2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar nasılsınız bugun

gece nöbetinden cıktım evde misafirler var ve ben 12 saat uykusuzluktan sonra ev temizliği yaptm..simdiii uyucammm.............ama cok sevinçliyim artık oglusumu hissediyorum...sanki kabarcık patlıyor içimde...bunu da ögrendim ki bu oglusumun tepükleriymiş...gerci pek de tepük denemez ama olsunn artık bende gercekten hamile oldugumun farkına varmıs oldumm...cok mutluyumm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

selamlar herkes memleketinden haber vermiş,, bende karlı ,soğuk bi ağrı sabahından hepiciğinizi selamlıyorum

mide ağrılarım başladı gene neyse şöle 2 muhabbet edelimde ağrılarım azalır belki :126::126::126:

maşşalah tosuncuğa rabbim nazarlardan saklasın hep güzel haberlerini al kuzucuğunun

Herkese merhaba, bugun oglum kar tatili nedeniyle evde, oteki kucuk oglum ise her zaman tatilde :) tam tatil modundayiz herkes kendi aleminde, kahvalti sofrasi hala ortada :) bebek dogunca yapamam diye abarttim mi acaba biraz :)

kızlar her gun olmasa da çay bulunca gunde 4 buyuk çay bardağı siyah çay içiyorum. bu hususu doktoruna danışan var mı acaba? ben birsey olmaz diyip canım isteyince içiyorum normal koyulukta şekersiz. benim gibi çay tüketen varsa içim rahatlıcak:)

ben varim

18. haftaya kadar bir bardak cay ictim toplamda belki 2 bardak diyelim:)
18. haftadan sonra caya asermeye basladim
simdi cok istiyor canim ya gunde 4,5 cay bardagi iciyorum malesef
doktoruma danisicam yarin unutmazsam

selam cici annişler ve ,

biz kızımızı yarenimiz çok özledikkkk cuma gelsin bir an önceeeeeee. P.tesi görecektik cumaya kaldı, dr gelmedi hava şartları derken böyle oldu inşallah cuma da bir aksilik çıkmaz çokkk özledim dayanamıyorum ve güzel haberlerini almak istiyorum Allah'ın izniyle. Hepimizle beraber bende duymak istiyorum iyi olduğunu boyunu kilosunu öğrenmek istiyorum... Allaha şükür sanırım topiğimizde herkes güzel haberlerle dönüyor ayrıntılıdan bize de dua edin teyzoşlerı.

bunun dışında karda kışta geldik işe. İnşallah erken çıkarız bakalım.... 2-3 gündür çok şişliğim oluyor benim de kızlar dün dahada kötüydüm hele akşam yemeğinden sonra gün içinde soda da içtim wc ye de çıktım ama sanırım iyice artık koca göbiş oluyoruz ve tumbişlerimizi rahatsız ediyorlar... Tez zamanda sağlıkla bir avazda kurtulalım ve meleklerimize kavuşalım inşallahh

ben varim

18. haftaya kadar bir bardak cay ictim toplamda belki 2 bardak diyelim:)
18. haftadan sonra caya asermeye basladim
simdi cok istiyor canim ya gunde 4,5 cay bardagi iciyorum malesef
doktoruma danisicam yarin unutmazsam

aynen yaa 4 aydan sonra benim de cok cay istiyor canım. başlarda içmedim deneek kadar az içtim. yarın danışırsan doktoruna ve foruma yazarsan sevinirim canım. benim doktor fobim var. şimdiye kadar 3 kere kadın doğumcuya,1 kere radyologa gittim. ve hiçbirsey sormadım desem yeridir:)

Bende fena cayciyimdir, o buyuk cay bardaklariyla 4, 5 tane iciyorum ki kendimi tutuyorum icmemek icin, ustelik cok acik cay icemem Ben normal iciyorum hicte acik degil birde sekerli iciyorum :) yani her turlu yasak var :) Ben zararli olacagini dusunmuoyrum AMA dr.a Soran olursa sevinirim. Doktorlarda kesin kansizlik yapar az icin diyecek ya neyse :)

olaya bakar mısınız? :) ve yazmışım minik mucizeleri yazmayı unutmuşum :)

ben de doktor kapisindan girince kalbim gum gum atiyor
ben de engellemiyorum kendimi cok heyecanlaniyorum rahat edemiyorum nedense :)
sorulari genelde unutuyorum ama cay mevzusunu ve su arada kasiklarimda olan batmayi yarin oncelikli olarak sormayi planliyorum
yarin yazarim mjutlaka

boşuna mı dayıyolar demir haplarını gerçi ben demir hapını da 1 ay bıraktım daha yeni başladım içmeye. haftada 4-5 içebilirsem buna da şükür:) unutuyorum içmeyi ya

disimdeki iltihap doktorumu bile korkutuyor :)) disci bakarken korkuyor diger disciyi cagiriyor basbasa ne yapalim der gibi :)
icine actilar kanala baslayacaklar, disin dibine surekli antibiyotik vereckelr bebege dokunmaz dedi ...insallah
gercekten minik oglum bu disimi yiycek benim :) belki dogumdan sonra nice dislerimi de yiycek canim oglusum :) o iyisin ama benim tek dusundugum o su an

ben ıçiyorum ama cokkkk acık ve sekersız iş yerının kı acı geliyor evde ıcıyorum aksamlar 2 ya da 3 bardakkk

takipcinim canım

aa cok geçmiş olsun. evet annem de der her hamilelikte bir dişi gidermiş kadınların diye. belki de sen hamile kalmadan önce sorunun vardı ama anlamadın. gebelikte ağrısı başladı belki de. olsun bebege geçmicekse antibiyotik versinler tabii. antibiyotiksiz nasıl yapıcaklar kanal tedavisini

disten surekli verecekler ama umarim bir zarari olmaz
6. aydan sonraki donem basliyor
eger daha beklersem iltihap bebege daha zararli
vardi bu diste gorunmez bir problem hissediyordum da hamilelikte oyle boyut aldi ki sorma
bastan bir kontrol sartmis aslinda

ben ıçiyorum ama cokkkk acık ve sekersız iş yerının kı acı geliyor evde ıcıyorum aksamlar 2 ya da 3 bardakkk

kuzenimin rus karısı var. kız diyordu ki çayı sütle karıstırırsan hiç demir eksikliği yapmaz.hatta çok sağlıklı bir içecek olurmus. kucuk bebeklere bile çaylı süt verirlermiş. denedim ama çayın tadını vermedi. çayı ayrı sütü ayrı içince de midede karısıyor nasılsa diyip kendimi rahatlatıyorum:)

evet tanidigim ruslar hamileyken emzirirken oyle iciyorlar cayi
ben seviyorum kahve tadi veriyor sanki hafiften o sekilde
ama tabi su an beni kesmiyor normal cay istiyorum cay kokuyor burnumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…