- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.361
Adamlarda kendılerını saglama alıyorlar canım ıs prensıplerı ıste
Yarın saat 3 te detaylı usg mize gidicez Allahım inşallah bir sıkıntımız yokturOğluşumuzu ilk defa renkli görücez çok heyecanlıyım.Detaylı için çanakkaleden izmire gideceğim yol zor geliyor ama oğluşumu görücem diye yollar bile kısa gelir heralde gelirkende yoldaki alışveriş merkezlerinin hepsine gireceğim Kocayı yakalamışken kaçırmamak lazım yoksa hep işi var mutluyum mutluyum Allah kimsenin hevesini kursağında bırakmaz inşallah .
ıyı gclr kızlar bugun kontrolumuz asımız vardı olduk ama kontrolumuzde dr bebegın rıtımatıslarını begenmedım rıtım bozuklugu olabılır dedı telaslandırdı bızı yarın ayrıntılı ultrosyonumuz var orda hersey daha bellı olur dedı ıns bısey cıkmazda guzel haberlerle gelırım rabbım herkesın yavrusunu korusun benımkınıde ınsallah dua edersenız sevınırım kızlar....
ıyı gclr kızlar bugun kontrolumuz asımız vardı olduk ama kontrolumuzde dr bebegın rıtımatıslarını begenmedım rıtım bozuklugu olabılır dedı telaslandırdı bızı yarın ayrıntılı ultrosyonumuz var orda hersey daha bellı olur dedı ıns bısey cıkmazda guzel haberlerle gelırım rabbım herkesın yavrusunu korusun benımkınıde ınsallah dua edersenız sevınırım kızlar....
Ben bayan kadın doğum doktorlarına güvenmiyorum nedense daha bi normal görüyolar hamileliği bende ilk zamanlar ailemin yanında yapmak istiyordum oğlumun doktoruna ama burdaki doktorum bana daha çok güven verdi doğum konusunda ilgili alakalı bi doktor piskolojik olarak burda yapmaya hazırladım kendimi hiç tanımadığın bi doktora mı gidip doğum yapacaksın takip eden doktorun daha iyi olmaz mı ?
bu arada kızlar ben rüyamda iğrenç şeyler görüyorum.wcmizde yumurta falan kırılmış vefat etmiş olan babaannem bize oturmaya gelmiş oluyor.gece saat 4 gibiydi rüyadan kalktığmda hala etkisinde ve uykusuzum .rüyalar ruh halimizi bozuyor resmen.hayırlısıyla olsa bebişlerimiz.
Gunaydın canım allah yardımcın olsun40 dk önce alarmla uyandım veeee...hamilelere idari izin var bugüüünama gel gör ki benim okulda 2 sınavım var ve okul iş yerimden daha uzak bir yerde ne yapıcam ben yaaa akıl verin bana kızlar:18: :26:
Herkese günaydın, bugün ayrıntılı ultrason randevum var zannediyordum ama yarınmışrandevu alırken çok dalgındım sekreter 9'umu, 8'imi dedi anlamamıştım karttaki rakam da 8'e benziyordu eşim iş yerinden bugün için izin almıştı dur yaa dedim bir arayayım kesin olsun karda kışta boşuna gitmeyelim iyiki de aramışım boşu boşuna gitmiş olacaktık, kocam da boğazıma yapışırdı herhalde çünkü bugün önemli işleri varmış, ucuz atlattım yarın oğluş görme günü
günaydın kızlar keyifler nasıl benim uykum var eve gidip uyumak istiyorum.
Gunaydın canım ben senı ıyılesmıssındır dıye dusunuyordumgünaydın melekler ve güzel anneleri,
bugün hiç keyfimiz yok bizim. halsizlik falan da var ya, hayırlısı bakalım. dün gece acayip baş ağrısı vardı. beni mahvetti. tülbentle başımı sardım. yattım uyudum. babamız koca bir bardak portakal suyu hazırlamış. c vitamini depoladık ama, bendeki sinüzitin bi çaresi olsaydı.
karlı ve buzzzzzzzzzzzzzzzz gibi bir İstanbul sabahından günaydınlar herkeslereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
okullar tatil, hamileler idari izinli ama biz hamile değilmişiz gibi işe geldik korka korka. ah bu özel sektör
neyse herkesler iyidir umarımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?