- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.401
rüyanı ve sabahını anlatınca aynı kendimi buldum canım. her gecem ve sabahım boyle oluyor benim de:) magnezyum içicem bugun belki yararı olur.
hamile külodunu ben internetten aldım. 2 külot 11 tl idi cok rahat ve kullanışlı. dur bulabilirsem markasını da söyluyum sana
günaydın güzel anneler ve minikleri...dün gece yine bel ağrısından uyumadık ve sabah aynı ağrıyla uyandık..aranızda bel fıtığı sorunu yaşayan var mı?
kan degerlerımde magnezyum kalsıyum hepsı normal degerde cıktı ılac alıp almamakta kararsızım
ruyalara alıstım ben ya bı gun görmesem nıye görmedım acaba dıyorum
bende aldım kombasandan 5 tl hamıle kuloduda ya begenmedım tum cazıbemız sıfır hala gıymedım paketınde duruyor
hamıle sutyenlerı bakıcam artık amaonların yerıne dıkıssız yarı atlet tarzında olanları ıstıyorumcok rahat oluyorlar
merhaba mayıs ayının güzel anneleri :)
yenı bır gune yıne bacak agrıları ıle uyandım gece ruyamda her zamankı gıbı ekşınlıydı :)
safak 2
daha önce bırı daha nbb denaldım demıstı sorum nerden aldıgını ama hala cevap yok :)
meli canım anadolu yakasında subelerı varmı nbb yıllardır sutyenlerını kullandım cok memnunum
hamıle kulotu nbb almayı ısterım bulabılırsem magazayı :)
günaydın güzel anneler ve minikleri...dün gece yine bel ağrısından uyumadık ve sabah aynı ağrıyla uyandık..aranızda bel fıtığı sorunu yaşayan var mı?
karlı ve buzzzzzzzzzzzzzzzz gibi bir İstanbul sabahından günaydınlar herkeslereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
okullar tatil, hamileler idari izinli ama biz hamile değilmişiz gibi işe geldik korka korka. ah bu özel sektör
neyse herkesler iyidir umarımmmmmmmmmm
gunaydınnnn kıslarrrr
nasılsınızz bakalımm kuzuşlar nasılll
cicoşş cnm su pike ve lohusa tacının lınkını paylaşırmısın yenıden ya da kıslar kaydeden varsa
ben kacırdım dun malum teftiş vardıbakamdım pek
bende 28 haftayı beklıorum ondan sonra alıcam butun ıhtıyaclarımı yavas yavas aallah ızın verırse
kan degerlerımde magnezyum kalsıyum hepsı normal degerde cıktı ılac alıp almamakta kararsızım
bende aldım kombasandan 5 tl hamıle kuloduda ya begenmedım tum cazıbemız sıfır hala gıymedım paketınde duruyor
hamıle sutyenlerı bakıcam artık amaonların yerıne dıkıssız yarı atlet tarzında olanları ıstıyorumcok rahat oluyorlar
merhaba mayıs ayının güzel anneleri :)
yenı bır gune yıne bacak agrıları ıle uyandım gece ruyamda her zamankı gıbı ekşınlıydı :)
safak 2
daha önce bırı daha nbb denaldım demıstı sorum nerden aldıgını ama hala cevap yok :)
meli canım anadolu yakasında subelerı varmı nbb yıllardır sutyenlerını kullandım cok memnunum
hamıle kulotu nbb almayı ısterım bulabılırsem magazayı :)
ben geldim kızlaarrrbaştan anlatayım
saat 3 te kı randevumuz a kar nedenıyle yetısemeyız dıye erken den cıktık 14:!5 te oradaydık tabı saatımzı bekledık hastalar vardı ve sonra sıra bıze geldi
cok sıcak kanlıydı doktorumuz basta tedırgındım ya suratsız bırseyse dıye co sukur oyle degıldı..
odasına gırdık bılgılerımızı aldı dosyalarımızı ınceledı ve usg ıcın ayrı odaya gectık yarım saat 45 dk fln surdu bu sırada aklınıza takılanları sorabılrısınız dedı...
cok sukur bebegımızde hıcbır sorun yokmus hersey yolundaymıs 1 hafta onden gıdıyor 25. haftadasınız dedi ve 747 gr olmus persembe gunu 630 gr dı oglusum buyumus
çok net bellı degıl ama bu da bızım oglumuz
Eki Görüntüle 598245
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?