2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
daha kahvaltı yapalı 2 saat olmadı ama ben acıktımmmm
2 haşlanmış yumurta, bıraz peynır, kasar, tulum peynırı, amaaa ne mumkun gene acıktım

o oğluşun kahvaltısıydı:) şimdiki senin için öyle düşün.... bendde bi yumurta ,bi bardak çay ,bi lokma nutella sürdüm ekmeğe ,bi dahaki öğün akşam eşim gelince 5 te

Günaydın kızlar :)
ben de 17 ocak gibi gitmeyi düşünüyorum şeker yüklemesine..bana ilk oğlumda bi zorluk çıkarmamıştı bu test,1 bardak kadar bi şekerli su içirmişlerdi o kadar,bulantım falan da olmamıştı çok şükür :) umarım yine aynı şekilde olur..
Herkese iyi günler

gecmıs olsun esıne
ismi cok guzel kizinin, hayirli olsun canim

canım ben Duha'yı kızda duydum:26:
Uniseks kullanılıyor olabilir, anlamı bence çok güzel

merhaba kızlar ya gece ayakları kasları cekılıyormus gıbı agrıyıp uyanan varmı ama kalkınca bıraz sonra o agrı gecıyor

Duha çok güzel kulağa çok hoş geliyor, anlamı da bence çok güzel canım. Biz de isim konusunda anlaşamadık ben büşra olsun istiyorum, anlamı da güzel müjde demek ama eşim beğenmiyor. kızım da oğlum gibi bir hafta isimsiz durmaz inşallah bunu doğmadan önce netleştiririz.

merhaba kızlar ya gece ayakları kasları cekılıyormus gıbı agrıyıp uyanan varmı ama kalkınca bıraz sonra o agrı gecıyor

magnezyum kullanmama rağmen ben ayak ve bacaklarda kas çekilmelerini yaşıyorum hala
magnzeyum eksikliğinden oluyormuş dozumuzu arttırdı doktorumuz bakalım düzelecek mi

sen kullanıyormusun magnezyum?

Canım benim ayaklarımda değil de kasıklarımda hatta vajinada öyle bir ağrı var parçalanacakmış gibi ağrıyor yatakta dönerken, kalkarken çok zorlanıyorum kalkınca ağrıdan eser yok. Doktor vajinit olmuşsun dedi fitil verdi vajinadan kullanıyorum biraz rahatladı gibi bakalım geçecekmi?

saol cnm sımdılık cok begeendım esım de onayladı gıbı:)

inş dogum yapmadan netlesır cnm büşra guzel nesını begenmıyorkı acaba:)

merhaba hepinize güzel anneler,
paçalarımdan yorgunluk akıyor malesef...İzmir gezisi çok yorucu geldi. ama çok güzeldi. her taraf ışıl ışıl olmuş.yılbaşı geliyor diye alsancak, gelin kız gibiydi. gece 1de döndük. şimdi de okulda gözlerim kapanıyor...

canım yaa kafanı karıştırmak istemem ama benm kulağıma çok hoş gelmiyo aslında anlamı çok güzel ne niyetle koyduğunda çok önemli ama sanki söylenişi zor gb h den dolayı dua gb söylenip anlaşılabilir ve bi arkadaşında dediği gb kız ismi olarakta kullanılabilir :44: ama tabi siz bilirsiniz en iyisini fikir sorduğun için söyleyim dedim:44:

aslında ılk once duhan olarak soyledımesıme ama anlamı isim ıcın ıyı degıldı vazgectık.bıızm kulagımıza hos geldı.ayrıca kızım olursa da dua olarak dusundum yanında:)

fıkır sundum tabı cnm begenmek zorunda degılsınızkı:)suanda esımın keyfını beklıyorum:)

bu arada bizimde isim yok ortada hala herkese yorum yapıyorum ama
çok kafam karışık napıcam bilmiyorum
bu aralar iki dedenin ismini koyucam gb hissediyorum aslında istemiyodum çok ama birini koyarsam öbürünüde koyarım gb geliyo komik olcak ama gönül fln almış oluruz bakalım
yani daha doğrusu eşiminkini koyarsam kendi babamınkinide koyarım inşallah onu koyma konusundada asıl kendi ailemden çok baskı görüyorum yani eşimin babasının ismini koyma konusunda herkes iyi olur diye söylüye söylüye bu fikre alıştırdılar beni galiba nası oldu bilmiyorum

siz sevdiyseniz kararlıysanız zatn bize laf düşmezki

canım malesef duzenlı yapamıyorumkı bu ara cok dısardaydım yarındna sonrada he rgun yengem cagırıcak
bebegıne okuncak sureler var 40 cıkana kadar yıne aksıcak ve buna ragmen 3 kg almısım kendıme azcık dıkkat etmesem
6 7 kg garantıydı kosu bandını sıddetle tavsıye ederım bebegım dogsun kendıme geleyım yıne cıkcam hatta yavruma plastıgını bıle almayı dusunuyorum
buyusun bıraz oda spor yapsın :)

suda doğum favorımdı hamıelık oncesı ama sımdılerde epıdural normal dogum baska bısey dusunemıyorum :)

magnezyum kullanmama rağmen ben ayak ve bacaklarda kas çekilmelerini yaşıyorum hala
magnzeyum eksikliğinden oluyormuş dozumuzu arttırdı doktorumuz bakalım düzelecek mi

sen kullanıyormusun magnezyum?

ben de yni seyi soracaktim
magnezyum kullaniyor musun
eger vermediyse de doktorun bu ara kuruyemis ve muz tuket bakalim iyi gelir

ya bırı daha magnezyum eksıklıgı dedı doktoruma en son gıttıgımde kalca ıcı agrı varıc ılerkı aylarda verırım demıstı
pekte ıyı degıl ılacını tuketmek ama bu gıdısle verıcek baska yolu yok
muz ara ara yıyorum kuruyemısten bu ara sogudum cevız mecbur yıyorum

yok canım benımkı kasık agrısı degıl onuda hafıf hafıf cekıyorum ama bu baska agrı
sanada tekrardan cok gecmıs olsun umarım gecer canım

günaydın herkeslere.....ben çooooooookkkkk uykusuzum..hamileliğimin başından beri tek şikyatim bu,gece uyuyamıyorum,her yarım saatte bir uyanıp,sonra uykuya dalmakta zorluk çekiyorum..karnım sertleşiyor,bacaklarım ağrıyor,hiçbir pozisyonda rahat edemyorum..bir de sabah kalkıp o halde işe gelyorum,uyukluyorum şuan resmen..bu durumu yaşayan var mı aranızda..ne olur bir fikir verin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…