2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar bu detaylı usg fıyatları nasıl sızın oralarda
bnm gıttıgım hastanede 175 tl mıs

Ayrıntılı ultrason ücretli mi benim doktorum ayrı bi ücret almadı sormadıkta tanıdığımız ayıp oldu o zaman

Ayrıntılı ultrason ücretli mi benim doktorum ayrı bi ücret almadı sormadıkta tanıdığımız ayıp oldu o zaman

Ayrıntılı ultrasonu eğer kendi doktorun (jinekolog) yapıyorsa tabii ki ücret almaz. Ancak aslında ayrıntılı ultrason fetusta anomali olup olmadığının incelenmesi için yapılır ve ayrı bir uzmanlık gerektirir. Eğer bunun için bir perinatoloji uzmanına gidersen elbette ki ayrı ücret alacaktır. Mesela benim ilk ayrıntılı ultrasonum 17. haftamda Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde yapıldı (bir şüpheden dolayı), ücreti 660 TL idi (Benim kendi doktorum o hastanenin doktorlarından olduğu için ben %50'sini ödedim).

Mıdemmmm buram burammm yanıyor sut ıctım bana mısın demedı

Ben miğde yanmalarına çare bulamadım. Doktorumda ilaç taraftarı değil. Anneme anlattım. Ban hamileyken mısır patlatıp yiyormuş. 2 avuç yeterl geliyor dedi. Denedim bana da iyi geldi. Hatta bu sabah kahvaltımı bile zor yaptım miğde yanmasından. Üşenme tuzsuz mısır patlağı iyi geliyor. Geçmiş olsun tekrardan.

burda da radyolojı uzmanı yapıyormus
onun hazırladıgı raporu ıste kendı drumuzda goruyomus
genelde boyle oluyo sanırım.
tabı perınatolog olsa daha ıyıydıde..

Evet perinatolog yoksa radyoloji uzmanı bakıyor ve evet doktoruna sonucu rapor ediyor. Jinekolog sonrasında takip edilmesi gereken bir yeri (örneğin damar ya da karartı gibi bir şey varsa) oraya yoğunlaşarak kendi ayrıntılı cihazıyla takip ediyor. Ama genel anlamda bir anomali tespiti yapmıyor.

Teşekkür ederim benim doktorum ultrason konusunda uzman bunun için bi sürü çalışma yapmış güveniyorum

benimkini de ayni hastanenin radyoloji uzmani yapacakmis
daha sonra doktorun yanina cikicam sonucla
9 ocak benim tarih fiyat da hic sormadim aslinda:44:

Arkadaşlar bu yağları her günmü sürüyorsunuz heryere bulaşmıyormu ya bende alıp denicemde yağlı yağlı nasıl dolşcam evde bilmiyorum çekiyormu kendini şu ana kadar 7 tane lierac bitrdin ben hamileliğin başından beri indirimde alıyorum ama çok tutuyo ve çok çabuk bitiyor

Anladım, doğrudur. Benim durumum farklı, 35 yaş üstü gebelerde farklı bazı taramalar oluyor, bir noktacık bile şüphe olarak değerlendirilebiliyor canım, sen bana bakma. :)

bızımkı 16.haftadan berı 1 gun olsun durmadıgecen gun kayınvalıdemde baya yoruldum dun de oyle olunca oturdum agladım ama bugun aksama kadar durmadı dun annesını uzdugunu anladı sanırm
canım sıkma canını dicem de insan duramıyor biliyorum. ben de bi kaç gün inanılmaz yoruldum. oğluşum pıt bile yapmadı ama bu ara iyi şükür. Allah hepimize sağlık versin. amin
gectı cnm cok sukur suanda hala tepıklıyo canım oglum benımmm
dogru cnm o paranoyayı ben maalesef fazlasıyla yasıyorum

gecmısolsun cnm kokutmım sneı ama gunduz benımde hıc agrım olmadı sabaha karsı bırazcıkık agrımıstı 2 gun surmustu:)
ben snden once cektırıcem muhtemelen cnm
hadı gecmıs olsun cnm ama daha erken degılm?24.hafta ıstedı doktorum hafta ıcı bende yaptırıcam kesın bendede cıkacak bırseyler bu kadar tatlı yemege:)
Mıdemmmm buram burammm yanıyor sut ıctım bana mısın demedı
3 yudum sut ıc cnm bende ne zmn tatlı yesem aynen oyle yanıyo gavıscon tablet cıgnıyorum doktouna soyle cnm
kızlar bu detaylı usg fıyatları nasıl sızın oralarda
bnm gıttıgım hastanede 175 tl mıs

cnm walla degısıyor ben 2 yere sordum 260 ve 120 tlydı bakalım doktorum nereyı onerecek

baktı çılgın prensesim evde kalıcam şimdiden ben seçeyim prensimi benim kızım alt kalmaz sen merak etme eee boşuna çılgın prenses demiyorlar kızıma herkesin hakkından gelir

gunaydin kizlar ,seker yuklemesi konusulmus ben simdiye kadar 2 defa yaptirdim biri 100 biri 90 cikti ,yaptirmamin sebebi de benim ve esimin ailesinde seker hastaligi var o yuzden, bakalim 2 hafta sonra yine yaptiracagim insallah yukselmemistir,benim bir tek seker testi kaldi sanirim herseyi yaptirdim,baska hangi testler var 24 haftadan sonra bilen var mi?

merhaba hanımlar nasılsınızzzz :)

neler yapıyorsunuzz gıremedım epey kacırdımm burayıııı.

milupayı alalı epey oluyor arkadaslar genelde herkeze gonderılıyor dıye bılıyorum gelmeyuenler adreslerınıı bır kontorl ettsınler umarım kısa surede ulasır elınızeee

dunn bir mide yanması allahım nasıl bır asıt hıssettım anlatamam sızlereeee boyle bır acı yoktuuu

hıc bısı yapmadımm uyudum sabah kalktıgımda cok sukur gecmıstıı.

kabızlık neolcak bılmıyorumm 2 gun normal 2 gun sonra tekrar kabız :/ ılac fılanda kullanmak ıstemıyorum tavsıylerınız nelerdır arkadaslar.

kızım artık ıcımde bıldıgınız kayıyor tekmelemek ne kelımee saga sola yzuyor sanırım sıpm :)
artık tekmelerımızde guclenmıs olmalı 22 +1 deyız ve dun oyle bır guclu vurdukııı karnıma dokundugumda neredeyse dısarda gıbı hıssettım

cok guzel bı duygu kızlarr anltamammm :)

24 haftadaki şeker yüklemesinden sonra birşey yok bildiğim kadarıyla sonra bebişleri beklemek kalıyor geriye

Sen bilirsin bnm tsh sapıttı sanırım geçen ay 4,5 çıkmıştı dozu arttırdık şimdi de 0,11 çıktı ne yapacağımı şaşırdım drdan haber bekliyoruz. Tsh düşüklüğünün bebeğe bir zararı oluyor muymuş biliyor musun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…