2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar kocam aradı da kar çok güzel ben salep alayım akşam içelim dedi de
Malum herşeyi zırt pırt içemiyoruzz
Netten baktım kimi yerde içiliyor diyor
Kimisi içilmesin diyor
Şimdi neticede salepte bir bitkiden yapılma olduğunu düşünürsek zararı varmıdır acaba :44:

canım bir fincan sahlepten hiç bişey olmaz bence bu kadar titizlenmeyin sakınan göze çöp batar:) diyen kişi bugün ayrıntılıya gidecek diye gece uyuyamadı:)

şaka bir yana bence bir bardaktan bişeycikler olmaz ben içmiştim şahsen

Tabii öyle canım sakınan göze çöp batarda şimdi önlem almak varken neden körü körüne yapayım
Ama baktığıma göre yararı daha cokmuş içerim ben bu gece salep
Zaten salepte 1 fincandan başka içilmiyor kii
Sadece tarçını atmıyacağım o rahim kasılması yapıyor işte

canım piyasadaki saleplerin içinde salep bitkisi yoktur. çünkü maliyeti yüksektir. nişasta, şeker, kıvam arttırıcı, tarçın ve salep aroması vardır içindekileri okursun içine sinmezse içmezsin ama bence de bu kadar titizlenme bir fincandan bişey olmaz afiyet olsun

benim 11 aylık bebegim var uyuttukça sizinleyim ama kimse cvp yazmıyo (

Ben Ankara'da yaşamıyorum ama geçtiğimiz Cuma günü yaşadığım yerde detaylı ultrason olmadığı için Ankara'ya geldim.Benim tercihim Hrs Kadın Doğum Hastanesi oldu.Prof.Ufuk Kemal GÜLSOY var orada.Hastane personelinin ve doktorun yaklaşımından çok memnun kaldığımı söylemeliyim.Hastanenin ortamıda gayet güzel.Umarım fikir verebilmişimdir.

Ben tarçını çok yiyorum kasılma yaptığını bilmiyordum sizin doğan çocuklarınızın Allah yardımcısı olsun doğunca ne yapacaksınız kimbilir bu kadar pimpirikli olmayın ya iç salebinide arkadaşım bişey olmaz bizde kar yağınca boza içerdik ama kar yok malesef

pekela ne kadara çekildi detaylı orda?

Doğumdan sonra konuşalım bu bomba kokulu sebzeleri canım
Kaplumbaa senii
Ayyy koptuuummmmmmmmmmmmmmmmm

üf bide o mevzu var

doğumdan sonra gelsin diyet topikleri

ben 90 kilo ve üzeri hanımlar zayıflıyora takılırım herhal

dertlendim ben içemiyom smiley benim yerime bi cigara yak yavrum

neyseki akşama ıspanak var

vicdanımı rahatlatayım sağlıklı beslenerek zehirlenmem umarım

ben kaçtım kuzular kendinize ve minnak kuşlarınıza iyi bakın

çalışan hatunlar sizde dikkatli gidin kar buz mazallah düşmeyin hepinizi allaha emabet ettim

Biz hep Saray Muhallebicinden alırız salepii
Bide dondurmalı salepi vardır candır kandır
Onlar nasıl yapıyorsa artık öyle içeceğim

Hamilelikte yenmemesi gereken bitkileri doktor liste olarak veriyor canım ne yazık ki böyle cin fikirleri onlar sokuyor aklımıza
Yoksa aklımıza gelir mi dur pul biber atacağım yenir mi diye araştırmak Hatta yararlı diye hüpleti hüpleti verirdim ben
İlk bebiş oluncada biraz buldumcuk ve acemi anne modeli oluyorr
Hor görme garibi :26:
2. nasip olursa böyle olmam herhalde ama söz veremem tabii

Son düzenleme:

bı dakkaa bı dakkaa
pul bıberın nesı varmıs kııııı

Yok yok kuzum o temiz ben örnek babında şee ettimm
Hani ıncık cıncık yassak yassakk diyip duruyorlar yaa pul bibere demedikleri için o aklıma geldi

eyvaaah beyaaa yuregıme ınıyodu
su hamılelıgımden berı pul bıbere ozel bı askım dogdudaa,
tabı cok acı olmamak kaydıyla.
honk dıye kalıverdım o yuzden

neysekı sorun yokmussss

kızlar 10 gündür dolapda olan brokoli vardı onu bu akşam haşlayıp salatasını yaptım sizce vakti geçmişmidir zehirlenir miyim hıı ayrıca eşim gelene kadar acıkmıştım yedim azcık

canım patatestede seker degerı yuksek cok fazla tuketmemek gerek
tuzsuz yemek en saglıklısı ben esımden dolayı alıstım sımdı boyle gıdıyor umarım sende tuzsuz yemek yemeye alısırsın :)

benim 11 aylık bebegim var uyuttukça sizinleyim ama kimse cvp yazmıyo (

ay ne guzel 11 aylık bebısın var ıkıncı ıcın ıyı cesaret:) ben arada 3 yıl olsun ıstıyorum ıkıncıde bakım zor olmasın dıye:)

Maşallah tuz du buz du derken iyi kaynatmışsınız yine valla zararı kesinde ben daha yer yemez midemi kavuruyor zaten meret ama onsuz da olmuyokii

İYİ ki goğdun canım kızınla ailenle mutlu mutlu çoook yaşa

şekerler... göğüsü sızlayan var mı?? benim arada ince bir sızı giriyor biraz sürüyor geçiyor??

Arada sızlıyorda çok değil ama benimkiler bir çatladıki sormayın kızlar ne yapacam yaa yarılmışlar komple mosmor resmen tabi her birinden neredeyse 1 er kilo alınca böyle olur...inşallah aynı performans göbekten gelmez

Ammmaann kuzum eşim duysa annemin zamanında kim ne istediyse yemiş ne olmuşki derdi öyle deyince sinir oluyorum ama çokta takmamak lazım gerçekten ben geçen akşam içtim mesela Bu arada pike battaniyen çok güzel mutlu mutlu sar sarmala paşanı inş.

Bu arada Panikmiyim canım şekerinin iyi çıkmasına çok sevindim... Ciciler alanlara güle güle giydirsinler derken, detaylı usg ye girenler yada yakında gireceklere bebişlerinin minnoş görüntüleriyle mayışmış sağlıklı haberler diliyorum...Öptük sizi kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…