- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.441
disten surekli verecekler ama umarim bir zarari olmaz
6. aydan sonraki donem basliyor
eger daha beklersem iltihap bebege daha zararli
vardi bu diste gorunmez bir problem hissediyordum da hamilelikte oyle boyut aldi ki sorma
bastan bir kontrol sartmis aslinda
kızlar her gun olmasa da çay bulunca gunde 4 buyuk çay bardağı siyah çay içiyorum. bu hususu doktoruna danışan var mı acaba? ben birsey olmaz diyip canım isteyince içiyorum normal koyulukta şekersiz. benim gibi çay tüketen varsa içim rahatlıcak:)
ben izmirden almıştım canım. alsancaktan...
slm cnm benım dr.um yasakladı cayı gunde 2 ve ya en fazla 3 kucuk cay bardagında cok acık olabılır dedı kan degerlerın su an ıyı ama bır sonrakı gelısınde degerlerınde dusus gorursem kan ılacı içmek zorunda kalırsın dedı kzdı ynı
boşuna mı dayıyolar demir haplarınıgerçi ben demir hapını da 1 ay bıraktım daha yeni başladım içmeye. haftada 4-5 içebilirsem buna da şükür:) unutuyorum içmeyi ya
evet tanidigim ruslar hamileyken emzirirken oyle iciyorlar cayi
ben seviyorum kahve tadi veriyor sanki hafiften o sekilde
ama tabi su an beni kesmiyor normal cay istiyorum cay kokuyor burnumda
ya bende unutuyorm su devıtı elevıtı bı de bıtane kan hapını nolucak bılmyorm helekı elevıtımın sımdıye coktan bıtmış olması gerekyordu ama yarısı duruyor....
bende hamileliğin başlarında bi tiksindim çaydan.hala içemiyorum.. bergamot kokusu agır geliyor sanırım..
bu arada benimde 20lik dişim çürük ama röntgen çektiremediğim için tedavi olamıyorum.2 yere gittim çekmediler röntgen hamile oldugum için.
doğumdan sonra baya bi uğrasıcam sanırım dişlerle :18::18:
ve bir izmirli..kıbrıs şehitlerindeki loyadan mı aldım canım...
gece nöbetinden cıktım evde misafirler var ve ben 12 saat uykusuzluktan sonra ev temizliği yaptm..simdiii uyucammm.............ama cok sevinçliyim artık oglusumu hissediyorum...sanki kabarcık patlıyor içimde...bunu da ögrendim ki bu oglusumun tepükleriymiş...gerci pek de tepük denemez ama olsunn artık bende gercekten hamile oldugumun farkına varmıs oldumm...cok mutluyumm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar her gun olmasa da çay bulunca gunde 4 buyuk çay bardağı siyah çay içiyorum. bu hususu doktoruna danışan var mı acaba? ben birsey olmaz diyip canım isteyince içiyorum normal koyulukta şekersiz. benim gibi çay tüketen varsa içim rahatlıcak:)
kuzenimin rus karısı var. kız diyordu ki çayı sütle karıstırırsan hiç demir eksikliği yapmaz.hatta çok sağlıklı bir içecek olurmus. kucuk bebeklere bile çaylı süt verirlermiş. denedim ama çayın tadını vermedi. çayı ayrı sütü ayrı içince de midede karısıyor nasılsa diyip kendimi rahatlatıyorum:)
ben geldim kızlaarrrbaştan anlatayım
saat 3 te kı randevumuz a kar nedenıyle yetısemeyız dıye erken den cıktık 14:!5 te oradaydık tabı saatımzı bekledık hastalar vardı ve sonra sıra bıze geldi
cok sıcak kanlıydı doktorumuz basta tedırgındım ya suratsız bırseyse dıye co sukur oyle degıldı..
odasına gırdık bılgılerımızı aldı dosyalarımızı ınceledı ve usg ıcın ayrı odaya gectık yarım saat 45 dk fln surdu bu sırada aklınıza takılanları sorabılrısınız dedı...
cok sukur bebegımızde hıcbır sorun yokmus hersey yolundaymıs 1 hafta onden gıdıyor 25. haftadasınız dedi ve 747 gr olmus persembe gunu 630 gr dı oglusum buyumus
çok net bellı degıl ama bu da bızım oglumuz
Eki Görüntüle 598245
pekbicici canım valla süpermiş o sitenin linkini aldım hemen takip listeme ekleyeceğim tacınızada bayıldım bayıldımmm
bende düşünebilirimmm kırmızısındann sanırıımmm
cicoşş cnm su pike ve lohusa tacının lınkını paylaşırmısın yenıden ya da kıslar kaydeden varsa
ben kacırdım dun malum teftiş vardıbakamdım pekbende 28 haftayı beklıorum ondan sonra alıcam butun ıhtıyaclarımı yavas yavas aallah ızın verırse
geçmişe hızlı bır donus yaptım ve buldum lınkı
evimbenimatolyem - Mavi Kelebekli Bebek Pikesi - 104207 - emek sensin
Tünayydınnn özel sektör çalışan ve kamu sektör çalışmayan hamilelerii
Bu devlete bu adalete bu haksızlığa gıcık olarak giriş yapmak istiyorumm
Yaa anlayan lütfen banada izah etsin ne demek hamilelere idari izin :44:
Yani özel sektördeki adam üremiyor mu kardeşimmm, hamile kalma vasfı yok mu, yada hacı yatmazmıyız bizde kayıp düşmüyoruz
Yada özelde çalıştığı için cocuğu karnında değilde özel bir yerde mi taşıyor
Ayy okadar kızgınım kii; şu şahane doğa olayı bile strese soktu benii her pencereden baktıkcaa
Akşam servisler çıkmazsaa sorarım ben o valiye ama
Neysee birazda yoğunum gelmezsem nolurdu bilemiyrum
Dünde de CM YLMZ sinema gösterisine gittik (nasıl bir şeyse artık sinema gösteri)
İyi güzeldi ama çok bel aşağısı sürekliii erkek organıyla dem vurup durdu
Biara erkekler gülmüyor sadece kadınlar kahkaha atıyordu yanii
Ama 3-5 şeye gülerim stresimi atarım derseniz kaçırmayım derim
Bide sizde de var mı benim sakarlıklarım başladı resmen
Elimde birşey duramaz oldu, elime attığımı düşürüyorum :44:
Kuzumm hadii gözün aydınnn
Tostosunda kocaman olmuş yaa yirim ben onuu
Maşşallahh subhanAllah ona
Kime benziyor senin cengaver canım
Ben fotodan cok anlamadım
Sadece boru gibi bişey gördüm kordonu mu oluyor o :44::26:
Canlar sdrkyn vermiş linkiii
Ama baktınız mı bilmiyorumda satıldı yazmış
Ama alacaksanız mesaj yollayın kuzular o siparişi alır diye tahmin ediyorumm
Buarada içersinden cok yararlandığım bir siteyi, sizlerinde pek beğenmesine peeek cok sevindim
Zevklerimizde aynıı
Tünayydınnn özel sektör çalışan ve kamu sektör çalışmayan hamilelerii
Bu devlete bu adalete bu haksızlığa gıcık olarak giriş yapmak istiyorumm
Yaa anlayan lütfen banada izah etsin ne demek hamilelere idari izin :44:
Yani özel sektördeki adam üremiyor mu kardeşimmm, hamile kalma vasfı yok mu, yada hacı yatmazmıyız bizde kayıp düşmüyoruz
Yada özelde çalıştığı için cocuğu karnında değilde özel bir yerde mi taşıyor
Ayy okadar kızgınım kii; şu şahane doğa olayı bile strese soktu benii her pencereden baktıkcaa
Akşam servisler çıkmazsaa sorarım ben o valiye ama
Neysee birazda yoğunum gelmezsem nolurdu bilemiyrum
Dünde de CM YLMZ sinema gösterisine gittik (nasıl bir şeyse artık sinema gösteri)
İyi güzeldi ama çok bel aşağısı sürekliii erkek organıyla dem vurup durdu
Biara erkekler gülmüyor sadece kadınlar kahkaha atıyordu yanii
Ama 3-5 şeye gülerim stresimi atarım derseniz kaçırmayım derim
Bide sizde de var mı benim sakarlıklarım başladı resmen
Elimde birşey duramaz oldu, elime attığımı düşürüyorum :44:
Kuzumm hadii gözün aydınnn
Tostosunda kocaman olmuş yaa yirim ben onuu
Maşşallahh subhanAllah ona
Kime benziyor senin cengaver canım
Ben fotodan cok anlamadım
Sadece boru gibi bişey gördüm kordonu mu oluyor o :44::26:
Canlar sdrkyn vermiş linkiii
Ama baktınız mı bilmiyorumda satıldı yazmış
Ama alacaksanız mesaj yollayın kuzular o siparişi alır diye tahmin ediyorumm
Buarada içersinden cok yararlandığım bir siteyi, sizlerinde pek beğenmesine peeek cok sevindim
Zevklerimizde aynıı
şimdi annem aradı dayımın gelını dogum yapmıs
2. cocugu ılkıde boyle kolay olmus
gunune 1 hafta vardı suyu gelmıs anıden sonra 2 cm acılmıs rahmı 2 saat sonrada hop dogum olmus :) darısı basımıza yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?