- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.161
arkadaşlar dün randevum vardı 50m.g şeker yüklemesi vardı .önce bebişi gördük haftaya göre birez ilerdeymişiz.ardından şekeri yükledik kusmadan şükür hallettik .152 çıktı .2 hfta sonra 100 lük yükleyecekler.ne yapcam bilmiyorum.ayrıntılı ultrason için başka bir doktora gönderdi.keşke gitmeseydim boşuna 200 lira verdim doktorumun söylediklerinden farklı hiç bir şey söylemedi.ayrıca prof kasıntının biriydi.korkuttu beni.bebekgayet sağlıklıydı.yok böyle giderse yoğun bakımda kalırmış yok böbrekleri çalışmazmış.moralimi bozdu .iri bebek doğurmak maharet değil yani dedi uyuz adam.
Bende bi tatlı yiyorum ki bu ara bu akşam bi pastanın yarısını yedim dahada yiyesim var şeker çıkarsa ben naparım ya ben normaldede tatlı ve hamur işi çok severim inşallah çıkmaz
bu şeker gebelik şekeri mi oluyo yoksa normalde varda geblikten önce bakılmamıştır diye mi yapılıyo çünkü ben gebelikten önce tam tahlil yaptrdım herşeyim iyi çıktı inşallah yine öyle çıkar
Merhaba kızlar önemli birşey sorucam.Daha şimdi farkettim dün dr a gittiğimizde 18+6 günlüktük bebeğimin kilosu 19+1 fakat boyu 18+3 günlük gözüküyor.Boyu kısamı acaba dr çok güzel dedi ben bana verdiği kağıtlara bakarken gördüm kilosu güzel ama boyunu kafaya taktım olabiliyormu böyle şeyler acaba
tesekkur ederız cnm aklına takılan ne olrsa elımızden geldıgınce seve sevetebrik ederim hakediyorsunuz
ben de haziran anneleri topiğinden sonra bir de burayı okurum
birçok soru sordum ve çok samimi cevaplar aldım
seviyorum sizi
bız yarın gıdıcektık ama esımın acıl işi cıktı kendısıde gelmek ıstyor onun ıcın beklıcez persembe buyuk ıhtımal gıdıcez:)ben de sabirsizlaniyorum
cok ozledim oglumu
cok var daha son 11 gun
gecmek bilmedi bu sefer ilk defa bu kadar uzun bekledim
ama iyi ciksin ayrintili usgmiz de beklerim daha yeter ki yolunda olsun hersey
yuzunu merak ediyorum iyice belirginlesmesi lazim ve kilosu da iyice artmistir herhalde
bu arada tebrik ederim en secildik
Bende bi tatlı yiyorum ki bu ara bu akşam bi pastanın yarısını yedim dahada yiyesim var şeker çıkarsa ben naparım ya ben normaldede tatlı ve hamur işi çok severim inşallah çıkmaz
bu şeker gebelik şekeri mi oluyo yoksa normalde varda geblikten önce bakılmamıştır diye mi yapılıyo çünkü ben gebelikten önce tam tahlil yaptrdım herşeyim iyi çıktı inşallah yine öyle çıkar
yok yok sen yine de dikkat ediyorsun yediklerine.ne guzel iste.canim ben bilgisayardan girsem de telefondan.cekiyorum interneti biraz yavas insallah acar bilgisayari acinca.bakayim
dogduktan sonra da saglikli olacaginin garantisi yok ki biz bile bilmiyoruz iki sene sonra durumda olacagiz.hayati garantileme sansimiz yok.bende dr cok israr ettigi icin yaptirdim ikili ucluyu ama umrumda degil arkadasim 10gun sonra arayip sordu ben bir ay sonra gidince aldim.olacagi varsa olur.uclu icin de kan verdim ama 1,5 ay sonra gidince alacagim:))bu arada bende 24.haftada gidecegim galiba dr ayrintili usg icin.ben her gelisinde kabaca bakiyorum zaten ama yine de yollayacagim dedi olur herhalde 24.haftada degil mi
arkadaşlar dün randevum vardı 50m.g şeker yüklemesi vardı .önce bebişi gördük haftaya göre birez ilerdeymişiz.ardından şekeri yükledik kusmadan şükür hallettik .152 çıktı .2 hfta sonra 100 lük yükleyecekler.ne yapcam bilmiyorum.ayrıntılı ultrason için başka bir doktora gönderdi.keşke gitmeseydim boşuna 200 lira verdim doktorumun söylediklerinden farklı hiç bir şey söylemedi.ayrıca prof kasıntının biriydi.korkuttu beni.bebekgayet sağlıklıydı.yok böyle giderse yoğun bakımda kalırmış yok böbrekleri çalışmazmış.moralimi bozdu .iri bebek doğurmak maharet değil yani dedi uyuz adam.
Merhaba kızlar önemli birşey sorucam.Daha şimdi farkettim dün dr a gittiğimizde 18+6 günlüktük bebeğimin kilosu 19+1 fakat boyu 18+3 günlük gözüküyor.Boyu kısamı acaba dr çok güzel dedi ben bana verdiği kağıtlara bakarken gördüm kilosu güzel ama boyunu kafaya taktım olabiliyormu böyle şeyler acaba
Ayy gulsevdam canının çekeceği aklıma gelmedi ya yazmışım tatlı krizi noluyosa benimki hakkı değil ki ayşe
iyi geceler kızlar...
başımın sol tarafında tek bir nokta çok şiddetli ağrıyor..
iyisi mi uyumaya çalışayım...
yok canım takıldım ben ne hıkmetse tatlı canavarı ben hamılelıkte bırı onume koymadıkca oyle aklıma gelıp canım cekmıyor pek
kı zatı ıstahımda yok ıyılesmekten baska bısey ıstemıyorum :) ya o seylere hıc ınanma cogumuzda tutmadı cunku :)
iyi geceler kızlar...
başımın sol tarafında tek bir nokta çok şiddetli ağrıyor..
iyisi mi uyumaya çalışayım...
cnm bn doktora gittiğimde doktora boyunu sordum doktor ultrasonda bebeğin boyu hiç bir zamn ölçlmez dedi söylemedi kilosu da 2 gün geriden gliyordu ama normal sınırlar içndeydi yani 2 ve 3 gündem bir şy olmaz bizim bebekler şimdiden sonra dahada büyücek helede boyu hiç takma doktorum öyle dedikten sonra bnde boyu hiç sormm artık zatenMerhaba kızlar önemli birşey sorucam.Daha şimdi farkettim dün dr a gittiğimizde 18+6 günlüktük bebeğimin kilosu 19+1 fakat boyu 18+3 günlük gözüküyor.Boyu kısamı acaba dr çok güzel dedi ben bana verdiği kağıtlara bakarken gördüm kilosu güzel ama boyunu kafaya taktım olabiliyormu böyle şeyler acaba
Allahim uzuvlari yok diyorlar ama nasil o en kucuk ihtimali de degerlendirmiyorlar anlattigin cok ciddi birsey gercekten e doktorlar bize gosteriyor gozu burnu diye nasil gorememisler usg de.Allahim demek ulkede ne kadar bebek katili varmis benim hamile kalmadan once boyle seylerden haberim yoktu o gun oldurebilirlerdi bebegimi artik etrafimda gorduklerime hep soyluyorum dikkat edin diye.Bebegin dogunca o kurtaj diyenlerin gozune gozune sokacaksin aslinda bak bebegim sapasaglam cok sukur bir sorunu yok diye.sikayet ettin mi o doktorlari cok ciddi birsey bu.Rabbim sizi bayagi imtihandan gecirmis sonunda saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah.hep tevekkul ediyoruz.Yarin gidecek arkadasim.doktora internetten baktim bayagi iyi bilinen.bir doktormus.insallah iyi haberler alir
amin canim cok dikkat etmek lazim bide tevekkul.Allah firsat vermesin boylelerine bizde sikayet etmemekle hata yapiyoruz galiba.baskalarina tekrar yasatacaklar bu durumlari
yok yok sen yine de dikkat ediyorsun yediklerine.ne guzel iste.canim ben bilgisayardan girsem de telefondan.cekiyorum interneti biraz yavas insallah acar bilgisayari acinca.bakayim
dogduktan sonra da saglikli olacaginin garantisi yok ki biz bile bilmiyoruz iki sene sonra durumda olacagiz.hayati garantileme sansimiz yok.bende dr cok israr ettigi icin yaptirdim ikili ucluyu ama umrumda degil arkadasim 10gun sonra arayip sordu ben bir ay sonra gidince aldim.olacagi varsa olur.uclu icin de kan verdim ama 1,5 ay sonra gidince alacagim:))bu arada bende 24.haftada gidecegim galiba dr ayrintili usg icin.ben her gelisinde kabaca bakiyorum zaten ama yine de yollayacagim dedi olur herhalde 24.haftada degil mi
Bazı drlar felaket tellalı oluyor cnm takma kafana bu 2 hafta şeker, meyve tüketimine dikkat et bakalım ne olacak. Bu arada bebeğinin kilosu ne kadar çıktı?arkadaşlar dün randevum vardı 50m.g şeker yüklemesi vardı .önce bebişi gördük haftaya göre birez ilerdeymişiz.ardından şekeri yükledik kusmadan şükür hallettik .152 çıktı .2 hfta sonra 100 lük yükleyecekler.ne yapcam bilmiyorum.ayrıntılı ultrason için başka bir doktora gönderdi.keşke gitmeseydim boşuna 200 lira verdim doktorumun söylediklerinden farklı hiç bir şey söylemedi.ayrıca prof kasıntının biriydi.korkuttu beni.bebekgayet sağlıklıydı.yok böyle giderse yoğun bakımda kalırmış yok böbrekleri çalışmazmış.moralimi bozdu .iri bebek doğurmak maharet değil yani dedi uyuz adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?