- 13 Nisan 2008
- 190
- 6
- 316
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.341
ben geldim kızlaarrrbaştan anlatayım
saat 3 te kı randevumuz a kar nedenıyle yetısemeyız dıye erken den cıktık 14:!5 te oradaydık tabı saatımzı bekledık hastalar vardı ve sonra sıra bıze geldi
cok sıcak kanlıydı doktorumuz basta tedırgındım ya suratsız bırseyse dıye co sukur oyle degıldı..
odasına gırdık bılgılerımızı aldı dosyalarımızı ınceledı ve usg ıcın ayrı odaya gectık yarım saat 45 dk fln surdu bu sırada aklınıza takılanları sorabılrısınız dedı...
cok sukur bebegımızde hıcbır sorun yokmus hersey yolundaymıs 1 hafta onden gıdıyor 25. haftadasınız dedi ve 747 gr olmus persembe gunu 630 gr dı oglusum buyumus
çok net bellı degıl ama bu da bızım oglumuz
Eki Görüntüle 598245
valla bilemiyorum perşembe günü üçlü testi yaptırıcam bakalım inşallah iyi çıkar yoksa aminosentez yaptırıcam mecbur..
gunaydın kızlarrrr
karlı bır haftaya basladıkkk
ınsallaaah bız ve meleklerımız ıcın de guzel bır hafta olur
benım bugun dogum gunum ve kızım uyandıgımdan berı tekmelerını eksık etmedı sagolsun
en guzel hedıyeyı verıyor annesıne mınnosum benım cok ozledım
ya kızlar bıde su konuda huzursuzum
ben ılk aylarımda yumurtadan bı tıksındım o oldu
ozmndan berı yıyemıyorum bı turlu
cok faydalı bılıyorum yemek lazım ama kokusuyla bıle ogurmeye baslıyorum
napıcam ben
ben geldim kızlaarrrbaştan anlatayım
saat 3 te kı randevumuz a kar nedenıyle yetısemeyız dıye erken den cıktık 14:!5 te oradaydık tabı saatımzı bekledık hastalar vardı ve sonra sıra bıze geldi
cok sıcak kanlıydı doktorumuz basta tedırgındım ya suratsız bırseyse dıye co sukur oyle degıldı..
odasına gırdık bılgılerımızı aldı dosyalarımızı ınceledı ve usg ıcın ayrı odaya gectık yarım saat 45 dk fln surdu bu sırada aklınıza takılanları sorabılrısınız dedı...
cok sukur bebegımızde hıcbır sorun yokmus hersey yolundaymıs 1 hafta onden gıdıyor 25. haftadasınız dedi ve 747 gr olmus persembe gunu 630 gr dı oglusum buyumus
çok net bellı degıl ama bu da bızım oglumuz
Eki Görüntüle 598245
Bu havada sabah karanlıkta yola düşüp 8 de mesaiye başladım..malum yüksek lisans yapıyorum (neyime ise şu saatte)son hafta diye kalktım okula gittim dona dona sonra dersliğin kapısında bir not hava muhalefetityle ders yok Kadın koskoca profösör olmuş iletişim nedir bilmiyo mail atmak filan tın yarında 2 tane sınavım var ve şu an ders çalışmam gerekiyor aslında bende hiiiiç tık yok zaten okul dünyanın bir ucunda ordan gelmek mahfetti beni üşüttüm sanırım:2::2: Biri lütfen artık yarın hamilelere idari izin desin ne olur yaa Valilik duy sesimizi
saol canımmEverycim aslanlı cicileriniz pek güzel iyi günlerde giydir oğluşuna
Maşallah oğluşuna cnm. Benim kızımında resmi hemen hemen öyle çıktığı için ilk bakışta farkettim ben
Canım o testler istatistiki bilgilerden yola çıkılarak değerlendiriliyor yani seninle aynı özellik ve şartlara sahip kadınların 184 tanesinden yanlız 1 inde problem olmuş demek o yüzden korkma.. burun kemiği ve ense kalınlığı normal diyorsun yani sorun yoktur Allahın izniyle sen 3 lünü yaptır istiyorsan.. ferah ol canım.
Tatlım doğum günün kutlu olsun, Allah sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin sana ve bebeğine.
Ayy maşallah yavruna canım, tosun paşanın kilosu da bayaa iyiymiş. Resmin ortasına fotoğraf makinesinin flaşı patlamış heralde. Onun için ilk bakışta pek anlaşılmıyo.
benim doktorumun adı nejmettin biga özgen tıpta çalışıyor can hastanesinde yeni doğan bölümü olduğunu bilmiyordum bnde vrsa iimişAnadoludan daha büyük bi hastane gibi geldi bana ama bende binayı dışından gördüm
Evet can hastanesi banada daha büyük gibi geldi anadoludan orda yapıcam sizin doktorunuzun ismi nedir?
varmış yeni doğan yoğun bakımı yazıyor netten baktım
bencede herşeyin yararı var aşırı tüketmediğimiz sürece herşeyi yiyi içebiliriz. ben salebi aktardan aldım gerçek salep olsun diye biraz pahalı pişirmeside zahmetli ama sahtesini içmekten iyidirBen tarçını çok yiyorum kasılma yaptığını bilmiyordum sizin doğan çocuklarınızın Allah yardımcısı olsundoğunca ne yapacaksınız kimbilir bu kadar pimpirikli olmayın ya iç salebinide arkadaşım bişey olmaz bizde kar yağınca boza içerdik ama kar yok malesef
kizlar selam
evde cok skldim oglusla gezmeye ciktik
gezmeye bayiliyor fikir fikirdi oglum
gecende lcw battaniye almistim onun takimi gelmis bugun, boyle oldu. aslanli olmasi tabi daha bir hos oldu. bizim hosumuza gitti sizinle de paylasayim dedim belki begenen olur. boyle bir takim oldu 1-3 aylik
Eki Görüntüle 598103
Bizim cd miz var her seferinde doktorumuz tüm görüntüleri kaydediyor ne kadar çabuk büyümüş arada özleyince seyrediyorum
benim doktorumun adı nejmettin biga özgen tıpta çalışıyor can hastanesinde yeni doğan bölümü olduğunu bilmiyordum bnde vrsa iimiş
bencede herşeyin yararı var aşırı tüketmediğimiz sürece herşeyi yiyi içebiliriz. ben salebi aktardan aldım gerçek salep olsun diye biraz pahalı pişirmeside zahmetli ama sahtesini içmekten
yok yok farz oldu drye sormak.oğluşumun kafası kelmi alllaaa alllla .onuda cdsi olacaaaak diyim drmize :)))siz baya cd den canlı kanlı izliyorsunuz sanırım.ben resim olarak düşünmüştüm bir an nedense.
Benim doktorum merkezde öyleymiş netten baktım bende oda önemli ya her ihtimale karşı bulunması lazım hastanenin sitesinde iki doktor gösteriyor normalde kaç tane kadın doğum doktoru var biliyomusun?
Her ultrason cihazında bulunan bi özellik değil galiba ben üniversiteye gidiyorum tahlil için orda öyle bişey vermiyorlar biz her seferinde renkli görüyoruz bide herkes ayrıntılıda görmüş ilk kez bi iste bakalım isteyenin bi yüzü kara demişler
Pardon sidelya ben can hastanesinde sandım doktorunu bide bilen arkadaşlarım bi yardım edin bebeğimiz için çizelgeyi nasıl yapıcaz ?
Bizim cd miz var her seferinde doktorumuz tüm görüntüleri kaydediyor ne kadar çabuk büyümüş arada özleyince seyrediyorum
kızlarrrrrrrrrrrr masalahınız varrrr yok yok yetısemıcemm
dogurcaz ben hala gecmıste kalıcammm
masallah ne güzel kaynatmıssınızzzz
eşek herifler heryere kamera soktularda duzen koymadılar giremiyorumki nete şöyle gönlümcee
geçmişi oku okuuuuu yoruldum
herkezeee hayırlı bır aksam dılıyorum
konumuz tuzmuş bügn bendee tuzlu yiyorum eşime göre evlendiğimizden beriiii
bense normal o aşırı tuzsuz ama
o baskın geliyor bende umursamadımmm h,ç
ama gelin görünki şimdi acabaa dıkkat etsemmi az tuzlumu yesem dıyorum ama şu yemeklerdeee hep tuzlamı lezzetlenır haksızlık
şeker yükleme telaşımız var sanırıım sıraadaa benımde oylee ama daha 1 haftadan fazla zamanım var
sabırsızlıkla ve prensesımı gorecegım ıcın heycanla beklıyorum
pekbicici canım valla süpermiş o sitenin linkini aldım hemen takip listeme ekleyeceğim tacınızada bayıldım bayıldımmm
bende düşünebilirimmm kırmızısındann sanırıımmm
Pardon sidelya ben can hastanesinde sandım doktorunu bide bilen arkadaşlarım bi yardım edin bebeğimiz için çizelgeyi nasıl yapıcaz ?
Canım ya bendee ıs yerınden guc bela kkyı takıp edıyorumgeleen gıden cok bugunlerde elımızde cok tlf oldu m$u vatandas soylenıyor. Arada wc dıye kalkkıp gecmısı okuyorum allah sonumuzu hayır etsın ya ıyıden ıyıce alıstım sıze gırmmeden yazısmadan ozluyorummm
Canım burdan bir arkadaş sayfanın linkini vermişti bende baktım şimdi ama hatırlayamadım ordan girip yapıyorsun zaten adım adım neler yapacağın anlatılıyor sayfada
malesef gırmeyıncee eksık kalıyor sankıı bısıılerrr naptılar nasıllar kötu degııller ıyılermı hep taıkılıyorummm baska bısı yapamaz oldum nette :)
malesef onceden cok rahattım aslında hala rahatım 9 saat netım mevcut ama gelgörkı yenı odamda camera var ve heryerı net alıyor cenelerını dınlemek ıstemedıgım ıcın kablosuzla telefonumdan gırıyorum ama oda yetmıyor kesmıyor benıııı
gıcık herıflerrr nasıl huzursuzluk edıcekler dıye dusunmusler ve camlarıı arkama takıp butun alanı almıslar dolayısıla ekran cart dıye ortadaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?