2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Üfff ama insan böyle güzel şeyide paylaşmak istiyorr herkese göstermek istiyorr
Ben en iyisii star wars halini paylaşayımm
Ondan sonra isteselrde nazar değdiremezler herhalde
Biz 19+5te gittik 354 grdı sıpaamm
Cd vermediler biz çektik
Ama eşimte saolsun dansöz oynatmışş nasıll kıpır kıpır kıpraştırmışş makinayıı yaa

maşallh bebeğine kilosu çok iyi benim bebiş 20+1 de 311 grmdı 2 gün geriydi şimdi 21+1 acaba kç olmuştur

Kızlar merhaba biz bugün 20.hafta detaylı ultrasonumuza gittik ve şükürler olsun her şey çok iyi geçti kızımızın sağlığı yerinde.İçimiz rahatladı büyümüş bayağı görmeyeli uzun zaman olmuştu.Doktorumuz 4 boyutlu görüntüsünü de alabildi teknolojinin şaşırtacağını düşünmezdim yüzünü ayrıntıları ile görmek paha biçilmez bir duyguydu zaman ilerledikçe insan gerçekten daha da heyecanlanıyor
hepimize iyi bir hamilelik süreci diliyorum.

iyi akşamlar kızlar...geçmiişin hepsini okuyamadım ama tiroidden konuşmuşsunuz sanırım...benim de hamilelik öncesi sıkıntı yoktu 3.aylıkkn değerim 0.03 çıktı ilaca başladım propsycil 0.05 oldu 20 günde hala aynen devam ediyorum ben ..ama ilacı içmek bi ölüm benim için zehir gibi...zar zor içiyorum...içenlerin bi önerisi var mı????

ayy bugün sağlık yeme günümüz ıspanak var menümüzde benim kızım etobur nasıl yesin ıspanağı ya ıspanak yemeğine et yada kıyma koysam tadı bozulur mu yoksa yiyemem

tablet değil mi o nasıl alıyorsun tadını yaw ben vitamin hapının bile tadını almıyorum damak ayarım kaçmış sanırsam benim

tablet değil mi o nasıl alıyorsun tadını yaw ben vitamin hapının bile tadını almıyorum damak ayarım kaçmış sanırsam benim

tablet canım ama ağzıma değer değmez kusacak hale geliyorum..ben de ekmek içine sarıp içiyorum ilacı ama yine de mideme inince tadı ağzıma kadar çıkıo..değerin normale dönünce bırakacaz dedidoktor bekliyorumben de...

inşallah erken zaamanda bırakırsın ya içemiyorsan çok zor olur ama bebeğin için dayan

benim canim cok sIkkIn kizlar
bebegim butun gun gezmedeydik hic oynamadi hic tepki almamistim
simdi uzgunum ve sinirliyim, yine dayanamama noktasindayim ve bebegim cok guzel tekmeler atiyor. ben burdayim anne diyor hep bana ben uzuldugumde hep hareketli benim canim oglum

yok canim 9 ay surecek benim bulantim
ama raziyim ara ara gelsin de her zaman olmaisn yeter ki
vardi bugun ama yememi etkilemedi yedim guzelce

senin iyiymis canim onceden lazere gittiginden rahatsindir dedigin gibi cok zor karnim buyuyor ve bircok sey zor olacak ama olsun bebisimiz icin deger :)

merhaba güzel anneler 3lü tarama testimizin sonuçları iyi çıktı çok şükür kan tahlinindede çok güzel besleniyosun ilaç almana gerek yok dedi doktor ama benim içimde şüphe kaldı ya gerçi doktoruma güveniyorum ama 4 hafta sonra detaylı ulturosana gircez önce sonra kendi doktoroumuza gidicez cinsiyetimiz kesin belli olcak 23.haftada olcaz bebeğimin heryerini görürüm demi kızlar kimi bebek eleriyle kapatıyomuş yüzünü inş görürüm yavrumun yüzünü bide bişey sorucam balık yağı hapı kullananlar hangi markayı kullanıyosunuz

Pekbicici maşallah oğluşuna çok merak ettim en azından fotorafını bali koy.

gozun aydin canim

marincap yazmis bana doktorum

SELAM bizimde bugün ayrıntılı usgmiz vardı ve sıpam maalesef yüzünü göstermedi elide sürekli ya ağzında ya yüzündeydi kafası hep yana dönüktü doktor sağdan soldan önden heryerden baktı ama her defasında kafasını ona göre ayarladı yan çevirdi

ayy bugün sağlık yeme günümüz ıspanak var menümüzde benim kızım etobur nasıl yesin ıspanağı ya ıspanak yemeğine et yada kıyma koysam tadı bozulur mu yoksa yiyemem
bızımde bızımde bılmem ben sade yaptım yaptım hıc oyle yapmadım:)bızım ek olarak salata ve ton balıgı var yanında:)
napıcaksın cnm bebşn saglıklıolsunda

evet benım lazer sımdı ıse yarıyor bıtseydı ıyıydı ama napalım az bısey kaldı dogumdan sonra halledıcem ıns

et et ürünleri olmasa otları yiyemıyoruz :) salata bizde de var utanmasam ona da et atacam kıyma koydum bakalım tadı nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…