- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.321
Sıcak cıkolata hayalı kuruyordum ama sut alamk ıcın markete gırınce sahlep gorunce dayanamadım alDım yatmadan ıcerım ınsKızlar kocam aradı da kar çok güzel ben salep alayım akşam içelim dedi de
Malum herşeyi zırt pırt içemiyoruzz
Netten baktım kimi yerde içiliyor diyor
Kimisi içilmesin diyor
Şimdi neticede salepte bir bitkiden yapılma olduğunu düşünürsek zararı varmıdır acaba :44:
kizlar selam
evde cok skldim oglusla gezmeye ciktik
gezmeye bayiliyor fikir fikirdi oglum
gecende lcw battaniye almistim onun takimi gelmis bugun, boyle oldu. aslanli olmasi tabi daha bir hos oldu. bizim hosumuza gitti sizinle de paylasayim dedim belki begenen olur. boyle bir takim oldu 1-3 aylik
Eki Görüntüle 598103
sen yazinca benim canim cekti ama nefissss
ben de mantar alınca bir kısmını omlete, pizzaya filan katmak için yıkayıp doğrayıp buzluga atıyorum. hiçbir sorun olmuyor dilediğiniz kadar yiyin:) en sağlıklı besinlerden biri. kilo da yapmaz:)
haklısın eskiden çoğu bayıla bayıla yediğim şeyi şimdi zorla yiyorum:) garip bir his uyanıyor insandaay aklına soktum ama Allahtan evde olan malzemeler:)
300 gram falan hep alıp gunluk tuketıyordum
mantar kaşorı cok hafıf bı gıda spor yaptııgımda azmı tukettım hastasıyım ama gel gorkı sımdılerde cnaım hıc cekmıyr
gebelıkte bırseyı cok sevıp bırseyı cok sevmıceksın dıye anlattıklarında hıkaye gelırdı ama dogruymus:)
ben geldim kızlaarrrbaştan anlatayım
saat 3 te kı randevumuz a kar nedenıyle yetısemeyız dıye erken den cıktık 14:!5 te oradaydık tabı saatımzı bekledık hastalar vardı ve sonra sıra bıze geldi
cok sıcak kanlıydı doktorumuz basta tedırgındım ya suratsız bırseyse dıye co sukur oyle degıldı..
odasına gırdık bılgılerımızı aldı dosyalarımızı ınceledı ve usg ıcın ayrı odaya gectık yarım saat 45 dk fln surdu bu sırada aklınıza takılanları sorabılrısınız dedı...
cok sukur bebegımızde hıcbır sorun yokmus hersey yolundaymıs 1 hafta onden gıdıyor 25. haftadasınız dedi ve 747 gr olmus persembe gunu 630 gr dı oglusum buyumus
çok net bellı degıl ama bu da bızım oglumuz
Eki Görüntüle 598245
saat 3 te kı randevumuz a kar nedenıyle yetısemeyız dıye erken den cıktık 14:!5 te oradaydık tabı saatımzı bekledık hastalar vardı ve sonra sıra bıze geldi
cok sıcak kanlıydı doktorumuz basta tedırgındım ya suratsız bırseyse dıye co sukur oyle degıldı..
odasına gırdık bılgılerımızı aldı dosyalarımızı ınceledı ve usg ıcın ayrı odaya gectık yarım saat 45 dk fln surdu bu sırada aklınıza takılanları sorabılrısınız dedı...
cok sukur bebegımızde hıcbır sorun yokmus hersey yolundaymıs 1 hafta onden gıdıyor 25. haftadasınız dedi ve 747 gr olmus persembe gunu 630 gr dı oglusum buyumus
Eki Görüntüle 598245
arkadalar merhaba ben mayıs annesi değilim ama haziran annesi olacağım inşallah.. siz benden bir ay öndesiniz ve tecrübelerinizden faydalanmak istedim. benim ikili testim kötü çıktı oltrasonda sorun yok ense kalınlığı ve burun kemiğ normal ama kan tahlilinde trisomy 21 1/184 çıktı bu şekilde olup üçlü testte normal çıkan varmı..
snoww cok sevındım canım saglikliymis bebisindarisi bizlerin basina ben de gidiyorum carsamba gunu o kadar uzun suruyor demek ya, o arada soru sormak da iyiymis. umairm iyi bir doktordur benimki de
fotoda tam secemedim canim birkac foto isteyince veriyorlar mi acaba
ben de esime gondericem 3,4 tane verin diycem bakalim
saol cnm benım evet buyumus oglusumuzz:))haklısın eskiden çoğu bayıla bayıla yediğim şeyi şimdi zorla yiyorum:) garip bir his uyanıyor insanda
maşallah canım. sağlıklı sıhhatli olsunlar tek isteğimiz bu. kilosunda bayaa artış olmuş yaa maşallah:)
Resmi çözemedim canım ama Allah tamamına erdirsin inşallah maşallah diyelim nazar değmesin tombiş oğluna yemiş yemiş herkesi geçmiş yaniBende yarın saat 15.00 giricem detaylıya inşallah sen kadar mutlu ayrılırım ordan
Eki Görüntüle 598245
oh ne güzel için ne rahattır şimdi.sağlıklada kucağımıza alırız inşl.
benmde ayrıntılım vardı bugün.bizimde çok iyi çıktı şükürler olsun.yanlız oğluş elini kolunu kalbinin üstüne koydu bir türlü çektiremedi kadıncağız elini.inatçı oğlun olacak dedi.bende annesine çekti ozaman dedim :)2 hafta sonra kalbi için tekrar gideceğiz.sıkıntı yok ama içimiz rahat etsin dedi dr.benm oğluşta önden gidiyormuşoğlanlar öyle sanırım kilosunu sormayı unuttum ben ama :)hayırlısıyla gelseler artık.
Maşallahh cnm:) Gözün aydın benim de ayrıntılı usgde her şey yolunda çıktı, cumarteside şeker yüklemem var bakalım onu da atlatırım inşallah.ben geldim kızlaarrrbaştan anlatayım
Eki Görüntüle 598245
Maşallahh cnm:) Gözün aydın benim de ayrıntılı usgde her şey yolunda çıktı, cumarteside şeker yüklemem var bakalım onu da atlatırım inşallah.
saol cnm benım inşallah bızım gıbı bı doktor denk gelır ve saglıklı olur oglusun
bır suru sıyah beyaz usg verdıler 1 tane renklı verdıler 1 cd verdıler ıcınd bır suru sıyah beyaz usg 4 tane kısa kısa renklı vıdeo vardı
harıkaymıssss canım yaaa
vıdyo olayı superrozledikce bakarsin oglusa
ben burda oyle yapacaklarini sanmiyorum hicama oyle sansim olsa super olurdu
Masallah canımben geldim kızlaarrrbaştan anlatayım
Eki Görüntüle 598245
snoww cok sevındım canım saglikliymis bebisindarisi bizlerin basina ben de gidiyorum carsamba gunu o kadar uzun suruyor demek ya, o arada soru sormak da iyiymis. umairm iyi bir doktordur benimki de
fotoda tam secemedim canim birkac foto isteyince veriyorlar mi acaba
ben de esime gondericem 3,4 tane verin diycem bakalim
21 ocakta kendi drm var nasipse.aslında dr ayrıntıya gerek yok sen bilirsin demişti.bende 3lü test yaptırmadım bunu atlamak istemiyorum demiştim birde tiriot olunca bende endişe etmiştim..usgye birdaha gireceğim ayın 21inde :)bu aralar oğluşla sık sık karşılacağız inşl.cok sukur cnm bende kokrtum ya yuzunu donmezse fln dıye ınsallah bırdahakı nde oglusun ınat etme ceker elını kalbınden:)
maşalalh tosunlarımızaaaa
21 ocakta kendi drm var nasipse.aslında dr ayrıntıya gerek yok sen bilirsin demişti.bende 3lü test yaptırmadım bunu atlamak istemiyorum demiştim birde tiriot olunca bende endişe etmiştim..usgye birdaha gireceğim ayın 21inde :)bu aralar oğluşla sık sık karşılacağız inşl.
bu arada bnm hiiiç renkli usgm yok cdmde yok neden yok acaba :):)ben soruyum drme gidince neden yok diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?