2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım cok gecmıs olsunnn allahım sıfa versın lımon yeeeee aman dıyım dıkkat et dınlen bolcaaa

allah kolaylık versınnn benımdee yarınn bı el atmamm lazım :)
dokunamadıkk gunlerdırrrr fecı bır yorgunlukta hafta sonu ıcın benı beklıyor sende dınlene dınle yap

aynen cnm ya başta ben bnu taşıyaamyacağım bakamayacağım düşüreceğim derken
şimdi o annesine bakıyo 250 mg ile bile düşüremediğim tsh ım ilk defa 1 lere düştü
benimde ilik tembelliiğim var hiç yükseltemediğim kan ve kandaki maddelerin değerleri bebeğimle bu ay yükselmey ebaşladı
kanser tedavisiyle başladığım ve hiç bişekilde bırakamadığım ilaçları bebeğimle bırakıp arındım
onlar bize bakıyo annesi sonrada biz onlara güzel bakalım diye

aynen cnm takibini aksatma ilaçlarını aksatma bide tiroid için endokrine bu dedavi için
ondan sonra allahında izniyle hiiiç bişi olmaz

Cnm senin endişelenecek bir durumun yok şu durumda değerlerin gayet güzel ilacın da etkisini göstermiş o düzensizlik bazen tok karnına aldığın için olmuştur muhtemelen

Benimki hashimoto cnm nodülüm yok ama inş hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız bebeklerimizi, çok şükür şimdiye kadar rahat bir hamilelik geçirdim oğlum hiç üzmedi beni bir tek şu tiroid kafamı kurcalıyor

elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama bazen sabır yayım atıyor vesvese kapıyor içimi biliyorum şeytanın oyunu ama bır an kaybediyorum kendimi...
Senin kız ne badireler aşıp gelmiş kolay kolay birşey olmaz ona

İçimizde yeni bir hayat başladığı için biz de yenileniyoruz demekki

bende her sabah 50 mg grmlık tiroit ilacı kullanıyorum ama kan testme hiç bakmıyor doktor benim ya 2 ayı geçti en son bktığında normal sınırlar içine girmişti

vajinal kaşıntı olursa sirkeli su ile temizleyin
bebeğinizi ilk 24 saat kesinlikle yıkatmayın
dogum yapıcağınız hastaneye önceden gidip doguma gırıceklerı tanıyıp
sartlarınızı belırtınız
proteın agırlıklı beslenın
ödem kontrolu her sabah kalktıgınızda parmagınızla bacak bılegınızın az ustune basınız
içerı dogru göçme varsa ödeminiz var
ayaklar şişerse buz ve tuz legene koy esın sana masaj yapsın:)

28. haftadan sonra bebek hareketleri azalırsa dikkat et enaz 10 defa günde hareket etmeli
sırt üstü sakın yatma bacaklar yukarı doğru kıvır
sag yad asol tarafa yat
oturuken dık otur ozellıkle 30. haftadan sonra cocugun yerlesımı ıcın önemlıymıs
plates topu şiddetle tavsiye ediyor ustunde en az 1 saat dık otur bacaklar asagı sarkıcak bu vajına kaslarını kuvvetlendırıyor
agrımız olursa bol bol su ıcıcez
Allah muhafaza son donemde kordon falan vajıden sarkarsa anında secde pozısyonunu alıp ambulans cagrılmalı

24.28. hafta seker yuklemesı
32. hafta ısteğe göre nts
nts oncesı mesane bos olmalı karın tok olsun hareket etmesı ıcın bebısler azcık tatlı yıyın
oyle nts gırın
alltan desteklı kalın askılı arkadan 3 baglı sutyenler kullanın
göğüslere fazla ellemeyın rahımde kasılmaya sebeb olabılıyormus
son haftalarda ilişki yasayın ve sakın son gun ılıskı yasarsak sperm bebege gelır hurafesıne ınanmayın
oyle bırsey keısnlıkle yok hatta erkek kesınlıkle ıcerı bosalsın normal doguma cok faydası varmıs
doguma son 3 ay kala uyku duzenımız bebegın uyku duzenını dırek etkılıyormus

kuru meyve yerıne taze meyve tavsıye edılıyor ve kegel egsersızı kesınlıkle gunde 5 kere 10 tekrar ıle baslayıp her hafta sayıyı artırmak ve nefes egsersızlerı

Son düzenleme:

ahhhh her derde deva gbi bunlar ... benımde aplastik anemiydi birgün burun kanamasıyla iliklerim iflas ettğini öğrendim.. trombositlerim 30 düşmüş kanım 4,5 gözümü açtığımda adımı soruyorlardı şimdi ise ilaç kullanmıyorum 11 den 12,7 çıkmış demir ilacı falan da almıyor aldıgım vitamın ve troid ilacı ... benim kızım doktor olacak ben anladım

bilgiler için tşk ederiz

elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama bazen sabır yayım atıyor vesvese kapıyor içimi biliyorum şeytanın oyunu ama bır an kaybediyorum kendimi...

Merhaba guzel anneler ve minik kuzulari, Ben bebisimi korumak icin ya mubdi ve ya rakip diyorum, Allah tum anneleri ve de bebisleri korusun...

senın bu bulantılar gecmıcek sanırm bya kaldılar gıtmek bılmedıler senden
dıkkat et bari cnaım emınım cok korkmusssundur.benım hamıle kaldıgımdan berı az az cıktı gecen jılet yapayım dedım tam yapamadım gobusten goremıyorum artık
lazerde bırkac seansım kalmıstı hamıle kalınca bıraktım tabı onun ıcın cok zorlanmıyorum hafta ıcı anneme bı guzel temızletım kendımı

Kızlar herkese günaydın, güzel bir hafta sonu diliyorum eskilere şöyle bir bakayım dedim, sanırım konuşulmuş ama sayfayı tekrar bulamadım. Bir şey sorucam biraz huzursuzum. Bebeğim normalde çok hareketliydi maşallah ama 2 gündür neredeyse hiç hareket etmedi. Bir kaç gündür iş yerinde de yoruldum, ama erkendern yattım dinlendim. Sabahta kahvaltı ettim çikolata yedim ama yok yokkkk sadece bir kaç kere pıt pıt yaptı o kadar. Yardım edin nolur aklım karma karışık

canım merak etme. bebekler de biz yorulunca yoruluyorlar sanırım. ben de 2 gün yorgunluktan öldüm resmen bebekten ses yok. ertesi gün yormadım kendimi ve bebişim hiç durmadı. ve bebekler her gün aynı şekilde oynamazlarmış. sakin olmaya çalış canım.

bende her sabah 50 mg grmlık tiroit ilacı kullanıyorum ama kan testme hiç bakmıyor doktor benim ya 2 ayı geçti en son bktığında normal sınırlar içine girmişti

sen iste cnm ayda bir
ama dediğim gibi kadın doğum anlamaz çok endokrine git bulamazsan içhastalıkları

aynen cnm ya maşalah sanada bnm kan değerim 10 un civarı gider ama trombosit lökosit sınırların hep altında olurdu
şimdi hepsi daha iyi maşallah bizlere ve bebişlerimize :)

canım bende yaşadım bır kaç hafta önce acillik oldum korkudan ama benım kı pıt bile etmemişti ıkı gün ne yaptıysam kızdan ses çıkmadı en son gittik doktora meğersem bizim kirpi popoyu karnıma dayamış bacaklarını içe doğru sallıyormuş o yüzden ben hissetmemişim ama çok korkmuştum aklım çıkmıştı.. seninde öyle olmuş olablir sıkıntı yapma yanii ama aklın çok karışıksa en azından saglık ocagına git bebşin kalp atışını duy rahtlarsın

mucize bebekler bizimkiler kıymetlilerimiz herkesin bebeği çok değerli ve kıymetli ama böyle sorunlara rağmen hayata tutunmaya çalışan bebekler bana daha bi kıymetli geliyor

canımm 2 gun gun once aynısı bana oldu hungut hungur agladımkorkudan kalktım cıkolata yedım sut ıctım 1 sn bıle durmazdı normalde hep heraket halındeydı ve 1 gun oncesınde bende baya yorulmustum ...yorgunlukla alakası vardır cnm dınlen bı sure tatlı ye uzan sımdı eskısı gıbı oglusum dıkkat edıyorum yormucam artık kendımi

mucize bebekler bizimkiler kıymetlilerimiz herkesin bebeği çok değerli ve kıymetli ama böyle sorunlara rağmen hayata tutunmaya çalışan bebekler bana daha bi kıymetli geliyor

aynen kesinlikle katılıyorm bunlar gerçek mucize
rabbim kavuştursun inş mücizelerimizle bizi

Teşekkürler tatlım. Valla markası glukonol gibi bişeydi, yeşil plastic bir şişede.Ben de bilmiyorum gebelikte farklımıdır. 2 yıl önce doğum yapan bir arkadaşıma bildiğin şekeri bi bardak suda eritip içirmişler. Anlamadım ben de öyle yapacaklar sanıyodum. Ama tadı hiç kötü değildi dediğim gibi.

İnşallah canım, dünden beri canım sıkkın hep dua ediyorum. Yaklaşık 3 aydır hergün yarım saat yürüyorum ki yürüyüşe bayılırım. Hamileliğin başından beri 4 kilo almışım, drum süper dedi. Hayatım boyunca nefret ettiğim tek yiyecek tatlılar oldui hala da öyle. Sadece 1, 5 aydır 3-4 günde bir bi çikolata yiyorum. Ama ben hatamı biliyorum sanırım. Yemeklerden hemen sonra yenen bol meyve bence suçlu. Son zamanlarda çok abartmıştım.

kızlar bu detaylı usg fıyatları nasıl sızın oralarda
bnm gıttıgım hastanede 175 tl mıs

Canım ben yan dal uzmanlığı perinataloji olan bi kadın doğum profuna yaptırdım. 200 tl aldı. Drum bundan başka bide bi radyolog önermişti, o da 100tl alıyomuş.

Yook tatlım, hiçbir yere bulaşmıyo. Ben özellikle gece yatmadan önce sürüyorum, bide 1 atletimi bunun için feda ettim. Zaten vücut öyle bi emiyoki yağı şaşarsın, ya da benimki öyle:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…