- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.381
Gunaydın canım ıns gun hızllıca akıp gıder ve erken cıkmanıza musade ederler
günaydın güzel kader arkadaşlarımhepimize hayırlı bir gün olsun inşallah..biraz göğsüm sızlıyo yine..dün sutyen almak istedim denedim ya bedeni sıktı ya göğüs bölgesi sıktı bi tane sutyen seçip alamadım..80 ler dar geldi 85 olmuşum bi tane doğum için gecelik denedim model süperdi ama kumaşı çok inceydi azcık içi belli ediyordu almadım..hamileyken alişveriş çok zormuş..biraz eşofman falan baktım göbeğe göre mi alıcam, bacağa göremi,şimdiye göre mi doğumdan sonraya göre mi bilemedim hiçbişey alamadım, nbb hamile çamaşırı aldım 4tl ye sadece..
Gunaydın canım ben senı ıyılesmıssındır dıye dusunuyordumıns okullar tatıldırde orada dınlenırsın bugun sukur benım daha sunıızıtlerım kendını gostermedı lutfen gostermesınde
yok güzelim ya okul tatil değil, okuldayım şimdi. benim sinüzit çok azgın. gidip gidip yine geliyor. artık kistleşmiş durumda. bu havalardan da böyle sanırım...aman sana uğramasın.
canım ben nbb ye baktım 4 tl ye bişey yoktu. netten baktım ama yoksa mağazadan mı bakmak lazım bilemedim:26:günaydın güzel kader arkadaşlarımhepimize hayırlı bir gün olsun inşallah..biraz göğsüm sızlıyo yine..dün sutyen almak istedim denedim ya bedeni sıktı ya göğüs bölgesi sıktı bi tane sutyen seçip alamadım..80 ler dar geldi 85 olmuşum bi tane doğum için gecelik denedim model süperdi ama kumaşı çok inceydi azcık içi belli ediyordu almadım..hamileyken alişveriş çok zormuş..biraz eşofman falan baktım göbeğe göre mi alıcam, bacağa göremi,şimdiye göre mi doğumdan sonraya göre mi bilemedim hiçbişey alamadım, nbb hamile çamaşırı aldım 4tl ye sadece..
canım ben nbb ye baktım 4 tl ye bişey yoktu. netten baktım ama yoksa mağazadan mı bakmak lazım bilemedim:26:
hasta olmayım :18::18: her kıs 10 penesılın yemeden kendıme gelemem gerçekten usutup hasta olursam da halim içler acısı olurGunaydın canım ben senı ıyılesmıssındır dıye dusunuyordumıns okullar tatıldırde orada dınlenırsın bugun sukur benım daha sunıızıtlerım kendını gostermedı lutfen gostermesınde
yok güzelim ya okul tatil değil, okuldayım şimdi. benim sinüzit çok azgın. gidip gidip yine geliyor. artık kistleşmiş durumda. bu havalardan da böyle sanırım...aman sana uğramasın.
kucuk prensesın hayırlı olsun canımGünaydın kızlar bu hafta yeni okuluma başladım anca nete girebildim inş herkes iyidir geçmişin hepsini okuyamadım ben de bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendim kızım olacak inş prensesim geliyor yaaaa çok mutluyum kızlar yaaa :)
merhaba mayıs ayının güzel anneleri :)
yenı bır gune yıne bacak agrıları ıle uyandım gece ruyamda her zamankı gıbı ekşınlıydı :)
safak 2
daha önce bırı daha nbb denaldım demıstı sorum nerden aldıgını ama hala cevap yok :)
meli canım anadolu yakasında subelerı varmı nbb yıllardır sutyenlerını kullandım cok memnunum
hamıle kulotu nbb almayı ısterım bulabılırsem magazayı :)
merhaba mayıs ayının güzel anneleri :)
yenı bır gune yıne bacak agrıları ıle uyandım gece ruyamda her zamankı gıbı ekşınlıydı :)
safak 2
daha önce bırı daha nbb denaldım demıstı sorum nerden aldıgını ama hala cevap yok :)
meli canım anadolu yakasında subelerı varmı nbb yıllardır sutyenlerını kullandım cok memnunum
hamıle kulotu nbb almayı ısterım bulabılırsem magazayı :)
Gunaydin anneler
bende idari izinliyim :) kizimla evimizdeyiz ama kizimin hareketlerini pek hissedemiyorum dunden beri. Hadi dun yorulduk diyelim gece ses verirdi o da yok endiselenmeye basladim insallah bi ses verir annesine yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?