- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.041
ayyy bendee o gunu merakla beklıorumm iştee
daha 10 gun var 21+2 de gitcez
oyyy yerimm onu benn maaşalalhh maaşalalah
bende nazardan korkarım annesii yaa sen bilirsin ama
hamıleye ve bebeğe nazar cabuk değermıs savunmasız ya yavrucak..
Üfff ama insan böyle güzel şeyide paylaşmak istiyorr herkese göstermek istiyorr
Ben en iyisii star wars halini paylaşayımm
Ondan sonra isteselrde nazar değdiremezler herhalde
Biz 19+5te gittik 354 grdı sıpaamm
Cd vermediler biz çektik
Ama eşimte saolsun dansöz oynatmışş nasıll kıpır kıpır kıpraştırmışş makinayıı yaa
maşallh bebeğine kilosu çok iyi benim bebiş 20+1 de 311 grmdı 2 gün geriydi şimdi 21+1 acaba kç olmuştur
iyi akşamlar kızlar...geçmiişin hepsini okuyamadım ama tiroidden konuşmuşsunuz sanırım...benim de hamilelik öncesi sıkıntı yoktu 3.aylıkkn değerim 0.03 çıktı ilaca başladım propsycil 0.05 oldu 20 günde hala aynen devam ediyorum ben ..ama ilacı içmek bi ölüm benim için zehir gibi...zar zor içiyorum...içenlerin bi önerisi var mı????
tablet değil mi o nasıl alıyorsun tadını yaw ben vitamin hapının bile tadını almıyorum damak ayarım kaçmış sanırsam benim
tablet canım ama ağzıma değer değmez kusacak hale geliyorum..ben de ekmek içine sarıp içiyorum ilacı ama yine de mideme inince tadı ağzıma kadar çıkıo..değerin normale dönünce bırakacaz dedidoktor bekliyorumben de...
inşallah erken zaamanda bırakırsın ya içemiyorsan çok zor olur ama bebeğin için dayan
içiyorum mecburen herşey bebeğim için..senin tiroid var mıydı canım hipo u hiper mi....
hipo canım benim bende ilaç kullanıyorum
yok canim 9 ay surecek benim bulantimsenın bu bulantılar gecmıcek sanırm bya kaldılar gıtmek bılmedıler senden
dıkkat et bari cnaım emınım cok korkmusssundur.benım hamıle kaldıgımdan berı az az cıktı gecen jılet yapayım dedım tam yapamadım gobusten goremıyorum artık
lazerde bırkac seansım kalmıstı hamıle kalınca bıraktım tabı onun ıcın cok zorlanmıyorum hafta ıcı anneme bı guzel temızletım kendımı
senin ilacın farklı o zaman canım o acı değildir belki..inşallah normale döner de bi an önce bırakırız ilaçları canım...
merhaba güzel anneler 3lü tarama testimizin sonuçları iyi çıktı çok şükür kan tahlinindede çok güzel besleniyosun ilaç almana gerek yok dedi doktor ama benim içimde şüphe kaldı ya gerçi doktoruma güveniyorum ama 4 hafta sonra detaylı ulturosana gircez önce sonra kendi doktoroumuza gidicez cinsiyetimiz kesin belli olcak 23.haftada olcaz bebeğimin heryerini görürüm demi kızlar kimi bebek eleriyle kapatıyomuş yüzünü inş görürüm yavrumun yüzünü bide bişey sorucam balık yağı hapı kullananlar hangi markayı kullanıyosunuz
Pekbicici maşallah oğluşuna çok merak ettim en azından fotorafını bali koy.
merhaba güzel anneler 3lü tarama testimizin sonuçları iyi çıktı çok şükür kan tahlinindede çok güzel besleniyosun ilaç almana gerek yok dedi doktor ama benim içimde şüphe kaldı ya gerçi doktoruma güveniyorum ama 4 hafta sonra detaylı ulturosana gircez önce sonra kendi doktoroumuza gidicez cinsiyetimiz kesin belli olcak 23.haftada olcaz bebeğimin heryerini görürüm demi kızlar kimi bebek eleriyle kapatıyomuş yüzünü inş görürüm yavrumun yüzünü bide bişey sorucam balık yağı hapı kullananlar hangi markayı kullanıyosunuz
Pekbicici maşallah oğluşuna çok merak ettim en azından fotorafını bali koy.
bızımde bızımde bılmem ben sade yaptım yaptım hıc oyle yapmadım:)bızım ek olarak salata ve ton balıgı var yanında:)ayy bugün sağlık yeme günümüz ıspanak var menümüzde benim kızım etobur nasıl yesin ıspanağıya ıspanak yemeğine et yada kıyma koysam tadı bozulur mu yoksa yiyemem
napıcaksın cnm bebşn saglıklıolsundayok canim 9 ay surecek benim bulantim
ama raziyim ara ara gelsin de her zaman olmaisn yeter ki
vardi bugun ama yememi etkilemedi yedim guzelce
senin iyiymis canim onceden lazere gittiginden rahatsindir dedigin gibi cok zor karnim buyuyor ve bircok sey zor olacak ama olsun bebisimiz icin deger :)
bızımde bızımde bılmem ben sade yaptım yaptım hıc oyle yapmadım:)bızım ek olarak salata ve ton balıgı var yanında:)
napıcaksın cnm bebşn saglıklıolsunda
evet benım lazer sımdı ıse yarıyor bıtseydı ıyıydı ama napalım az bısey kaldı dogumdan sonra halledıcem ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?