- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.021
canım merak etme. bebekler de biz yorulunca yoruluyorlar sanırım. ben de 2 gün yorgunluktan öldüm resmen bebekten ses yok. ertesi gün yormadım kendimi ve bebişim hiç durmadı. ve bebekler her gün aynı şekilde oynamazlarmış. sakin olmaya çalış canım.
canım bende yaşadım bır kaç hafta önce acillik oldum korkudan ama benım kı pıt bile etmemişti ıkı gün ne yaptıysam kızdan ses çıkmadı en son gittik doktora meğersem bizim kirpi popoyu karnıma dayamış bacaklarını içe doğru sallıyormuş o yüzden ben hissetmemişim ama çok korkmuştum aklım çıkmıştı.. seninde öyle olmuş olablir sıkıntı yapma yanii ama aklın çok karışıksa en azından saglık ocagına git bebşin kalp atışını duy rahtlarsın
canımm 2 gun gun once aynısı bana oldu hungut hungur agladımkorkudan kalktım cıkolata yedım sut ıctım 1 sn bıle durmazdı normalde hep heraket halındeydı ve 1 gun oncesınde bende baya yorulmustum ...yorgunlukla alakası vardır cnm dınlen bı sure tatlı ye uzan sımdı eskısı gıbı oglusum dıkkat edıyorum yormucam artık kendımi[/QU
Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için...Biraz rahatladım açıkçası biraz kalktım mutfağı topladım o arada 2-3 kere hareket etti benimki:) Ama yine de eskisi kadar güçlü vurmuyor, ama olsun her zaman aynı hareketlilikte olacak değil yaa neyse bugünde beklemeye karar verdim yarın duruma göre hastaneye gideceğim, umarım hep tekmeler bebeişlerimiz üzmezler biziii:)) Öptüm hepiniziiiii
gunaydin kizlar ,seker yuklemesi konusulmus ben simdiye kadar 2 defa yaptirdim biri 100 biri 90 cikti ,yaptirmamin sebebi de benim ve esimin ailesinde seker hastaligi var o yuzden, bakalim 2 hafta sonra yine yaptiracagim insallah yukselmemistir,benim bir tek seker testi kaldi sanirim herseyi yaptirdim,baska hangi testler var 24 haftadan sonra bilen var mi?
evet artık gelsinler valla ruh hastası oldum resmen bu bebiş yüzünden doğumdan sonra psikoloğa gidecem .. bazen oturup kendimi inceliyorum birşeyim var mı morarma sararma olmuş mu ıkı de bır karnımı sallıyorum oynasın diye.. ya mucizenin ötesinde benim kı kan problemim vardı ee menopoz durumum vardı herşeye rağmen Allahım bana bağışladı bebğimi ama olan aklımı gitti.. bebeğimle beraber herşeyim düzeldi.. düzenli olarak her sene kan alıyordum ama hamile kaldiğimdan beri kendiliğinden yükseliyor kanım bebeğimin tedavi edici özelliğiama bırınde bırsey cıkıyor ya hemen kendımı sorguluyorum yok yok ben kesin panik atak oldum :26::26::26:
Merhaba kızlar herkes iyidir inşallah,biz dün akşamdan beri kötüydük ama şükür şimdi iyiyiz.
Dün ilaçlarım için sağlık ocağına ordan eczaneye gittim eve giderkende pazar vardı içinden dolaşarak geçtim.Sonra eve geldim akşam misafir gelecek diye evi topladım temizledim.
Akşam misafirler geldi saat 11 gibi kalktılar tam onlar gittikten sonra kasığımdan bir ağrı girdi yarım saat geçmedi.Acile gidecektik yattım biraz yavaşladı neyse oğlum hiç haraket etmedi sabah kalktım yine haraket yok ağrıda hafif hafif devam ediyor hemen dr gittik.Çok şükür oğlum iyiymiş idrar tahlili verdim temiz çıktı bebeğin suyu iyi ama sen yinede günde 3 litre su iç dedi.Ha birde magnezyum verdi kasılmalar içinmiş Allahım evlatlarımızı korusun oğlumu gördüm rahatladım çok şükür dinleniyoruz bol bolAkşamki bulaşıklarıda yıkamış kocacım sağolsun çok sevindim.
aynen cnm ya başta ben bnu taşıyaamyacağım bakamayacağım düşüreceğim derken
şimdi o annesine bakıyo 250 mg ile bile düşüremediğim tsh ım ilk defa 1 lere düştü
benimde ilik tembelliiğim var hiç yükseltemediğim kan ve kandaki maddelerin değerleri bebeğimle bu ay yükselmey ebaşladı
kanser tedavisiyle başladığım ve hiç bişekilde bırakamadığım ilaçları bebeğimle bırakıp arındım
onlar bize bakıyo annesi sonrada biz onlara güzel bakalım diye
aynen cnm takibini aksatma ilaçlarını aksatma bide tiroid için endokrine bu dedavi için
ondan sonra allahında izniyle hiiiç bişi olmaz
Benim doktorum bi test daha istiycem dedi ilerleyen haftalarda öğrenince burdan yazıcam
Daha dur canım doğduktan sonra daha çok yaşayacaksın bunları çok uydu bişey mi oldu acaba diyip uyandırırsın yüzümü kızardı dişimi şişti artık anneliğe ilk adımı attın artık ömür boyu bundan kurtulamazsın
Canım dikkat et kendine niye misafir kabul ediyosun yat dinlen keyfini çıkar misafirler bebek doğunca gelsinler
ilk bebeğin galiba ikincide benim gibi nazlı olursunuz nede olsa son hakkım iyi kullanmalıyım
kızlar okadar sıkıntıya gırmeyın ınsallah Allahın ıznıyle bıseycık olmz bende troıd hastasıyım sukur kızım cok saglıklı sımdı 2.hamıleyım ılaclarımı kullankıyorum dahılıye uzmanıda ayarlayabılıyo hatta sıze bısey soylıyımmı dozajı ben ayarladım dr ıyı ayarlamıssın dyıp guldu:)
kızlar ben öğretmenim ve tam 63 km uzakta bir okula gidiyorum eve geldiğimde kolumu kıpırdatacak halim kalmıyor cepten takip etsem de pek yazamıyorum foruma benim en büyük derdim aldığım kilolar kime sorsam çok almışsın diyor 57 ile hamile kaldım ve bugün itibariyle 65i gördüm moralim çok bozuk aynaya bakmak bile istemiyorum saçlarım ayrı çirkin vücudum ayrı çirkin sizler nasıl hissediyorsunuz ve kaç kilo aldınız
çok değil canım doğumdan sonra verirsin...ben inşşat mühendisiyim ve bir firma da şantiye şefiydim işten çıkmasydım fabrika sorumlusu da ben olacaktım ama kuzum beni işimden etti sonra beni vucudumdan etti ama çok mutluyumben 66,5 kılo ıle hamile kaldım suan 69,5 kıloyum evet götüm göbeğim karıştı popom büyüdü gögüslerim ağzımdan fırlayacak 75 beden sütyen takıyorum şimdi 90 sıkıyor saçlarım canlılığını kaybetti uçları berbat halde çok uzun ama batıl da olsa kestiremiyorum beyazlama başladı diş etlerim kanıyor vucudum tüyledi kocam daha kılsız kalıyor yanımda ağda yapmaktan sivilce sivilce oldu anlayacağın kadınlıktan çıktık ama anne oldum karnımda miniğimin cilveleri bunlar kendimde bu iğrençlikleri görünce ayrı bir mutlu olıuyorum çünkü bunları benim prensesim yapıyor bütün vitamınları alıyor diyorum ve şükrediyorum ben bu kadar tükenirken o o kadar büyüyor.. böyle düşün daha mutlu olursun
caaanım benim ya ne güzel anlatmışsın, kendimden tiksindim
kızlarımız için herşeye değerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya bu arada pekbicici nerde kaç gündür görmüyorum :26:
kızlar ben öğretmenim ve tam 63 km uzakta bir okula gidiyorum eve geldiğimde kolumu kıpırdatacak halim kalmıyor cepten takip etsem de pek yazamıyorum foruma benim en büyük derdim aldığım kilolar kime sorsam çok almışsın diyor 57 ile hamile kaldım ve bugün itibariyle 65i gördüm moralim çok bozuk aynaya bakmak bile istemiyorum saçlarım ayrı çirkin vücudum ayrı çirkin sizler nasıl hissediyorsunuz ve kaç kilo aldınız
kıslarrr nbr bakalımmm
kız annelerii sizinde popişş buyuomuu
ben başından bu yana 2 kılo aldım.. hepsı gögüs ve popoya gitti sanırım
ayrıntılı usgyı merakla beklıorum hafyata salı..
bebek o şekılde doğuomu s aynı doğacağı halını görücez
hemen hemen..onun ıcın cok meraktayım eşim ve benden nasıl b ı karısım olmus die
bende kendimi çok iyi hissetmiyorum aslında zayıfım 5 kilo aldım şu an 53 olmam lazım ama bundan sona vucudum daha çokmu değişecek daha çokmu kilo alıcam bunları düşünmek beni yoruyor göğüslerim 80 bdendi şimdi 90 oldu acaba ne kdr byr daha blmiyorum 2. ayda ve 5. ayda büyüme oldu şu an durulmadalar bakalım hangi ay göğüsleri büyütcek
Aynı derken renkli olduğundan mı diyosun anlamadım ?
cnm tartıda gördüğün her artış bızım vucudumuza yansımıo
ılk olarak vucut su tutuo zaten gebelikte..
bbeğin plesantası kendı ağırlığı kadar suan da..bide bebeiş var yarım kılo vardır:)
bide amnıyo sıvısı var..doğumla bılıkte 6-7 kılo gıdıomus zaten
bebeişler ıyı olsun hepsını veırız plates sağolsun
Evvveeettt bizzz geldik nihayetinde
Özleyen-özlemeyen,soran-merak eden-arayan-adımı nickimii paylaşıp nerdesin diyeeen siz canlaraa çok teşekkür ederrr, oğluşla saygıyla önünüzde eğilirizz
Malum iş yoğunluğu eşle ilgili ufak tefek sıkıntılar bikaç gün uzak ettii sizden benii,benden sizi
İş olarak 4 gün tatiliz bu crissmızzz bize yaradıı, buarada ltdden AŞ. ye geçiş sürecine girdiğimizden çok afedersinizz wcye gidemeyipp ördek alacaktımı o denlii yoğun,yorucu ve bunaltıcı bir hafta oldu benim için, üstüne eşimin gaz birekmesii tam tavan oldu; bende isyanlarda,ağlak ağlak Cumayı ettikk....
Pekk değerlii teyzelerr ve dünürüm Cuma günü oğluşumla tanıştıkk ve fındıkk fareem aynı anasıı benimm star wars darth vaderım gitmişş jön jön gelmiş(Tabii bana benzemeside etken ) Aşık oldum ben içimdekii adama kimselere vermem veremem
Rabbim kımıl kımıll kocaman bişi olmuş tipsizz (Maşallah subhanAllah) burnu ağzı aynı ben, burun yukarısı baba, bende çeke çeke garibim kelliğini mi aldı dedimm
Yakışıklımı ancak çarşamba paylaşabilirimm buarada yorucu haftanın acısınıı çıkarmaya başlayalımm
temizliğimde bitti, yemek işim bittii sizlerleyizz
Buarada videomuzda var yüklesem mii face acaba yoksa nazar değer mii fındığıma:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?