2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın güzel anneler ve minikleri...dün gece yine bel ağrısından uyumadık ve sabah aynı ağrıyla uyandık..aranızda bel fıtığı sorunu yaşayan var mı?

kan degerlerımde magnezyum kalsıyum hepsı normal degerde cıktı ılac alıp almamakta kararsızım
ruyalara alıstım ben ya bı gun görmesem nıye görmedım acaba dıyorum
bende aldım kombasandan 5 tl hamıle kuloduda ya begenmedım tum cazıbemız sıfır hala gıymedım paketınde duruyor
hamıle sutyenlerı bakıcam artık amaonların yerıne dıkıssız yarı atlet tarzında olanları ıstıyorumcok rahat oluyorlar

günaydın güzel anneler ve minikleri...dün gece yine bel ağrısından uyumadık ve sabah aynı ağrıyla uyandık..aranızda bel fıtığı sorunu yaşayan var mı?

cnm gunaydınn bel fıtığım yok ama ayakta bıraz fazla kalsam ağrıo benım de
ama dık durmaya çalışmak gerekıomus farketımkı kambur durmaya başladım ,
sankı dık durusam karnım gerılıo gıbı gelıodu sımdı dikkat edıorum dik durmaya
bu arada kıslar krampları lan varsa magnorm kullanbılırsınız ben yarım ıcıorum yetıo rahatlattı beni

cnm magnezyum eksıklığınden ziyade kas gevşetici benzeri bi etkisi varmıs
yarım al benım gıbı ilaç düşmanıysan cnm

merrhaba herkerkeze bennnnde çalışan izinsiz gebelerdenim
Önceden yetmişi zor dolduruyordum sımdı tasıyor mukemmel gorunuyor :))) henuz gıder ama kpçalarını zor takıyorum sıkıyorrr aman kızlar dıkkat edınnnn hemennnnn dıcak bısılerrrrıcınnn kapmayın sıfayıı

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oyy ne guzel kar yagıyoo yaaaa bu sabah ta gec kalktım iş te yapasım yok

bööööööööööööööööööööö ce eeeeeeeeee ben geldımmmm :) mayısın gülleriiiiiii naslsınızzzz ne var ne yokkkk takıp edemıyorm bu ara agrlastım cok uyku basıyor yaaa bıde benım oglum bu hafta daha hareketlı maşallah sagıma yatınca oyle bır vuruyor kı resmen tekmelerıyle cevırıyor benı sola :) içimden gur gur dıye sesler cıkıyor yaa :)

{bayan_iç_giyim}-{sütyen}-{nbb_iç_giyim}-{iç_giyim}{loya_iç_giyim}
canım bak nette bu siteyi buldum burda da 4 tl..çekiciliğe cazibesine gelince de ben beyaz çarşaf gibi olmasın diye siyah renk aldım
ben loya mağazasından aldım

Son düzenleme:
slm annişler bugün meleğimi görmeye gidicem 1 aydır görmüyorum çoooooooooooooooooooook özledim bakalım ne kadar olmuş güzel kızım

Bende elımde bulasık yıkadaıhımda kopuyprrrr sankı belım co k agrıyor yatsrken sadece mıdeme baskı yaptıgı ıcın zorlanıyorum canım kalcama kramp gırıo bıde

karlı bir istanbul sabahından herkese günaydın. bugün istanbulda memur hamilelere izin olduğu nerde yazıyor ben bulamadım bir türlü ama olsun ben iş yerinden izin aldım kafa tatili yapıyoruz bebişimle evde.
bizimde yarın normalde ayrıntılı randevumuz var ama inşallah hava şartlarından dolayı ertelenmez ya. kızlar dua edin ertelenmesin, doktor sadece çarşambaları geliyor o sebeple bebişimi görmem daha bir hafta ertelenir. zaten 1 aydan fazla oldu görmüyorum bebeğimi daha bir hafta dayanamam ya bizim zilloşta zaten hareketi hiç sevmiyor. tembel olcak her halde:)

Yalnız değilsin canım Allah kolaylık versin hepimize inşallahhhh... hasta masta olmadan şu kar yerden kalksa güzel olur karın keyfini süremiyoruz ya inşallah birgün biz de ev hanımı olur camkenarı sefası yaparız canım Allah sağlık versin:)

geçmişe hızlı bır donus yaptım ve buldum lınkı

http://emeksensin.com/evimbenimatolyem/mavi-kelebekli-bebek-pikesi_104207

mrb herkese
ya benimde 1 haftadır çatı aram öle bi ağrıyoki ayaktayken resmen altım düşcek gibi oluyo kemiler ağrıyo sırtım zaten hep ağrıyo kan değeri benimde ii çıktı ama dr.umla konuştuğumuzda yinede iç magnezyum ilacını dedi bide makattan yapabilirsen ağrı kesici fitil verdi

cazibesini filan geçtim hihihi:) ama cidden bu diğer mideye kadar uzananlar gibi değil daha ufak bi don olduğu için azcık cazibesi var sanırım. kocalar azcık yüz versek cazibe filan aramıcaklar canım hamile dönemimizde:)

canım o biri sanırım benim:) ama sorduğunu kaçırmışım istanbuldaysan loya çamaşır mağazalarında var ben 3 tane aldım memnunum eminönünde bile 10 TL den başlıyo ne gereksiz kaç ay giyeceğiz sanki

maşallah canım prensine şu koca topikte cinsiyetini öğrenemeyen bi ben kaldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…