2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
doktora gıtmeye gunler kaldı ben yıne sabırsızlanmaya basladım sımdıoglusum daha daha buyukturr

Burdaki arkadaşlar yazdığında çok şaşırmıştım popoları ağrıdığı için magnezyum kullanıyorlarmış, işte o malum popo vakası oldum bende bugün dr verdi sızlama şeklinde ağrı olduğu için hayırlısı.Bu arada oğluşum çok haraketliydi elleriyle yüzünü kapattı tam dr ayaklarını buldu babasına bakın der demez bizim sıpa ayağını çekiverdi ekrana bakakaldık ay annesi ayaklarını yesin onun

benimki kız cnm doktorum 13 . haftada kasık bölgesinin tabi oranın bilimsel adını söyledi aşağı doğru geliştiğini söyledi %90 kız dedi 15. hftada %100 tescilledi. grubumuzda öğrenemeyen kalmadı sanırım artık biraz daha bekle bakalım doktor randevun ne zamn ? bu arada ben her gün bir bardak sütümü peynirimi yiyeblirsemde bir kase yoğurdumu yiyorum kutu süt kutu yoğurt çntana koyabilrsin iki tane ceviz her gün kahvltıda sana tavsiye ederim bunları yersen bebeğin için iyi olur. ara öğünde 5 fındık 5badem 5 üzüm 2 kayısı 2 incir tüketyorum hem bunları yanında taşıyabilirsin

Son düzenleme:
doktora gıtmeye gunler kaldı ben yıne sabırsızlanmaya basladım sımdıoglusum daha daha buyukturr

ben de sabirsizlaniyorum
cok ozledim oglumu
cok var daha son 11 gun
gecmek bilmedi bu sefer ilk defa bu kadar uzun bekledim
ama iyi ciksin ayrintili usgmiz de beklerim daha yeter ki yolunda olsun hersey
yuzunu merak ediyorum iyice belirginlesmesi lazim ve kilosu da iyice artmistir herhalde

bu arada tebrik ederim en secildik

benim de 13 gün kaldı
bi ara baktım 1 ay var saymaktan vazgeçtim geçiverdi bugüne geldim
artık iyice özledim
2 li test ten sonra şimdi sırada ne var. 17. haftada gideceğim özel bişey var mı bu hafta için
tetanoz 20. hafta ve sonra da ayrıntılı ultrason mu olacak

Merhaba arkadaslar, bugün optımum a gidip 8 adet kisa kollu alttan citcitli bady aldim kuzuya, size sormak istedigim sey daha cok ne lazim olacak acaba, daha cok ne almaliyiz? Bir tane alttan patikli pantolon aldim. Benim ikinci cocugum olmasina ragmen inanin unutmusum eeee 11 yil olmus :) fikir verirseniz cok sevinirim.....

İlacı doktorlar bebek için vermiyorlar canım onlar zaten vücudumuzda depolanandan alıyor haplar bizim için veriliyor magnezyum vitamin kan hapı ve balık yağı kullanıyorum şuan
Balıkyağını sormuşsun benimki promega çok güzel şeker gibi çiğneyebiliyosun istersen yutabiliyosunda
evet bebeğin heryerini görüyosun çok güzel :)

Akşamdan beri aklıma takıldı arkadaşlar ayrıntılıda bebeğimizi görücez gördük falan diye yazıyosunuzda normaldekinden farklı olarak ne var ben her zamanki gibi gördüm kızımı
biri bana anlatsın lütfen ben kızımı herseferinde renkli elini yüzünü hareketlerini görüyorum ama hastanedekiler siyah beyaz onu mu kastediyosunuz anlamadım

yok canim ikili test
sonra istersen uclu test icin kan
ayrintili usg
ve 20. hafta tetanoz asisi
ayrtinili usg 20. haftadan sonra da olabilir benim gittigimde 24, 25 olacak sanirim

3. Lü test bakılıyor canım 2 li iyi ise bakmayabiliyor yada benimki gibi sadece afp ye bakılıyor kandan.. Ayrıntılı usg 18-24 arası Dr un verdigi tarihe göre bakılıyor

ayy bugün sağlık yeme günümüz ıspanak var menümüzde benim kızım etobur nasıl yesin ıspanağı ya ıspanak yemeğine et yada kıyma koysam tadı bozulur mu yoksa yiyemem

biraz geç oldu ama bız ıspanagı kıymalı yapıyoruz canım sade yiyemıyorum bennn
Bende makattan olabilir diye peceteyle özellikle bir kaç kez baktım ama ondendi hatta sonra çamaşırımın on kisminda da vardı biraz şükür kanama yok şimdi ama kasıklarımda ağrı var iste:18:

canım geçmiş olsun bende azııck zorlasam makattan kan geliyor dıkkat etmek lazım:18:

devamı gelıcek canım :)
gittiğim eğitim semınerındekı ebe canım hıc sorma canımıza okucak gıbı :)
verdıgı kıtapcıkta gebe okulu düzenlenen kurumları gördum buraya yazayım belkı ıstanbulda olanların işine yarar
Süleymaniye Doğum Evi ve Eğitim ve Araştırma Semiha Sakir Doğum evi 0212 547 12 90 - 113
Sultan Süleyman
Eğitim Ve Araştırma Hastanesi 0212 4041500 - 1712
Yakacık Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0216 3772396 - 1171
Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0212 37350 85 0212 3735082

bizlere hem belge hemde bileklik verilcekmiş eğer devlet hastanelerınde dogum yaparsak o bıleklıgı takıcakmısız

ebeler boyle anne adaylarını gorunce sevınıyormus aa bılınclı anne geldı dıye:)

Sağolun kızlar çoklu alıntı yapmayı bilmediğim için böyle yazıyorum canlar.bundan sonra daha da dikkat ederim pdrciyim tavsiyelerinizi uygulıcam gerçekten ben bu kadar detaylı düşünmemiştim dra sordum okul meselesini şimdilik kaldırabilirsin ama ikinci dönem çok zor kaldıramazsın dedi heyet raporu alıcam gibi görünüyor

ayyy kutlamalara geciktimm gesmeden ancakk geldıkk
huuuuu komşuuuuuuu birinci olmuşukk
azimlee duvarı deldik vallahaaaa

geçmiş olsun hollycim
kabız oldugunda magnezyum içebılırsın cnm
gebelerde verıolar zaten magnezyum calcenee
suya karıstırıosun bı ölçcek ve tuvaletin yumusak cıkmasını saglıo cnm

cnm kaç saat derse gırıosun bılmıoum ama ben 21 saatten fazla ders ıstemıorum dıe sılekce verdım
fakat nıckınmden rehberlıkcı oldugunu anlıorum
eğer oyleyse 21 saat kısıtlamasını kabul etmeyebılıreler emın değilim de
drdan rapor alacaksın cnm taklıkelıdır uygun değildir hergun omca yolu gıtmesı die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…