- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.261
yok illaki bi çimdik tuz atarım
aman bu diyet ,ödem ,kalori ,hiç bana göre değilşişko bi anne olcam ben
tabi ki anneni dinleyerek canım tatlı tuzlu sıcak duş bide 7 saatten fazla uyku şişkinliğe sebep oluyo ama yürüyüş ve pilates yaparak kan dolaşımını hızlandırabilirsin nacizane tecrübelerim bu yönde
şişkinlik yok bende diye diye bende kendimi şişirdim galiba
2 gündür burnumu bende farkediyorum bi daha bi belirginleşmiş gibime gelmişti bugün elim ve ayaklarımdada farkettimki bu muhabbetler üzerine anladımki artık başladıbol su içmek iyi gelicekmi bakıcaz görücez
bide senin verdiğin şu siteye bakıyorum güzel şeyler vamış hoşuma gitti baya tşk ederiz lohusa tacında macında hiç gözüm yoktu benimaklıma neler sokuyosun
sen iflah olman bacımtuzsuz haşlanmış patates,,,
birgün haşlanmış sebze falan..:26: bu hafta tuzu hayatımızdan çıkarıyok
canım patateside fazla kaçırma sakın malum nişasta var bağırsak tutucu bu seferde kabız olma okiş..
canım nickini gözüm bi yerden ısırıyo sankisende çok bekledin sen bu bebişi sanırsam :44:yanlışmıyım...
Tamam sadece 1 tane yiyeceğim tuzsuz yiyeceğim haftada 2 gün yiyeceğim
Peki burnum inmezse battı balık yan goingmantığı yapayım mı
tuzu hayatımızdan çıkarıyokk
Tamam çıkarıyook
Kusura bakma haşlanmış sebzede yemem yahuu hele onlara tuz basmadan hiç yemem
canım bu arada patateside çok abartma derim senin şeker yüklemen ne zamandı? bana hastaneden bir liste verdiler şeker yüklemesi bir gün öncesinden pilav ve patates yemeyiniz diyor listede. ona göre bu sefer de şekerini yükseltmesin patates
arkadalar merhaba ben mayıs annesi değilim ama haziran annesi olacağım inşallah.. siz benden bir ay öndesiniz ve tecrübelerinizden faydalanmak istedim. benim ikili testim kötü çıktı oltrasonda sorun yok ense kalınlığı ve burun kemiğ normal ama kan tahlilinde trisomy 21 1/184 çıktı bu şekilde olup üçlü testte normal çıkan varmı..
CANIM 11 AY BKLEDİM meleğimi yeni değilim..bu topiğe degiriorum ara ara diğer 1-2 topiğede bakıyorum karşılaşmışızdır illaki..
evet canım klomen topiğndden hatırladımaz beklemedik rabbim yavrunu bağışlasın sana
yok canım ben klomen fln hiç bi ilaç kullanmadım bi sorun da yoktu sadece mayıs 2011 de evlendim dkontrol hapı kullanmıştım 6-7 ay bıraktım ee bünye hemen alışamıyo tabi etkisi gecncede hamile kaldım RABBİM bağışlaın bebişlerimizi İNŞALLAH..
benim elim, ayağım, ağzım, burnum değil de sanırım totom ödem yaptı..
kociş çok tatlısın tam hamile oldun totonla göbüşün yarışıyor diyip benim yürükenki taklidimi yapıyor
benimde elde yüzde pek bişi yokta
ayaklar berbat botlarım olmamaya başladı
bi tane spor ayakkabı almıştım amilelğin başında (1 numara büyük) indir bindir o
ne olce ksonumuz bakalım
tuz da normalde hiç aramam ama hamilelikte biraz daha hisseder oldum ama kontrol ediyorum
su deseniz soğuklardan beri hiçte düzenli içemiyorum :/
tabiki hayır canım dikkat etmeye sonuna kadar devam..
sorma anacım sorma
bebeğim olmazken diyet topiklerine takılıyodum
evi ne kereviz,, ne haşlanmış lahana kokuları sarardı bilemezsin
sanırsın gözyaşartıcı gaz atmışlar eve
halıların üzerinde ters dönmüş kaplumbaa gibi debelenirdim
ordan oraya yuvarlanırdım ama adı spor olurdu
ona rağmen haftada 4 kilo verdiğimi bilirim,,, faydası olmuştur bana o haşlamaların
benim 11 aylık bebegim var uyuttukça sizinleyim ama kimse cvp yazmıyo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?