2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Everycim aslanlı cicileriniz pek güzel iyi günlerde giydir oğluşuna

Maşallah oğluşuna cnm. Benim kızımında resmi hemen hemen öyle çıktığı için ilk bakışta farkettim ben

valla bilemiyorum perşembe günü üçlü testi yaptırıcam bakalım inşallah iyi çıkar yoksa aminosentez yaptırıcam mecbur..

Canım o testler istatistiki bilgilerden yola çıkılarak değerlendiriliyor yani seninle aynı özellik ve şartlara sahip kadınların 184 tanesinden yanlız 1 inde problem olmuş demek o yüzden korkma.. burun kemiği ve ense kalınlığı normal diyorsun yani sorun yoktur Allahın izniyle sen 3 lünü yaptır istiyorsan.. ferah ol canım.

Bu havada sabah karanlıkta yola düşüp 8 de mesaiye başladım..malum yüksek lisans yapıyorum (neyime ise şu saatte) son hafta diye kalktım okula gittim dona dona sonra dersliğin kapısında bir not hava muhalefetityle ders yok Kadın koskoca profösör olmuş iletişim nedir bilmiyo mail atmak filan tın yarında 2 tane sınavım var ve şu an ders çalışmam gerekiyor aslında bende hiiiiç tık yok zaten okul dünyanın bir ucunda ordan gelmek mahfetti beni üşüttüm sanırım:2::2: Biri lütfen artık yarın hamilelere idari izin desin ne olur yaa Valilik duy sesimizi

Tatlım doğum günün kutlu olsun, Allah sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin sana ve bebeğine.

Ayy maşallah yavruna canım, tosun paşanın kilosu da bayaa iyiymiş. Resmin ortasına fotoğraf makinesinin flaşı patlamış heralde. Onun için ilk bakışta pek anlaşılmıyo.

evet evet bugun sureklı 3de cıkmayı bekledım gerçi iş yerı ana baba gunuydu ama olsun
beklediğim haber inşallah yarın ıcın olur

saol canımm

evet ıyı cekemedım telden cektım saol cnm:)

Bizim cd miz var her seferinde doktorumuz tüm görüntüleri kaydediyor ne kadar çabuk büyümüş arada özleyince seyrediyorum

benim doktorumun adı nejmettin biga özgen tıpta çalışıyor can hastanesinde yeni doğan bölümü olduğunu bilmiyordum bnde vrsa iimiş

bencede herşeyin yararı var aşırı tüketmediğimiz sürece herşeyi yiyi içebiliriz. ben salebi aktardan aldım gerçek salep olsun diye biraz pahalı pişirmeside zahmetli ama sahtesini içmekten iyidir

çok güzelmişlerrr Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin

Bizim cd miz var her seferinde doktorumuz tüm görüntüleri kaydediyor ne kadar çabuk büyümüş arada özleyince seyrediyorum

yok yok farz oldu drye sormak.oğluşumun kafası kelmi alllaaa alllla .onuda cdsi olacaaaak diyim drmize :)))siz baya cd den canlı kanlı izliyorsunuz sanırım.ben resim olarak düşünmüştüm bir an nedense.

bu arada kızlar ben rüyamda iğrenç şeyler görüyorum.wcmizde yumurta falan kırılmış vefat etmiş olan babaannem bize oturmaya gelmiş oluyor.gece saat 4 gibiydi rüyadan kalktığmda hala etkisinde ve uykusuzum .rüyalar ruh halimizi bozuyor resmen.hayırlısıyla olsa bebişlerimiz.

Benim doktorum merkezde öyleymiş netten baktım bende oda önemli ya her ihtimale karşı bulunması lazım hastanenin sitesinde iki doktor gösteriyor normalde kaç tane kadın doğum doktoru var biliyomusun?

yok yok farz oldu drye sormak.oğluşumun kafası kelmi alllaaa alllla .onuda cdsi olacaaaak diyim drmize :)))siz baya cd den canlı kanlı izliyorsunuz sanırım.ben resim olarak düşünmüştüm bir an nedense.

Her ultrason cihazında bulunan bi özellik değil galiba ben üniversiteye gidiyorum tahlil için orda öyle bişey vermiyorlar biz her seferinde renkli görüyoruz bide herkes ayrıntılıda görmüş ilk kez bi iste bakalım isteyenin bi yüzü kara demişler

Pardon sidelya ben can hastanesinde sandım doktorunu bide bilen arkadaşlarım bi yardım edin bebeğimiz için çizelgeyi nasıl yapıcaz ?

kızlarrrrrrrrrrrr masalahınız varrrr yok yok yetısemıcemm
dogurcaz ben hala gecmıste kalıcammm
masallah ne güzel kaynatmıssınızzzz
eşek herifler heryere kamera soktularda duzen koymadılar giremiyorumki nete şöyle gönlümcee
geçmişi oku okuuuuu yoruldum

herkezeee hayırlı bır aksam dılıyorum

konumuz tuzmuş bügn bendee tuzlu yiyorum eşime göre evlendiğimizden beriiii
bense normal o aşırı tuzsuz ama
o baskın geliyor bende umursamadımmm h,ç
ama gelin görünki şimdi acabaa dıkkat etsemmi az tuzlumu yesem dıyorum ama şu yemeklerdeee hep tuzlamı lezzetlenır haksızlık

şeker yükleme telaşımız var sanırıım sıraadaa benımde oylee ama daha 1 haftadan fazla zamanım var
sabırsızlıkla ve prensesımı gorecegım ıcın heycanla beklıyorum

pekbicici canım valla süpermiş o sitenin linkini aldım hemen takip listeme ekleyeceğim tacınızada bayıldım bayıldımmm
bende düşünebilirimmm kırmızısındann sanırıımmm

Pardon sidelya ben can hastanesinde sandım doktorunu bide bilen arkadaşlarım bi yardım edin bebeğimiz için çizelgeyi nasıl yapıcaz ?

can hastenesinde iki tane doktor var canım önceden bayan olana gidiyordum bende erkek olan yeni geldi zaten. Daha sonra tavsiye üzerine değiştirdim doktorumu klinikte çalışan doktoruma başladım o da doğumu orda yaptırıyor ben istde ailemin yanında yapmak istiyorum ama kısmet tabi bu işler.

Ben bayan kadın doğum doktorlarına güvenmiyorum nedense daha bi normal görüyolar hamileliği bende ilk zamanlar ailemin yanında yapmak istiyordum oğlumun doktoruna ama burdaki doktorum bana daha çok güven verdi doğum konusunda ilgili alakalı bi doktor piskolojik olarak burda yapmaya hazırladım kendimi hiç tanımadığın bi doktora mı gidip doğum yapacaksın takip eden doktorun daha iyi olmaz mı ?

Canım ya bendee ıs yerınden guc bela kkyı takıp edıyorum geleen gıden cok bugunlerde elımızde cok tlf oldu m$u vatandas soylenıyor. Arada wc dıye kalkkıp gecmısı okuyorum allah sonumuzu hayır etsın ya ıyıden ıyıce alıstım sıze gırmmeden yazısmadan ozluyorummm

Canım burdan bir arkadaş sayfanın linkini vermişti bende baktım şimdi ama hatırlayamadım ordan girip yapıyorsun zaten adım adım neler yapacağın anlatılıyor sayfada

malesef gırmeyıncee eksık kalıyor sankıı bısıılerrr naptılar nasıllar kötu degııller ıyılermı hep taıkılıyorummm baska bısı yapamaz oldum nette :)

malesef onceden cok rahattım aslında hala rahatım 9 saat netım mevcut ama gelgörkı yenı odamda camera var ve heryerı net alıyor cenelerını dınlemek ıstemedıgım ıcın kablosuzla telefonumdan gırıyorum ama oda yetmıyor kesmıyor benıııı
gıcık herıflerrr nasıl huzursuzluk edıcekler dıye dusunmusler ve camlarıı arkama takıp butun alanı almıslar dolayısıla ekran cart dıye ortadaaa

Adamlarda kendılerını saglama alıyorlar canım ıs prensıplerı ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…