2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kokooşş kokoş
Hastaneyi yıkmam lazımm

Ana olacağım gün en güzel tacım o olacakta, bunlarda süs işte canımcım
Oğlumla tanışcam gün beni tipsiz bakımsız görmesinn dimi

tabiki bebişim ilk izlenim çok öönemli bebişler bumuymuş anam demesinler

sağlıkla, mutlulukla ,rabbim takmayı nasip etsin inşallah pek te güzel bi ana olursun

canım geçmiş olsun ..bi problem çıkmamasına çok sevindimdarısı bizlerin başına inşallah

Teşekkür ederimmm canımm Tak tabii bide kendi odan olacaksa ohhh gezin öylee sonucta yabancı gelemez, hem 40 gün lohusayız biz evde de takılır bunlar salına salına gezeriz
Yeme konusunda da 1 gün öncesinde daha dikkatli olmak lazım ogün balı,şerbeti,meyveyi yemesek olan bişeyide yok edemeyiz diye düşünüyorum , içinide rahatlattıysam ne mutlu canım
Battaniye değil işte kuzum pike yani yatak örtüsü bende yazdım bunu pike battaniye olarak cevirebilirmisiniz diye oda cevap yazmış

Kimden: evimbenimatolyem
Konu: Merhaba;
Tarih: 7 Ocak, 12:27
'Daha önceden isteyen bir müşterim için yaptım bunu.Eğer sipariş verirseniz, sizin için de yaparım. Eğer içine tek kat elyaf koyarsak biraz daha kalın olur.Ancak dışarıda kullanılacak kadar olur mu, bilemiyorum.'diye yazmış

Bende ;
Benim doğumun kısmetse mayıs ayında olacak
Ve bende battaniye olarak pike battaniyelere bakıyorum
Yatak örtüsü pike olarakta bayıla bayıla kullanırım
Ama dışarda herkese göstermek isterim bu müthiş el emeğini; kii arkadaşlarıma anlattım bile
Eğer ki pike battaniye tarzı olabilirse, siz daha iyi bilirsiniz ama yan kenarları ve elyafı olmıcak şekilde sanırım
Şayet battaniye tarzı olursa siparişimdir hemen alıyorum :) 'diye yazdım
Bakalım buna ne cevap verecek . Gerçi pike olarakta süper bişey öylede kullanılır ama ben pike battaniye istiyorum :26:

anladım canım bır gun oncesı dıkkat edıp dıger gun sabah ac karına seker yuklemesıne gıdıcez :)
dısarda kullanabılıcegın sekılde ayarlanırsa cok guzel olur canım pıke olarakta dedgın gıbı guzel ama dısarda süslü süslü
hayalı bıle guzel :)

Canım çok sevindimm
İnşallah hep böyle gider ve çıkmaz hiç şekerin
Darısı bizim başımızaa

tabiki bebişim ilk izlenim çok öönemli bebişler bumuymuş anam demesinler

sağlıkla, mutlulukla ,rabbim takmayı nasip etsin inşallah pek te güzel bi ana olursun

Utandırma beni
Anayız biz hepimiz güzelizz
O tipsizlerde kendilerine baksınlar fare gibi çıkacaklar
Kurban olduğumunn mucizelerii

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğluşum sesime tepki veriyooooooooooooooooooooooo
ay çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayyy masallah canım ben sıpaya bır dur tekmeleme dıyorum daha sertı gelıyor
şekerler... göğüsü sızlayan var mı?? benim arada ince bir sızı giriyor biraz sürüyor geçiyor??
Bende sureklı var sut kanalları olusuyormus

Utandırma beni
Anayız biz hepimiz güzelizz
O tipsizlerde kendilerine baksınlar fare gibi çıkacaklar
Kurban olduğumunn mucizelerii

antakyanın güzel kızı gülistan (PEKBİCİCİ)

evet ya bi ana ne kadan çirkin olabilir en fazla ağız burun iki katına çıkar okadar

onlarda doğduklarında buruşuk, kırmızı ,ama dünya güzeli doğarlar hepiciğinin poposunu öperim,, yerim bennn

Cici battaniye artık benim :)

Burun deme bana
herkes tuzu kes kes diyorduu anladım ki benim burun şişmeye başladı
Doğuma kadar ne olur bilmiyorum :18:

Cici battaniye artık benim :)

Burun deme bana
herkes tuzu kes kes diyorduu anladım ki benim burun şişmeye başladı
Doğuma kadar ne olur bilmiyorum :18:

hayırlı olsun canııım kuzucuğunu sağlıkla mutlulukla sar sarmala

malesef benim burunda aldı başını gidiyooooooooooo daha ne kadar gider kestiremiyorum

pekbıcıcııı pıkeye bayıldımmm
battanıye olarak yapıyolarmıymıs aldım demıssın
bende dusunebılırım yaa pembesıde cok hossmus
bu boyle bebegın ustune ortmeye mı yoksa yatak ortusu olarakmı
ben bebrk ustune bısıy ıstıyorummm

eksik yazmışım canım rakamı ben 60 olsa çok iyi 160 tı...

bellıydı orda bı hata oldugu

ama 10 lusuna 80 dedıklerıne gore
20 lısı 160 tl olması normal gıbı

ama genel olarak pahalı bence bunların fıyatı

ben ilk gebeligimde yaptırdım şeker yüklemesi daha buna zaman var ama.bence farklı bişeyler yemek için ugraşma normal günlük hayatından şaşma çünkü orda senin aç ve şekerli suyu içtikten sonraki şeker oranına bakacaklar normal olmalısınki normali ögrensinler.anormal bir yiyecek yada yöntem ararsan kanında farklı sonuca ulaşılabilir buda yanıltıcı olur

hayırlı olsun canııım kuzucuğunu sağlıkla mutlulukla sar sarmala

malesef benim burunda aldı başını gidiyooooooooooo daha ne kadar gider kestiremiyorum

Teşekkür ederim teyzesiii
Cici cici sarıp sarmayalım üşümesin miniklerimiz
Ne kadar gider kestiremiyorum dedin yaa içime su serptinn tek değilim demek gargamel yolunda ilerlemede

Teşekkürler canımm
Valla ben ona sarmalık battaniye dedim oda anlamadım kundaklık mı demiş, kundaklıksa olur demiş bende gittim aldım
Hatta en son cevabı;

Kimden: evimbenimatolyem
Konu: Merhaba;
Tarih: 7 Ocak, 14:19
:) Peki, kundağı hazırlayıp, göndereceğim inşallah.Sevgiler...:)

kızlar konuyu bölmek istemem ama buradan arkadaşlara söz vermiştim bebek hareketlerini çok aşağılarda şeyinde hissedenler vardı benim gibi doktoruma dün sordum gayet normal dedi telaşa gerek yokmuş şekerler bu arada bende renkli gördüm paşamı ama poz vermediği için ancak yandan görüntü aldık ağzını burnunu yerim ben onun çok tatlıydı yakışıklım benim maşalah bu arada pike battaniye oluyorsa bende talibim ayrıca lohusa taçı arayıp duruyordum kırmızılara ba-yıl-dım eşime gösteriyim akşama içlerinden bi tane seçmeye çalışıcam

Yok canım, benim kastım 1 gün öncesinde anormal şeyler yememek
Ben ballı su içmiştim şeker çıkarmıştı test
Aynı yerde 2 hafta yine yaptırdım ozamanda ballı,meyveli şey yemedim çıkmadı
Ki doktorum kendisi dedi, anlık yükselişlere maal vermemek adına ekstra tatlı şeylerden uzak dur dedi

saglıklı guzel gunlerde kullansın ıns paşanız cıcılerını

canım 20 lı takım 60 cok ıyımıs ya bence
ben gecen carsıda baktım
10 lusu 80 lıraydı vallaa o cok gelmıstı banada.

kızlar o takımların 20lisine aldanmayın 10ludan fazlalık 2şer agız mendili eldiven gibi minicik parçaları yani öyle kıyafetle doldurmuyorlar.birde tavsiye ederim bimin indirimini takip edin oraya gelmişti geçen sene 10lu takımı 50tlden 25e düşmüştü bi kaç gün sonra öyle almıştım 2 takım vee süperr kaliteli kumaşı vardı.miss gibi yıkayıp yıkayıp kullandım.şimdide ütüleyip kaldırdım kızımada kulllanıcam

yani rutin günler gibi benimde demek istedigim ballı mallı o ne yawww valla şeker tavan yapar allah korusun

Oyy yerim ben o yakışıklığıı
Ne güzel görünüyorlar dibii
Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin
Battaniye demedide kundak dedii bende aldım canım
İstersen bekle bana gelsin bii istediğim-istediğimiz gibiyse söylerim öyle alırsınız
Ama beni anladığını düşünüyorum
Taçlar olarakta mutlaka Berna Hanımdan tercih et
Diğerleride iyide Berna hanımın ilgisi ve el sanatı daha güzel
Kırmızıda bende karar veremedim hangisini alayım diye :44:
Eşime göstersem ben ne anlarım al işte birini sonucta hepsi kırmızı renk değil mi der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…