2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım çok haklısın inan bana aynen banada kalmaya hiç gelmediler bu zamana kadar inan hamile kaldım çocuk birde demezmi, artık bebek olunca da hep burdayım ay bir görsen beni strese giriyorum birde o kadar rahatki ah canım 15 gün kalamaya gelicekmi,ş eşim söylemesse ben göümceme söylesem ayıp olurmu eşimne söylersem kızarmı ki hıı dediki ben mızmızlanınca ben bakarım gelince hizmetini ederim dedi şaştım kaldım ben eşim çaışırken mecurmuyum onla evde oturmaya dimi ..bak sen sözünü geçirmissin canım görümcemde tratilde bizde elicez dedi hep beraber ordu benim annemler geliyor süreki ama hep iş yapmaya geliyorlar bana inan kadın oturamıyor bile bunlar hizmet aramaya yazık deyilmi iki canlıyız dimi arkadaşım

tatilde siz bir yere gidin. tabi imkanınız varsa. kalma evde...bu dönemde misafir çok zor. hele yatılı olursa...

bızım burdakı saglık ocagı oglen kapalı orasıda kapalı olabılır dıye dusunuyorum...muzıgını dınle strestemnbıle hareket etmez cnm cok fazla ustune durmamaya calıs
kalkıp iş yapmam lazım
ama benim hiç cnım istemiyooo
uykum var ütümde var
ne güzel
dınlene dınlene bıtırdım darısı sana ınsallahyorldum belım agrıdı yaa

benım bıldıgım herkeze yapılyıor v 24. haftada yapılıcak dedı doktorum ıstersen bı ara doktorunu el ayak sısmelrrı oluyormus bende henuz olmadı cnm

Eşimde sevdi dün hadi oğlum güzel oğlum tekmelede şu ananıı rahatlasın yoksa ben tekmeleyeceğim diye
Bende sadece bebişim tekmeleyebilir benii oda doğana kadar dedim
Cocuğa böyle de tabii tekmelemez dedii sen gibi inatcı belli diyor :26:
Hayırlısı canım Rabbim ne buyurduysa o, sağlık ocağını aradım işyerindekii onlarda kalp dinleme cihazı yokmuş nasıl yok dedim bizde sadece ekg var dedi :44:
Enteresan değil mi?

alalala hayret bişi ya sen belli et azcık yanlarında hasta olduğunu halinin olmadığını filn anlıyolarsa tabi başka türlü nasıl söylenir bilmiyorum ne işi var koca çocuğun 15 tatilde başka yapıcak şeymi bulamamış tabi rahat edemezsin yanında Allah annesine babasına akıl fikir düşünce versinde inşallah dşünüp vazgeçsinler insan azcık düşünür yaa

canım benim de parmaklarımda şişme var. bazen ayak bileklerimde de oluyor. tuza dikkit etmeye çalış. şeker yüklemesi 28. haftaya kadar yapılabilirmiş...

oh maşallah darısı bana
oturdum kaldım ya
bende başlayım bari bi yerden:18:
aslında başına geçince her iş kolayda

bize gelenlerde erkek ve nışanlısı bı teyzesı uzak oturuyor onun 16 yasındakı oğlu sureklı gelır gıder bıde 28 yasındakı abısı nışanlısıyla bıde kaynanam bana cok yakın teyzelerınde kalmıyorlar kaynanam kendısı ugrasmamak ıcın postalıyor bana boyle adaletsızlık gormedım buyuk olanın nışanlısıda gelıyor cumadan gelıp pazar donuyorlar kız bı kere bıle ne yemek yapıyorsun yardıma ıhtıyacın varmı demedı ustelık pazar akşamı yemekten sonra son caylarınıda ıcer hemen kalkarlar bende gece yarısına kadar mutfagı ve evı temızlerım ama artık tak ettı canıma ve rahatsızlandım dedım eşime esımde eşşek saat oluyor gece ıyı şehriban hala mutfakta sabahta işe gıdecek ne yapıyorsun demıyor dur dedım ben buna cok fazla rahatlık verdım demekkı bı bastım cıglıgı bısey oluyor bana dedım mutfaga cgrdım ama bıraz sancım vardı bende abarttıkca abarttım ağladm ağladm bıktım senden dedım usttun dıyor bıde utanmadan :) ben de hadıyaa gercekten mı senın teyzenın cocukları yuzunden yavrumdan olunca rahat edersınız dedım anan olacak kadın burada kalın demıyor bu halımle buraya postalyr o yatgında sımdı orura osura yatıyor ben mutfakta sancıdan ölüyorm dedım dr.a gıdıcem deıdm telaşlandrdım 2 gunde naz yaptm canım acıyor batıyor dedım sonra dahada gelmedıler sende oyle yap cnm rahatsızım de yapamıyorm pişiremıyorm de
:)

ben bir saat sonra doktora gidiyorum
bugun o kist gibi siskinlikten iltihap akiyor ve mecburen kahvaltimi yaptim karisti iltihap yedigime ictigme
herseyden ote kana karismistir bu kadar cidid boyuttaki birsey bebegime insallah birsey olmaz
mecburen antibiyotik vericek disci, hamileyken kullanan oldu mu?

ıyı yapmıssın bugun gtmekle cnm gelınce hemen yaz bıe ben grıp oldugumda antıbıyotık kullanmıstım

ben kullandım 2 hafta önce canım. 2 aydır geçmeyen öksürüğüm vardı.artık kasılmalara sebep oluyordu.1 kutu antibiyotik kullandım.doktorum bu dönem bebeği en az etkileyeceği dönem rahatlıkla kullanabilirsin dedi.zaten hamilelere göre bi antibiyotik veriyorlar.şükür bebişim iyi.korkmadan kullan bence ki daha da ilerlemesin

canım ya sorma belli etmezmiyim öğürüyorum diyopki yenge iyimisin yengecim dedim mutfağa girmem zor oluyor dedim eşim allahdan yolladı eşim hadi seni arabaya bindiriyim hazırland emese halen daha burda ....birde kocaman delikanlı sabahlara kadar oturyor tv keyfim yok oldu birde çok kilolu yani kocaman yemekler hazırlaman lazım canım ya sinir oluyorum halbukşi annesi babası çok kibarlar dinlememiş onları öyle gelmiş öyle söylediler eşime 15 tatilde sizdeyim demiş anneside bana bir gün kalmaya gelicez dedi bebeği sevmeye gelicekler dedi ya karnımdaki bebeğin nesini sevcekler arkadaşım anlamadım gitti ama ya doktoruma söylicem bunun yatması gerekir falan diye söylesin diye yada bir çare bulucam arkadaşım bu çocuğu zorla buldum ben inan ne tedaviler geçirdim başdan olmuyor diye ya bir şey olursa ya bir daha çocuğum olmassa allah bebişlerimizi korusun bizlerede sabır versin

canlarım bebişlerının cınsıyetı ve ısmı kesınlesmıs olup lısteye eklı olmayan varmı???????????

sağ salim bi kavusalımda bı bebıslerımıze alalım kucaklarımıza baska ıstegım yok :) nasıl yokmuş cnm bnm gıttıgım yer cok kucuk bı yer elınde bı cıhazla baya ugrastı haftamız kucuktu o zman ama yınede buldu bebısımı dınledık kalp atıslarını

o kadar korkuyorum ki anlatamam
cok uzuldum agladim biraz basima agri vurdu stresten de
bebegim icin tum tedirginlik
kotu seyler okudum dun geceden beri bu durum hakkinda

allah korusun canım umarım okudugun ve dusundugun gıbı cıkmaz hıcbırsey en ıyısı doktora gıdıp rahatlamak baska turlu ısın ıcınden cıkılmaz sıkma canını allahın ıznıyle ınallah hıcbırseyın cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…