- 24 Eylül 2012
- 273
- 0
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.241
aslında bende memurluk istiyorum..evli bir bayan için daha iyi oluyor memur olmak..ama üşeniyorum canım kpss hazırlığına..hazırlıktı, yerleşmeydi baya bi stresli geliyor.. :44: sen o aşamaları geçip yerleşmişsin maaşallah..bende özeldi, eve iş almaydı derken iyi kötü idare edicem artıkın..
herkese iyi bir gün dilerim..
Ben bu haftaya çok tembel başladım..evde bir sürü iş var ama eve gittiğim gibi pijamaları giyip tv açıp uzanıyorum..hatta dün uyumuşum eşim gelince uyandım..Bugün yemek de yok..Ne yapacağımı da bilmiyorum:26: çamaşır, bulaşık, dağınıklık aldı başını gidiyorüfffff hafta sonu annem vardı gidince arkasından çok ağladım..tam 14 yıldır ailemden ayrı oturuyorum..annem hep gelir giderdi el saallar yollardım..ama bu sefer çok koydu..sabaha kadar da yatakta ağladım..eşim artık şüphelenmeye başladı..bana söylemediğin bir şey mi var neden bu kadar çok ağladın diye..ben de omuzumu silkip durdum..ağlaya ağlaya ama sen annem gibi yemek yapmıyorsun annem kadar uzun ayak masajı da yapmıyorsun diye..
benimki hemen kedi oldu annen gittiyse kocan var ağlama diye
ama öyle olmuyor işte..evde işler beni bekler..
merhabalar güzel anneler ve minik melekleri:)
nasılsınız bakalım görüşmeyeli. ben bu sıralar sürekli gaz problemi yaşıyorum. aslında baştan beri gaz problemim vardı ama son 2 gündür dahada arttı. gazdan bazen karnım ağrıda yapıyor. üşütüyormuyuz acaba ondan mı oluyor yoksa bu sıralarda yaşanması gereken normal bir süreçmi bilmiyorum. doktora 9 ocakta gidicem ya çokta var daha
siz böyle problemlerle karşılaşıyor musunuz?
bebişimin hareketlerini daha hissedemediğim için en ufak bir ağrıda korkuyorumda. Bebişim hadi kızım sende artık tep biraz anneni:)
tatlıyı hala yıyemıyorum arada canım ıstıyo yıyorum ve sonu husran o yuzden agzıma surmuyorumbenım deli oğlan cok ses varken tepki veriyor
yengem 4 yıl önce yaptırdıgında hemsırenın uzerıne kusmuştu
canım bende grafikerim ama eşim asker olunca memurlugu sectim
once oglusumu sonra kendmı doyuruyorum artık boleherkese günaydın hayırlı günler fıstıklar..
yok canım ben özel sektörde çalışıyorum, grafikerlik yapıyorum..
ben bazen balığın yanında yoğurt yiyorum
canım bence ayrıntılıda belli olur, gittiğin yerle anlaş gösterene kadar tekrar gidip gir..benim gideceğim görüntüleme merkezi iyi görüntü alamazsak, alana kadar sizi birkaç kez çağırıyoruz dedi..ben cinsiyeti biliyorum bu arada başka şeyler için iyice bakılsın istiyorum..
gecmiş olsun canım, inşallah düzelir sağ salim, hayırlı bi şekilde evladına kavuşursun..
hehe.aferim annesi bi dediğini ikiletmemişsin oğluşunun.benim oğluşumda cumartesi günü çok tekmeledi sabah ama annesinin uykusu o kadar ağırki kalkıp kahvaltı yapamadım o da pes edip uyudu bi süre sonra..bir de şunu farkettim, kardan dolayı cuma işe gitmemiştim, cuma-cumartesi-pazar dinlenmiş olduğum için bebek çok hareketliydi..işyerinde o da yoruluyo galiba yavrum..
canım 2 haftaya kadar o pıtpıtlar çok güçleniyo, hadi gözünaydın..
aynen canım bende bazen bişeyler aşeriyorum sonra pat diye karşıma çıkıyor..bi de şunu farkettim rabbim bize öyle kolaylaştırıyorki herşeyi..sanki hamile olduğumuz için ve karnımızdaki melek için işlerimiz kolaylaştırılıyor ..
snow canım, bana da ilk başlarda dr. endol fitil vermişti, hiç ağrım yoktu o zamanlar eğer şiddetli ağrın olursa bunu makattan kullan demişti..sonra araştırmıştım o fitille ilgili kötü şeyler okumuştum ve içim rahat etmedi doktorumu değiştirdim..değiştirdiğm doktorda kullanma demişti..söylemeden geçemedim canım, kullanacaksan da dikkatli ol..tekrar geçmiş olsun..
dsde canım çok geçmiş olsun, iyi şeyler düşünmeye çalış moralini yüksek tut..daha yolumuz uzun, doğum sonrası için morale, güce ihtiyacımız var..
ekledım cnm satını bılmıyormuydun?
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, bu arada zamansız olmazsa ben cumartesi bebişkomun bilgilerini yollamıştım amauygun olursan beni de ekler misin listeye?
İSİM hsos
YAŞ 28
SAT
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 28 mayıs 2013
CİNSİYET kız
BEBİŞİN İSMİ azra naz
ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ ilk
canım çok dikkat et, şimdi nasılsın?haber ver bize. bizim sıkıntılara dayanıklı, pozitif düşünceli, öflemeyen, pöflemeyen dsde mizi kim korkuturmuş öyle?kıyamam sana. inşallah güzel uyumuşsundur.
ayyyy garip olmuş ama ne yapalım, hamileyiz biz?kusarız da, gazlarız da isteyerek yapmıyoruz ki :26: inşallah sen çok çekme bulantıdan yoksa kus boşver, başka zaman bulamazsın böyle kusacak ona göre
hayırlı olsun canım, ben de cuma alıcam sonucumu inşallah, sağlıklıdır bebişkom. ayrıntılıyı da atlatırız inşallah hepimiz güzelce.
bu arada ANKARA'daki anne adayları için minik bir ayrıntılı ultrason araştırması yaptım. şöyle ki
Lina Tıp merkezi radyolog yok, kadın doğumcu bakıyor eledim ben
Fatih Hastanesi 2 radyolog var 150 tl olabilir
Servet Ünsal radyolog var 180 tl olabilir
29 Mayıs radyolog var ? makineleri güzel oluyor
İbni sina radyolog var ? geç randevu veriyorlar
bende yıyorum cnm cok sevıyorum cıleklı yada kayısılısı ozellıklekızlar günde iki küçük activia yiyorum abartıyo muyum sizce? normal yoğurt mu yesem bilemedim..işyerinde bunlar kolayıma geliyor..
bu arada kızlar suda doğum mu yapsak aklıma geldi yine, daha kolay falan yazıyor ne dersiniz?
herkese iyi bir gün dilerim..
Ben bu haftaya çok tembel başladım..evde bir sürü iş var ama eve gittiğim gibi pijamaları giyip tv açıp uzanıyorum..hatta dün uyumuşum eşim gelince uyandım..Bugün yemek de yok..Ne yapacağımı da bilmiyorum:26: çamaşır, bulaşık, dağınıklık aldı başını gidiyorüfffff hafta sonu annem vardı gidince arkasından çok ağladım..tam 14 yıldır ailemden ayrı oturuyorum..annem hep gelir giderdi el saallar yollardım..ama bu sefer çok koydu..sabaha kadar da yatakta ağladım..eşim artık şüphelenmeye başladı..bana söylemediğin bir şey mi var neden bu kadar çok ağladın diye..ben de omuzumu silkip durdum..ağlaya ağlaya ama sen annem gibi yemek yapmıyorsun annem kadar uzun ayak masajı da yapmıyorsun diye..
benimki hemen kedi oldu annen gittiyse kocan var ağlama diye
ama öyle olmuyor işte..evde işler beni bekler..
merhabalar güzel anneler ve minik melekleri:)
nasılsınız bakalım görüşmeyeli. ben bu sıralar sürekli gaz problemi yaşıyorum. aslında baştan beri gaz problemim vardı ama son 2 gündür dahada arttı. gazdan bazen karnım ağrıda yapıyor. üşütüyormuyuz acaba ondan mı oluyor yoksa bu sıralarda yaşanması gereken normal bir süreçmi bilmiyorum. doktora 9 ocakta gidicem ya çokta var daha
siz böyle problemlerle karşılaşıyor musunuz?
bebişimin hareketlerini daha hissedemediğim için en ufak bir ağrıda korkuyorumda. Bebişim hadi kızım sende artık tep biraz anneni:)
hayırlı olsun kızın sağlıkla doğsun inşallahkızlarrr dualarım kabul oldu.pekbıcıcı bende tahminin dogru cıktı PRENSESIM geliyor
canımcım dün geçmişi hiç okumadım görmedim rahatsız olduğunu rabbim en acilinden bol bol şifalar versin inşallah bir an önce geçsin gitsin inşallahtesekkur ederım hepnızden allah razı olsun....
sabah baya kotuydum endol fıtıl verdı doktorum ıyı geldı hala rahımde kasılmalarım var ama sabahkı gıbı degıl cok normalmıs ıcım sımdı daha rahat doktorum sıddetlenırse hıc durma gel dedı ama oglenden berı aynı sekılde hareket halınde oluyor sadece bebiş hareketlerıne baglı bırsey sanırım...
anam kızlar geldi yetiştiartık içim rahat kızım diyebilirim.%100e çıktık şükür. kızıma bi kız dedik bi erkek dedik o da ne olduğunu şaşırdı yavrucum.ama artık kesinleşti.artık alınacaklar beni bekler:9
günaydınlar hamişler ve tatlı bebişleri
biz bu haftaya çok ama çok yoğun başladık, dün eşim hastaneye yattı yarın ameliyat olacak
öğlene kadar onunla beraber hastanedeydim
sonra işe geldim akşam da annemlere gittim, eşim çıkana kadar annemlerde kalacağım
tam bir prenses muamelesi gördümbabam annem kardeşim herkes ayrı bir ilgi gösteriyor, şımarmamak elde değil
bu hafta sonu kuzumuzun ismine de karar verdik Ela olacak Inşallah ismi
herkesin ortaklaşa beğenip onayladığı isim Ela oldu
Artık Inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile gelir minnoşumuz, hepimizin minnoşları
4 ocak da ayrıntılı ultrason randevumuz var, mapus yatar gibi gün sayıyorum resmen daha geçen hafta gördüm ama yine özledim
biz bu haftaya çok ama çok yoğun başladık, dün eşim hastaneye yattı yarın ameliyat olacak
sonra işe geldim akşam da annemlere gittim, eşim çıkana kadar annemlerde kalacağım
tam bir prenses muamelesi gördümbabam annem kardeşim herkes ayrı bir ilgi gösteriyor, şımarmamak elde değil
Artık Inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile gelir minnoşumuz, hepimizin minnoşları
4 ocak da ayrıntılı ultrason randevumuz var, mapus yatar gibi gün sayıyorum resmen daha geçen hafta gördüm ama yine özledim
canımmm cok gecmıs olsun allah esıne acıl sıfalar versın ınsallahhhhgünaydınlar hamişler ve tatlı bebişleri
günaydınlaaaaaaaarrrrrr :))))) minnak kuzularınızı çok öptüm öptüm öptüüüüüüüüüüümmmm,,,,ısırdım ,,,,,,,bitirdim ,,,,hepiciğini
sizlerede selamlar bu aradaay hayırlısıyla doğsunlarda,, o gamzeli parmaklarını kıt kıt yemek istiyorum... bugün bebeğime özlem tavan yapmış durumda ...burnumun direkleri kalmadı sızlamaktan
hayırlı olsun kızın sağlıkla doğsun inşallah
canımcım dün geçmişi hiç okumadım görmedim rahatsız olduğunu rabbim en acilinden bol bol şifalar versin inşallah bir an önce geçsin gitsin inşallah
anam kızlar geldi yetiştihayırlı olsun kızın canım
yok hemşirenin üstüne kusmam herhalde poşet filan götürürüm:))))) şekeri nasıl ölçülmüştü yengenin...:26:
eşine çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin............. isminizde hayırlı olsun çok çok beğendim
eşine şimdiden geçmiş olsun canım
canımmm cok gecmıs olsun allah esıne acıl sıfalar versın ınsallahhhh
ela favorım cnm cok guzel
daha ıyıyım cnm cok tesekkur ederım
sağolun kızlar Inşallah en kısa zamanda iyileşir ayağa kalkar
Duygusallığım tavan yapıyor eşimi düşündükçe ama o anlarda gıcıklıklarını düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Bu arada snow sana da çok çok geçmiş olsun, alıntıdan okudum dünkü olayı
Rabbim bebişlerimizi korusun Inşallah
eşine çok geçmiş olsun.
ben bebeğimi en son 3 aralıkta görmüştüm , 9 ocağa kadar da göremiycem. aslında doktora ayda bir gidiyordum ama ayrıntılı için başka bir doktora gidicez oda sadece çarşambaları bakıyormuş o sebeple gecikti bu ay kızımla buluşmamız. sağlıklı olsunlarda biz anneler sabrederiz artık.
ben 2 yıl önce yaptırmıştım gızlı seker mı falan vardı dıye de bir bardaktan bıraz fazla tatlı bır şey içerdiler 1,5 saat sonra tekrar baktılardı sekerıme yengeme de aynı oyle olmuş onun bırden mıdesı kalkmış ondan cıkarmış
canım eşine cokkk geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
kızının da ismi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?