- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.401
benım eşimin akrabaları oyle cnm 2 senelık evlıyım evımın kapısını bılmezler ama hamılelıgımı oğrenır oğrenmez başladılar gelmeye gıtmeye normal mısafıre kapım sonuna kadar acık elımden gelenın fazlasını yaparım sunarım ama gelen mısafrde benı ezıyorsa dur derım oradaaaaa baktım onlar gelıyorlar topluca ben eşşek gıbı ellerınde donuyorm yoruluyorm esımde ses cıkarmıyor bı bastım cıglıgı bı gece esıme bu ne ya ddım hamıleyım bıde akrabalarına kopek gıbı hızmet edıyorm dedım mutfaktan bı sularını bıle elmıyorlar benden ıstıyrlar dedım guzel bı kavga ardındanda guzel bı naz yaptım dahada gelmıyrlar. esım konusmus teyzelerı ve teyzesının cocuklryla
canım ya sorma eşimin yiğeni erkek misafiriçok severim ama kocaman delikanlının yanında yatamıyorsun bebeğim batıyor uzanamıyorsun yemek yapmadan olmuyor ben normalde yemek yapmıyorum mutfakda midem bulanıyor annem yapıyor getiriyordu rahat edemiyorsun haksızmıyım birde ne demiş 15 tatilde kalmaya yine gelicekmiş napıcam ya inan bebğime bir şey olur di,ye korkuyorum eşime söyledim azcık aşkım rahat edemiyorum tabi oda bir şey söylemedi daha napıyım fikir verin canım ya
bızım burdakı saglık ocagı oglen kapalı orasıda kapalı olabılır dıye dusunuyorum...muzıgını dınle strestemnbıle hareket etmez cnm cok fazla ustune durmamaya calısSorma canım yaa okadar insanı yar gel bana yapışş
bide sehpanın altından çıkışı gördümm ilk öyle bir irkilme yaşarken geldi ayaklarıma dolandıı
Kedicikte cok korktu kıyamam
Öğle arasına kadar bekliyim diyorum, şuan yine tatlı yiyorum ama bukadar seste oynaşır mı onuda bilmiyorum ama 12 gibi bi gidip geleyim ben
buarada kapatıyorlar mı öğle arası canım
dınlene dınlene bıtırdım darısı sana ınsallahkalkıp iş yapmam lazım
ama benim hiç cnım istemiyooo
uykum varütümde var
ne güzel
Kızlar bu şeker yüklemesi herkese yapılıyor mu? ve hafta sınırlaması var mı çünkü ben ayrıntılıdan 1 ay sonra kontrole gidersem 27 haftalık olacağız geç olur mu?
Bir de benm parmaklarım dolma gibi oldu alyansım zor çıkıyor, diğer yüzüklerimi de takamıyorum sizde de var mı böyle bir durum?
ayyy pekbicicimmm guldrdun sabah sabah cunku benı anlattın bende kola dıyınce ölüyorum yaaa helekı cıkolataa :) ama bnmm oğlanda tık yokk gece yatarken sevıyorm oksuyorm hadı oğlum bı tanecık vurda su zavallı baban sevınsın dıyorm :) kendım ıcın ıstıyorsam namerdım dıyorm ama tıkk yokk ne zaman kı eşim bana sarılıyorrr dokunuyor başlıyor paşam vurmaya artık sevınıyormu babasını hıssedınce yoksa kıskanıyormu anlamıyorm :) ama karnıma hfften uyarıcı vuruslar yapıyorm merak edınce uyansın dıye napım aklım kalıyr bazen uzun sure hareket etmeyınce :)
canım ya sorma eşimin yiğeni erkek misafiriçok severim ama kocaman delikanlının yanında yatamıyorsun bebeğim batıyor uzanamıyorsun yemek yapmadan olmuyor ben normalde yemek yapmıyorum mutfakda midem bulanıyor annem yapıyor getiriyordu rahat edemiyorsun haksızmıyım birde ne demiş 15 tatilde kalmaya yine gelicekmiş napıcam ya inan bebğime bir şey olur di,ye korkuyorum eşime söyledim azcık aşkım rahat edemiyorum tabi oda bir şey söylemedi daha napıyım fikir verin canım ya
tatilde siz bir yere gidin. tabi imkanınız varsa. kalma evde...bu dönemde misafir çok zor. hele yatılı olursa...[/QUOT
öyle mi canım ay valla allah razı olsun senden evet imkanımız var canım arkadaşım eşime desem yanlış anlamaz dimi canım eşim beni yanlız bırakamama için yıllık iizn aldı o varken ama şimdi alabilirmi bilmiyorum doğum için saklıyordu iznini ya gidemesseem napıcam canım ya annemde falan mı kalsam veya doktoyurmla konuşsam eşime düşük tehlikesi var dese falan olurmu 20 gün sonra gidicez doktora yatması lazım falan dese:)
Kızlar bu şeker yüklemesi herkese yapılıyor mu? ve hafta sınırlaması var mı çünkü ben ayrıntılıdan 1 ay sonra kontrole gidersem 27 haftalık olacağız geç olur mu?
Bir de benm parmaklarım dolma gibi oldu alyansım zor çıkıyor, diğer yüzüklerimi de takamıyorum sizde de var mı böyle bir durum?
bızım burdakı saglık ocagı oglen kapalı orasıda kapalı olabılır dıye dusunuyorum...muzıgını dınle strestemnbıle hareket etmez cnm cok fazla ustune durmamaya calıs
dınlene dınlene bıtırdım darısı sana ınsallahyorldum belım agrıdı yaa
benım bıldıgım herkeze yapılyıor v 24. haftada yapılıcak dedı doktorum ıstersen bı ara doktorunu el ayak sısmelrrı oluyormus bende henuz olmadı cnm
oh maşallah darısı bana
oturdum kaldım ya
bende başlayım bari bi yerden:18:
aslında başına geçince her iş kolayda
ben bir saat sonra doktora gidiyorum
bugun o kist gibi siskinlikten iltihap akiyor ve mecburen kahvaltimi yaptim karisti iltihap yedigime ictigme
herseyden ote kana karismistir bu kadar cidid boyuttaki birsey bebegime insallah birsey olmaz
mecburen antibiyotik vericek disci, hamileyken kullanan oldu mu?
tatilde siz bir yere gidin. tabi imkanınız varsa. kalma evde...bu dönemde misafir çok zor. hele yatılı olursa...[/QUOT
öyle mi canım ay valla allah razı olsun senden evet imkanımız var canım arkadaşım eşime desem yanlış anlamaz dimi canım eşim beni yanlız bırakamama için yıllık iizn aldı o varken ama şimdi alabilirmi bilmiyorum doğum için saklıyordu iznini ya gidemesseem napıcam canım ya annemde falan mı kalsam veya doktoyurmla konuşsam eşime düşük tehlikesi var dese falan olurmu 20 gün sonra gidicez doktora yatması lazım falan dese:)
güzelim eşin nasıl karşılar bilmem ama. bu ara tatile kadar hep nazlan belim ağrıyo falan de sürekli. annenle aynı şehirde misiniz bilmiyorum da. farklı şehirdeyseniz, annem baksın bana ben bu ara kötüyüm de...yalandan kim ölmüş...
ben bir saat sonra doktora gidiyorum
bugun o kist gibi siskinlikten iltihap akiyor ve mecburen kahvaltimi yaptim karisti iltihap yedigime ictigme
herseyden ote kana karismistir bu kadar cidid boyuttaki birsey bebegime insallah birsey olmaz
mecburen antibiyotik vericek disci, hamileyken kullanan oldu mu?
sen önce al eşini bi karşına güzelce eğerisi doğrusu konuş anlat her ayrıntısıyla oda anlarsa inşallah
aslında eşin dese hiç seni karıştırmadan oğlum yengen hasta hali yok fln die hiçbişey olmaz ama her erkek de kolay kolay böyle bişeyi söyleyemez yani konuşun bi duruma göre hareket et sizin huzurunuz bozulucak hale gelmezse sende söyleyebilirsin görümcene zatn kendi düşünmesi lazımdı inşallah düşüncesizlik yaptığını anlayıp daha beter büyütmez
ıyı yapmıssın bugun gtmekle cnm gelınce hemen yaz bıe ben grıp oldugumda antıbıyotık kullanmıstım
alalala hayret bişi ya sen belli et azcık yanlarında hasta olduğunu halinin olmadığını filn anlıyolarsa tabi başka türlü nasıl söylenir bilmiyorum ne işi var koca çocuğun 15 tatilde başka yapıcak şeymi bulamamış tabi rahat edemezsin yanındaAllah annesine babasına akıl fikir düşünce versinde inşallah dşünüp vazgeçsinler insan azcık düşünür yaa
Eşimde sevdi dün hadi oğlum güzel oğlum tekmelede şu ananıı rahatlasın yoksa ben tekmeleyeceğim diye
Bende sadece bebişim tekmeleyebilir benii oda doğana kadar dedim
Cocuğa böyle de tabii tekmelemez dedii sen gibi inatcı belli diyor :26:
Hayırlısı canım Rabbim ne buyurduysa o, sağlık ocağını aradım işyerindekii onlarda kalp dinleme cihazı yokmuş nasıl yok dedim bizde sadece ekg var dedi :44:
Enteresan değil mi?
o kadar korkuyorum ki anlatamam
cok uzuldum agladim biraz basima agri vurdu stresten de
bebegim icin tum tedirginlik
kotu seyler okudum dun geceden beri bu durum hakkinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?