2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
dsde et sevebilmen ne guzel ben hicc evmiyorum zoraki yemeye calisiyorum hamileyken
esim de hic sevmez
biz ikimiz de sebzeciyiz
oglum da sevmiycek buyuk ihtimal o sevsin de yemeye calissam da zoroluyor

Kızlar 2 gündür bağırsakların cok kötüydü bugün wc de cok ikindim sonra korktum peceteyle bir baktım kan kipkirmizi nasıl korktum anlatamam hemen acile tabii cok şükür Allahıma ki kızımız iyiydi ama bu korku bana yetti yani:26: Dr protestan verdi ama kullanmalimiyim bilemiyorum..wc de fazla ıkinmayin kızlar kabiz olmamaya çalısmamız lazim su an kasıklarımda sancı var cok şükür kanama yok ama Allah'a emanetiz inşallah dua edin bize..

canim gecmis olsun
ama kanin vajinadan geldigine emin misin
bana biraz ikinma sonucu arkadan gelmis gibi geldi:44: hamilelikte basur yaygin birsey ve ordan gelebilecek bir kanama normal kanama zannedilebilir belki
dogru soyluyorsun ozellikle 6. aydan sonra cok dikkat etmek lazim bu mevzuya kizinin iyi olmasina cok sevindim

çok gecmıs olsun canım kan makattan gelmıs olarabılır?bende hemen hemen her wc de oluyor

Slm kızlar umaım herkes iyidir ben bir haftadır giremiyorum nete çok stresliyim bu bir haftadır kızlar yaaa geçen hafta beni geçici görevle evime 65 km başka bir okula verdiler ben de belki görevlendirmeyi iptal ettirebilirim diye bi hafta rapor aldım ama iptal ettiremedim pazartesi yeni okulda işe başlıcam sizce bunu ne kadar kaldırabiliriz bebeğimle bana akıl verin. Bugün dra gittik yine cinsiyeti göremedik bebeğim çok az ve yavaş hareket ediyor dr güzel beslenmiyorsun çocuk aç dedi çok canım sıkıldı napayım ben yaaa haftaya bi daha gitcez bu haftada bile cinsiyeti görememesi anormal değilmi sizce?

ben marincup 500 mg lık kullanıoorum cnm 2günde bir dr öle söledi

bende hemoroid var cnm ve kötü durumda bu hafta kan bendede oluo ama vajinadan değil eminmisin sen ordan geldiine

evet canım ya biz 13. haftada öğrendik başka bir doktoru denemednmi hiç .ÇOcuğun aç olduğu nasıl anlaşılıyor peki gerçekten iyi beslenemiyormusun

Kızlar merhaba ben geri geldimmm, gene şöyle bir hızlıca baktım yazdıklarınıza... Öğlende bebişimin hareketlerini hissedemiyorum diye yazmıştım ya, dayanamadım nöbetçi kadın doğumcuya gittim her şey yolunda çokk şükürr, kuzum iyiymiş:))) içim rahatladı... Bu arada mesleklerden ve kilolardan bahsetmişsiniz, ben öğretmenim çok da yoğun çalışıyorum ders saatim fazla haftada iki gün nöbetim var, kısacası bir hayli yoruluyorum. Hamile kaldığımda 63 kiloydum en son doktora gittiğimde 68 çıktım şu an 69 olmuşumdur eminim 2 hafta geçti çünkü ve inanır mısın bir hayli dikkat ediyorum yediklerime ama bünye meselesi demekki çevremdekiler fazla kilo almadığımı söylüyorlar ama bence çok şiştim hiç bir kıyafetim olmuyor sadece hamilelikten önceki eşofman ve taytlarım oluyor. Sütyenlerimse bir hayli küçüldü yeni eşyalar aldım onları kullanıyorum. Pantolon kazak vs... H&M ve C&A' da hamile bölümleri güzel ama çok da almak istemiyorum açıkçası sonra giyemem diye gerçi beli lastikli pantolonlar sonrada giylir sanırım. Benden bu kadar mutluyum kısacası :)))

çok gecmıs olsun canım kan makattan gelmıs olarabılır?bende hemen hemen her wc de oluyor

ben marincup 500 mg lık kullanıoorum cnm 2günde bir dr öle söledi

bende hemoroid var cnm ve kötü durumda bu hafta kan bendede oluo ama vajinadan değil eminmisin sen ordan geldiine

Bende makattan olabilir diye peceteyle özellikle bir kaç kez baktım ama ondendi hatta sonra çamaşırımın on kisminda da vardı biraz şükür kanama yok şimdi ama kasıklarımda ağrı var iste:18:

merhabaa sorun olamamsına sevındım canım oglusun ozlemıs demekkı senı annesı:)
bende 8 kılo aldım cnm pek dert etmıyorum zaten kılom vardı ama boyle gıderse kotu:)cokyıyorum cunku:)
bende 2 hamıle elbısesı 2 kot pantolon aldım canım baska bırseyalmayı dusunmuyorum hepsını lcw den aldım
Bende makattan olabilir diye peceteyle özellikle bir kaç kez baktım ama ondendi hatta sonra çamaşırımın on kisminda da vardı biraz şükür kanama yok şimdi ama kasıklarımda ağrı var iste:18:

anladım cnm gecmıs olsun dıkkat et bundan sonra sabahları kayısı ve ıncır ye doktorumun onerısı kabızlık ıcın

anladım canım çok geçmiş olsun dikkat et bundan sonra rabbim korusun hepimizin yavrusunu

evet canım ya biz 13. Haftada öğrendik başka bir doktoru denemednmi hiç .çocuğun aç olduğu nasıl anlaşılıyor peki gerçekten iyi beslenemiyormusun

canım dikkat ediyorum ama düzenim yok işte yoğun çalışıyorum okulum eve uzak acıkınca yiyorum ya da aklıma gelince yani çocuğun aç olduğunu yavaş hareket etmesine bağlıyo sanırım pozisyon uygun değil diyo sizin cinsiyet ne canım ben kız diyorum göstermemesine bağlı olarak ama dr ilgisi yok diyo erkek olsa bu haftaya kadar saklayabilirmi sence?

gözün aydın canım darısı basımıza safak 12:)

ayy bugün sağlık yeme günümüz ıspanak var menümüzde benim kızım etobur nasıl yesin ıspanağı ya ıspanak yemeğine et yada kıyma koysam tadı bozulur mu yoksa yiyemem

kıyma koy canım ıcıne bende et yıyemıyorum ruyamda et yedıgımı gordum ıy dusunurken bıle kotu oluyorum
Rabbım af etsın kıymalı pırasa yedım yogurtla sımdı ustune bol bol su ıcıyorum

canım makattan gelıyor olmasın cok gecmıs olsunn kabızlıga yer elması ve kabuguyla kıvıyı yemek cok ıse yarıyormus ..

canım dısarı her cıktıgımda beslenme cantamı hazırlıyorum yarım lt su bır elmayı kaseye dogruyorum ıcıne yogurt katıyorum
yada baska bı ara ogun muhakkak hazırlıyıp 4 5 saat dısarda kalcaksam arada yıyorum sende yanına mesela ekmek arası hazırla sevdıklerınden
meyve kuruyemıs kuru meyve gıbı alternatıfler yap olmadı kuuck yogurtlar var onu al muhakkak bı sey ye canım cok ac kalmak anında gücü düşürüyor

soguk algınlıgım ılerlıyor kızlar esım benden beter ama ıse gıttı zavallım yatagından cıkıp
4 haftadır hep gececı portakal getırdı sagolsun annem
zencefıl lımon bal cayı yapıp ıctım ıhlamur kusburnuda umarım geldıgı gıbı gıder hastalık

kg durumuda bende tartıldım bu sabah 3.5 kg aldım 6.aya kadar 6 kg ıle kapıyabılırsem ne ala :) sonrası 3 ay 6 kg alınması gerekıyormus
ama sanmıyorum ya hamılelık ılerledıkce hareketler azalıcak kılo alcaz artık dogum sonrası geregını yaparız
yeterkı yavrularımızı saglıkla kucagımıza alalım saglıklı seyelr gıtsın bızden onalra
buarada yengem bugun yegenımı doktora goturdu 380 gram almıs yavrumuz :) ya ne kadar cabuk buyuyorlar dımı:)

canım benim okulum da 60 km. uzakta..ama benim en baştan düşük tehlikem olduğu için dr. hep rapor verdi.. sen sordun mu peki bi sakınca var mı diye?
açlık meselesine gelince...nsl anladı aç olduğunu anlamadım..yoksa olması gereken ağırlıkta mı değil acaba?

birçok hamilenin başına geliyor galiba bu durum sende inşallah kolaylıkla atlatırsın meyveden olmasına şaşırdım ama çok mu abarttın acaba bende öğlene kadar şekerli birşey tüketmeyince başım ağrımaya başlıyor hemen önceden de olurdu kendimden de korkuyorum ben neyse tek sorunumuz bu olsun bebişimiz sağlıklı olsun inşallah
geçmiş olsun canım herkes teker teker geçiyor galiba bu karın ağrılarındanOğlun iyiymiş ya Rabbim beterinden korusun
baktı çılgın prensesim evde kalıcam şimdiden ben seçeyim prensimi benim kızım alt kalmaz sen merak etme eee boşuna çılgın prenses demiyorlar kızıma herkesin hakkından gelir
o benim oğlanı sakin buldu bak bak baksenin kız benim oğlanı ezerse olacaklara karışmam ona göreoğlum iyidir hoştur kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz anası babası sakin onun.oğlumu alan kız şanslı(kayınvalidemden alıntı)
çok makbule geçti,devamını bekliyoruz
geçmiş olsun canım vücudun güçsüz kaldı galiba düzenli beslenmeyle atlatırsın inşallah.bu arada eben ne kadar ilgiliymiş ilk kez duyuyorum anket olayını bana deseler yandık valla:26:
herkes soruyor kaç gündür bu pekbicici nerde diye forum sessiz kaldı yamaşallah annesi güzeller tabi onlar saflar kirlenmemişler misler onlar miss

arkadaşların dediği gibi makattan olmasın makattan gelen sızı şeklinde olur bide acıma olur ordan farkedersin inşallah bir daha yaşamazsın kulllan hapı da ne zararı olacak ki bende iğneyi kullandım iki hafta önce bitti
sen il merkezinde misin 62 km ne demek ya insafsızlar bide hamilesin milli eğitimdekilerle konuşmadın mı hiç müdürün falan birşeyler yapabilirdi belki sen pdr ciydin bide değil mi benim de 13 saat dersim var ve üstüne istemediğim için almadım inşallah bir aksilik olur da iptal ederler bacaklarını açmadıysa göstermemiştir bende daha yeni öğrendim okulda geçiştiriyorsun öğünleri değil mi ekmek arası birşeyler götürsen bide her gün ceviz süt yoğurt tüketiyor musun bide salata

Canım sanada çok geçmiş olsun havalar çok dengesizdi dikkat et canım..

ne kadar uzakmış ya gittiğiniz yerler bana da arhadan çıldır geliyormuş küçük farkla kaçırmışım şimdi diyordum her gün 40 km nasıl gidip gelirdim diye şimdi de beldeye gidiyorum ama 5 km çok şükür.Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…