- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.381
Rüyamda tanımadığım adamlar kavga edip dövüşüyorlardı saat 5'te korkuyla uyandım salona geldim tv'yi açtım sabah kalas kocam kalktı ona anlattım "iyi battaniyeyle kumandayı bana ver sen de kahvaltı hazırla şimdi" dedi bunun üzerine ben de ağlama krizine girdim çünkü çok korkmuştum insan bir sarılır, öper, teselli eder... Tutamadım kendimi bir saat ağladım "niye ağlıyorsun ki saatlerce tv izlersen böyle olur" diyor halaSonra kahvaltı ettik giderken sarıldı şunu baştan yapsana be öküz koca çok moralim bozuldu azıcık hassas olsa beni anlasa ne olur ki
Unnado'dan aldığımız nevresim ve önlükler 31 aralık'ta geldi, biz evde yoktuk komşuya bırakmışlar onlar da ben yattıktan sonra getirmişler, duymamışım sabah uyandım masanın üzerinde paketi gördüm Allah Allah diyorum nereden geldi bunlar adam kalkana kadar meraktan çatladım, en son dayanamayıp uyandırıp sordum neyse çok beğendim bu arada valla 19,90'a çok iyi almışız önlükler de güzel bir daha kampanya gelirse başka şeyler de alacağımDolabın bir tarafını boşalttım bebeğimin eşyalarını koyuyorum arada çıkarıp çıkarıp seviyorum
çikolata ye yada kola iç canım doktor öyle diyor kolayı abartma tabii:)
gunaydın cnm kivi ne yapıyormuskııı ben 2 haftadr baya yedım ama esımın son aldıgı kıvıler berbat karttı yıyemedmben kacırdm konuyu neye ıyı gelıyor kıvı :)
gunaydın cnm kivi ne yapıyormuskııı ben 2 haftadr baya yedım ama esımın son aldıgı kıvıler berbat karttı yıyemedmben kacırdm konuyu neye ıyı gelıyor kıvı :)
çikolata ye yada kola iç canım doktor öyle diyor kolayı abartma tabii:)
biz de eşimle öyle konuştuk..iş stresi olmayınca ben rahatladım ben rahatlayınca da o rahatladı sanırım..
Kabızlık için iyi geliyormuş birde ultrason öncesi yersende bebiş haraketleniyormuş canım çikolata gibi
Kola :44:
Canıma minnet
Çikolatanın yemediğim çeşidi kalmadıı herhalde :44:
Göbişime göbişime vuruyorumm hadii diye yok banamısın demiyor
Ama pozisyonu farklı olması aklıma yattı gibi çünküü bende değişen birşey yokk çok şükür:18:
Ben tatil nedeniyle rahattım ama böyle olunca iştem daha bir stres oldumm
Bebeğimde gerilimden mii pıstıı yoksa içime doğru mu döndüü hissetmiyorum mu acaba:44:
aaa demek o yuzden ben akşam meyvesınden sonra rahat rahat wc ye cıkıyorm sımdıye kadar hep kabızlıgı sıkayet ederdım ama akşam meyvesınde sureklı 2 portakal 2 kıvı 1 elma 1 de muz yerım sonra wc... :)dr.a bı daha gıdınce sabahtan kıvı yıcem benım sıpam hep uyuyor inş. unutmazsam kesın yerım bı dahakı kontrolumuz 6 şubatta şubatada cok var ama ıyı olsunda oğluşum bısey olmaz :) teşekkür ederim cnm bılgın ıcın :)
egıtım semınerınde ebemız annelerın cok gelgıt olayları olucak esler anlayıslı olmalı demıstı
gecen gun bıseyden basladım kızıp bagırmaya esım hayret susuyor sonra sakınlestım esıme kusura bakma bı anda parladım dedım
oda ebe soylemıstı arada duyguların cosucak bu yuzden sustum sakınlesmenı bekledım dedı
bu odun eslerı boyle semınerlere sokmalı ıse yarıyor bızlerın neler yasadıgını uzman bırı anlatınca daha anlayıslı oluyorlar
neysekı gıderken ıncelıgını gostermıs esın :)
Gittikten sonra da iki kere aradı gönlümü almaya çalışıyor ama hala özür de dilemiyor yılışıyor işteAhh yakında değil ki seminer tutup kolundan getirirdim valla, sabah sabah bir sürü gözyaşı döktüm nereden de geldi o kadar anlamadım ağladıkça ağlayasım geldi
gule gule kırletsın yavrun aldıklarını :) bende aldıgım kıyafetlerı her gu nnerdeyse cıkarıp bakıyorum
boyle boyle eskıtıcem :) canım yıne nevresım takımında falan ındırım olursa banada haber edermesın
tedıde 13 tl gelmıs nevresım takımları ama pek begenmedım
Sağol cnm tabi haber veririmBugün de kocamın inadına bir sürü şey alasım geldi ama aksilik gönlüme göre birşey bulamadım
kivi c vıtamını soguk algınlıgım var dıye yıyorum ama sonra yengem kabuguyla yıyınce kabızlıga ıyı gelıyor dedı
bende artık oyle kabuguyla yıyorum bırde bebıs hareketınde etkısı oluyormus onuda burda kızlardan ogrendım
kart kıvıler ıcın canım bır tane kırmızı elma ıle aynı posete koy agzını bagla 3 gun beklet yumusarlar bendekılerıde karttı
yumusadılar tavsıye ederım
kızlar günaydın hepinize bebeişim bu sıralar çok hareketli maşallah ama 3 gündür misafirim vardı size hamilelikde gelen giden oluyormu anlamadım gitti hamile insana misafir olarak kalamaya gelirnirmi anlayışmı yok ya kızlar çok yoruldum inanın ve yine gelmeyi düşünüyorlarmış off ya
muzu gunduz tuketırsen daha ıyı olur canım gebelere pek muz tavsıye edılmıyor kabızlık ozellıgı oldugu ııcn
yıceksekte gunduz ya kucuk muzlardan yada buyuk muzun yarısı bende cok sevıyorum genellıle gunduz tuketıyorum
kızlar günaydın hepinize bebeişim bu sıralar çok hareketli maşallah ama 3 gündür misafirim vardı size hamilelikde gelen giden oluyormu anlamadım gitti hamile insana misafir olarak kalamaya gelirnirmi anlayışmı yok ya kızlar çok yoruldum inanın ve yine gelmeyi düşünüyorlarmış off ya
gelenler kimki yakınlık dereceleri ne herkes aynı anlayışa düşünceye sahip olamıyo ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?