2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Merhaba kızlar herkes iyidir inşallah,biz dün akşamdan beri kötüydük ama şükür şimdi iyiyiz.
Dün ilaçlarım için sağlık ocağına ordan eczaneye gittim eve giderkende pazar vardı içinden dolaşarak geçtim.Sonra eve geldim akşam misafir gelecek diye evi topladım temizledim.
Akşam misafirler geldi saat 11 gibi kalktılar tam onlar gittikten sonra kasığımdan bir ağrı girdi yarım saat geçmedi.Acile gidecektik yattım biraz yavaşladı neyse oğlum hiç haraket etmedi sabah kalktım yine haraket yok ağrıda hafif hafif devam ediyor hemen dr gittik.Çok şükür oğlum iyiymiş idrar tahlili verdim temiz çıktı bebeğin suyu iyi ama sen yinede günde 3 litre su iç dedi.Ha birde magnezyum verdi kasılmalar içinmiş Allahım evlatlarımızı korusun oğlumu gördüm rahatladım çok şükür dinleniyoruz bol bolAkşamki bulaşıklarıda yıkamış kocacım sağolsun çok sevindim.

Biz geldikkkkkkk

Dün gece kolumda hiç ağrı olmadı zaten aşıya gidicem diye erken kalkmıştım sabaha kadar uyumuşum 10.30 ta eşim kahvaltıya kaldırdı bıraksa daha uyuycam yani
hava soğudu ev durmakta istemiyorum sıkıldım

Benim doktorum bi test daha istiycem dedi ilerleyen haftalarda öğrenince burdan yazıcam

Daha dur canım doğduktan sonra daha çok yaşayacaksın bunları çok uydu bişey mi oldu acaba diyip uyandırırsın yüzümü kızardı dişimi şişti artık anneliğe ilk adımı attın artık ömür boyu bundan kurtulamazsın

Canım dikkat et kendine niye misafir kabul ediyosun yat dinlen keyfini çıkar misafirler bebek doğunca gelsinler
ilk bebeğin galiba ikincide benim gibi nazlı olursunuz nede olsa son hakkım iyi kullanmalıyım

kızlar okadar sıkıntıya gırmeyın ınsallah Allahın ıznıyle bıseycık olmz bende troıd hastasıyım sukur kızım cok saglıklı sımdı 2.hamıleyım ılaclarımı kullankıyorum dahılıye uzmanıda ayarlayabılıyo hatta sıze bısey soylıyımmı dozajı ben ayarladım dr ıyı ayarlamıssın dyıp guldu:)

ayyy bakırköyden kral dairesi rezevasyon yaptırmam lazım kendime o zman

Son düzenleme:

aynen cnm bi süre sonra öyle oluyo bende kendim ayarlıyorum çok abzürt bi durum olmadıkca
tabi zamanla dr oluyoruz kendimizede

kızlar ben öğretmenim ve tam 63 km uzakta bir okula gidiyorum eve geldiğimde kolumu kıpırdatacak halim kalmıyor cepten takip etsem de pek yazamıyorum foruma benim en büyük derdim aldığım kilolar kime sorsam çok almışsın diyor 57 ile hamile kaldım ve bugün itibariyle 65i gördüm moralim çok bozuk aynaya bakmak bile istemiyorum saçlarım ayrı çirkin vücudum ayrı çirkin sizler nasıl hissediyorsunuz ve kaç kilo aldınız

çok değil canım doğumdan sonra verirsin...ben inşşat mühendisiyim ve bir firma da şantiye şefiydim işten çıkmasydım fabrika sorumlusu da ben olacaktım ama kuzum beni işimden etti sonra beni vucudumdan etti ama çok mutluyum ben 66,5 kılo ıle hamile kaldım suan 69,5 kıloyum evet götüm göbeğim karıştı popom büyüdü gögüslerim ağzımdan fırlayacak 75 beden sütyen takıyorum şimdi 90 sıkıyor saçlarım canlılığını kaybetti uçları berbat halde çok uzun ama batıl da olsa kestiremiyorum beyazlama başladı diş etlerim kanıyor vucudum tüyledi kocam daha kılsız kalıyor yanımda ağda yapmaktan sivilce sivilce oldu anlayacağın kadınlıktan çıktık ama anne oldum karnımda miniğimin cilveleri bunlar kendimde bu iğrençlikleri görünce ayrı bir mutlu olıuyorum çünkü bunları benim prensesim yapıyor bütün vitamınları alıyor diyorum ve şükrediyorum ben bu kadar tükenirken o o kadar büyüyor.. böyle düşün daha mutlu olursun

caaanım benim ya ne güzel anlatmışsın, kendimden tiksindim

kızlarımız için herşeye değerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya bu arada pekbicici nerde kaç gündür görmüyorum :26:

caaanım benim ya ne güzel anlatmışsın, kendimden tiksindim

kızlarımız için herşeye değerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya bu arada pekbicici nerde kaç gündür görmüyorum :26:

napimm kızımın bana hissettirdikleri bunlar ondan gelen herşey beni mutlu ediyor işleri biraz yoğunmuş o yüzden giremiyor

Son düzenleme:

bende kendimi çok iyi hissetmiyorum aslında zayıfım 5 kilo aldım şu an 53 olmam lazım ama bundan sona vucudum daha çokmu değişecek daha çokmu kilo alıcam bunları düşünmek beni yoruyor göğüslerim 80 bdendi şimdi 90 oldu acaba ne kdr byr daha blmiyorum 2. ayda ve 5. ayda büyüme oldu şu an durulmadalar bakalım hangi ay göğüsleri büyütcek

kıslarrr nbr bakalımmm
kız annelerii sizinde popişş buyuomuu
ben başından bu yana 2 kılo aldım.. hepsı gögüs ve popoya gitti sanırım
ayrıntılı usgyı merakla beklıorum hafyata salı..
bebek o şekılde doğuomu s aynı doğacağı halını görücez
hemen hemen..onun ıcın cok meraktayım eşim ve benden nasıl b ı karısım olmus die

Aynı derken renkli olduğundan mı diyosun anlamadım ?

cnm tartıda gördüğün her artış bızım vucudumuza yansımıo
ılk olarak vucut su tutuo zaten gebelikte..
bbeğin plesantası kendı ağırlığı kadar suan da..bide bebeiş var yarım kılo vardır:)
bide amnıyo sıvısı var..doğumla bılıkte 6-7 kılo gıdıomus zaten
bebeişler ıyı olsun hepsını veırız plates sağolsun

Evvveeettt bizzz geldik nihayetinde
Özleyen-özlemeyen,soran-merak eden-arayan-adımı nickimii paylaşıp nerdesin diyeeen siz canlaraa çok teşekkür ederrr, oğluşla saygıyla önünüzde eğilirizz
Malum iş yoğunluğu eşle ilgili ufak tefek sıkıntılar bikaç gün uzak ettii sizden benii,benden sizi
İş olarak 4 gün tatiliz bu crissmızzz bize yaradıı, buarada ltdden AŞ. ye geçiş sürecine girdiğimizden çok afedersinizz wcye gidemeyipp ördek alacaktımı o denlii yoğun,yorucu ve bunaltıcı bir hafta oldu benim için, üstüne eşimin gaz birekmesii tam tavan oldu; bende isyanlarda,ağlak ağlak Cumayı ettikk....

Pekk değerlii teyzelerr ve dünürüm Cuma günü oğluşumla tanıştıkk ve fındıkk fareem aynı anasıı benimm star wars darth vaderım gitmişş jön jön gelmiş (Tabii bana benzemeside etken ) Aşık oldum ben içimdekii adama kimselere vermem veremem
Rabbim kımıl kımıll kocaman bişi olmuş tipsizz (Maşallah subhanAllah) burnu ağzı aynı ben, burun yukarısı baba, bende çeke çeke garibim kelliğini mi aldı dedimm
Yakışıklımı ancak çarşamba paylaşabilirimm buarada yorucu haftanın acısınıı çıkarmaya başlayalımm
temizliğimde bitti, yemek işim bittii sizlerleyizz
Buarada videomuzda var yüklesem mii face acaba yoksa nazar değer mii fındığıma:44:

evet canım bunların hepsi doğru haklısın insanoğlu işte yinede takıyor birde ben çok takıntılı olduğumdan daha çok takıyorum bebeğimin sağlığı için sağlıklı şyler yemeye çlşıyorum inş. sağlıklı olur. ben 1 yıldır spor yapıyorum şu andada devam ediyorum zaten hamilelikten sonra daha yoğun çlşcam inş.:)

ayyy bendee o gunu merakla beklıorumm iştee
daha 10 gun var 21+2 de gitcez
oyyy yerimm onu benn maaşalalhh maaşalalah
bende nazardan korkarım annesii yaa sen bilirsin ama
hamıleye ve bebeğe nazar cabuk değermıs savunmasız ya yavrucak..

Hmm ben gördüm kızımı oğluma benziyo o haliyle olacak mı bilmiyorum ama daha çok küçükler bana değişir gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…