2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnmmm butun eksıkleri almıssın nerdeyse
bende liste yapıcam ne alınmazsı gerekıyor dıye
onun ıcın bizden once doğum yapan annelerin topiklerine göz gezdircem
bakalım onlar neler önerıo nelerden memnun kaldılar,kalmadılar
gule gule gıysın bebişinnn eskıtsın ınsallhh

10 ocak dıcektım pardon :) benım kayınpeder yardım etmekmı gölge etme başka ihsan istemem misalı
mılyarlarca borc taktı bıze odeyelım dıye arıcak bugun yarın parayı yollayın dıye ...
kac zamandır arastırmadaym canım burda 80 tl bıle bakan yerler var ama hepsı radyolojı uzmanı

kotu ruyalar oo ben rekor kırarım canım hergun yenı bı aksıyon goruyorum :)
normal canım bu ruyalar hormon degısıklıgı ve bızlerın ıc huzuru ıle alakalı

ay ne guzel umarım ılkınde ıyı görüntü verir cd alırsın bende bana yakın yerde bulamadım bayagı uzak hastane anadolu yakasından avrupa yakasına gecıcem
bazı hastaneler oyle fıyat vermıyor malesef
ya ben platestekı bazı hareketlere karsıyım hamıle ıken bebege zarar verır dıye
bıde spor yaparken ondan daha etkılı callenetıcs egsersızı yapıyordum bu yuzden plates ve yoga bana daha az sonuc veren spor gelıyor
ama dogum oncesıde yuruyusle hep o tavsıye edılıyor
zamanla o zorluk kolay gelır canım yarım saat olsun yeterkı duzenlı olsun ama ıste bısey cıkıyor olmuyor:)
epıdural ıcın yanlıs bılınıyor katıldıgım egıtım semınerınde doktor demıstı
ılk turkıyeye geldıgınde bılınmıyordu uzmanı 2 kısı vardı sımdı egıtımle bır cok yerde cok ıyı sekılde yapılıyor
ve cok dusuk ıhtımal zararlı olması ..doktorumla gorusup onun yonlendırmesıyle secıcem nasıl tavsıye ederse
bence sende doktoruna bı danıs

bence muayneye gitmeden çikolata ye bikaç tane. o zaman bebek kıpır kıpır oluyo.illaki gösterir yani yüzünü..

daha oncekınde bısey yememıstım asırı hareketlı olcu alamıyorum dıyodu doktor:)
ama busefer şansa bırakmıyım tatlı bıseyler yerım :)

canim.bende.de var diyordum gecti cok sukur ama bir saat ayakta durup.temizlik.yapinca cikiyor tekrardan.beslenmene de.dikkat.ediyorsun.aslinda.ama.fazla yoruluyorsun ondan.bence
kalca agrısı degılde bu kas agrısı bacaklarda gerılme genellıkle magnezyum eksıklıgınden oluyormus
1 haftadır cıdden zorluyor demır hapını bırakmıstım tekrardan basladım herkes ıc dıyor dogum sonrası ıcınde lazımmıs
bıde magnezyum ılacı of ılac ıcmeyı hıc sevmıyorum

yok isimler güzel de çok şükür ben sölemesem iyi olur bildiğin kendimi deşifre etmiş olurum

ayy geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine çok kötü oluyo mide üşütmesi inşallah devam etmez ben bi kere ölüyodum geçen sene yeni evlendikten sonraydı hiç öle hatırlamıyorum kendimi bi günde akşama kadar öldüm öldüm dirildim
sonra bide herkes bu kadar çabuk olmaz ama olabilirmi demişlerdi hamilemisin gibisinden 15 gün sonra filandı evlendikten

aynı ben cok zor uyuyorum sonra agrılarla uyanıyorum bilmiyorum nasıl geçecek son zmanlar

güle güle giysin canım hepsini maşallah

teşekkür ederiz teyzeleri , biz havuzlu hana gittik tamamını ordan aldık , zaten genel olarak kaliteli olanlardan aldık organik vs. dediler bizde aldık açıkcası tavsiye edrim gitmenizi , havalar bozulmadan gidin derim.
bizimde 8 oacakta ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım , ayda bir görüş günü gibi bizimkilerle görüşmelerimiz özletiyolar kendilerini.
bu arada ben hala tekmük hissedemeyenlerdenim sabırsızlanıyorum bakalım nezaman tekmelicek oğluşumm eymenim

canım bende anadolu yakasındayım..rad görüntüleme merkezi ümraniyede fiyat da 150 tl istersen orda da yaptırabilirsin..ok canım epidurale ve şu bahsettiğin egzersize bakıcam

geçmş olsun cnm

oh oh aldıkların hayırlı olsun canım :) havuzluhandan alısverıs yapmıssın fıyatları aklına kaldıkca yazabılırmısın canım resımlerıde eklersen hazırlık bolumune super olur:)
toplu cıkamra inşallah bende yapıcam havuzlu hana:)

ay inşallah yogun olmaz gercı enaz 2 saat beklemeyı göze al dedı araya sıkıstırıcagı ıcın olur dedım
hem bayan hemde peritanaloji uzmanı buldum ya artık beklerım sorun degıl :)
demek okadar guzel hastane canım ıcımı ferahlattın ben buyuk ıhtımal camlıca medıcanada dogurucam doktorum ılk tercıhı orası

gecmıs olsun canım ama cabucak ıyıles bakımm esımı kaldırcam bırazdan ayılırsa hello baby gelıyoruz sende gel gül cemalını goreyım 2 dkda olsa :)

canım bende anadolu yakasındayım..rad görüntüleme merkezi ümraniyede fiyat da 150 tl istersen orda da yaptırabilirsin..ok canım epidurale ve şu bahsettiğin egzersize bakıcam

ümraniye bana yakın ama dediğim gibi peritanaloji uzmanı bulmusken esımde ıstıyor oraya gıtmemızı bu yuzden tercıhım nısa hastanesı
callenetıcs sakın sımdı bakma balım o hamılelık oncesı yaptıgım spordu kasları uzatıyor kılo verırken sarkmaları onluyor onu artık dogumdan sonra
kosu yapınca arkasına yaparız ınanılmaz etkılı cm cm ıncelıyorsun :)

bıraz once kızlar aıle hekımımden aradılar yarın 20. haftam doluyor asımı yaptırmak ıstıyorlar
ıskence baslıyor umarım sonrası agrım olmaz
tahlılde ıstedı ama yakın donem yaptırmadım doktoruma bu ay gıtmıcem zatı ayrıntılı ultrason var
sonrası 2 hafta araya koyup devletten randevu alcam seker yuklemesı ıcın ordada ultrasona mecbur gırıcem gıtmıskende tahlıllerı ozaman olurum
umarım doktorum ona danısmadan yaptıgım seylere kızmaz napım muayenesı 100 tl zatı
sızden aıle hekımınız tahlıller ıstemısmıydı kızlar ?

callenetics streching gb bişeymi bakmadım heralde ama o mantıkda bişi olmalı kaslar kısalmasın ve vücut esnekliği için
canım ben aşımı oldum wala hiç çok bi sıkıntısı olmadı çok şükür tabi herkeste farklı etkisi olabilir bilemiyorum ama korkma ilk anda bi yanma oldu çok hafif hemşire eve gidince soğuk kompleks uygula dedi ama onu bile yapmadım sonraki gün biraz oldu ama etkiliycek bişi hiç değil bi sonraki günde biraz daha oldu ve geçti çok şükür bi soraki doz daha ağrıtıyomuş diyolar ama bakalım onuda görücez

merhaba güzel annişler ve ciciş bebekleri...

Kızlar bugün kendimi acayip yorgun hissediyorummmmmmmmmm. Çalışırken uyuklıycam resmen. sanki yataktan yeni kalkmışım gözlerim o modda. vücudum kırılıyo sanki çok yorgunum. Gerçi haftasonu evde olsakta çok dinlenemedim p.tesi iş te yoğundu herhalde etkileri çıkıyo. Gece de ne tarafa döndümse kızçem de benle döndü bölük börçük uyudum. Allah başka keder vermesin ama hamişlik zor bir süreçmiş bazen hiç geçmicekmiş gibi geliyo ama düşünüyorum az kaldı diye avutuyorum kendimi:)

Alışveriş yapan arkadaşlar ne güzel ya erkenden hallediyorsunuz. Bende bu c.tesi değil sonraki hafta kısmetse havuzluhana gideceğim hem kendime hem kızımıza alışveriş yapacağım. Araba ve araç koltuğunu daha sonra alıcam ben odası ile puset alıcaz şimdilik o kadar.

Bir de şişme sorunu bende de akşamları çok oluyor. Ayrıca yarın akşam bizde ağda gecesi:) annemlere tanıdık bir kuaförümüz var o geliyor. geçen sefer ertesi gün bile acımıştı, şimdi göbiş daha büyük.ayyyyyyy nası yapces şimdiden kastım kendimi ....

Allahım hepimizin yardımcısı olsun bizi de bebişlerimizi de hastalıklardan korusun. Hepinizi kıllı göbeciklerden öpüyorum(göbişleri yağlamayı unutmayınnnn:))

cnm ağdayı yıne cok iyi yaptırıosunuz
kasılmaya neden olabıleceği ıcın yasak bana..
jilete döndum ama kıslar karım buyudugu ıcın egılemıorum onada
eşime sen al dedimm oda keserım dıe korktu
yanii tresmen teke traşıı oldu
yarım yamalak
bende kuaförüme jiletle gidip ona aldırcam her ay sir ağdaya gıdıodum
yine aynı ucretı verırım
yoksa amerıkan trası oldu ayol ustler kısa arkalar uzun

kızlar aranızda göğüs kalkanını bilen varmı ben önceki doğumlarımdan tecrübemle biliyorum bu süt akma işi çok sıkıntılı bi olay ped yetişmiyo havlu koyuyosun kokuyo benim doğum yaptığım yıllarda böle bişey yoktu şimdi baktım göğüs kalkanı çıkmış heman aldım bence her evde bi tane bulunmalı

peki tatlım o zaman hamilelik sonrası geri dönüşümüz muhteşem olsun inşallah
canım ben de yarın aşımı yaptırcam umarım ağrımaz bakalım..doktor konusunda çok mantıklı düşünüyorsun bende cumartesi günü başka yerde ayrıntılı usg çektircem, şimdi orda onlar normal derse aslında bi daha kendi dr.uma gitmeme gerek yok ben de öyle düşünüyorum her gittiğimizde bi sürü para veriyoruz sonuçta..bir de benim doktorum o hastanede çektircem sanıyodu bende çekilirken gelicem demişti..daha orda çektiremyeceğimi de söyleyemedim canım aile hekimim yapabildikleri tahlillerimi kendi yaptı ayrıca doktorumun yaptırdığı tüm tahlillerinde sonuçlarını istiyor her gittiğmde..onlar da kayıt ediyorlar kendi bilgisayarlarına..

eşine sen almı dedin

kıslar ben bide son ay doğum fotoğrafçısı ayarlıcam
güzel güzel pozlarımız olsun profesyonelce..
belki başka cocouğumuz olmaz olur ya ,
herseyı kızımla yasamak istıorum allahın ıznıyle
zamanında yasanılamayan duygular ,ilerde pişmanlık yaratıyor
o an ne gerek var o parayla daha faydalı seyler yaparım dıosun
sonra senın ıstediğin hayal etiğin seyıiyaşayan bırını görünce
neden yapmadımkı her zaman mı yasanıo bu duugular dıosun
onun allah ansıp ederse kesınlıkle ayarlocam kıslar

ya kızlar her halde en pahalı bizimki olacak detaylı için. 350 tl ödeyeceğiz, lemi ibrahimoğlu var o geliyormuş benim gittiğim hastaneye ona çektireceğiz. doktorum onu tavsiye etti. ayrıca sgk geçmiyor.

geçende havuzlu han'a gittim mahmutpaşada. çok güzel şeyler var gerçekten yeni doğanlar için. ağzımın suyu aktı resmen. nakit toplu alımlarda da bayağı indirim yapıyorlar. İstanbulda yaşayanlara tavsiye ederim. ben allah kısmet ederse toplu alışverişimi ordan yapmak istiyorum. ama aradada güzel gördüklerimi almadan yapamıyorum.

vallahii dedimmmmm
boynum kırıldı alaamdım napim cnm
hem hep oyle yapmıs yaa bızden once doğuranaşlr doğuma fılan giderken eşleri almıs hepp
benımkı keserım ben dedi bulaşmadı

ölemii
ben hiç duymadım görmedim çok cahil kalmışım ben
aman iyi yapmış canım hiç bulaştırma ne gerek tiksinirmi nolur yaniii bilemiyorum yapabilidğin kadar kendin yap eşde olsa arada bi mesafe olmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…