2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Herkese Musmutlu pazarlar...

Teşekkür ederim canım magnezyumda verdi Dr kullanayım bari o zaman..

sıfır aymı aldın 0-3 aymı badilerini.Bana ilk 1 ay kısa kollu giyemez dediler bende alt üst takım ayaklı 2 tane, bir tane uzun kollu beyaz çıtçıtlı bady ,1 tanede penye yelek aldım hepsini 0 aylık aldım.1tane hastane çıkışının yanında 2 tanede ayaksız alt üst takım almayı düşünüyorum.6 tanede kolsuz çıtçıtlı body alıcam atlet gibi kullanmak için bunları hep 0 aylık al dediler.Çabuk büyüselerde ilk aylar çok üzeri çok kirleniyormuş tabi acemilikten sonrasını doğduktan sonra bakıcam.

Herkese günaydın yine sabahın köründe dikildim ayağa bu uyku sorununu napıcam bilmiyorum.İnşallah siz çokkk güzel uyur güne çookkk güzel başlarsınız öptüm hepinizi ve bebişlerinizi tabiki

yeni bir güne griple merhaba
kızlar bısey sorcam sıze krampar ıcın magnezyum vermıstı ya doktorunuz hangı ılacı kullanıyorsunuz?
gercı demır hapını gece yatmadan ıctıgımden berı agrılarım hafıfledı

hayirli sabahlar kizlar seminere geldim arkadasla konusmamistim doktordan sonra simdi konustum 16 haftalik hamile bebegin bel kemigi olusmamis doktor hic olumlu birsey dememis kiz cok kotu diyarbakira sevketmis yarin gidecekler dua edin ona da omuriligi tam olusmadigi icin zamanla beynine sivi dolar demis ikili testi de iyiydi 5000 de 1 di riski ilk bebegi belki amniyosentez yaparlar demis zihin engelli mi diye cok kotu ya ben bebegimin omuriligini sapasaglam olmasi gerektigi gibi gorunce cok sevinmistim neler var ve bebegi harekrtliydi hep ultrasonda 12 de gitmisti en son simdi gittiginde de hareketliymis gittigi doktor buralarin en iyi doktoru

bak hele şimdiden kaynanalığı tuttu gelin kaynana toprağı bir olur derler demekki boşuna demişler hemen kaynanadan kaptıklarıını uygula kızıma ne güzel komik akıllı bir gelinin olacak alla alla sana da yaranılmıyor daha şimdiden kaynana moduna girmişsin

günaydın annecikler ve kuzucukları... biz daha yeni uyandık bol tekmeyle sanırım kızım çok obur olacak acıktık

Ayrıntılı (2. düzey) USG işlemi fetal anomali taramasıdır, süre olarak daha uzun sürer, bebeğin bütün organlarına ve kan akımlarına tek tek bakılır, gerektiğinde dr durup bekleyerek bebeğin hareketlerini de gözlemler, hatta mimik hareketlerini gözlemleyerek pek çok şeyi tahmin edebilen hekimler de varmış. Normal USG muayenesinde ise (ki eğer imkanlar kısıtlıysa böyle bir rutin USG muayenesi şart da değil, geleneksel yöntemler yeterli olabiliyor) fetusun rutin ölçümleri yapılıyor, konumuna filan bakılıyor, dr isteğe bağlı olarak bebeğin elini, ayağını, yüzünü de gösterebiliyor ama nispeten kaba ve hızlı bir işlem olduğu için diğeri kadar heyecan verici ve keyifli değil. Sonuçta detaylı USG'de yaklaşık 45 dakika doktorla birlikte bebeğinizi izliyorsunuz, mimiklerini görüyorsunuz, daha tatmin edici geliyor sanırım annelere.
Detaylı USG işlemi gebelik boyunca 1 ya da 2 kez yapılıyor, 1 kez yaptıranların sayısı daha fazla.

Allahım inşallah omuriliği gelişir saglıkla yavrusunu kucagına alır

günaydın hanımlar ♥
erkenden başladık gune neysekı bugun kahvaltı ıcın babamızı beklemedık, açlığımızı yatıştırdık baba da ne zaman kalkarsa hazırlar yeriz

dunurumle komik konusmak isterdim de arkadasa canim sikildi simdi onu arastiriyordum internetten merak etme benden kotu kaynana olmaz hosgorulu bir insanim normalde de karsimdaki insan giciklik yapip laf carpitmaya kalkarsa laf yetistiririm ona o kadar zararim olmaz kimseye benim kaynanam da iyidir sagolsun oglunu cok over onu isteyen kizlari soylerdi ama kotu niyetli bir insan degildir severim ben gelinimi

insallah ya Allahtan umit kesilmez o isterse olur hersey sifasini verir insallah internetten baktim simdi bir suru sey yaziyo zor bir surec onu bekliyo esinden uzakta simdi yeni atandi imtihani agir

Allah yardımcısı olsun neler var cok şükür bu günlerimize.. Arkadasında inşallah hayırlısı ile atlatir bu süreçleri..

Canım banada dün verdi dr popomda ve bacaklarımdaki ağrı vardı birde kasımda batma olduğu için adı Magnorm.Valla benim bulantılarım hala devam ettiği halde içebiliyorum suda eriyor portakal suyu gibi kokuyor güzel yani ama dr una sormadan birşey kullanma sen yinede.

iyi canim ya boyle ilgilenmeleri ne guzel tesvik ediyorlar anneleri.bende gitmek isterdim.neyse bizde senden ogreniriz artik:) haftaya ne diyecekler bakalim anket icin bide bileklik ne anlama geliyo tam olarak
Allah yardımcısı olsun neler var cok şükür bu günlerimize.. Arkadasında inşallah hayırlısı ile atlatir bu süreçleri..

kesinlikle sukretmemiz lazim hersey icin bide su cinsiyeti begenmeyen aileler yok mu once saglik.insallah atlatir canim zor bir surec bekliyor onu gittigi doktor da buralarda gidebilecegi en iyi doktor.esinden uzakta 10 saatlik yol.Allah yardimcisi olsun es safii ismiyle sifa versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…