2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bende bi tatlı yiyorum ki bu ara bu akşam bi pastanın yarısını yedim dahada yiyesim var şeker çıkarsa ben naparım ya ben normaldede tatlı ve hamur işi çok severim inşallah çıkmaz
bu şeker gebelik şekeri mi oluyo yoksa normalde varda geblikten önce bakılmamıştır diye mi yapılıyo çünkü ben gebelikten önce tam tahlil yaptrdım herşeyim iyi çıktı inşallah yine öyle çıkar

Tatlım hiç canını sıkma, benim de 152 çıktı şeker. 2 hafta bana da 100lük yapcaklar. 100lük daha kesin sonuç veriyormuş. Ben okadar dikkat ediyorum yediklerime, yürüyüşüme, ama yine de çıktı. Eeeee daha ne yapayım. Yavrularımız Allah'a emanet. Sen bol bol duanı et, moralini de hiç bozma.

bende ayni hamilelikten once cok tuketirdim tatliyi simdi o kadar canim istemiyor ama bir saate kadar karnim toksa ve sekerli birsey yememissem.basim agriyor onceden de oyleydi bende de cikar gibi geliyor ama insallah cikmaz diyelim bu gebelik sekeri normaldekiyle alakasi yok gebelikye olusan birseymis

Merhaba kızlar önemli birşey sorucam.Daha şimdi farkettim dün dr a gittiğimizde 18+6 günlüktük bebeğimin kilosu 19+1 fakat boyu 18+3 günlük gözüküyor.Boyu kısamı acaba dr çok güzel dedi ben bana verdiği kağıtlara bakarken gördüm kilosu güzel ama boyunu kafaya taktım olabiliyormu böyle şeyler acaba

Canım kaç cm yazıyor boyu gebelik takviminde tahmini boy kiloya bak ordaki ortalama yazıyor birazda boy genetiktir ama daha çok büyüyecek bebeklerimiz benim oğlum 49 cm doğdu arkadaşın 52 cmdi benim oğlum şuan arkadaşın kızıyla aynı boyda bende çok üzülmüştüm ama öyle kalmadı üzülme büyür o daha

tebrik ederim hakediyorsunuz
ben de haziran anneleri topiğinden sonra bir de burayı okurum
birçok soru sordum ve çok samimi cevaplar aldım
seviyorum sizi
tesekkur ederız cnm aklına takılan ne olrsa elımızden geldıgınce seve seve
bız yarın gıdıcektık ama esımın acıl işi cıktı kendısıde gelmek ıstyor onun ıcın beklıcez persembe buyuk ıhtımal gıdıcez:)
Eki Görüntüle 591647 Eki Görüntüle 591648 işte bizim bebeğimiz şapkası kafasına olmamış ta
amaannn maşallah canımm

bende cok korkuyrum ya tatlı yeme derse bana ben ne yaparım kahrolum

canım doktorun o hafta gıt dedıyse sorun yok ben doktoruma gıtmeden dırek ayrıntılı ultrasona gıdıcem
doktora gıtsem o karar verıcek gıdıp gıtmememe ee gıt derse ona 100 tl usg ayrı para vercem bıde ust uste bebıs ultrasona gırmıs olcak
ben burdakı bılgıye gore 22. hafta gıdıyorum ama senın gıbı gec gıdende var canım

ayrıntılı ulltrason yapmıyormuymus ıkı kere gıtmıs olucaksın kotu oldu bu ama yavrun saglıklı olsunda..
benım doktorda tatlı yıyıp bebegı şişirme dıyor hep cocuk cok kılolu olması marıfet degıl genellıule tatlı abur cuburla sısıyor
belkıde doktorun bunu demek ıstedı ama tabı tatlı dılle dese daha guzel olurdu
uamrım ıkıncı yuklemede az cıkar korktugunla kalırsın balım kı yuksek cıksada ılla bısey olcak dıye kural yokkı kendını bu kadar uzme olurmu balım

benım bıldıgım seker hastası hıc degılken bıle gebelıkte seker cıkabılıyor ve oyle bısey olursa doktor kontrolunde oluyorsun
yarım pasta ha ınsaf banada ufacık 5 dılımcık bırakaydın ya

canım zaman gectıkce degısıyor olculer ılk gıttgımde 2 hafta gerıde olan bebıs sımdı haftasını yakaladı mesela
bu yuzden o rakamlara cok kafayı takma son haftalara dogru netlesıcek ama suda var yengeme dogumdan 1 gun once ultrasonda 3.800 gram dedıler
2.970 gram dogurdu :) yanı yuzde yuz tutmuyor canım

Son düzenleme:
Ayy gulsevdam canının çekeceği aklıma gelmedi ya yazmışım tatlı krizi noluyosa benimki hakkı değil ki ayşe

bugun annem geldı yıne sagolsun esıme ılac getırdı
karnımı gorunce bıraz bellı oluyor sankı dedı gobegım actım nasıl sevıyor torununu
turkuler hazırlamıs severken oyle sevıcek :)
portakal kıvı tuketıyorum zencefıl kusburnu ıhlamur falan
ama dunden daha kotuyum off tetenoz asısı boyle ıken olamam dımı ıyılesmemı beklıyım
2 gundur dısarı cıkmadım alısverıse mecbur yarın cıkıcam annemın getırdıgı portakallar bıttı :)
inşallah bıranonce ıyılesırım ye iç yat monoton gecıyor bıde esde evde yok kıme gıcıklık yapayım :)

Ayy gulsevdam canının çekeceği aklıma gelmedi ya yazmışım tatlı krizi noluyosa benimki hakkı değil ki ayşe

yok canım takıldım ben ne hıkmetse tatlı canavarı ben hamılelıkte bırı onume koymadıkca oyle aklıma gelıp canım cekmıyor pek
kı zatı ıstahımda yok ıyılesmekten baska bısey ıstemıyorum :) ya o seylere hıc ınanma cogumuzda tutmadı cunku :)

ne güzel keşke benimkide çekmese benim tüm belirtiler erkekti kız diyince şok olduk hatta ikinci kez söyleyince etrafımdakilere söyledim :)

cnm bn doktora gittiğimde doktora boyunu sordum doktor ultrasonda bebeğin boyu hiç bir zamn ölçlmez dedi söylemedi kilosu da 2 gün geriden gliyordu ama normal sınırlar içndeydi yani 2 ve 3 gündem bir şy olmaz bizim bebekler şimdiden sonra dahada büyücek helede boyu hiç takma doktorum öyle dedikten sonra bnde boyu hiç sormm artık zaten

arkadaşlar slm ben her zaman giremiyorum topiğe o yüzden bi çok şeyi kaçırıyorum illaki listeye cinsiyetleri yazmışsınızdır rica etsem tekrar koyarmısınız ben bulamadım
bu arada ben çoğu alışverişimi taamladım
park yatak içinin yatağı
günlük nevresim
yürüteç
mama sandalyesi
bebek arabamız ve ana kucağımız
evde kullanmak için ayaklı puset
oyuncaklar
küvetimiz
bezlerimiz
kıyafetlerimiz
bebek telsizimiz
emzirme yastığımız vs.vs.vs :))
aklınıza ne geliyosa hepsi tamam tam teşekkülü sayılırız ama mobilyamız perdesi halısı vs eksik onlarıda ocak sonu halledicez kısmetse tecrübeli bi anne olarak sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım alışveriş konusunda veya herhangi diyceksinizki erken almışsın ama çoğu hediye halam kuzenim kız kardeşim sağolsun :)) büyük baş eşyalarımızı onlar tamamladılar bende hayır demedim :)

canım o kişi mahkemedeymişler elinde raporları var kadının halen sürüyormuş mahkeme... benimse hamileydim gittim hani dedim benim tıbben mümkün değildi bu çoçuk nasıl girdi buraya imknsız dedi yine senin hamile olman usg de baktı aaaa 3 tane kese var dedi eeee dedim yutmuş muyum ben onları düşürsün dedi bu çoçuktan sana hayır gelmez.. kanamam yok birşey yok herşey yolunda ama kadın takmştı benım çoçuğuma.. başhekime çıktık dedik bu doktor bize böyle böyle yapıyor adam da bu konuda ilk değilsiniz siz biz gereğini yapıcaz gerçekten de bir ay bile geçmedi doktoru ilşiğini kesti işin kötü yanı burda o ara başka doktor yoktu mecburduk ona.. Allaha şükür ondan sonra şimdi kı doktorumuz geldi ee bırde fakülteye gidiyoruz çok şükür bir sorunumuz kalmadı..

günaydın kuzulu anneler...biz dün aksam 5 te uyumuşuz babamızın işe gittiğini bile duymadık nasıl bir uykuysa şimdi uyandım tekmeyle içimde ki canavarus acıkmış elimiz ayağımız titriyor açlıktan çok güzel bir haftaya başlarız inşallah hep beraber.. bu arada bir hafta daha büyüdük yupppiiiiiiii dün gece kızım rüyam da bana kahvaltı hazırlıyordu ayyy çok güzel bir duyguymuş ya baktı meleğim annem uyanmıyor bari rüyalarına kaçayım dedi minik zillim

günaydınlar herkeslereeeeeeeeeeeeee biz geldiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
herkeslere bebeklerimizle mutlu, huzurlu, sağlıklı uzun uzun seneler diliyoruz oğluşumla. mutlu yıllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese günaydın
Bazı drlar felaket tellalı oluyor cnm takma kafana bu 2 hafta şeker, meyve tüketimine dikkat et bakalım ne olacak. Bu arada bebeğinin kilosu ne kadar çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…