- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.201
merhaba güzel anneler,herkese güzel bir gün diliyorum..(bugün pazartesi ve nasıl iyi olunur bilmiyorum,çalışan hanımlar kolay gelsin ) bu arada yokh arkadaşımın doğum gününü kutlarım,,eşinle,bebişinle,ailenle nice mutlu senelere....
Canım ıns gonlunce olur ultrason benım taaa 23unde doktor erkene almıyorYarın saat 3 te detaylı usg mize gidicez Allahım inşallah bir sıkıntımız yokturOğluşumuzu ilk defa renkli görücez çok heyecanlıyım.Detaylı için çanakkaleden izmire gideceğim yol zor geliyor ama oğluşumu görücem diye yollar bile kısa gelir heralde gelirkende yoldaki alışveriş merkezlerinin hepsine gireceğim Kocayı yakalamışken kaçırmamak lazım yoksa hep işi var mutluyum mutluyum Allah kimsenin hevesini kursağında bırakmaz inşallah .
Benım anamda tıtız ama haıleyım dıye ses etmıyorayy cnm bol bol depolaaaa bız 4 boyutlu göremedık usg cok ıyıydı ama
renklısı yokmus şeker yukleemsıne gidince 4 boyutlu olan bıyere daha gitcez
sadece profıl resmı ıcın
benım de annem gelıo yoldaaa hangi tozları halıalrın altına süpürsemm
annem cok tıtızdır müfettiş gelıo gıbı hısseettım neysekı bu kez mazeretım var
günaydın annecikler :)
son 1 haftadır pek takip edemedim forumu, inşallah herşey yolundadır, bebişler de sizler de iyisinizdir. Biz de çok iyiyiz, kilolarla başa çıkmaya çalışıyoruz. Yarın ayrıntılı ultrasonumuz var, heyecanla bekliyoruz. İnşallah kilo konusunda da fırça yemeyiz doktorumuzdan çünkü ben otomatiğe bağladım her hafta yarım kilo alıyorum
Son 1 haftadır buralarda pek boştu sanki :44:
Biz ayrıntılıya girdik, bazen yine mi girsem diye düşünüp duruyorumm
Allah sağlık versinde bu keyfi olacak tabii
Renkli renkli kuzuğumla tanışmak ayrı bir heyecandıı
Doktorda 'görmemişin oğlu olmuş olmuş tutup tutup renkliye getirmiş' dicek
İnşAllah sende güzel güzel haberlerle artistt pozlarla gelirsin yavrucuğunn
Herkese günaydın. Oğlumla işegitmeden bi bakalım teyzelere merhaba diyelim, güzel dileklerde bulunalım dedik. Radyoda dinledim. İstanbul ve Bursa'da kar yağıyomuş. İstanbul, Bursa ve kar yağan diğer şehirlerde oturanlara Allah kolaylık versin. Karın tadını çıkarın yapabiliyosanız, ama kendinize de dikkat edin, hasta olmayın. Dün gece doğumdan bahsedilmiş. Ben normal doğum yapmak istiyorum epiduralsiz falan yani böyle çatır çatır doğururum ben diyorum ama kendimi de asla şartlandırmıyorum. Gerekirse sezeryan da olur. Onun için hep ettiğim bir dua var sizinle paylaşayım. Allahım bana ve evladıma kazasız belasız ağrısız sancısız hayırlı bir doğum nasip eyle. Öncesinde ve sonrasında herhangi bir sorun yaşamayacağımız ve çabucak toparlanabileceğimiz bir doğum nasip eyle. En hayırlısını ve kolayını sen bilirsin. Hayırlı ve kolay olanı nasip eyle Rabbim. Amin.
Hepinizi çokk öpüyoruz oğlumla. Sağlıklı, mutlu bir hafta olur inşallah hepimiz için.
selam kızlar nasılsınız? bebeişlerinizde sizlerde iyisinizdir inşallah. başta çalışanlar olmak üzere hepimizin haftası su gibi geçer inşallah.
istanbulda bu hafta kar var diyorlar, bizimde çarşamba ayrıntılı randevumuz var . ertelemezler inşallah randevuyu kar sebebiyle
gider hastaneyi basarım artık. bu sıralar çok atarlı oldum zaten
hafta sonu sabahları çok uyudum ama vicdanda yaptım biraz. ben fazla uyuyayım diye bebişimde o kadar aç kaldı. artık hafta sonları kalkıp birşeyler tıkınıp gene yatsam mı ki?
gunaydın kızlarrrr
karlı bır haftaya basladıkkk
ınsallaaah bız ve meleklerımız ıcın de guzel bır hafta olur
benım bugun dogum gunum ve kızım uyandıgımdan berı tekmelerını eksık etmedı sagolsun
en guzel hedıyeyı verıyor annesıne mınnosum benım cok ozledım
ya kızlar bıde su konuda huzursuzum
ben ılk aylarımda yumurtadan bı tıksındım o oldu
ozmndan berı yıyemıyorum bı turlu
cok faydalı bılıyorum yemek lazım ama kokusuyla bıle ogurmeye baslıyorum
napıcam ben
ayyy size de ates basiyor muuu
ciplak ayak yere basmak istiyorummm
cikariyorum basiyorum bu sefer hasta olurum diye korkup geri giyiyorum terlikleri
yaniyorum ben :))
selammmmmmmmm,
Biz de eşimle h.sonu oğlumuzun ilk eşyalarını aldık..
english home a girdik..orlon battaniye aldık..bir de nevresim takımı, penye battaniyesi ve 2 tulumu takım olan bir set aldık..eşim çok istedi bu seti hepsini aynı anda giydirir, serersin güzel olur diye..3-6 ay vardı en küçük biz de öyle aldık.
bir de idil baby den hastane çıkışı baktık..20'lisi 60 liraydı..%100 pamuk, antibakteriel kumaş falan diyordu..ama bana pahalı geldi..sizce nasıl?
gülsevdam hangi kitaptan okuyorsun?
Canım ıns gonlunce olur ultrason benım taaa 23unde doktor erkene almıyor
Benım anamda tıtız ama haıleyım dıye ses etmıyor
hadı safak 2 4saatten az kalmıs darısı basımıza bebısınle guzelce hasret gıder inşallah
kız dur bız bı 1. gırelım sen ıkıncıde gozun :)
bende duamda agrısız acısız sıkıntısız sunı sancıya gerek kalmadan kesık falan olmadan bır avazda saglıkla yavrumu normal dogum oyle dogurayım
hakkımda hayırlısı dıye hep dua edıyorum sonra sızlerede :)
canım okadar ac kalmaktan bısey olmz asıl yıyıp uzerıne uyumak ıyı degıl canım
dogum gunun kutlu olsun canım nıce senelere esın yavrunla inşallah artık :)
son aylarda ates basıyor dıyorlardı sende erkenden gelmıs canım :)
aldıkların hayırlı olsun canım gule gule gıyısn yavrun :)
havuzlu handa hastane cıkısı begendım bıtane denızcı 10 parca 30 tl ındırımdeymıs 45 tlden falan baslıyor ordada
20 parca gereksız olucakse ıcındekıler senın tercıhın ama orda satııcı gostermıstı ıclerınde olanları cogu yazbebegı olcakları ıcn kullanmıcaklar
kız dur bız bı 1. gırelım sen ıkıncıde gozun :)
birde bişey sorcam şeker yuklemesı oncesı meyve falan yeıyelım 2 gun dıyorsunuz ya
doktorlarmı tavsıye edıyor ne yapmalıyız bı gun kala falan ben uyandııgm gıbı hemen yemek yemesemde olur bu yuzden ac kalmaya alısırımda
onceden meyve gıbı tatlı seyelrı kesmek tahlıl sonucunu kandırmak olmazmı hanı seker varsa cıkmazsa tahlılde kotu olmamzı nebılım kafam karıstı:)
cicim nerden aldın battaniyeyi,,ben de kızıma almak isterim,pembesiniEki Görüntüle 597679
Eki Görüntüle 597680
Kızlar çok cici bir bayan bu pikeleri el işi göz nuru kendi yapıyor
Fiyatıda inanılmaz iyi 35 tl
Ben almak istiyorum ama bu pike, bende dedim ki pike battaniye bana yaz için daha iyi , daha kullanışlı olur o şekilde yapabilirmiisiniz dedim
Cevap bekliyorum
Aynısının pembeside var buarada
Sizce nasıl ?
Renkli usg arsızı , oğlumun müptelası olmuşumm duramıyorum ki canım
Kuzumm şeker dediğin 2 günde var olmayacağı gibi, 2 günde de yok olmaz
Sadece aradaki dengesiz oynamayı engellemek adına dikkatli olmak gerekir
Ki bazı test önceleri hazırlık yapıldığı gibi
Ne bileyim check up yapılırken prosüdürü mesela alkol almayın, 1 hafta öncesinde spor yapmayın (ekg cekilcekse) diyor
Şimdi alkolik adam 1 gün içmediği alkolle alkolik değil bu denmeyeceği gibi, yarım kilo baklava yiyip gittiğinde bu şeker hastası denilceği gibi
Bazı önlemler alıyorsun zaten varsa sınırı gayet iyi çıkıyor
Doktor kendi demişti meyveyi abartma test öncesi ve tatlı özellikle şerbetli gıdalardan uzak dur 1 gün öncesi kan şekeri yükselmesi bile test öncesi zorlar insanı
Ama yinede doktoruna danış canım ne kadar etkiler diye :44:
pekbiciciiiii bayildim o pikeyeeeee
kim yapiyorrr
şekerler... göğüsü sızlayan var mı?? benim arada ince bir sızı giriyor biraz sürüyor geçiyor??
Mesela lohusa taçımı aldım ben pekte güzel görme
Eki Görüntüle 597700 Eki Görüntüle 597697
Birde kırmızı alacağım tabii onada karar verirsem
Taçlar 18-20 tl arası değişiyor
Eki Görüntüle 597711 Eki Görüntüle 597712 Eki Görüntüle 597713 Eki Görüntüle 597714
abiye kuzu seniiiiitacın mikemmel gerçekten ay çok tatlı bunlar ya takmalık değil,, tam yemelik
Eki Görüntüle 597679
Kızlar çok cici bir bayan bu pikeleri el işi göz nuru kendi yapıyor
Fiyatıda inanılmaz iyi 35 tl
Ben almak istiyorum ama bu pike, bende dedim ki pike battaniye bana yaz için daha iyi , daha kullanışlı olur o şekilde yapabilirmiisiniz dedim
Cevap bekliyorum
Aynısının pembeside var buarada
Sizce nasıl ?
Renkli usg arsızı , oğlumun müptelası olmuşumm duramıyorum ki canım
Kuzumm şeker dediğin 2 günde var olmayacağı gibi, 2 günde de yok olmaz
Sadece aradaki dengesiz oynamayı engellemek adına dikkatli olmak gerekir
Ki bazı test önceleri hazırlık yapıldığı gibi
Ne bileyim check up yapılırken prosüdürü mesela alkol almayın, 1 hafta öncesinde spor yapmayın (ekg cekilcekse) diyor
Şimdi alkolik adam 1 gün içmediği alkolle alkolik değil bu denmeyeceği gibi, yarım kilo baklava yiyip gittiğinde bu şeker hastası denilceği gibi
Bazı önlemler alıyorsun zaten varsa sınırı gayet iyi çıkıyor
Doktor kendi demişti meyveyi abartma test öncesi ve tatlı özellikle şerbetli gıdalardan uzak dur 1 gün öncesi kan şekeri yükselmesi bile test öncesi zorlar insanı
Ama yinede doktoruna danış canım ne kadar etkiler diye :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?