- 17 Haziran 2007
- 158
- 151
- 303
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.101
geçmiş olsun hollycim
kabız oldugunda magnezyum içebılırsın cnm
gebelerde verıolar zaten magnezyum calcenee
suya karıstırıosun bı ölçcek ve tuvaletin yumusak cıkmasını saglıo cnm
cnm kaç saat derse gırıosun bılmıoum ama ben 21 saatten fazla ders ıstemıorum dıe sılekce verdım
fakat nıckınmden rehberlıkcı oldugunu anlıorum
eğer oyleyse 21 saat kısıtlamasını kabul etmeyebılıreler emın değilim de
drdan rapor alacaksın cnm taklıkelıdır uygun değildir hergun omca yolu gıtmesı die..
Merhaba arkadaslar, bugün optımum a gidip 8 adet kisa kollu alttan citcitli bady aldim kuzuya, size sormak istedigim sey daha cok ne lazim olacak acaba, daha cok ne almaliyiz? Bir tane alttan patikli pantolon aldim. Benim ikinci cocugum olmasina ragmen inanin unutmusum eeee 11 yil olmus :) fikir verirseniz cok sevinirim.....
birçok hamilenin başına geliyor galiba bu durum sende inşallah kolaylıkla atlatırsın meyveden olmasına şaşırdım ama çok mu abarttın acaba bende öğlene kadar şekerli birşey tüketmeyince başım ağrımaya başlıyor hemen önceden de olurdu kendimden de korkuyorum ben neyse tek sorunumuz bu olsun bebişimiz sağlıklı olsun inşallah
geçmiş olsun canım herkes teker teker geçiyor galiba bu karın ağrılarındanOğlun iyiymiş ya Rabbim beterinden korusun
o benim oğlanı sakin buldu bak bak baksenin kız benim oğlanı ezerse olacaklara karışmam ona göre oğlum iyidir hoştur kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz anası babası sakin onun.oğlumu alan kız şanslı(kayınvalidemden alıntı)
çok makbule geçti,devamını bekliyoruz
geçmiş olsun canım vücudun güçsüz kaldı galiba düzenli beslenmeyle atlatırsın inşallah.bu arada eben ne kadar ilgiliymiş ilk kez duyuyorum anket olayını bana deseler yandık valla:26:
herkes soruyor kaç gündür bu pekbicici nerde diye forum sessiz kaldı yamaşallah annesi güzeller tabi onlar saflar kirlenmemişler misler onlar miss
Akşamdan beri aklıma takıldı arkadaşlar ayrıntılıda bebeğimizi görücez gördük falan diye yazıyosunuzda normaldekinden farklı olarak ne var ben her zamanki gibi gördüm kızımı
biri bana anlatsın lütfen ben kızımı herseferinde renkli elini yüzünü hareketlerini görüyorum ama hastanedekiler siyah beyaz onu mu kastediyosunuz anlamadım
hayirli sabahlar kizlar seminere geldim arkadasla konusmamistim doktordan sonra simdi konustum 16 haftalik hamile bebegin bel kemigi olusmamis doktor hic olumlu birsey dememis kiz cok kotu diyarbakira sevketmis yarin gidecekler dua edin ona da omuriligi tam olusmadigi icin zamanla beynine sivi dolar demis ikili testi de iyiydi 5000 de 1 di riski ilk bebegi belki amniyosentez yaparlar demis zihin engelli mi diye cok kotu ya ben bebegimin omuriligini sapasaglam olmasi gerektigi gibi gorunce cok sevinmistim neler var ve bebegi harekrtliydi hep ultrasonda 12 de gitmisti en son simdi gittiginde de hareketliymis gittigi doktor buralarin en iyi doktoru
bak hele şimdiden kaynanalığı tuttugelin kaynana toprağı bir olur derler demekki boşuna demişler hemen kaynanadan kaptıklarıını uygula kızıma ne güzel komik akıllı bir gelinin olacak alla alla sana da yaranılmıyor daha şimdiden kaynana moduna girmişsin
Allahım inşallah omuriliği gelişir saglıkla yavrusunu kucagına alır
insallah ya Allahtan umit kesilmez o isterse olur hersey sifasini verir insallah internetten baktim simdi bir suru sey yaziyo zor bir surec onu bekliyo esinden uzakta simdi yeni atandi imtihani agir
yeni bir güne griple merhaba
kızlar bısey sorcam sıze krampar ıcın magnezyum vermıstı ya doktorunuz hangı ılacı kullanıyorsunuz?
gercı demır hapını gece yatmadan ıctıgımden berı agrılarım hafıfledı
devamı gelıcek canım :)
gittiğim eğitim semınerındekı ebe canım hıc sorma canımıza okucak gıbı :)
verdıgı kıtapcıkta gebe okulu düzenlenen kurumları gördum buraya yazayım belkı ıstanbulda olanların işine yarar
Süleymaniye Doğum Evi ve Eğitim ve Araştırma Semiha Sakir Doğum evi 0212 547 12 90 - 113
Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi 0212 4041500 - 1712
Yakacık Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0216 3772396 - 1171
Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0212 37350 85 0212 3735082
bizlere hem belge hemde bileklik verilcekmiş eğer devlet hastanelerınde dogum yaparsak o bıleklıgı takıcakmısız
ebeler boyle anne adaylarını gorunce sevınıyormus aa bılınclı anne geldı dıye:)
Allah yardımcısı olsun neler var cok şükür bu günlerimize.. Arkadasında inşallah hayırlısı ile atlatir bu süreçleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?