2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
tahlıl sonuclarınımı aldım geldım ama nasıl geldım bana sorun:) hava cok kotu heran ayagım kayıcak dıye cokkorktum
cıktıgımda dısarı bısey yoktu ınce bot gıymıstım semsıyede almadım ayaklarım ıslandı ama sag salım geldım cok sukur:)
demır yukselmıs cok sukur kansızlıktan kurtuldum inşallah :)

kizlar selam
evde cok skldim oglusla gezmeye ciktik
gezmeye bayiliyor fikir fikirdi oglum

gecende lcw battaniye almistim onun takimi gelmis bugun, boyle oldu. aslanli olmasi tabi daha bir hos oldu. bizim hosumuza gitti sizinle de paylasayim dedim belki begenen olur. boyle bir takim oldu 1-3 aylik

kızlar cevaplamadınız 10 gündür dolabımda duran brokoliyi yeni haşladım ve yedim zehirlenirmiyim nette hemen tüketilmesi falan yazıyordu

cok guzelmis.gule gule giysin insallah.ne kadara aldin?

canım cok guzel ya battanıyesıyle gıysı takım olunca bayılıyorum hepsını boyle ayarlıyabılsek :)

ben de mantar yiycem normal zamanda cok tukettimiz bir cins mantar bu
hamileyken dokunur mu acaba

mantarı co kseven ben nedense gebelıkte sogudum zararı olmazkı yeterkı ıyıce temızlenmıs olsun

bu eylulde cikan bir mantar buzluga koymuslardi
normalde hicbir sorun olmuyor zehirlenme falan yapar mi dedim
ama gecen gun de az miktarda yemistim birsye olmadi
simdi de dusunmiyim cok cunku canim acayip istiyor.
iyi temizlenmis

kızlar cevaplamadınız 10 gündür dolabımda duran brokoliyi yeni haşladım ve yedim zehirlenirmiyim nette hemen tüketilmesi falan yazıyordu

Bu konservemi anlamadım yoksa pazardan aldığın normal brokolimi konserveysen bilemem ama normal brokoli bozulmayıp sağlamsa ne alaka zehirlenme anlamadım.Ben hep alır bekletirim canım isteyince yapar yerim ilk defa duydum

bu eylulde cikan bir mantar buzluga koymuslardi
normalde hicbir sorun olmuyor zehirlenme falan yapar mi dedim
ama gecen gun de az miktarda yemistim birsye olmadi
simdi de dusunmiyim cok cunku canim acayip istiyor.
iyi temizlenmis

dondurucudan hıc mantar yememıstım ben hep aynı yerden yıkanmıs alırdım
canın cok cekmıs aklında kalıcagına mıdende dursun :) daha once bısey olmamıs once esıne yedır onu denek yap sonra sen ye:)

Son düzenleme:
Hiç bir şey olmaz canım ben sık sık yedim hem kültür mantarı hemde burda köylüler kendi topluyor et mantarı yada çam mantarı hepsini yedim merak etme hala sağlıklıyım
kultur mantarini tavukla biz de yiyoruz iki haftada bir
mantar cok besleyici acaba hamileyken dokunuyor mudur diye merak ettim
icim rahatladi simdi evkle yiycem :)) bizim de sanirim bir cesit cam mantari

bunu annemler kendileri topluyorlar ya da koylu pazarindan satin alip temizleyip buzluga atiyorlar
tanidik mantar o yuzden o acidan sorun olmaz
esim nerdeeeeeee annem babam yerler bakalim

of yaa bendekı bu kafa dagınıklıgı unuttum canım kendıme kızayım bı dakıka

evet sımdı nerde kalmıstık :) afıyetle ye balım bende makarna ıle berbaer haslayıp ustune kasar rendesı koyup yerdım
keske canım ceksede yıne yesem :)

18 üyeden hiçbiri ankaralı degilmiiiiiiiiiiiiiiiii(( hangi hastaneye gidiyorsunuz

ben bir doktorun özel muayenehanesine gttim. testlerim düzen labaratuvarında yapıldı. ama şimdi doğum yapacağım hastaneyi seçmeye çalışıyorum. bayındır ve koru arasında kararsız kaldım. birkaç gun içinde karar verip şeker yuklemesini doğum yapacağım hastanede yaptırmak istiyorum.

Hatta daha 2 gün önce suyun içinde değişik yapmış öyle yedik bende kızartmasını daha çok seviyorum dedim dünde kızartıp getirmiş gayet güzel yedim hiç aklıma kötü olacağı gelmedi valla

ben de mantar alınca bir kısmını omlete, pizzaya filan katmak için yıkayıp doğrayıp buzluga atıyorum. hiçbir sorun olmuyor dilediğiniz kadar yiyin:) en sağlıklı besinlerden biri. kilo da yapmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…