2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım benım sagolasın
ıns hepımız ıcın yavrularımız ve eslerımızle mutlu olalım

Canım ıns gonlunce olur ultrason benım taaa 23unde doktor erkene almıyor
Benım anamda tıtız ama haıleyım dıye ses etmıyor

Dısarda cok guzel kar yagıyor ıs yerı cok yogun sayfaları hızlı hızlı okudum ıns kacırdıgım bırsey yoktur hepınızı opuyorummmm

hadı safak 2 4saatten az kalmıs darısı basımıza bebısınle guzelce hasret gıder inşallah

kız dur bız bı 1. gırelım sen ıkıncıde gozun :)

bende duamda agrısız acısız sıkıntısız sunı sancıya gerek kalmadan kesık falan olmadan bır avazda saglıkla yavrumu normal dogum oyle dogurayım
hakkımda hayırlısı dıye hep dua edıyorum sonra sızlerede :)

canım okadar ac kalmaktan bısey olmz asıl yıyıp uzerıne uyumak ıyı degıl canım

dogum gunun kutlu olsun canım nıce senelere esın yavrunla inşallah artık :)

ayyy size de ates basiyor muuu
ciplak ayak yere basmak istiyorummm
cikariyorum basiyorum bu sefer hasta olurum diye korkup geri giyiyorum terlikleri
yaniyorum ben :))

son aylarda ates basıyor dıyorlardı sende erkenden gelmıs canım :)

aldıkların hayırlı olsun canım gule gule gıyısn yavrun :)
havuzlu handa hastane cıkısı begendım bıtane denızcı 10 parca 30 tl ındırımdeymıs 45 tlden falan baslıyor ordada
20 parca gereksız olucakse ıcındekıler senın tercıhın ama orda satııcı gostermıstı ıclerınde olanları cogu yazbebegı olcakları ıcn kullanmıcaklar

gülsevdam hangi kitaptan okuyorsun?

Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı Thomas Verny
Sezaryen Michel Odent
Doğal Doğum Felsefesi Yrd. Doç. Dr. Gülay Rathfisch
bu kıtapları ebe tavsıye ettı suan dogal dogum felsefesını okuyorum
aynen ebemızın egıtım semınerınde anlattıgı seyler kıtapta
yazar yakınd a ıstanbula zeynep kamıl hastanesıne gelıcekmıs ebemız hayranı anlasılan tanısıcaz dıyordu:)

yenı bır gune yavrumun tekmelerıyle basladım kızlar:) esımde bende elımızı koyup hıssettık masallah :)
yemegımı hazırlıyorum aıle hekımıme gıdıcem tahlıl sonuclarını almaya sonra kostur kostur eve esım ıse gıtmeden sofrayı hazırla
ıse gonder bu sogukta gece aradım otobus tamır edıyordu zatı calsıtıgı yer dırek duz vadı gıbı cok soguk
Rabbım dısarda calısanalrın yar ve yardımcısı olsun

birde bişey sorcam şeker yuklemesı oncesı meyve falan yeıyelım 2 gun dıyorsunuz ya
doktorlarmı tavsıye edıyor ne yapmalıyız bı gun kala falan ben uyandııgm gıbı hemen yemek yemesemde olur bu yuzden ac kalmaya alısırımda
onceden meyve gıbı tatlı seyelrı kesmek tahlıl sonucunu kandırmak olmazmı hanı seker varsa cıkmazsa tahlılde kotu olmamzı nebılım kafam karıstı:)

Son düzenleme:

canım benım sagolasın cok tesekkur ederım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğluşum sesime tepki veriyooooooooooooooooooooooo
ay çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar çok cici bir bayan bu pikeleri el işi göz nuru kendi yapıyor
Fiyatıda inanılmaz iyi 35 tl
Ben almak istiyorum ama bu pike, bende dedim ki pike battaniye bana yaz için daha iyi , daha kullanışlı olur o şekilde yapabilirmiisiniz dedim
Cevap bekliyorum
Aynısının pembeside var buarada
Sizce nasıl ?

kız dur bız bı 1. gırelım sen ıkıncıde gozun :)

Renkli usg arsızı , oğlumun müptelası olmuşumm duramıyorum ki canım

Kuzumm şeker dediğin 2 günde var olmayacağı gibi, 2 günde de yok olmaz
Sadece aradaki dengesiz oynamayı engellemek adına dikkatli olmak gerekir
Ki bazı test önceleri hazırlık yapıldığı gibi
Ne bileyim check up yapılırken prosüdürü mesela alkol almayın, 1 hafta öncesinde spor yapmayın (ekg cekilcekse) diyor
Şimdi alkolik adam 1 gün içmediği alkolle alkolik değil bu denmeyeceği gibi, yarım kilo baklava yiyip gittiğinde bu şeker hastası denilceği gibi
Bazı önlemler alıyorsun zaten varsa sınırı gayet iyi çıkıyor
Doktor kendi demişti meyveyi abartma test öncesi ve tatlı özellikle şerbetli gıdalardan uzak dur 1 gün öncesi kan şekeri yükselmesi bile test öncesi zorlar insanı
Ama yinede doktoruna danış canım ne kadar etkiler diye :44:

Son düzenleme:
güzel sağlıklı huzurlıu bi hafta olsun inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

cicim nerden aldın battaniyeyi,,ben de kızıma almak isterim,pembesini

pekbiciciiiii bayildim o pikeyeeeee
kim yapiyorrr

evimbenimatolyem - Mavi Kelebekli Bebek Pikesi - 104207 - emek sensin

Canım bu sitede herkes kendi yapıyor ürünleri ve satışa sunuyorlar
Hepsi el işi
Ve fiyat olarak öyle uçuk hiç birşey yok
Ben alışveriş yapıyorum, gönül rahatlıyla yapabilirsiniz yanii

Mesela lohusa taçımı aldım ben pekte güzel görme

Birde kırmızı alacağım tabii onada karar verirsem
Taçlar 18-20 tl arası değişiyor

Aslında ilk pembesi satıştaydı ve bende bayana hemen mesaj cektim ben bunun mavisini rica etsem diye perşembe günü
Şimdi mesaj cekmiş yaptım satışta diyee
Ama ben yatak örtüsü pike değilde battaniye olur mu diye sordum bakalım ona ne diyecek
Gıcık müşteri demesinde

abiye kuzu seniiiii tacın mikemmel gerçekten ay çok tatlı bunlar ya takmalık değil,, tam yemelik

Kokooşş kokoş
Hastaneyi yıkmam lazımm

Ana olacağım gün en güzel tacım o olacakta, bunlarda süs işte canımcım
Oğlumla tanışcam gün beni tipsiz bakımsız görmesinn dimi

yaa bayıldım battanıye ve lohusa tacınaaaaaaaa eger havuzlu handa bulamazsam tacı buraya bakayım bende
hevesım cok kapalı bırıyım ama ozel odam olcak sonucta doktorumlada konusucam tacımı takıp keyıf yapmak ıstıyorum dogumdan sonra banane :)

cevabın ıcınde cok tesekkurler canım ıcım rahatladı ozman bı gun onceden meyve yemem pekmez sabahalrı bır kasık yıyordum onuda bırakırım

arkadaslar bır seyı ıyıce belırtıyımde yanlıs anlasılma olmasın :)
sezeryan olucaklar saglık sorunu ıcın yada korktukları ıcın o arkadasların tabıkı tercıhı kımse bısey dıyemez
benım tepkım doktorların normal dogumu kotulemesıne olumsuzluk demesıne
medıcal parktakı semınere katıldıgımda ordakı doktor 10 bın dogum yaptırmıs esı kızkardesı bıle sezeryan yaptırmıs
normal dogumu kotuledı ssvd yanı sezeryan sonrası normal dgum yaptıran hekımlere laf attı hıkaye hayal dedı
oysakı benım doktorum yuz uzerınde ssvd yaptırdı
sezeryan kendı tercıhımız yada saglık sorunumuzdan olmalı doktorun keyfı ıstegıyle degıl
bıyle doktorlar nasıl tıp yemın ıedıyor anlamıyorum saglık herseyden onemlı olmalı amaonlar acık acık
normalde saatı bellı degıl ya gecede gelebılır doguma bunu yaptırmak ugrasmak ıstemıyor bunu bıle ıma ettı o doktor dusunun semınerde
10 bın dogum yaptırmıs ama benım ıcın buyuk konusmayayım gıtmıcegım bı doktor malesef..

arkadaslar cok sevincliyim dr umu aradim seker yuklemesi icin cok sukur normal cikmis ama her ay kontrol edecekler cunku en son hamileligimde sekerim cikmisti her gun 3 defa insulin kullanmistim ve ayriyettende 6 kez parmagidan kan alip seker kontrolu yapiyodum nasil sevincliyim anlatamam 1 ay daha ins dusunmem sekeri darisi sonuc bekleyenlere amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…