- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.181
günaydın kızlar nasılsınız
İyiyiz siz nasılsınız? Detaylıyı yaptırdın mı
valla canım dün akşam tansiyonum yükselmişti hala kendime gelemedim aptal gibi kafam detaylıyı daha yaptırmadım perşembe günü randevum var doktorda artık ne derse bakalım. sen nasılsın?
günaydııın herkeseinşl sğlıklı ve bol tekmeli bir haftaya merhaba deriz.bebeklerimizin doğacakları yılada giryoruz.hafta hafta finale mutlu sonla gider burdan hepimiz doğum hikayelerimizi anlaır güleriz :)
ben 21.haftaya çarşamba günü giriyorum nasipse.ayrıntılıyıda 7 ocakta girecem inşl.bir sıkıntı yoktur kuzucukda.daha aşıma bile gitmedim.zatn bebekte öle çok hareketli değil.ayrıntıdan sonra gideceğim sanırım 24.haftaya kadar vuruluyormuş aşı dimi kızlar.
Evet cnm her geçen gün bebeklerimize bir adım daha yaklaşıyoruz, bnm ayrıntılı da 8 ocak'ta aşım da 15 ocak'tan sonra yapılacak 23ün sonu olacak
günaydın kızlar....
hissedemiyom hissedemiyom derken artık ben de hissediyom kuzucuğumuöyle çok güçlü tekmeler yemiyom henüz ama ben burdayım diyo miniğim...çok güzel bir duyguymuş..RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın...sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize....
bu hafta başlarsın hissetmeye canım merak etmeahhh ahhhhhhhhh bi de bende hissedebilsemmm benim oglan herhalde uslu olcekk hiç gıkı bile cıkmıyorrr anasına kendini hissettirmiyor..........
bu hafta başlarsın hissetmeye canım merak etme
günaydııııınnnnn guzel anneler ve anne adaylarııı :) bısey sormak ıstıyorm göğüslerınden su gıbı bısey gelen varmı benım 3 gundr gecelerı sol göğsümden gelıyordu bu sabah uyandıgımda sag göğsümden geldıgınıde gordum tam 5 aylık olduk biz erken değilmi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?