2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunaydın canım ıns gun hızllıca akıp gıder ve erken cıkmanıza musade ederler

canım dün erken çıktık. 5 te
bugün bilmiyorum [/QUOTE]

Hava kotu olursa dedıklerı gıbı kar cok yagarsa 3ten sonra ızın ıstersın haydı bana musade bız gıdıyoruz dıye

Canım 80 bıle bol gelırdı ama 85 aldım o bıle sıktı sonra 90 aldım bol gelıyor ama ınanımaz rahat oldu ben su polar esofmanlardan aldım .m vexl beden ıkısıde rahat oluyor zaten lastıklerı sıkı degıl gobek altında duruyorlar ve cok sıcak tutuyorlarrr

günaydın kızlarr..bence bu havalarda hamişlere tatil olmalı.. kat kat giyindiğim halde dondum işe gelirken.ayaklarımı hala hissetmiyorum... dışarda çalışanların Allah yardımcısı olsun.:18::18:

Günaydın soğuk bir Ankara sabahından :)
Ankarada kar var bugün ama tatil yok çok ümitliydim dün akşam olmadı malesef,neyse zamanında işe gelebildik en azından :))
Herkese sıcacık günler

canım ben nbb ye baktım 4 tl ye bişey yoktu. netten baktım ama yoksa mağazadan mı bakmak lazım bilemedim:26:

Gunaydin anneler
bende idari izinliyim :) kizimla evimizdeyiz ama kizimin hareketlerini pek hissedemiyorum dunden beri. Hadi dun yorulduk diyelim gece ses verirdi o da yok endiselenmeye basladim insallah bi ses verir annesine yavrum.

Kızlar günaydınlar,

Ankara buz gibi, dün akşamdan beri durmadan kar yağıyor, Allah fakir fukaraya yardım etsin. okullar tatil değildi sanırım.
eski haberlere baktım da bugün yine sinirim bozuldu kar tatillerinden bir tek memurlar yararlanabiliyor, ne saçma işmiş böle, memur hamişler tabi ki yararlansın ama özel sektörde çalışan hamişlerin de böyle bir hakları olmalı. zaten en fazla verilecek olan 2-3 günlük tatil, mesailerle hallederiz bu nasıl bir eşitsizlik ya, sinirlendim sabah sabah.

kızlar, ben birkaç haftadır doğuma hazırlık kursu arıyorum internetten ama hep İstanbul, Ankara'da hiç karşıma bir şey çıkmadı, çıkanlar da güncellenmemiş bilgilerle dolu. Daha erken biliyorum ama kayıt mayıt vardır, fiyat filan bir bakmak lazım, aranızda Ankara'da yaşayıp bu konuda bilgisi olan var mı acaba?:18:

günaydın kızlar...tamamen açık masmavi pırıl pırıl güneşli ama bi o kadar da buzzzzz gibi bi antalya sabahından günaydınnnnnnnnn

hepinize günaydın güzel anneler ve kuzuları,

yoğun karlı bir gün daha işteyim öğleden sonrada y.lisans sınavım var iğrenç, kızımı sorarsanız kıpır kıpır teyzeleri yaramaz bişi olccak galiba hiç durmuo el kol ayak geçirio bütün gün maşallah:) insanların içindede gülesim gelio o vurdukça:)sizlerde iisinizdir umarım, çabucak haftayı geçirmeyi diliorum:)

Günaydın kızlar bu hafta yeni okuluma başladım anca nete girebildim inş herkes iyidir geçmişin hepsini okuyamadım ben de bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendim kızım olacak inş prensesim geliyor yaaaa çok mutluyum kızlar yaaa :)

canım ben nbb ye baktım 4 tl ye bişey yoktu. netten baktım ama yoksa mağazadan mı bakmak lazım bilemedim:26:

canım ben loya mağazasından aldım..istanbuldaysan loya birçok ilçede var..daha önce dikkatimi çekmemişti ben 15 tl falan sanıyordum..baktım paketli hamile çamaşırı 4 tl.resmini de ekliyorum..ben siyah aldım, ten ve beyaz renkleri de var..
bir de ben m beden aldım tam oldu, bilerek önce 1 tane aldım ki değşiim yapmadıklarından olduğundan emin olayım dedim..diğer aldığımı L beden alıcam karnım hızlı büyüyecek gibi çünkü..

Son düzenleme:

merhaba mayıs ayının güzel anneleri :)
yenı bır gune yıne bacak agrıları ıle uyandım gece ruyamda her zamankı gıbı ekşınlıydı :)
safak 2

daha önce bırı daha nbb denaldım demıstı sorum nerden aldıgını ama hala cevap yok :)
meli canım anadolu yakasında subelerı varmı nbb yıllardır sutyenlerını kullandım cok memnunum
hamıle kulotu nbb almayı ısterım bulabılırsem magazayı :)

Son düzenleme:

ben izmirden almıştım canım. alsancaktan...

rüyanı ve sabahını anlatınca aynı kendimi buldum canım. her gecem ve sabahım boyle oluyor benim de:) magnezyum içicem bugun belki yararı olur.

hamile külodunu ben internetten aldım. 2 külot 11 tl idi cok rahat ve kullanışlı. dur bulabilirsem markasını da söyluyum sana

elija diye bir markaymış. bir sütyen bir de emzirme atleti aldım. onlar da kullanışlı. magazalarda gezince boylesini bulamıyorum

Gunaydin anneler
bende idari izinliyim :) kizimla evimizdeyiz ama kizimin hareketlerini pek hissedemiyorum dunden beri. Hadi dun yorulduk diyelim gece ses verirdi o da yok endiselenmeye basladim insallah bi ses verir annesine yavrum.

Cnm aç bırak ben de bir iki gün istemeden aç kaldım baktım aşağıdan yukarıdan tepik atmaya başladı karınm tok olunca pek sesi çıkmıyor rehavet çöküyor, uyuyor sanırım

gunaydınnnn kıslarrrr
nasılsınızz bakalımm kuzuşlar nasılll
cicoşş cnm su pike ve lohusa tacının lınkını paylaşırmısın yenıden ya da kıslar kaydeden varsa
ben kacırdım dun malum teftiş vardıbakamdım pek
bende 28 haftayı beklıorum ondan sonra alıcam butun ıhtıyaclarımı yavas yavas aallah ızın verırse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…