2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr.hepinize iyi bir hafta ve iyi bir yıl diliyorum... Bu yıl bize uğur getirdi bile. Mayıs ayında hayatımızın hediyelerini alacagız kucağımıza. İnşallah herşey istediğimizden bile iyi olur. Sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir yıl olsun inşallah..

İyiyiz siz nasılsınız? Detaylıyı yaptırdın mı

valla canım dün akşam tansiyonum yükselmişti hala kendime gelemedim aptal gibi kafam detaylıyı daha yaptırmadım perşembe günü randevum var doktorda artık ne derse bakalım. sen nasılsın?

günaydın kızlar....

hissedemiyom hissedemiyom derken artık ben de hissediyom kuzucuğumuöyle çok güçlü tekmeler yemiyom henüz ama ben burdayım diyo miniğim...çok güzel bir duyguymuş..RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın...sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize....

hepinize günaydın kızlar, bugün bende erkenciyim:) şimdiden hepinize sevdiklerinizle sağlıklı mutu huzurlu bir yıl diliorum...

günaydın fıstık annişler ve fındık kurdu bebişleri:)

biz bugün yılın son iş gününe çok erken başladık. İş başı saatim 09:00 olmasına rağmen evimizin uzak olması, eşimin işbaşı saatinin 08:30 olması, trafiğin hergüne göre azlığı ve eşimle arabayla gelmemiz münasebetiyle 08:10 da şirketteydim.... Uykuluyum diyrum bilsem acıcık daha uyurdum yatağımda. İnşallah erken çıkarız bugün işyerlerimizden kızlarrrrr...

Bu arada güzel bir haftamız olsun, yeni yıl bize şimdiden güzel:) İnşallah hiç bir aksilik sorun yaşamadan sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım ve onlarla musmutlu bir yıl ve nicelerini yaşayalım...

Hepimizin tüm dilekleri gerçek olsun bebişlerimizin şansı bahtı açık olsun en önemlisi hayırlı evlat olsunlar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Hepinizi kızçemle öpüyoruzzzzzz, kendinize ve mucizelere çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dikkat edin, kocişleri de ihmal etmeyinnnn:)

günaydııın herkese inşl sğlıklı ve bol tekmeli bir haftaya merhaba deriz.bebeklerimizin doğacakları yılada giryoruz.hafta hafta finale mutlu sonla gider burdan hepimiz doğum hikayelerimizi anlaır güleriz :)
ben 21.haftaya çarşamba günü giriyorum nasipse.ayrıntılıyıda 7 ocakta girecem inşl.bir sıkıntı yoktur kuzucukda.daha aşıma bile gitmedim.zatn bebekte öle çok hareketli değil.ayrıntıdan sonra gideceğim sanırım 24.haftaya kadar vuruluyormuş aşı dimi kızlar.

valla canım dün akşam tansiyonum yükselmişti hala kendime gelemedim aptal gibi kafam detaylıyı daha yaptırmadım perşembe günü randevum var doktorda artık ne derse bakalım. sen nasılsın?

Geçmiş olsun, bnm de haftaya salı. onun dışında iyiyim aklım göbeğimde hareket var mı yok mu diye

Evet cnm her geçen gün bebeklerimize bir adım daha yaklaşıyoruz, bnm ayrıntılı da 8 ocak'ta aşım da 15 ocak'tan sonra yapılacak 23ün sonu olacak

Evet cnm her geçen gün bebeklerimize bir adım daha yaklaşıyoruz, bnm ayrıntılı da 8 ocak'ta aşım da 15 ocak'tan sonra yapılacak 23ün sonu olacak

geç kalmadım yani.kızlar ateşlenmeen bahsedince ayrıntının tadını çıkartıyım öyle gideyim aşıya demiştim :)inşl sende mutlu haberlerle gelirsin canım.

Günayydınnnn Melekleeerr
Bizde tatil gününde erken kalkıpp kahvaltımızı yaptıkk
Şimdi hazırlanıp sağlık ocağına gideceğimm tetanozuda çıkarayım artık aradan Az buçuk korkuyorum :26:
Sizler nasılsınızz nasıl gidiyorrr yılbaşıı sabahıı Planlar yapıldı mı? Eşinize hediye aldınız mı? :44:
Biz anneanneye gideceğizzz yiycez iççezz yeni bir yılaa otura otura gireceğiz
Bu senede bana hizmet edilsin bakalım dedimm bakalım tüm senemiz öyle olacak mı

Umarım herkes iyidir. Hasta olanlara acil şifalar dilerim,
iyi olan anneler ve bebişler de daha da iyi olsunlar inşallah...
Yeni cici alanlar arkadaşlarım aldıklarınızı güle güle kullanın.
Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepinize.
Yeni gelen arkadaşlarım, aramıza hoş geldiniz.
Mutlu paylaşımlar yapmak dileğiyle.

günaydın canlarım ve minik kuzular,
2012 bize uğurlu geldi ve hepimize yavrularımızı getirdi. 2013 daha da mutlu geçsin. hepimizin her dileği gerçekleşsin inşallah. yavrularımıza sağlıkla kavuşalım inşallah. hepinize mutlu yıllar...

ahhh ahhhhhhhhh bi de bende hissedebilsemmm benim oglan herhalde uslu olcekk hiç gıkı bile cıkmıyorrr anasına kendini hissettirmiyor..........

Günaydın kızlar herkes iyi mi?ben biraz gerginim bu görevlendirme olayından dolayı ama yapcak bişi yok artık inşallah ikinci dönem rapor alabilirim ben gergin olduğum için bebeğim de gerginmiş cumartesi gittik kendini göstermedi yine öğrenemedik

günaydııııınnnnn guzel anneler ve anne adaylarııı :) bısey sormak ıstıyorm göğüslerınden su gıbı bısey gelen varmı benım 3 gundr gecelerı sol göğsümden gelıyordu bu sabah uyandıgımda sag göğsümden geldıgınıde gordum tam 5 aylık olduk biz erken değilmi daha

normal canım benim 4 atından beri geliyor doktor normal dedi ama kontrole gittiğinde sor yine herkesin bünyesi ayrı ama normal yani erken değil annesi kendisine yemek hazırlığı yapıyor minik tosbağan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…