- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.261
daha kahvaltı yapalı 2 saat olmadı ama ben acıktımmmm
2 haşlanmış yumurta, bıraz peynır, kasar, tulum peynırı, amaaa ne mumkun gene acıktım
gecmıs olsun esınegünaydınlar hamişler ve tatlı bebişleri
biz bu haftaya çok ama çok yoğun başladık, dün eşim hastaneye yattı yarın ameliyat olacak
öğlene kadar onunla beraber hastanedeydim
sonra işe geldim akşam da annemlere gittim, eşim çıkana kadar annemlerde kalacağım
tam bir prenses muamelesi gördümbabam annem kardeşim herkes ayrı bir ilgi gösteriyor, şımarmamak elde değil
bu hafta sonu kuzumuzun ismine de karar verdik Ela olacak Inşallah ismi
herkesin ortaklaşa beğenip onayladığı isim Ela oldu
Artık Inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile gelir minnoşumuz, hepimizin minnoşları
4 ocak da ayrıntılı ultrason randevumuz var, mapus yatar gibi gün sayıyorum resmen daha geçen hafta gördüm ama yine özledim
bızde ısım konusunu netlestıremedık eşim yiğite karar vermişti...ama duha olarak degıstırebılırız sızce nasıl anlamı:kusluk vakti.kuranı kerımde 93.sureninn ismi.ve karanlıktan aydınlıga cıkıs demek..
gecmıs olsun esıne
ismi cok guzel kizinin, hayirli olsun canim
canım ben Duha'yı kızda duydum:26:
Uniseks kullanılıyor olabilir, anlamı bence çok güzel
bızde ısım konusunu netlestıremedık eşim yiğite karar vermişti...ama duha olarak degıstırebılırız sızce nasıl anlamı:kusluk vakti.kuranı kerımde 93.sureninn ismi.ve karanlıktan aydınlıga cıkıs demek..
merhaba kızlar ya gece ayakları kasları cekılıyormus gıbı agrıyıp uyanan varmı ama kalkınca bıraz sonra o agrı gecıyor
merhaba kızlar ya gece ayakları kasları cekılıyormus gıbı agrıyıp uyanan varmı ama kalkınca bıraz sonra o agrı gecıyor
Canım benim ayaklarımda değil de kasıklarımda hatta vajinada öyle bir ağrı var parçalanacakmış gibi ağrıyor yatakta dönerken, kalkarken çok zorlanıyorum kalkınca ağrıdan eser yok. Doktor vajinit olmuşsun dedi fitil verdi vajinadan kullanıyorum biraz rahatladı gibi bakalım geçecekmi?merhaba kızlar ya gece ayakları kasları cekılıyormus gıbı agrıyıp uyanan varmı ama kalkınca bıraz sonra o agrı gecıyor
Duha çok güzel kulağa çok hoş geliyor, anlamı da bence çok güzel canım. Biz de isim konusunda anlaşamadık ben büşra olsun istiyorum, anlamı da güzel müjde demek ama eşim beğenmiyor.kızım da oğlum gibi bir hafta isimsiz durmaz inşallah bunu doğmadan önce netleştiririz.
canım yaa kafanı karıştırmak istemem ama benm kulağıma çok hoş gelmiyo aslında anlamı çok güzel ne niyetle koyduğunda çok önemli ama sanki söylenişi zor gb h den dolayı dua gb söylenip anlaşılabilir ve bi arkadaşında dediği gb kız ismi olarakta kullanılabilir :44: ama tabi siz bilirsiniz en iyisini fikir sorduğun için söyleyim dedim:44:
aslında ılk once duhan olarak soyledımesıme ama anlamı isim ıcın ıyı degıldı vazgectık.bıızm kulagımıza hos geldı.ayrıca kızım olursa da dua olarak dusundum yanında:)
fıkır sundum tabı cnm begenmek zorunda degılsınızkı:)suanda esımın keyfını beklıyorum:)
senin şu spor yapma azmine hayranım, ben de ara ara koşu bantlarını araştırıp tam alacakken vazgeçiyorum. Şu aralar yine depreşti, dün başladım araştırmalara, e malum kilo aldı başını gidiyor. Eşimi de kandırmaya çalışıyorum yürüyüş doğumu da kolaylaştırıyor bak diye :) Vazgeçmezsem önümüzdeki ay alıcam inşallah
kızlar günde iki küçük activia yiyorum abartıyo muyum sizce? normal yoğurt mu yesem bilemedim..işyerinde bunlar kolayıma geliyor..
bu arada kızlar suda doğum mu yapsak aklıma geldi yine, daha kolay falan yazıyor ne dersiniz?
magnezyum kullanmama rağmen ben ayak ve bacaklarda kas çekilmelerini yaşıyorum hala
magnzeyum eksikliğinden oluyormuş dozumuzu arttırdı doktorumuz bakalım düzelecek mi
sen kullanıyormusun magnezyum?
ben de yni seyi soracaktim
magnezyum kullaniyor musun
eger vermediyse de doktorun bu ara kuruyemis ve muz tuket bakalim iyi gelir
Canım benim ayaklarımda değil de kasıklarımda hatta vajinada öyle bir ağrı var parçalanacakmış gibi ağrıyor yatakta dönerken, kalkarken çok zorlanıyorum kalkınca ağrıdan eser yok. Doktor vajinit olmuşsun dedi fitil verdi vajinadan kullanıyorum biraz rahatladı gibi bakalım geçecekmi?
siz sevdiyseniz kararlıysanız zatn bize laf düşmezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?