmen daha geçen hafta gördüm ama yine özledim

gaz problemi bu aralar bizde de revaçta, hatta önceki gece wc'ye kalktığımda nefes bile alamıyordum, o derece yani, ben üşütmediğimden de eminim çok dikkat ediyorum çünkü. Büyük ihtimal yediğimiz şeyler gaz yapıyor, mesela ben o gün lahana yemiştim

günaydınlaaaaaaaarrrrrr :))))) minnak kuzularınızı çok öptüm öptüm öptüüüüüüüüüüümmmm,,,,ısırdım ,,,,,,,bitirdim ,,,,hepiciğini

sizlerede selamlar bu arada ay hayırlısıyla doğsunlarda,, o gamzeli parmaklarını kıt kıt yemek istiyorum... bugün bebeğime özlem tavan yapmış durumda ...burnumun direkleri kalmadı sızlamaktan

kızlarrr dualarım kabul oldu.pekbıcıcı bende tahminin dogru cıktı PRENSESIM geliyor
hayırlı olsun kızın sağlıkla doğsun inşallah

canımcım dün geçmişi hiç okumadım görmedim rahatsız olduğunu rabbim en acilinden bol bol şifalar versin inşallah bir an önce geçsin gitsin inşallah
artık içim rahat kızım diyebilirim.%100e çıktık şükür. kızıma bi kız dedik bi erkek dedik o da ne olduğunu şaşırdı yavrucum.ama artık kesinleşti.artık alınacaklar beni bekler:9
anam kızlar geldi yetişti hayırlı olsun kızın canım

eşine çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin............. isminizde hayırlı olsun çok çok beğendim

eşine şimdiden geçmiş olsun canım

canımmm cok gecmıs olsun allah esıne acıl sıfalar versın ınsallahhhh

ela favorım cnm cok guzel

daha ıyıyım cnm cok tesekkur ederım

eşine çok geçmiş olsun.

ben bebeğimi en son 3 aralıkta görmüştüm , 9 ocağa kadar da göremiycem. aslında doktora ayda bir gidiyordum ama ayrıntılı için başka bir doktora gidicez oda sadece çarşambaları bakıyormuş o sebeple gecikti bu ay kızımla buluşmamız. sağlıklı olsunlarda biz anneler sabrederiz artık.

yok hemşirenin üstüne kusmam herhalde poşet filan götürürüm:))))) şekeri nasıl ölçülmüştü yengenin...:26:

ben 2 yıl önce yaptırmıştım gızlı seker mı falan vardı dıye de bir bardaktan bıraz fazla tatlı bır şey içerdiler 1,5 saat sonra tekrar baktılardı sekerıme yengeme de aynı oyle olmuş onun bırden mıdesı kalkmış ondan cıkarmış

canım eşine cokkk geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
kızının da ismi hayırlı olsun

eşine çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin............. isminizde hayırlı olsun çok çok beğendim

eşine şimdiden geçmiş olsun canım

canımmm cok gecmıs olsun allah esıne acıl sıfalar versın ınsallahhhh

ela favorım cnm cok guzel

daha ıyıyım cnm cok tesekkur ederım

sağolun kızlar Inşallah en kısa zamanda iyileşir ayağa kalkar
Duygusallığım tavan yapıyor eşimi düşündükçe ama o anlarda gıcıklıklarını düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum

Bu arada snow sana da çok çok geçmiş olsun, alıntıdan okudum dünkü olayı
Rabbim bebişlerimizi korusun Inşallah

gectı sayılır cnm cok saol:)

daha kahvaltı yapalı 2 saat olmadı ama ben acıktımmmm
2 haşlanmış yumurta, bıraz peynır, kasar, tulum peynırı, amaaa ne mumkun gene acıktım

seninde baya olmuş görmeyeli
Insan çok özlüyor ya küçümenleri ama dediğin gibi iyi olsunlar da biz özlemeye razıyız

sağol teyzesi, ismi uğurlu gelir Inşallah

bızde ısım konusunu netlestıremedık eşim yiğite karar vermişti...ama duha olarak degıstırebılırız sızce nasıl anlamı:kusluk vakti.kuranı kerımde 93.sureninn ismi.ve karanlıktan aydınlıga cıkıs demek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…