- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.081
enlerdeki yerımıızı almısız mayıs anneleri olarak
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/583922-evet-oylama-sonucunda-2012-ylinda.html
canım dikkat ediyorum ama düzenim yok işte yoğun çalışıyorum okulum eve uzak acıkınca yiyorum ya da aklıma gelince yani çocuğun aç olduğunu yavaş hareket etmesine bağlıyo sanırım pozisyon uygun değil diyo sizin cinsiyet ne canım ben kız diyorum göstermemesine bağlı olarak ama dr ilgisi yok diyo erkek olsa bu haftaya kadar saklayabilirmi sence?
enlerdeki yerımıızı almısız mayıs anneleri olarak
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/583922-evet-oylama-sonucunda-2012-ylinda.html
doktora gıtmeye gunler kaldı ben yıne sabırsızlanmaya basladım sımdıoglusum daha daha buyukturr
ben de sabirsizlaniyorum
cok ozledim oglumu
cok var daha son 11 gun
gecmek bilmedi bu sefer ilk defa bu kadar uzun bekledim
ama iyi ciksin ayrintili usgmiz de beklerim daha yeter ki yolunda olsun hersey
yuzunu merak ediyorum iyice belirginlesmesi lazim ve kilosu da iyice artmistir herhalde
bu arada tebrik ederim en secildik
merhaba güzel anneler 3lü tarama testimizin sonuçları iyi çıktı çok şükür kan tahlinindede çok güzel besleniyosun ilaç almana gerek yok dedi doktor ama benim içimde şüphe kaldı ya gerçi doktoruma güveniyorum ama 4 hafta sonra detaylı ulturosana gircez önce sonra kendi doktoroumuza gidicez cinsiyetimiz kesin belli olcak 23.haftada olcaz bebeğimin heryerini görürüm demi kızlar kimi bebek eleriyle kapatıyomuş yüzünü inş görürüm yavrumun yüzünü bide bişey sorucam balık yağı hapı kullananlar hangi markayı kullanıyosunuz
benim de 13 gün kaldı
bi ara baktım 1 ay var saymaktan vazgeçtim geçiverdi bugüne geldim
artık iyice özledim
2 li test ten sonra şimdi sırada ne var. 17. haftada gideceğim özel bişey var mı bu hafta için
tetanoz 20. hafta ve sonra da ayrıntılı ultrason mu olacak
benim de 13 gün kaldı
bi ara baktım 1 ay var saymaktan vazgeçtim geçiverdi bugüne geldim
artık iyice özledim
2 li test ten sonra şimdi sırada ne var. 17. haftada gideceğim özel bişey var mı bu hafta için
tetanoz 20. hafta ve sonra da ayrıntılı ultrason mu olacak
ayy bugün sağlık yeme günümüz ıspanak var menümüzde benim kızım etobur nasıl yesin ıspanağıya ıspanak yemeğine et yada kıyma koysam tadı bozulur mu yoksa yiyemem
Bende makattan olabilir diye peceteyle özellikle bir kaç kez baktım ama ondendihatta sonra çamaşırımın on kisminda da vardı biraz şükür kanama yok şimdi ama kasıklarımda ağrı var iste:18:
çok makbule geçti,devamını bekliyoruz
geçmiş olsun canım vücudun güçsüz kaldı galiba düzenli beslenmeyle atlatırsın inşallah.bu arada eben ne kadar ilgiliymiş ilk kez duyuyorum anket olayını bana deseler yandık valla:26:
geçmiş olsun hollycimKızlar 2 gündür bağırsakların cok kötüydü bugün wc de cok ikindimsonra korktum peceteyle bir baktım kan kipkirmizi nasıl korktum anlatamam hemen acile tabii cok şükür Allahıma ki kızımız iyiydi ama bu korku bana yetti yani:26: Dr protestan verdi ama kullanmalimiyim bilemiyorum..wc de fazla ıkinmayin kızlar kabiz olmamaya çalısmamız lazim su an kasıklarımda sancı var cok şükür kanama yok ama Allah'a emanetiz inşallah dua edin bize..
Slm kızlar umaım herkes iyidir ben bir haft
adır giremiyorum nete çok stresliyim bu bir haftadır kızlar yaaa geçen hafta beni geçici görevle evime 65 km başka bir okula verdiler ben de belki görevlendirmeyi iptal ettirebilirim diye bi hafta rapor aldım ama iptal ettiremedim pazartesi yeni okulda işe başlıcam sizce bunu ne kadar kaldırabiliriz bebeğimle bana akıl verin. Bugün dra gittik yine cinsiyeti göremedik bebeğim çok az ve yavaş hareket ediyor dr güzel beslenmiyorsun çocuk aç dedi çok canım sıkıldı napayım ben yaaa haftaya bi daha gitcez bu haftada bile cinsiyeti görememesi anormal değilmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?