- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.281
nihayet ayrıntılı ultrason için randevu alabildim nisa hastanesınden
gercı ful dolu 23. haftaya kadar yaptırabılırsınız dedı ama gunler esıme uymuyor
bizi araya sıkıstırmaya calısıcak 10 aralık için 142.5 tl bebiş yüzünü gösterirse cd de vericeklermiş :)
inşallah o gune bosluk bulurlarr
cok ıyı bırsey
ama duydugum kadariyla ikinci dogumda boyle bir sansimiz oluyormus ilk dogumda izin yokmus
tabi emin degilim
ben de ikincide dusunuyorum
hem saglikli
bende rad görüntüleme merkezinden cumartesiye randevu aldım canım cd veriyorlar ve iyi görüntü alana kadar çağırıyoruz dedi.. bi de 25 yıllık tecrübeli radyoloji uzmanı bakıyormuş..perinatolog bulamadım malesef yakında..kendi hastanemi aradım tel.de fiyat veremiyoruz prensip gereği dedi..dedim fiyatı bilmeden nasıl geleceğim, sadece fiyat için git gel mi yapacağım hamile halimle..o zaman hiç gelmeye gerek yok ben fiyat aldığım bir yerde çektiririm usg mi dedim kızdım kapattım..nihayet ayrıntılı ultrason için randevu alabildim nisa hastanesınden
gercı ful dolu 23. haftaya kadar yaptırabılırsınız dedı ama gunler esıme uymuyor
bizi araya sıkıstırmaya calısıcak 10 aralık için 142.5 tl bebiş yüzünü gösterirse cd de vericeklermiş :)
canım malesef duzenlı yapamıyorumkı bu ara cok dısardaydım yarındna sonrada he rgun yengem cagırıcak
bebegıne okuncak sureler var 40 cıkana kadar yıne aksıcak ve buna ragmen 3 kg almısım kendıme azcık dıkkat etmesem
6 7 kg garantıydıkosu bandını sıddetle tavsıye ederım bebegım dogsun kendıme geleyım yıne cıkcam hatta yavruma plastıgını bıle almayı dusunuyorum
buyusun bıraz oda spor yapsın :)
suda doğum favorımdı hamıelık oncesı ama sımdılerde epıdural normal dogum baska bısey dusunemıyorum :)
ya bırı daha magnezyum eksıklıgı dedı doktoruma en son gıttıgımde kalca ıcı agrı varıc ılerkı aylarda verırım demıstı
pekte ıyı degıl ılacını tuketmek ama bu gıdısle verıcek baska yolu yok
muz ara ara yıyorum kuruyemısten bu ara sogudum cevız mecbur yıyorum
yok canım benımkı kasık agrısı degıl onuda hafıf hafıf cekıyorum ama bu baska agrı
sanada tekrardan cok gecmıs olsun umarım gecer canım
canım malesef duzenlı yapamıyorumkı bu ara cok dısardaydım yarındna sonrada he rgun yengem cagırıcak
bebegıne okuncak sureler var 40 cıkana kadar yıne aksıcak ve buna ragmen 3 kg almısım kendıme azcık dıkkat etmesem
6 7 kg garantıydıkosu bandını sıddetle tavsıye ederım bebegım dogsun kendıme geleyım yıne cıkcam hatta yavruma plastıgını bıle almayı dusunuyorum
buyusun bıraz oda spor yapsın :)
suda doğum favorımdı hamıelık oncesı ama sımdılerde epıdural normal dogum baska bısey dusunemıyorum :)
ya bırı daha magnezyum eksıklıgı dedı doktoruma en son gıttıgımde kalca ıcı agrı varıc ılerkı aylarda verırım demıstı
pekte ıyı degıl ılacını tuketmek ama bu gıdısle verıcek baska yolu yok
muz ara ara yıyorum kuruyemısten bu ara sogudum cevız mecbur yıyorum
yok canım benımkı kasık agrısı degıl onuda hafıf hafıf cekıyorum ama bu baska agrı
sanada tekrardan cok gecmıs olsun umarım gecer canım
bu arada bizimde isim yok ortada hala herkese yorum yapıyorum ama
çok kafam karışık napıcam bilmiyorum
bu aralar iki dedenin ismini koyucam gb hissediyorum aslında istemiyodum çok ama birini koyarsam öbürünüde koyarım gb geliyo komik olcak ama gönül fln almış oluruz bakalım
yani daha doğrusu eşiminkini koyarsam kendi babamınkinide koyarım inşallah onu koyma konusundada asıl kendi ailemden çok baskı görüyorumyani eşimin babasının ismini koyma konusunda herkes iyi olur diye söylüye söylüye bu fikre alıştırdılar beni galiba nası oldu bilmiyorum
bızde ısım konusunu netlestıremedık eşim yiğite karar vermişti...ama duha olarak degıstırebılırız sızce nasıl anlamı:kusluk vakti.kuranı kerımde 93.sureninn ismi.ve karanlıktan aydınlıga cıkıs demek..
merhaba güzel anneler ve melekleri ,
hafta sonu oğluşumuza birazcık alışveriş yaptık abarttıkmı bilmiyorum ama resimlerini çekince ekleyeceğim.
10 tane zıbın aldım 3 ü kısa kollu diğerleri uzun 4 tane ayaklı alt aldım , çok almadımki ayaksız olanları daha kullanışlı oluyomuş onlardan alıcam, ananeside zıbınlar aldı , hastane çıkışını ve takımı olan banyo havlusunu babannesi aldı , alt açma setini ve battaniyeseinide halası aldı , hastane çıkışının 5 parçalı az olanın aldm,nevresim takımı aldım 2 adet, çorap aldım , ağız bezi , banyo yaptırmak için küvet kova ve maşrapa içine yatırmak için aparat varmış onu aldım , kızlar bişi dicem dayanamadım bebek şekerlerinide aldım mıknatıslı biblo magnetlerden onları koymak için bebek arabası şeklinde sepette aldım , ayy bişiler daha aldık ama şimdilik hatırlayamıyorum.zaten bebek arabamızıda almıştık. şimdilik baktığımda dolabına yerleştirdik ve doldu :) ilk zamanlar için acil kıyafet ihtiyaçlarını aldık sanırım açıkçası biraz erken oldu ama elime para geçti başka bir yere harcamadan bebeğimiz için harcadık bizde.
bakım seti (krem şampuan vs) , bebek bezi ,benim için pijama takımı , iç çamaşır ,terlik vs. para biriktirip sonraya bırakıcam çok bişi kalmadı gibime geliyo ama mutlaka çıkar bişeyler daha. bu arada anneannesi oğluşumuza saydığım kadarıyla 6 -7 tane yelek hırka vs. ördü ve örüyoda , durduramıyo kendini :) benim babannem ve halalarımda örüyorlar ufaktefek şeyler bakalım , hamarat hanımların hali başka canım , bu arada şimdiden gelinimiz olmak isteyen minik kuşlara duyrulur , çeyiz konusunda çok meraklı ve istekliyizdir , herşeyi eksizsiz tam yapılacaktır:124:
kızıma isim arıyorrum bişey bulamadım daha yardım edin
aslında ılk once duhan olarak soyledımesıme ama anlamı isim ıcın ıyı degıldı vazgectık.bıızm kulagımıza hos geldı.ayrıca kızım olursa da dua olarak dusundum yanında:)
fıkır sundum tabı cnm begenmek zorunda degılsınızkı:)suanda esımın keyfını beklıyorum:)
hafta sonu oğluşumuza birazcık alışveriş yaptık abarttıkmı bilmiyorum ama resimlerini çekince ekleyeceğim.
10 tane zıbın aldım 3 ü kısa kollu diğerleri uzun 4 tane ayaklı alt aldım , çok almadımki ayaksız olanları daha kullanışlı oluyomuş onlardan alıcam, ananeside zıbınlar aldı , hastane çıkışını ve takımı olan banyo havlusunu babannesi aldı , alt açma setini ve battaniyeseinide halası aldı , hastane çıkışının 5 parçalı az olanın aldm,nevresim takımı aldım 2 adet, çorap aldım , ağız bezi , banyo yaptırmak için küvet kova ve maşrapa içine yatırmak için aparat varmış onu aldım , kızlar bişi dicem dayanamadım bebek şekerlerinide aldım mıknatıslı biblo magnetlerden onları koymak için bebek arabası şeklinde sepette aldım , ayy bişiler daha aldık ama şimdilik hatırlayamıyorum.zaten bebek arabamızıda almıştık. şimdilik baktığımda dolabına yerleştirdik ve doldu :) ilk zamanlar için acil kıyafet ihtiyaçlarını aldık sanırım açıkçası biraz erken oldu ama elime para geçti başka bir yere harcamadan bebeğimiz için harcadık bizde.
bakım seti (krem şampuan vs) , bebek bezi ,benim için pijama takımı , iç çamaşır ,terlik vs. para biriktirip sonraya bırakıcam çok bişi kalmadı gibime geliyo ama mutlaka çıkar bişeyler daha. bu arada anneannesi oğluşumuza saydığım kadarıyla 6 -7 tane yelek hırka vs. ördü ve örüyoda , durduramıyo kendini :) benim babannem ve halalarımda örüyorlar ufaktefek şeyler bakalım , hamarat hanımların hali başka canım , bu arada şimdiden gelinimiz olmak isteyen minik kuşlara duyrulur , çeyiz konusunda çok meraklı ve istekliyizdir , herşeyi eksizsiz tam yapılacaktır:124:
benim Duhan adlı bir tanıdığım var ama kadın..unisex isim da olabilir tabi ama ben bir kişide duydum bu ismi şimdiye kadar..Şunu da belirteyim ki önemli olan karı koca sizin içinize sinmesi..dilinizde emanet gibi durmaması..siz beğendiyseniz ne ala..
kızıma isim arıyorrum bişey bulamadım daha yardım edin
aynı ben cok zor uyuyorum sonra agrılarla uyanıyorum bilmiyorum nasıl geçecek son zmanlargünaydın herkeslere.....ben çooooooookkkkk uykusuzum..hamileliğimin başından beri tek şikyatim bu,gece uyuyamıyorum,her yarım saatte bir uyanıp,sonra uykuya dalmakta zorluk çekiyorum..karnım sertleşiyor,bacaklarım ağrıyor,hiçbir pozisyonda rahat edemyorum..bir de sabah kalkıp o halde işe gelyorum,uyukluyorum şuan resmen..bu durumu yaşayan var mı aranızda..ne olur bir fikir verin.....
Merhaba anneleerr
Bende güne maalesef kiikusarak başladımm
Dün yediğim menü bildiğiniz lavaboya çıktıı
Onları gördükce midem daha bulandı içim dışıma çıktı tabirinii yaşadım resmen
Boğazm fena tahriş olduu
Neden böyle oldu durup dururken anlamadım :44:
Annem üşütmüşün diyor çünkü dün yediğim hiç bir şeyi hazmedememişim, üşütünce öyle olurmuş
Bebeemde nasıl bilmiyorum hiç kıpraşmıyorr gerçi benim sıpa akşam saatleri çoşturuyorr
Sizlerede çok geçmiş olsunn kendinize iyi bakınn
Oyyy midem halaa fenaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?