2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

egıtım semınerınde ebemız annelerın cok gelgıt olayları olucak esler anlayıslı olmalı demıstı
gecen gun bıseyden basladım kızıp bagırmaya esım hayret susuyor sonra sakınlestım esıme kusura bakma bı anda parladım dedım
oda ebe soylemıstı arada duyguların cosucak bu yuzden sustum sakınlesmenı bekledım dedı
bu odun eslerı boyle semınerlere sokmalı ıse yarıyor bızlerın neler yasadıgını uzman bırı anlatınca daha anlayıslı oluyorlar
neysekı gıderken ıncelıgını gostermıs esın :)

gule gule kırletsın yavrun aldıklarını :) bende aldıgım kıyafetlerı her gu nnerdeyse cıkarıp bakıyorum
boyle boyle eskıtıcem :) canım yıne nevresım takımında falan ındırım olursa banada haber edermesın
tedıde 13 tl gelmıs nevresım takımları ama pek begenmedım

çikolata ye yada kola iç canım doktor öyle diyor kolayı abartma tabii:)

kıvıyıde hareketlerı hızlandırır dıye burd a ogrenmıstım
bebısler hareket etmıyor dıye uzulmeyın kızlar dun dısardaydım ya yavrum sadece gunduz bı kere aksam hıc hareket etmedı
sımdı sabah uyandıgmda hafıf bı hıssettım

egıtım semınlerlerıne aslında cok korkak pımpırıklı annelerın katılması gerek boylece sureklı aa nıye oyle nıye boyle dıye kendı kendınızı
tuketıp sureklı doktora gıtmezsınız bu konuda bayagı uzunca ebemız tarafından konusuldu hatta 1 arkadas panık atak hastası
gorsenız derstte sureklı korku telas ebemız gayet acıklayıcı sorularla sakınlestırıyor onu egıtım sonuna kadar relax bırı olucam emınım:)

gunaydın cnm kivi ne yapıyormuskııı ben 2 haftadr baya yedım ama esımın son aldıgı kıvıler berbat karttı yıyemedm ben kacırdm konuyu neye ıyı gelıyor kıvı :)

kivi c vıtamını soguk algınlıgım var dıye yıyorum ama sonra yengem kabuguyla yıyınce kabızlıga ıyı gelıyor dedı
bende artık oyle kabuguyla yıyorum bırde bebıs hareketınde etkısı oluyormus onuda burda kızlardan ogrendım

kart kıvıler ıcın canım bır tane kırmızı elma ıle aynı posete koy agzını bagla 3 gun beklet yumusarlar bendekılerıde karttı
yumusadılar tavsıye ederım

çikolata ye yada kola iç canım doktor öyle diyor kolayı abartma tabii:)

Kola :44:
Canıma minnet
Çikolatanın yemediğim çeşidi kalmadıı herhalde :44:
Göbişime göbişime vuruyorumm hadii diye yok banamısın demiyor
Ama pozisyonu farklı olması aklıma yattı gibi çünküü bende değişen birşey yokk çok şükür :18:

biz de eşimle öyle konuştuk..iş stresi olmayınca ben rahatladım ben rahatlayınca da o rahatladı sanırım..

Ben tatil nedeniyle rahattım ama böyle olunca iştem daha bir stres oldumm
Bebeğimde gerilimden mii pıstıı yoksa içime doğru mu döndüü hissetmiyorum mu acaba:44:

Kabızlık için iyi geliyormuş birde ultrason öncesi yersende bebiş haraketleniyormuş canım çikolata gibi

aaa demek o yuzden ben akşam meyvesınden sonra rahat rahat wc ye cıkıyorm sımdıye kadar hep kabızlıgı sıkayet ederdım ama akşam meyvesınde sureklı 2 portakal 2 kıvı 1 elma 1 de muz yerım sonra wc... :) dr.a bı daha gıdınce sabahtan kıvı yıcem benım sıpam hep uyuyor inş. unutmazsam kesın yerım bı dahakı kontrolumuz 6 şubatta şubatada cok var ama ıyı olsunda oğluşum bısey olmaz :) teşekkür ederim cnm bılgın ıcın :)

ayyy pekbicicimmm guldrdun sabah sabah cunku benı anlattın bende kola dıyınce ölüyorum yaaa helekı cıkolataa :) ama bnmm oğlanda tık yokk gece yatarken sevıyorm oksuyorm hadı oğlum bı tanecık vurda su zavallı baban sevınsın dıyorm :) kendım ıcın ıstıyorsam namerdım dıyorm ama tıkk yokk ne zaman kı eşim bana sarılıyorrr dokunuyor başlıyor paşam vurmaya artık sevınıyormu babasını hıssedınce yoksa kıskanıyormu anlamıyorm :) ama karnıma hfften uyarıcı vuruslar yapıyorm merak edınce uyansın dıye napım aklım kalıyr bazen uzun sure hareket etmeyınce :)

kalkıp iş yapmam lazım
ama benim hiç cnım istemiyooo
uykum var ütümde var
ne güzel

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler nete anca girebildim keyifler nasıl herkesin yeni yılını kutluyorum 2013 de kuzucuklarınızla çok mutlu ve sağlıklı olalım inş

muzu gunduz tuketırsen daha ıyı olur canım gebelere pek muz tavsıye edılmıyor kabızlık ozellıgı oldugu ııcn
yıceksekte gunduz ya kucuk muzlardan yada buyuk muzun yarısı bende cok sevıyorum genellıle gunduz tuketıyorum

kızlar evinize yakın kipa var mı bilmiyorum ama bebek ürünlerinde indirim var.ve çok kaliteli. 5 tane badi aldım hepsi bir pakette. 21 tl. ve renkleri desenleri çok güzel..

ayyyyyy eve gıder gıtmezz yapıcam bunu cnmmm cok tsk ederımmm 2 kilo kıvı bana bakıyor ben kıvılere :) atmayada kıyamadm :) oyle duruyorlar akşam gıdınce yapıcam hemenn

kızlar günaydın hepinize bebeişim bu sıralar çok hareketli maşallah ama 3 gündür misafirim vardı size hamilelikde gelen giden oluyormu anlamadım gitti hamile insana misafir olarak kalamaya gelirnirmi anlayışmı yok ya kızlar çok yoruldum inanın ve yine gelmeyi düşünüyorlarmış off ya

gelenler kimki yakınlık dereceleri ne herkes aynı anlayışa düşünceye sahip olamıyo ne yazıkki

ben calıştıgım ıcın mecburen akşam tuketıyorm cnm aslında pek bayıla bayıla yemem ama esım zorluyor ıllede ye ye dıye :) buyuk muz yıyorum bı tane ama kıvı dengelıyor demekkı ne zaman meyve yemeye başladıysam kabızlık sorunum kalktı ortdan bende hep ekşi yıyorm o yuzden rahatım dıyordum megerse kıvıden mış :) ama muzu artık bıraz kısmalıyım

benım eşimin akrabaları oyle cnm 2 senelık evlıyım evımın kapısını bılmezler ama hamılelıgımı oğrenır oğrenmez başladılar gelmeye gıtmeye normal mısafıre kapım sonuna kadar acık elımden gelenın fazlasını yaparım sunarım ama gelen mısafrde benı ezıyorsa dur derım oradaaaaa baktım onlar gelıyorlar topluca ben eşşek gıbı ellerınde donuyorm yoruluyorm esımde ses cıkarmıyor bı bastım cıglıgı bı gece esıme bu ne ya ddım hamıleyım bıde akrabalarına kopek gıbı hızmet edıyorm dedım mutfaktan bı sularını bıle elmıyorlar benden ıstıyrlar dedım guzel bı kavga ardındanda guzel bı naz yaptım dahada gelmıyrlar. esım konusmus teyzelerı ve teyzesının cocuklryla

gelenler kimki yakınlık dereceleri ne herkes aynı anlayışa düşünceye sahip olamıyo ne yazıkki

canım ya sorma eşimin yiğeni erkek misafiriçok severim ama kocaman delikanlının yanında yatamıyorsun bebeğim batıyor uzanamıyorsun yemek yapmadan olmuyor ben normalde yemek yapmıyorum mutfakda midem bulanıyor annem yapıyor getiriyordu rahat edemiyorsun haksızmıyım birde ne demiş 15 tatilde kalmaya yine gelicekmiş napıcam ya inan bebğime bir şey olur di,ye korkuyorum eşime söyledim azcık aşkım rahat edemiyorum tabi oda bir şey söylemedi daha napıyım fikir verin canım ya

Kızlar bu şeker yüklemesi herkese yapılıyor mu? ve hafta sınırlaması var mı çünkü ben ayrıntılıdan 1 ay sonra kontrole gidersem 27 haftalık olacağız geç olur mu?
Bir de benm parmaklarım dolma gibi oldu alyansım zor çıkıyor, diğer yüzüklerimi de takamıyorum sizde de var mı böyle bir durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…