- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.181
ildauni canım cok guzelmıs ya
bayıldım yazıya emegıne saglık
gercekten kendımden ne cok sey buldum
bende artık olgunlasıyorum sanırım
Bizdee sizee bayılıyoruzzz kiii
Afiyeeet bal şekerr lopp lopp et olsun benim güzel prensesimee inşAllahh
Annesine olmasın amalop lop etmesin tabii :)
Ben yaşlılığımı hayal edemiyorum bir türlüü korkuyorum yaşlanmaktan sanırım
Neysee hüzüüünn yokkk, hep sevinç gözyaşları olsun akıttığımız damlalar
Yarın saat 3 te detaylı usg mize gidicez Allahım inşallah bir sıkıntımız yokturOğluşumuzu ilk defa renkli görücez çok heyecanlıyım.Detaylı için çanakkaleden izmire gideceğim yol zor geliyor ama oğluşumu görücem diye yollar bile kısa gelir heralde gelirkende yoldaki alışveriş merkezlerinin hepsine gireceğim Kocayı yakalamışken kaçırmamak lazım yoksa hep işi var mutluyum mutluyum Allah kimsenin hevesini kursağında bırakmaz inşallah .
amınnn amınnn canım bnm yarasın kuzularımıza da, bıze degıl
ben zaten hala kılo alamıyorum yerı gelmısken solıyım normalmıdır
ya 2 ya 3 kılo cıvarı bısey almısım cok tokken tartıldım onuda
ıns bebısde ben gıbı fit kalmıyodur ıcerde
gobegımıde kocaman oldu sanırken gecen bı yere gıttım
herkes aaa hamılemısın hıc bellı olmuyo 5 aylık oldugu dedı
uyuz oldum
Yarın saat 3 te detaylı usg mize gidicez Allahım inşallah bir sıkıntımız yokturOğluşumuzu ilk defa renkli görücez çok heyecanlıyım.Detaylı için çanakkaleden izmire gideceğim yol zor geliyor ama oğluşumu görücem diye yollar bile kısa gelir heralde gelirkende yoldaki alışveriş merkezlerinin hepsine gireceğim Kocayı yakalamışken kaçırmamak lazım yoksa hep işi var mutluyum mutluyum Allah kimsenin hevesini kursağında bırakmaz inşallah .
turkiyeye ilk geldigimde bana da dediler
bu 5 aylik gobegi degil ki
iyi beslemiyor musun bebegi falan
Bak onu bilmiyordum bende bal pekmez yiyorum birde meyveyi çok yiyorum şeker yüklemesine gitmeden 1 gün önce yememem lazım o zaman ama bizdede hiç şeker hastası yok çıkmaz diye düşünüyodum gerçi ben biraz bahtsız bedevi oluyorumAllahım bebeklerimizi korusun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hep aklım onda ya ne yesem ne alsam sağamı yatsam solamı yatsam aman dikkatli oturayım
amınnn amınnn canım bnm yarasın kuzularımıza da, bıze degıl
ben zaten hala kılo alamıyorum yerı gelmısken solıyım normalmıdır
ya 2 ya 3 kılo cıvarı bısey almısım cok tokken tartıldım onuda
ıns bebısde ben gıbı fit kalmıyodur ıcerde
gobegımıde kocaman oldu sanırken gecen bı yere gıttım
herkes aaa hamılemısın hıc bellı olmuyo 5 aylık oldugu dedı
uyuz oldum
kızlar güzel anne adayları hepinize tek tek günaydınlar canım dostlarım benim....
eşimle dün akşam yemeğe çıktık herşey çok güzeldi yavaş yavaş herşey normale döndü inanabiliyomusunuz gayet keyifliydi eskisi gibi oldu allahıma şükürler olsun .sonra bebek mağazası gidip bebişimize alıcaklarımızın fiyatlarını aldık ve çok eylendik allah bozmasın demekki, onun siniri en fazla 3 gün sürüyor ama bende de herşey bitiyor evde kalsaydım belki hiç bir şey değişmicekti sizlere teşekkür ediyorum sizler olmasınız si,zin desteğiniz olmasa napardım hevesim kırılır evden dışarı bile çıkmayı düşünmezdim.kızlar doğumdan sonra bebek biraz büyüdümü işe girmeyi düşünüyorum bu arada kendisiylede konuştum bakarız dedi.birde babamın akrabaları çok kıskanç insanlar arkadaşlarım .özelikle benim bebeğimin cinsiyeti o kadar meak ediyorlar ki anlatamam annem kız diyince çok sevinmişler biz biliyorduk demişler birde nefeslerini oh yaparak vermişler bunlar hangi cehalette insanlar anlamadım gitti benim çocuğum kız erkek olmuş onlara ne dimi kendilerinin hep kız torunları var diye erkeği bize yakıştıramıyorlar heralde):annemim ilk torunu ilk göz ağrısı hem annem kız çocuğu ilk daha ii der herzaman eşimde kız seviyor ve bende çok mutluyum allahım bana böyle nasip ettiği için .işallah eşim değişmezde yine böyle mutluluk devam eder sizler nasılsınız ?
bebek okuması için davetiye falan bastırıyormusunuz ikramlar neler olucak okuma da kızlar
Bende doktor öyle dediği için aslında meyveden uzak duracağım dedim
Yoksa aklıma gelmezdii yer içer, hopp ertesin gün teste giderdimm
Bide bende tatlıya pek düşmedim aç kalıncada elim titremiyor, ağzım kurumuyor
Yani tipik şeker hastası belirtileri yok gibi çok şükür
Ama hamilelik şekeri farklı olur mu bilmiyorum
Ama gönlümüzü ferah tutalım canımm,
Allah dermansız dert vermesinn bunlara takılıp stres olmak bile yersiz geliyor zaman zaman
Bide bu sağ sol yatma olayında kendimce bir tez oluşturarak şöyle düşündüm
Henüz doktorlarımız bize sola yatacaksın diye uyarıda bulunmadı
Uyardığı zamanda da genelde 7. ay oluyormuş
Yani bebeğin kanala döndüğü-dönmeye başladığı zamanlar
Bu demek oluyor ki bebek sabitlendiğinde kanala girince sol tarafta yatmamız önemli kii daha güzel beslensin
Kalbine bol bol kan pohpalansın diye
Çünkü şimdi zaten içimizde balık gibi bi sağ bi sola kendi dönüyor
Tabii doğru mu bu düşünce tartışılır
Ayy hadii güzel sonuclar ve haberlerle gel kuzucunla canım
Giderkende yollar göreceğim heyecanıyla hızla akacakk
Dönerkende görmüşlüğünün verdiği aşk sarhoşuyla anlamıcaksın bile
Keyifli bir gün diliyorum şimdiden
Poofffbi ben sanırım yarın doğuracakmış gibi davul göbekliğim :44:
Ama kilo olarakta ben 5 kilo almışım henüz üst olarak hala hamilelik öncesi üstlerimi giyiyorum
selammmmmmmmm,
Biz de eşimle h.sonu oğlumuzun ilk eşyalarını aldık..
english home a girdik..orlon battaniye aldık..bir de nevresim takımı, penye battaniyesi ve 2 tulumu takım olan bir set aldık..eşim çok istedi bu seti hepsini aynı anda giydirir, serersin güzel olur diye..3-6 ay vardı en küçük biz de öyle aldık.
bir de idil baby den hastane çıkışı baktık..20'lisi 60 liraydı..%100 pamuk, antibakteriel kumaş falan diyordu..ama bana pahalı geldi..sizce nasıl?
selammmmmmmmm,
Biz de eşimle h.sonu oğlumuzun ilk eşyalarını aldık..
english home a girdik..orlon battaniye aldık..bir de nevresim takımı, penye battaniyesi ve 2 tulumu takım olan bir set aldık..eşim çok istedi bu seti hepsini aynı anda giydirir, serersin güzel olur diye..3-6 ay vardı en küçük biz de öyle aldık.
bir de idil baby den hastane çıkışı baktık..20'lisi 60 liraydı..%100 pamuk, antibakteriel kumaş falan diyordu..ama bana pahalı geldi..sizce nasıl?
kıslar dün akşam sezaryen konusulmus..
bızım ayrıntıı usg yı yapan radyolog dr muz sunları söyledi:
ıkı doğum seklının de bırbırıne üstün olduğu noktalar vardır ama
bebeğin sağlıklı doğması acısından sezeryan daha garantidir..
eğer 10 coocuk doğuracaksan normal doğuma cesaset edebılırsın ama
sızın gıbı zor bulmus tedavıyle olmus hastlara kadın doğumcular onun ıcın
sezaryen onerırır..cunku olacak belkıde bır coocuğunun spastık olma ıhtımalını
göze almazlar(bebek doğum kanalında fazlacak kalıp,oksıjensız kalırsa vs oluomus),
fakat ınsanlar bunun altında başka seyler arıolar dedi..kı doğumumu bu radyolog yaptırmıcak sonucta..
zaten sezeryana karar vermiştik ama iice kafam rahatladı cunku anlayamıodum
gittiğim 3 ayrı kadın doğumcunun da sezeryan önermesi garip gelıodu...daha ayrıntılı örneklerelede anlattı
1.40 dakıka bakınca epey konustuk...ama bunları bzım durumumuz ıcın soyledı zor bulduğumuz ıcın..
yazsam mı yazmasam mı die dusundum ...normal dusunen arkadasların motıvasyonunu bozmasın dıe..ama
baktım sezeryan dusunup kendını kötü hısseden anneler olmus onların ıcıne su serper belkı drun soyledıklerı..benım fıkrım değil dr dıo valla:)))))
canım ben her daım sonuna kadar normal dogumu desteklıyen bırıyım
egıtım semınerlerımızde ebemız cok guzel bısey dıyor sezeryan kurtarma operasyonudur keyfı doğum seklı degıl
saglık sorunu zarurıyet vs bısey dıyemem ama doktor yada uzmanların normal dogumda şöyle olur böyle olur demesı cıdden hıc hos degıl
yengem 19 saat sancı cektı bebegı yukarda asagı ınmedı 1 cm rahmı acılmıstı ama saglıkla yavrusunu dogurdu ılk gunden gezmeye basladı
suan kıtaplar okuyorum cok guzel dogumum yuzyllar oncesıyle sımdıkı halını anlatıyor mesela son ay bebegın kanala ınmesı ıcın yapılması gereken hareketler
sancı esnasında neler yapabılırız ..sezaryan ve normal dogum Rabbım hepımızın hakkında hayırlısını nasıp etsın
ve hangısı bızım ıcın ıyı olucaksa onu anlıcak hakıkı doktorlarla karsılasıtrsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?