2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ıyı gclr kızlar bugun kontrolumuz asımız vardı olduk ama kontrolumuzde dr bebegın rıtımatıslarını begenmedım rıtım bozuklugu olabılır dedı telaslandırdı bızı yarın ayrıntılı ultrosyonumuz var orda hersey daha bellı olur dedı ıns bısey cıkmazda guzel haberlerle gelırım rabbım herkesın yavrusunu korusun benımkınıde ınsallah dua edersenız sevınırım kızlar....

inşallah sorunsuz geçer canım...

önemli bişey değildir inşallah canım...

Ins canım bırsey yoktur yarın ayrıntılıda doya doya gorursun yavrunu ıcın rahatlar

ist fatihde medical parkda ablamların doktoru var çok memnunlar ben erkek doktora doğum pek istemiyorum pskolojik açıdan rahat olmak istiyorum doğum korkusu çok var çünkü
o yüzden cnm tabi herşy kısmet aciliyet durumunda mecbur burda olucak hayırlısı olsun

daha oncede konusulmustu bu konu :) ebem egıtım semınerınde anlatmıstı
bılıncaltımız rahat olmadıgı ıcın hamılelıgımızn ılk gununden brı sureklı beyın calısıyor bebıs ıcın aklımız hep onda :)
bu yuzden ruyalar ayansıyor ben sureklı bol maceraları ruyalar goruyorum bugun mesela 3 terorıst dagda pusu kurmuslar
bırı bayan bomba atıyor onu vurmak ıstıyorum tam o an esım gece ısten gelmıs uyandırdı benı ona dıyorumkı dur su pıslıgı öldüreyım
sonra uyandır :) macerasız sıkıntısız ruya gorunce sasıyorum nıye gormedım dıye oderece alıstım artık

ınsallah kotu bısey yoktur canım ayrıntılı ultrasona yarın gırıcek olman cok ıyı olmus doktorun senı rahatlatır umarım

bende uyumayı denıyeyım bakalım bu gece ne görcem rüyamda :)
safak 2.5 gun persembe gunu bend e yavrumu görcem inşallah :)

bir kutu antibiyotik ictim bitti
umarim gecmistir disimdeki durum diycem ama disaridan ayni
kemikte kistlesmis muhtemelen bu
yarin disci gunum korkuyorum cok kurcalatmak istemiyorum dogumdan sonraya erteliycem eger islem gerekirse

ertesi gun de ayrintili usg gunu cok mutluyum
iki gun doktor yolu gozukuyor bize oglusla

umarim yarin guzel haberler verirsin bize canim
hersey yolundadir dilerim sizin icin

40 dk önce alarmla uyandım veeee...hamilelere idari izin var bugüüün ama gel gör ki benim okulda 2 sınavım var ve okul iş yerimden daha uzak bir yerde ne yapıcam ben yaaa akıl verin bana kızlar:18::26:

Herkese günaydın, bugün ayrıntılı ultrason randevum var zannediyordum ama yarınmış randevu alırken çok dalgındım sekreter 9'umu, 8'imi dedi anlamamıştım karttaki rakam da 8'e benziyordu eşim iş yerinden bugün için izin almıştı dur yaa dedim bir arayayım kesin olsun karda kışta boşuna gitmeyelim iyiki de aramışım boşu boşuna gitmiş olacaktık, kocam da boğazıma yapışırdı herhalde çünkü bugün önemli işleri varmış, ucuz atlattım yarın oğluş görme günü

günaydın melekler ve güzel anneleri,
bugün hiç keyfimiz yok bizim. halsizlik falan da var ya, hayırlısı bakalım. dün gece acayip baş ağrısı vardı. beni mahvetti. tülbentle başımı sardım. yattım uyudum. babamız koca bir bardak portakal suyu hazırlamış. c vitamini depoladık ama, bendeki sinüzitin bi çaresi olsaydı.

40 dk önce alarmla uyandım veeee...hamilelere idari izin var bugüüün ama gel gör ki benim okulda 2 sınavım var ve okul iş yerimden daha uzak bir yerde ne yapıcam ben yaaa akıl verin bana kızlar:18::26:
Gunaydın canım allah yardımcın olsun sınavın hava sartlarından dolayı ıptal durumu yok mudur kı ?
yarına artık bende daha ılerı bır tarıhe mı alsam kı dıyorum ultrasonu ıyıce buyumus olur
günaydın kızlar keyifler nasıl benim uykum var eve gidip uyumak istiyorum.

Gunaydın canım bende sabah zor uyandım ama ıdarı tatıl olunca kaldım evde ve bu seferde gram uykum kalmadı yatakta oyle oturuyorum

karlı ve buzzzzzzzzzzzzzzzz gibi bir İstanbul sabahından günaydınlar herkeslereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
okullar tatil, hamileler idari izinli ama biz hamile değilmişiz gibi işe geldik korka korka. ah bu özel sektör
neyse herkesler iyidir umarımmmmmmmmmm

Gunaydın canım ben senı ıyılesmıssındır dıye dusunuyordum ıns okullar tatıldırde orada dınlenırsın bugun sukur benım daha sunıızıtlerım kendını gostermedı lutfen gostermesınde

Gunaydın canım ıns gun hızllıca akıp gıder ve erken cıkmanıza musade ederler

Gunaydın canım ıns gun hızllıca akıp gıder ve erken cıkmanıza musade ederler [/QUOTE]

canım dün erken çıktık. 5 te
bugün bilmiyorum

günaydın güzel kader arkadaşlarım hepimize hayırlı bir gün olsun inşallah..biraz göğsüm sızlıyo yine..dün sutyen almak istedim denedim ya bedeni sıktı ya göğüs bölgesi sıktı bi tane sutyen seçip alamadım..80 ler dar geldi 85 olmuşum bi tane doğum için gecelik denedim model süperdi ama kumaşı çok inceydi azcık içi belli ediyordu almadım..hamileyken alişveriş çok zormuş..biraz eşofman falan baktım göbeğe göre mi alıcam, bacağa göremi,şimdiye göre mi doğumdan sonraya göre mi bilemedim hiçbişey alamadım, nbb hamile çamaşırı aldım 4tl ye sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…