- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.281
Kızlar kocam aradı da kar çok güzel ben salep alayım akşam içelim dedi de
Malum herşeyi zırt pırt içemiyoruzz
Netten baktım kimi yerde içiliyor diyor
Kimisi içilmesin diyor
Şimdi neticede salepte bir bitkiden yapılma olduğunu düşünürsek zararı varmıdır acaba :44:
canım bir fincan sahlepten hiç bişey olmaz bence bu kadar titizlenmeyin sakınan göze çöp batar:) diyen kişi bugün ayrıntılıya gidecek diye gece uyuyamadı:)
şaka bir yana bence bir bardaktan bişeycikler olmaz ben içmiştim şahsen
canım piyasadaki saleplerin içinde salep bitkisi yoktur. çünkü maliyeti yüksektir. nişasta, şeker, kıvam arttırıcı, tarçın ve salep aroması vardırKızlar kocam aradı da kar çok güzel ben salep alayım akşam içelim dedi de
Kimisi içilmesin diyor
Şimdi neticede salepte bir bitkiden yapılma olduğunu düşünürsek zararı varmıdır acaba :44:
benim 11 aylık bebegim var uyuttukça sizinleyim ama kimse cvp yazmıyo(
Ankarada olan yok aramızda bildiğim kadarıyla istanbul çoğunluk siz ikinciye mi hamilesiniz ?
Tabii öyle canım sakınan göze çöp batarda şimdi önlem almak varken neden körü körüne yapayım
Ama baktığıma göre yararı daha cokmuş içerim ben bu gece salep
Zaten salepte 1 fincandan başka içilmiyor kii
Sadece tarçını atmıyacağım o rahim kasılması yapıyor işte
Ben Ankara'da yaşamıyorum ama geçtiğimiz Cuma günü yaşadığım yerde detaylı ultrason olmadığı için Ankara'ya geldim.Benim tercihim Hrs Kadın Doğum Hastanesi oldu.Prof.Ufuk Kemal GÜLSOY var orada.Hastane personelinin ve doktorun yaklaşımından çok memnun kaldığımı söylemeliyim.Hastanenin ortamıda gayet güzel.Umarım fikir verebilmişimdir.
ewet 2. bebegim olacak ve araları 16 ay olacak :)) biraz zor ama sonu güzel olacak
Hayırlısı olsun ikiz gibi büyürler ilerde rahat edersin ama küçükken çok zor Allah yardımcın olsun cinsiyeti belli mi?
pekela ne kadara çekildi detaylı orda?
ewet bu kız olacak
Doğumdan sonra konuşalım bu bomba kokulu sebzeleri canım
Kaplumbaa senii
Ayyy koptuuummmmmmmmmmmmmmmmm
canım piyasadaki saleplerin içinde salep bitkisi yoktur. çünkü maliyeti yüksektir. nişasta, şeker, kıvam arttırıcı, tarçın ve salep aroması vardıriçindekileri okursun içine sinmezse içmezsin ama bence de bu kadar titizlenme bir fincandan bişey olmaz afiyet olsun
Ben tarçını çok yiyorum kasılma yaptığını bilmiyordum sizin doğan çocuklarınızın Allah yardımcısı olsundoğunca ne yapacaksınız kimbilir bu kadar pimpirikli olmayın ya iç salebinide arkadaşım bişey olmaz bizde kar yağınca boza içerdik ama kar yok malesef
Biz hep Saray Muhallebicinden alırız salepii
Bide dondurmalı salepi vardır candır kandır
Onlar nasıl yapıyorsa artık öyle içeceğim
Hamilelikte yenmemesi gereken bitkileri doktor liste olarak veriyor canım ne yazık ki böyle cin fikirleri onlar sokuyor aklımıza
Yoksa aklımıza gelir mi dur pul biber atacağım yenir mi diye araştırmakHatta yararlı diye hüpleti hüpleti verirdim ben
İlk bebiş oluncada biraz buldumcuk ve acemi anne modeli oluyorr
Hor görme garibi :26:
2. nasip olursa böyle olmam herhaldeama söz veremem tabii
bı dakkaa bı dakkaa
pul bıberın nesı varmıs kııııı
Yok yok kuzum o temiz ben örnek babında şee ettimm
Hani ıncık cıncık yassak yassakk diyip duruyorlar yaa pul bibere demedikleri için o aklıma geldi
canım patatestede seker degerı yuksek cok fazla tuketmemek gerekMantık doğru aslındaa
Patates tuzu emdiğine göre
Tuz ödem yaptığına göre
Yaşasınn haşlanmışş patates zamanı ozaman
Diyoruz
Patatese tuz atabiliyormuyuz acaba :26:
Haşlanmış patateste tuzsuz yenmez ki
benim 11 aylık bebegim var uyuttukça sizinleyim ama kimse cvp yazmıyo(
gunaydın kızlarrrr
karlı bır haftaya basladıkkk
ınsallaaah bız ve meleklerımız ıcın de guzel bır hafta olur
benım bugun dogum gunum ve kızım uyandıgımdan berı tekmelerını eksık etmedı sagolsun
en guzel hedıyeyı verıyor annesıne mınnosum benım cok ozledım
ya kızlar bıde su konuda huzursuzum
ben ılk aylarımda yumurtadan bı tıksındım o oldu
ozmndan berı yıyemıyorum bı turlu
cok faydalı bılıyorum yemek lazım ama kokusuyla bıle ogurmeye baslıyorum
napıcam ben
şekerler... göğüsü sızlayan var mı?? benim arada ince bir sızı giriyor biraz sürüyor geçiyor??
Ammmaann kuzum eşim duysa annemin zamanında kim ne istediyse yemiş ne olmuşki derdiKızlar kocam aradı da kar çok güzel ben salep alayım akşam içelim dedi de
Kimisi içilmesin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?