2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
nihayet ayrıntılı ultrason için randevu alabildim nisa hastanesınden
gercı ful dolu 23. haftaya kadar yaptırabılırsınız dedı ama gunler esıme uymuyor
bizi araya sıkıstırmaya calısıcak 10 aralık için 142.5 tl bebiş yüzünü gösterirse cd de vericeklermiş :)
inşallah o gune bosluk bulurlarr

İnşallah araya sıkıştırırlar ve bebişin de yüzünü gösterir, 10 ocak demek istedin sanırım. Ben de yarın kontrole gideceğim dr ayrıntılı için randevu alırız sana demişti hiç sormadım da nereden alacak, ne kadar tutacak diye. Benim kayınpeder bize geldi çok tutarsa sponsor olmasını teklif ederiz eee büyükbaba olmak kolay değil
Geceleri hep kötü rüyalar görüyorum yaaa, dün gece de eşim başkasıyla evleniyordu

cok ıyı bırsey
ama duydugum kadariyla ikinci dogumda boyle bir sansimiz oluyormus ilk dogumda izin yokmus
tabi emin degilim

ben de ikincide dusunuyorum
hem saglikli

bi arkadasımın ablası ingilterede yaptı suda doğum.hemde ilk bebeğine ama burda nerde yapılırı bilmem..havalar ısıncak biz doğurana kadar bi deniz kenarına mı gitsek acaba..karpuz kabugunu suya düşürelim

bende rad görüntüleme merkezinden cumartesiye randevu aldım canım cd veriyorlar ve iyi görüntü alana kadar çağırıyoruz dedi.. bi de 25 yıllık tecrübeli radyoloji uzmanı bakıyormuş..perinatolog bulamadım malesef yakında..kendi hastanemi aradım tel.de fiyat veremiyoruz prensip gereği dedi..dedim fiyatı bilmeden nasıl geleceğim, sadece fiyat için git gel mi yapacağım hamile halimle..o zaman hiç gelmeye gerek yok ben fiyat aldığım bir yerde çektiririm usg mi dedim kızdım kapattım..

bende dün ilk kez ebru şallı cd sinden hamile pilatesi yaptım..50 dakika sonra çok yorulup bıraktım..birbuçuk saat sürüyor cd..zaten topumda yoktu toplu kısma gelince bırakmış oldum..ama bilmiyorum sıkı disiplin gerek insan üşeniyor..bir kez bile zor geldi yahu..
canım epidural normal doğumu biraz araştırmam lazım..epidural güzel ağrı azaltıyor ama yan etkileri de var o yüzden azcık dişimizi sıkıp direkt normal mi yapsak ki??

bence muayneye gitmeden çikolata ye bikaç tane. o zaman bebek kıpır kıpır oluyo.illaki gösterir yani yüzünü..

merhaba güzel anneler ve melekleri ,
hafta sonu oğluşumuza birazcık alışveriş yaptık abarttıkmı bilmiyorum ama resimlerini çekince ekleyeceğim.
10 tane zıbın aldım 3 ü kısa kollu diğerleri uzun 4 tane ayaklı alt aldım , çok almadımki ayaksız olanları daha kullanışlı oluyomuş onlardan alıcam, ananeside zıbınlar aldı , hastane çıkışını ve takımı olan banyo havlusunu babannesi aldı , alt açma setini ve battaniyeseinide halası aldı , hastane çıkışının 5 parçalı az olanın aldm,nevresim takımı aldım 2 adet, çorap aldım , ağız bezi , banyo yaptırmak için küvet kova ve maşrapa içine yatırmak için aparat varmış onu aldım , kızlar bişi dicem dayanamadım bebek şekerlerinide aldım mıknatıslı biblo magnetlerden onları koymak için bebek arabası şeklinde sepette aldım , ayy bişiler daha aldık ama şimdilik hatırlayamıyorum.zaten bebek arabamızıda almıştık. şimdilik baktığımda dolabına yerleştirdik ve doldu :) ilk zamanlar için acil kıyafet ihtiyaçlarını aldık sanırım açıkçası biraz erken oldu ama elime para geçti başka bir yere harcamadan bebeğimiz için harcadık bizde.
bakım seti (krem şampuan vs) , bebek bezi ,benim için pijama takımı , iç çamaşır ,terlik vs. para biriktirip sonraya bırakıcam çok bişi kalmadı gibime geliyo ama mutlaka çıkar bişeyler daha. bu arada anneannesi oğluşumuza saydığım kadarıyla 6 -7 tane yelek hırka vs. ördü ve örüyoda , durduramıyo kendini :) benim babannem ve halalarımda örüyorlar ufaktefek şeyler bakalım , hamarat hanımların hali başka canım , bu arada şimdiden gelinimiz olmak isteyen minik kuşlara duyrulur , çeyiz konusunda çok meraklı ve istekliyizdir , herşeyi eksizsiz tam yapılacaktır :124:

slm kızlarr napıosunuzz bakalaımm
3 bınınce sayfaya doğru yardırmıssınız maaşallah
okusam da bıtmez annem
bızde ıyıyız kızımla dun akşam tepık değil çifte yedim maaşallah
ayy korktum bi de mıdem bı garip oldu..koca ayaklı kızım didim yıktı ortalığı
hafta sonudakocişle kavgalıydık
arkadasımyemeğe davet etti hep görüştüğüz bı grup var
davet eden arkadsın esını sevmıo esım tamda sigarayı bıraktı ya
gıtmem die tutturdu bende sen gelmezsen gelem ben gıtcem dedim
onun ıcınde hasta dedim
felekten bi çaldık hiç glmediğim kadar güldüömm ogunn
ama bı dahakıne ne uydurcam bılmıorum sız napıosunuz
esı benım arkadasım cok sevıorum ama
zaten benımde sayılırda görüştüğüm seçiciyimdir
onlarıda kaybetmek ıstemıorumm
en ıyısı dovim ben

canim.bende.de var diyordum gecti cok sukur ama bir saat ayakta durup.temizlik.yapinca cikiyor tekrardan.beslenmene de.dikkat.ediyorsun.aslinda.ama.fazla yoruluyorsun ondan.bence

dedelerin ismi ne:)).anlamlari guzel sana da baski yapmiyorlarsa sevdigin.isimse olabilir ama yoksa dusunme.benimde oglum.olursa kayin pederimin adi olacak ama esimle tanismadan once.cok istiyordum o ismi kayinpederim kayinvalidemin de oyle bir istekleri soylemeleri bile olmadi sagolsunlar ki ailelerinde var.bu gelenek simdi olmasa bile oglum oldugunda mustafa olacak adi:)) bide esim kizimiz olursa annelerimizin ismini birlestirelim diyo hatice sultan:))

guzel bence anlami da hos

Maaşllah maaile çeyiz düzmüşsünüz oğluuşunuza kızımız yok ki verelim Bu arada kızlar erkeklerin önüne geçmiş artık oğullarımız kıymetli oldu
Bir an önce resimlerini koy da görelim. Benim de yarın dr randevum var ondan sonra gördükçe alayım birşeyler diyorum bakalım

insallah canim biraz kalabalik orasi ama ayarkar insallah zaten orayi kadin dogumcular donduruyormus kuzenim calisiyor da ama konusmuyoruz malesef( ist da dusunursem dogumu ilk secenegim:))tabi beni alirlarsa
kızıma isim arıyorrum bişey bulamadım daha yardım edin

hilal ebrar sevde reyyan nursena sevdigim kiz isimleri

benim Duhan adlı bir tanıdığım var ama kadın..unisex isim da olabilir tabi ama ben bir kişide duydum bu ismi şimdiye kadar..Şunu da belirteyim ki önemli olan karı koca sizin içinize sinmesi..dilinizde emanet gibi durmaması..siz beğendiyseniz ne ala..

oh oh maaşallah..neler neler alınmış öyle..canım güle güle giysin aslında iyi yapmışsın kafan rahat olur eksiğin azalmış..ben hala cesaret edemiyorum ya ayrıntılıda cinsiyeti değişirse diye..bi de hep en baştan beri 7.aydan sonra alıcam dedim hala bi tek şey bile almadım..ama sürekli nette falan gezip bakıp iç çekip duruyorum..canım annem de hafta sonu kızım bebeğin herşeyini ben alıcam dedi kıyamam..ben herşeyin ucuzuna bakıyordum çok masraf etmeyim diye annem de tam marka düşkünüdür ille iyisini almak ister sonra da onun parasını biriktirip ödeyecem diye uğraşır durur..çok az şey aldırcam anneme kendim alıcam inşallah çoğunu..biz de böyle yavrularımıza kıyamıcaz ilerde dimi..

yaaa ben cevremde hıc duymadım ne duha ne de duhan....duhan kadınsa duha da erkektır

bakalım begendık ama bakalım esım hangı ısmı uygun gorecek

Merhaba anneleerr
Bende güne maalesef kiikusarak başladımm
Dün yediğim menü bildiğiniz lavaboya çıktıı
Onları gördükce midem daha bulandı içim dışıma çıktı tabirinii yaşadım resmen
Boğazm fena tahriş olduu
Neden böyle oldu durup dururken anlamadım :44:
Annem üşütmüşün diyor çünkü dün yediğim hiç bir şeyi hazmedememişim, üşütünce öyle olurmuş
Bebeemde nasıl bilmiyorum hiç kıpraşmıyorr gerçi benim sıpa akşam saatleri çoşturuyorr
Sizlerede çok geçmiş olsunn kendinize iyi bakınn
Oyyy midem halaa fenaa :26:

Son düzenleme:
aynı ben cok zor uyuyorum sonra agrılarla uyanıyorum bilmiyorum nasıl geçecek son zmanlar

güle güle giysin canım hepsini maşallah

kızlar ya çok özendim bende oğluma bişey almak istiyorum..vip dükkanda bi tulum beğendim ama 56 mı alsam 62 mi bilemedim..56 1 aylık 62 3 aylık ölçüsü sanırım..bende minyon bi tipim benden çok uzun bi bebek çıkmaz gibi hissediyorum ama bilemedim

kuzucum geçmiş olsun büyük ihtimal üşütmüşsündür geçsin gitsin biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…