2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

dişteki iltihap nelere nelere sebebiyet verebiliyor. aslında çok ihmal ediyoruz ama hiç ihmale gelmicek birsey. benim doktorum biraz uzaga taşındı o yuzden yılda bir ancak muayeneye ugruyorum. neyseki haziranda bi diş temizliği için gitmiştim. ama daha 6 ay oldu yıne eski haline döndü sanki hiç temizlenmemiş gibi. ben de diş ağrısı çektim gecen haftalarda ama sızlama şeklindeydi. o yuzden geçer diye bekledim. sen kanal tedavini ihmal etme sakın. diş dibinden vericeklerse cidden geçmiyordur. cunku bu yontemi hamileler dısında uygulamıyorlar sanırım. hiç duymadım:)

slm cnm benım dr.um yasakladı cayı gunde 2 ve ya en fazla 3 kucuk cay bardagında cok acık olabılır dedı kan degerlerın su an ıyı ama bır sonrakı gelısınde degerlerınde dusus gorursem kan ılacı içmek zorunda kalırsın dedı kzdı ynı

ayvahh. hmm bu içtigimiz demir hapları kan ilacı degil miymiş ayy hiçbirsey anlamıyorum bu tıbbi işlerden:)

boşuna mı dayıyolar demir haplarını gerçi ben demir hapını da 1 ay bıraktım daha yeni başladım içmeye. haftada 4-5 içebilirsem buna da şükür:) unutuyorum içmeyi ya

ya bende unutuyorm su devıtı elevıtı bı de bıtane kan hapını nolucak bılmyorm helekı elevıtımın sımdıye coktan bıtmış olması gerekyordu ama yarısı duruyor....

evet tanidigim ruslar hamileyken emzirirken oyle iciyorlar cayi
ben seviyorum kahve tadi veriyor sanki hafiften o sekilde
ama tabi su an beni kesmiyor normal cay istiyorum cay kokuyor burnumda

bende hamileliğin başlarında bi tiksindim çaydan.hala içemiyorum.. bergamot kokusu agır geliyor sanırım..
bu arada benimde 20lik dişim çürük ama röntgen çektiremediğim için tedavi olamıyorum.2 yere gittim çekmediler röntgen hamile oldugum için.
doğumdan sonra baya bi uğrasıcam sanırım dişlerle :18::18:

ya bende unutuyorm su devıtı elevıtı bı de bıtane kan hapını nolucak bılmyorm helekı elevıtımın sımdıye coktan bıtmış olması gerekyordu ama yarısı duruyor....

ben eleviti kendi özgür irademle bıraktım. gyno ferro sanol diye bir ilaç aldım. demir++ folik asit ve b12 vitamini yazıyor üzerinde. elevit aşırı kilo aldırdı bana. 1 aydır bıraktım normal düzeyde aldım kiloyu. o sebeple sadece bu hapı içiyorum o da hatırladıgımda işte:)

geçmiş olsun canım. röntgensiz çürük olduğunu anlayabiliyorlar. neden bekleyeceksin ki o kadar. ?

çok güzel tanımlamışsın canım ben de sanki içimde küçük balonlar patlıyor gibi oluyor diyordum..ama artık bildiğin basıyor tekmeyi

kızlar cayı mumun mertebe acık ıcın doktorlar cok az tuketın dıyor
Allahtan normaldede hıc ıcmem sevmem ..
bır arkadasım cayı sutle ıcıyordu ay denememle cıkarmam bır oldu ben hıc begenmemıstım :)

Tünayydınnn özel sektör çalışan ve kamu sektör çalışmayan hamilelerii
Bu devlete bu adalete bu haksızlığa gıcık olarak giriş yapmak istiyorumm
Yaa anlayan lütfen banada izah etsin ne demek hamilelere idari izin :44:
Yani özel sektördeki adam üremiyor mu kardeşimmm, hamile kalma vasfı yok mu, yada hacı yatmazmıyız bizde kayıp düşmüyoruz
Yada özelde çalıştığı için cocuğu karnında değilde özel bir yerde mi taşıyor
Ayy okadar kızgınım kii; şu şahane doğa olayı bile strese soktu benii her pencereden baktıkcaa
Akşam servisler çıkmazsaa sorarım ben o valiye ama
Neysee birazda yoğunum gelmezsem nolurdu bilemiyrum
Dünde de CM YLMZ sinema gösterisine gittik (nasıl bir şeyse artık sinema gösteri )
İyi güzeldi ama çok bel aşağısı sürekliii erkek organıyla dem vurup durdu
Biara erkekler gülmüyor sadece kadınlar kahkaha atıyordu yanii
Ama 3-5 şeye gülerim stresimi atarım derseniz kaçırmayım derim

Bide sizde de var mı benim sakarlıklarım başladı resmen
Elimde birşey duramaz oldu, elime attığımı düşürüyorum :44:

Kuzumm hadii gözün aydınnn
Tostosunda kocaman olmuş yaa yirim ben onuu
Maşşallahh subhanAllah ona
Kime benziyor senin cengaver canım
Ben fotodan cok anlamadım
Sadece boru gibi bişey gördüm kordonu mu oluyor o :44::26:

pekbicici canım valla süpermiş o sitenin linkini aldım hemen takip listeme ekleyeceğim tacınızada bayıldım bayıldımmm
bende düşünebilirimmm kırmızısındann sanırıımmm

Canlar sdrkyn vermiş linkiii
Ama baktınız mı bilmiyorumda satıldı yazmış
Ama alacaksanız mesaj yollayın kuzular o siparişi alır diye tahmin ediyorumm
Buarada içersinden cok yararlandığım bir siteyi, sizlerinde pek beğenmesine peeek cok sevindim
Zevklerimizde aynıı

şimdi annem aradı dayımın gelını dogum yapmıs
2. cocugu ılkıde boyle kolay olmus
gunune 1 hafta vardı suyu gelmıs anıden sonra 2 cm acılmıs rahmı 2 saat sonrada hop dogum olmus :) darısı basımıza yaaaa

selam güzel anneler.. ben yarın 2, düzey usg yaptırcam yaptıranlar bilgi verebilirmi renklimi oluyor bebegin yüzü gözüküyormu bide kac dk sürüyor??

katılıyorum canım ya şu izin mevsununa aynen.sanki özeldekiler hamiş değil onların ki bebek değil. bi karar alınıyosa herkes için alınır tüm hamile çalışanlar için. sonra çıkıp en az 3 demekle olmuyor bu işler en az 3 se ona görede koruyacaksın sen devlet olarak kadınlarını,çalışanlarını oh be rahatladım
şu sakarlık bende de var bu arada yeni başladı geçen bardak kırdım bi tane elimden kaydı eşim diyor ne oluyor sana dedim hep oğlunun yüzünden o yapıyor ben yapmıyorum dedim

hoşgeldım gonlumun nesesi , evdeyım ama içim buruk bebeler sokakta deli gibi kar topu oynuyor,
kar yagıyor benım koca benı eve hapsettii
çıkalım dıyorum üşürsünden giriyor, kayar dusersın bırşey olur sorarım sanadan cıkıyor
evde pineliyoruz , utu yap dedi alırsın dedim keyıf yapacammmm

Oyy maşallaahh
Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin akrabanızaa
Ama bu doğum olayı ırsi ise annemin tarafında henüz sezeryan yok
En son kuzenim doğum yaptı ve oda normal yaptıı
Ve dediğin gibi öğlen 2de evde 10 dakikada bir sancısı başladı akşam 7:25de doğum yaptı
Allahım inşAllah bizede kimselere duyurmadan, ağrısız şıııpp diye doğumlaaar nasip olsunn

gulsevdam sen bilirsin ellerim üstü kupkuru böyle karışımlı yağlardan hangisi iyi gelir:44:
E vitaminli krem kullanıyorum ama işlemiyor bile, kuru kuru çizik çizik oldu acımaya başladı artık

ben çaya dikkat ediyorum bende içince de çooookk açık şekersiz içiyorum kahveyi canım sık sık istiyor ama haftada 1 yada 2 defa 3ü bir arada içiyorum

biz karnımızı doyurduk nihayet kuzumla

doyurduk dediysem de öyle ahım şahım yemek yapmadım

2 yımırta kırdım

çok uyuşuk oldum ben ya

yoksa öncedende öylemiydim bilemiyorum :44:

eşime acımasam onada yemek yapasım yok ama çalışıyo acıkıyo evimizin direki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…