2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hay masallah dokturmussunuz gene yogun kar yagısına ragmen ıs yerı ana baba gunuydu fırsat bulluppta gıremedım kkya evde de net yok ıns heerkes ıyıdır tuz muhabbetı olmus sukur kı cok aramıyorum sıskınlıgımde olmadı 20.haftama gırdım toplamda 1.5kılo almısım Sıcak cıkolata hayalı kuruyordum ama sut alamk ıcın markete gırınce sahlep gorunce dayanamadım alDım yatmadan ıcerım ıns

Gule gule gıydır canım

ben geldim kızlaarrrbaştan anlatayım

saat 3 te kı randevumuz a kar nedenıyle yetısemeyız dıye erken den cıktık 14:!5 te oradaydık tabı saatımzı bekledık hastalar vardı ve sonra sıra bıze geldi
cok sıcak kanlıydı doktorumuz basta tedırgındım ya suratsız bırseyse dıye co sukur oyle degıldı..

odasına gırdık bılgılerımızı aldı dosyalarımızı ınceledı ve usg ıcın ayrı odaya gectık yarım saat 45 dk fln surdu bu sırada aklınıza takılanları sorabılrısınız dedı...

cok sukur bebegımızde hıcbır sorun yokmus hersey yolundaymıs 1 hafta onden gıdıyor 25. haftadasınız dedi ve 747 gr olmus persembe gunu 630 gr dı oglusum buyumus
çok net bellı degıl ama bu da bızım oglumuz

sen yazinca benim canim cekti ama nefissss

ay aklına soktum ama Allahtan evde olan malzemeler:)

ben de mantar alınca bir kısmını omlete, pizzaya filan katmak için yıkayıp doğrayıp buzluga atıyorum. hiçbir sorun olmuyor dilediğiniz kadar yiyin:) en sağlıklı besinlerden biri. kilo da yapmaz:)

300 gram falan hep alıp gunluk tuketıyordum
mantar kaşorı cok hafıf bı gıda spor yaptııgımda azmı tukettım hastasıyım ama gel gorkı sımdılerde cnaım hıc cekmıyr
gebelıkte bırseyı cok sevıp bırseyı cok sevmıceksın dıye anlattıklarında hıkaye gelırdı ama dogruymus:)

snoww cok sevındım canım saglikliymis bebisin darisi bizlerin basina ben de gidiyorum carsamba gunu o kadar uzun suruyor demek ya, o arada soru sormak da iyiymis. umairm iyi bir doktordur benimki de
fotoda tam secemedim canim birkac foto isteyince veriyorlar mi acaba
ben de esime gondericem 3,4 tane verin diycem bakalim

haklısın eskiden çoğu bayıla bayıla yediğim şeyi şimdi zorla yiyorum:) garip bir his uyanıyor insanda

maşallah canım. sağlıklı sıhhatli olsunlar tek isteğimiz bu. kilosunda bayaa artış olmuş yaa maşallah:)

Resmi çözemedim canım ama Allah tamamına erdirsin inşallah maşallah diyelim nazar değmesin tombiş oğluna yemiş yemiş herkesi geçmiş yaniBende yarın saat 15.00 giricem detaylıya inşallah sen kadar mutlu ayrılırım ordan

benim arkadasim benim riskimde 1|110 idi amniyosentez yaptim sonuc iyiydi senin riskin daha dusuk rahat ol birsey cikmaz Allahin izniyle

saol cnm benım inşallah bızım gıbı bı doktor denk gelır ve saglıklı olur oglusun

bır suru sıyah beyaz usg verdıler 1 tane renklı verdıler 1 cd verdıler ıcınd bır suru sıyah beyaz usg 4 tane kısa kısa renklı vıdeo vardı

saol cnm benım evet buyumus oglusumuzz:))

canım sol tarafta duruyor bızde ılk anlamadıkda sımdı anca anlayabıldık:)

oh ne güzel için ne rahattır şimdi.sağlıklada kucağımıza alırız inşl.
benmde ayrıntılım vardı bugün.bizimde çok iyi çıktı şükürler olsun.yanlız oğluş elini kolunu kalbinin üstüne koydu bir türlü çektiremedi kadıncağız elini.inatçı oğlun olacak dedi.bende annesine çekti ozaman dedim :)2 hafta sonra kalbi için tekrar gideceğiz.sıkıntı yok ama içimiz rahat etsin dedi dr.benm oğluşta önden gidiyormuş oğlanlar öyle sanırım kilosunu sormayı unuttum ben ama :)hayırlısıyla gelseler artık.

cok sukur cnm bende kokrtum ya yuzunu donmezse fln dıye ınsallah bırdahakı nde oglusun ınat etme ceker elını kalbınden:)
maşalalh tosunlarımızaaaa

Maşallahh cnm:) Gözün aydın benim de ayrıntılı usgde her şey yolunda çıktı, cumarteside şeker yüklemem var bakalım onu da atlatırım inşallah.

Maşallahh cnm:) Gözün aydın benim de ayrıntılı usgde her şey yolunda çıktı, cumarteside şeker yüklemem var bakalım onu da atlatırım inşallah.

tesekkur ederımm caım cok sukur senınde sonucların ıyı cıkmıs ınsallahseker yuklemen de ıyı cıkar benım dusuk cıktı bıraz ama sorun degıl dedı doktorum

harıkaymıssss canım yaaa
vıdyo olayı superr ozledikce bakarsin oglusa
ben burda oyle yapacaklarini sanmiyorum hic ama oyle sansim olsa super olurdu

Masallah canım

Dıyecen tabı ızın baba uzakta rıca edersın belkı fazla da verırı alttı ustu tusa basıp kagıda cıkıs alıyorlar

cok sukur cnm bende kokrtum ya yuzunu donmezse fln dıye ınsallah bırdahakı nde oglusun ınat etme ceker elını kalbınden:)
maşalalh tosunlarımızaaaa
21 ocakta kendi drm var nasipse.aslında dr ayrıntıya gerek yok sen bilirsin demişti.bende 3lü test yaptırmadım bunu atlamak istemiyorum demiştim birde tiriot olunca bende endişe etmiştim..usgye birdaha gireceğim ayın 21inde :)bu aralar oğluşla sık sık karşılacağız inşl.
bu arada bnm hiiiç renkli usgm yok cdmde yok neden yok acaba :):)ben soruyum drme gidince neden yok diye :)

banada gerek duymuyorum sen bılırsın demıstı ama ben renklı gormek cok ıtıyordum onu ıcın gıttım daha cok ozellıkle arastırdım renklı ve cd veren yere gıtmek ıstedım sor bakalım cek kulagını versın cd sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…