2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
yani rutin günler gibi benimde demek istedigim ballı mallı o ne yawww valla şeker tavan yapar allah korusun

Hııı işte ben öyle gitmiştim
Ballı su içip , sonraki gün içtiğim tek şey şekerli su olunca şekerim tavan yaptıı
Doktorum ozaman test öncesiii abartma dedi Yoksa testi kandırmak ne mümkün

Teşekkür ederim teyzesiii
Cici cici sarıp sarmayalım üşümesin miniklerimiz
Ne kadar gider kestiremiyorum dedin yaa içime su serptinn tek değilim demek gargamel yolunda ilerlemede

benim felaketim senin mutluluğun oldu desene

ben normal diye düşünüyorum

yada kendimi öyle avutmak istiyorum :26:

iyi valla kuzuların bırnı minnak leplebi kadar analarınki tapir gibi aldı başını gidiyo

cııx cııx cıııx doğsunda ısırayım poposunu bi güzel

Ne mutluluk anlatamamm Aslına bakarsan ben farkında bile değilimm
Bugün yine biri geldi nolmuş sana dedi oturuyordum buara
Nolmuşşş dedim :44: Ne bileyim yüzün filan burnun dedii
Ahaa dedim çirkinleştim mii
Yok öyle değil ama şişmiş sanki dedi
Annem eşimi aramış turşu alma eve
Evde olan turşuları at çöpe
Tuzu elinden al ve uyar kaynar kaynar duş almasın diyee :26:
Şişikliği nasıl indirebilirim kızlar :44:

gecmiş olsun canımmm vücut ödem yapıyor4.5.aydan sonra yediklerine dikkat et tatlı tuzlu yiyecekler su topluyo vücutta yeme cnm fazla.. yürüyüş fln yap ondandır sanırım gecer İNŞALLAH..OLMADI druna sor istersen..

hiç bi fikrim yok tatlım:26:
benimde eşim söyledi burnun kocaman olmuş dediben hamile kalmadan önce diyet topiklerinde takılıyodum,,,,

haşlanmış patates ve bol su ödem attırıyomuş ...öyle diyolardı ama ne kadar doğru bilemem :26:

Bu saatten sonra kessemde işe yarar mı canım :44:
Ben 3 beyaz olmadan yaşamam mümkün değil derdim ama sanırım bir dur demenin vakti geldi Tuzsuzda yemek yenmez ki ama ya
Bide bu şeker yüklemesinde içeçeğim şekerle bende burun olur bostan patlıcanı Sonra topla toplayabilirsen
Drda aynı şeyi dicektir büyük ihtimal tuz yok şeker yok yee saman gibi
Yok anacım bu anam ne derse başıma geliyorr, biliyor nasıl tuzlu yediğimiii yee yee ben göreceğim seni 5. aydan sonra dedii ahaa 5. ayda ve burnum konuşulur oldu

tatlım tamamen kesemessin tabiki tansiyonun düşer bu seferde ama turşu vs gibi aşırı tuzlu veya şerbetli tatlı gibi aşırı tatlılardan bahsediyrum ben..gecer tabii neden gecmesin..bak bende herhangi bişi olmadı dikkat etmen lazım devam edersen daha fazla şişeceğinide düşün canım..bol su iç yemeklere pişerken tuz koy yerken tuz koyma canım gecer yürüyüş yapmaya calış..şifa olsun

Mantık doğru aslındaa
Patates tuzu emdiğine göre
Tuz ödem yaptığına göre
Yaşasınn haşlanmışş patates zamanı ozaman
Diyoruz
Patatese tuz atabiliyormuyuz acaba :26:
Haşlanmış patateste tuzsuz yenmez ki

tabi ki anneni dinleyerek canım tatlı tuzlu sıcak duş bide 7 saatten fazla uyku şişkinliğe sebep oluyo ama yürüyüş ve pilates yaparak kan dolaşımını hızlandırabilirsin nacizane tecrübelerim bu yönde

şişkinlik yok bende diye diye bende kendimi şişirdim galiba
2 gündür burnumu bende farkediyorum bi daha bi belirginleşmiş gibime gelmişti bugün elim ve ayaklarımdada farkettimki bu muhabbetler üzerine anladımki artık başladı bol su içmek iyi gelicekmi bakıcaz görücez
bide senin verdiğin şu siteye bakıyorum güzel şeyler vamış hoşuma gitti baya tşk ederiz lohusa tacında macında hiç gözüm yoktu benim aklıma neler sokuyosun

sen iflah olman bacımtuzsuz haşlanmış patates,,,

birgün haşlanmış sebze falan..:26: bu hafta tuzu hayatımızdan çıkarıyok

canım patateside fazla kaçırma sakın malum nişasta var bağırsak tutucu bu seferde kabız olma okiş..

Tamam artık tuz bundan sonra cıızz bana
Zaten dsde diyordu çok tuz kordonda kireçlendirme yapıyormuş
Onu aklıma getireyim ki elim uzanmasın
Yürüyüşte malum hava muhalefeti yüzünden bahaneli
soğuk çıkamam,üşürüm çıkamam, hasta olurum çıkamam
Artık vücutta biyere kadar idare ettii benidee
Şimdii geri dönüşüm kutusu olmadan boşaltayım içimi dışımı

aynen canım herşeyin azı karar coğu zarar...hadi bakalımm..

canım bu arada patateside çok abartma derim senin şeker yüklemen ne zamandı? bana hastaneden bir liste verdiler şeker yüklemesi bir gün öncesinden pilav ve patates yemeyiniz diyor listede. ona göre bu sefer de şekerini yükseltmesin patates

arkadalar merhaba ben mayıs annesi değilim ama haziran annesi olacağım inşallah.. siz benden bir ay öndesiniz ve tecrübelerinizden faydalanmak istedim. benim ikili testim kötü çıktı oltrasonda sorun yok ense kalınlığı ve burun kemiğ normal ama kan tahlilinde trisomy 21 1/184 çıktı bu şekilde olup üçlü testte normal çıkan varmı..

akşama ıspanak var

tuzsuz yapayım.. yoğurtla yiyeyimde bi işe yarar belki :104::104:
canım tuzu yeek pişerken yarım ölcek fln atarbilirsin geneld yerke atılan tuz erimediğinden kolayca emilio die biliorum ama tabi sen biirin yinede.

canım tuzu yeek pişerken yarım ölcek fln atarbilirsin geneld yerke atılan tuz erimediğinden kolayca emilio die biliorum ama tabi sen biirin yinede.

yok illaki bi çimdik tuz atarım

aman bu diyet ,ödem ,kalori ,hiç bana göre değil şişko bi anne olcam ben

canım nickini gözüm bi yerden ısırıyo sanki sende çok bekledin sen bu bebişi sanırsam :44:yanlışmıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…