- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.461
Oyy maşallaahh
Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin akrabanızaa
Ama bu doğum olayı ırsi ise annemin tarafında henüz sezeryan yok
En son kuzenim doğum yaptı ve oda normal yaptıı
Ve dediğin gibi öğlen 2de evde 10 dakikada bir sancısı başladı akşam 7:25de doğum yaptı
Allahım inşAllah bizede kimselere duyurmadan, ağrısız şıııpp diye doğumlaaar nasip olsunn
gulsevdam sen bilirsin ellerim üstü kupkuru böyle karışımlı yağlardan hangisi iyi gelir:44:
E vitaminli krem kullanıyorum ama işlemiyor bile, kuru kuru çizik çizik oldu acımaya başladı artık
katılıyorum canım ya şu izin mevsununa aynen.sanki özeldekiler hamiş değil onların ki bebek değil. bi karar alınıyosa herkes için alınır tüm hamile çalışanlar için. sonra çıkıp en az 3 demekle olmuyor bu işler en az 3 se ona görede koruyacaksın sen devlet olarak kadınlarını,çalışanlarınıoh be rahatladım
şu sakarlık bende de var bu arada yeni başladıgeçen bardak kırdım bi tane elimden kaydı eşim diyor ne oluyor sana dedim hep oğlunun yüzünden o yapıyor ben yapmıyorum dedim
hoşgeldım gonlumun nesesi , evdeyım ama içim buruk bebeler sokakta deli gibi kar topu oynuyor,
kar yagıyor benım koca benı eve hapsettii
çıkalım dıyorum üşürsünden giriyor, kayar dusersın bırşey olur sorarım sanadan cıkıyor
evde pineliyoruz , utu yap dedialırsın dedim keyıf yapacammmm
merhaba kızlar gün içerisinde sizlerin yazdıklarını okuyorum ama cevap pek yazamıyorum. dün çok kötü bir gün geçirdimsabah 10 gibi uyandım ve bebeğimin tekmelerini hissedemedim sağa döndüm yok sola döndüm yok çikolata yedim yok saat oldu 12 tık yok çıldırcam oturdum ağlıyorum bişey oldu diye ( allahım sen bebeklerimizi koru ) annelik bu olsa gerek görmedim dokunmadım ama çıldırcam sandım kalbim sızladı eşimle koşa koşa hastaneye gittik. sıra aldım var önümde 20 kişi kafayı yicem daldım doktorun odasına dedim bebeğim oynamıyor hemen nts odasına gittim kalp atışlarına bakmaya çalıştı bi kız ( of gıcık oldum onada ) duyamadı alahım diyorum kafayı yicem eşim beni sakinleştiirmeye çalışıyor ben ağlıyorum indim doktorun yanına aldı hemen beni bismillah diyip doktorun odasına girdim ultrasonla baktı doktor güldü neoluyor dedim uyuyormuş dedi iki vurdu kızım başladı teme atmaya nasıl ağlıyorum ben kalp atışlarını dinledik kuzumun şimdi iyi teyzeleri kızım dün hiç durmadan tekme attı gece ağladım çok o vurdu ben ağladım sevinçten diyorum eşime " hiç uyutmasın beni kızım şimdide doğduğunda da ben razıyım " allah bebeklerimizi korusun inşallah kucağımıza almak nasip etsin rabbim
bende hamileliğin başlarında bi tiksindim çaydan.hala içemiyorum.. bergamot kokusu agır geliyor sanırım..
bu arada benimde 20lik dişim çürük ama röntgen çektiremediğim için tedavi olamıyorum.2 yere gittim çekmediler röntgen hamile oldugum için.
doğumdan sonra baya bi uğrasıcam sanırım dişlerle :18::18:
pekbicici sen yaptırmıstın sanırın 2,düzey usgyi bana bilgi werirmisin lütfen??
selam güzel anneler.. ben yarın 2, düzey usg yaptırcam yaptıranlar bilgi verebilirmi renklimi oluyor bebegin yüzü gözüküyormu bide kac dk sürüyor??
Vali acaba özel çalışanlarının herşeyi özel mi sanıyor
Yere basmıyor, astronot gibi giyiniyor, kar yağan bölgelerde yaşamıyoruz diye düşünüyor sanırım
Ben hamileysem hamileyim kardeşim
Bunun özeli, kamusu mu vaar
Neyse canımm düşmeden, kalkmadan ulaşalım da evlerimizee gönül ne ister başka
Benim sakarlığım hat safhada bugün inan masamda birşey durmadıı
Pat pat iniyor aşağıyaa
Ya kalemin kapağı ya yazdığım kağıt ya makas telefon ne ararsan
Artık genel müdürümde sakin oll örtü filan serelim sen yerde çalış dedi
Espriik yaptı çiroooz
Dünde üzerinize afiyet sinema patlamış mısır yerken sen içime kaçır karanlıkta elimi soktum alacam diye bu sefer elimdeki mısır tet cup aşağıyaa dökül
Onu toparlıcam derken cep telefonumu düşür şeytan aldı götürdü resmen yok bulamıyoruz telefon gittii
Karanlık eşim çakmak buldu kendi sıramıza baktı önümüzdeki adamları kaldırdı herkes cep telefonu ısığını yaktı yerde telefon arıyor
Bende eğilemiyorum yaa şuraya bak buraya bakın şurda bişey var ışığı tut diye talimat verirken eşimin gözündeki kırmızılığı gördümde
Devekuşu misali kafamı oturağın altına eydiğim gibi telefonu buldum
Sonra elimde avucumda ne varsa aldılar
Oyyyyygönlümünn sultanlarııı
Amann boşver elcağızını hiç birşeye sürmee keyif zamanı bugünn
Kar var mutluluk var
hiç don mon ütüleyemezdim bende
Bende işteki arkadaşlara dedim siz oynayın ben seyredeyim dedim dee
Kuruyemişte atacakmısın dediler
Ne var şimdi bundaa hamileyim ben mi oynayım yanii
Evet ben yaptırdım canım
220 tl idi, önce normal usg olarak alıyor yani renksiz
Kendi capında tık tık bişeyler yapıp sürekli durdurup ölçümler alıyor
Ama söyluyorda burası midesi, şurası kalbi, kalp kapakcığı
Eli, bacak kemiği gibi anlattııı
Sonra ölçüm işlemi bittiği gibi bi tuşa bastı vee tatataamm sıpam karşıma cıktıı
Ama 10 saniye tutuyor tutmuyor hemen renksize geçiyor yine
Bana 3 tane foto verdi canım 3de renkliydii
4 boyutluydu ve sıpam pek sakindi açtı ağzını burnunu
Anasına babasına tabak gibi gösterdi kendinii yavrumm
Dilerim sende-herkeste öyle pozlar alırsınız
Benim ortalama 15 dakika gibi sürdü canım
Video vermediler,biz kendimiz çektik
ırsi oldugunu sanmıyorum annem bızler normal dogurdu ablam bırı normal bırı sezeryan oldu dıger ablam doktor facıası sezeryan
cok sevındım gelınımıze darısı hepımızın basına ya ne guzel bır anda beklemeden dogum yaptı :)
bendede kuruluk hat safhada hatta alyansım su genıs olanlarından hava almıyor ya cok fena o bolge kurudu
yagları zatı gobeıgme kullanıyorum 9 cesıtı esım sevmıyor dıye elıme suremıyorum onları aslında onalrda cok ıyı nemlendırıcı
evde mustela var after sun sprey olanı kullanıyorum her gun bır kac fıs 1 haftada nemlenmeye basladı ellerım canım
ay canım ya alemsin çok güldümne var canım biz yapmıyoruz annesi oğluşlar yapıyor yaramazlık yapıyor kafayı yiyorum sanırım böyle diye diye inanmaya başladım iyice benimde tek temennim evime ulaşmak sağ salim inş. puff beylıkduzu şimdi iyice kapanmıştır sonrada akşama ton balıklı salatamı yiyip yarın şu test sonuna kadar açlığa mahkum etmek kendimi :26::26: benim minnoşum acıkmaz umarım iyice
cookk tesekur ederim canım ben bebegimin yüzünü görebilirmiyim onu merak ediyorum 10 sn. olsa görsem yeter cook merak ediyorum bebegimi 2,düzey usg de renkli göremessiniz dediler 3 ve 4 boyutlu renkli dediler..
saol teyzesıı dayanmakk cokk zordurr emınımmmaşallah canım prensineşu koca topikte cinsiyetini öğrenemeyen bi ben kaldım ya
oyy yaptım bılee bıttı oturdum sukur)kıymetini bil ve iş miş yapma canım hehehehehehe:)
amin cnm cok tesekkur ederımselamlarherkes memleketinden haber vermiş,, bende karlı ,soğuk bi ağrı sabahından hepiciğinizi selamlıyorum
mide ağrılarım başladı geneneyse şöle 2 muhabbet edelimde ağrılarım azalır belki :126::126::126:
maşşalah tosuncuğa rabbim nazarlardan saklasınhep güzel haberlerini al kuzucuğunun
bızde kac gundur gıdıcez bı aksılık gıdemedık herkez atvsıye edıyo bakalımTünayydınnn özel sektör çalışan ve kamu sektör çalışmayan hamilelerii
Bu devlete bu adalete bu haksızlığa gıcık olarak giriş yapmak istiyorumm
Yaa anlayan lütfen banada izah etsin ne demek hamilelere idari izin :44:
Yani özel sektördeki adam üremiyor mu kardeşimmm, hamile kalma vasfı yok mu, yada hacı yatmazmıyız bizde kayıp düşmüyoruz
Yada özelde çalıştığı için cocuğu karnında değilde özel bir yerde mi taşıyor
Ayy okadar kızgınım kii; şu şahane doğa olayı bile strese soktu benii her pencereden baktıkcaa
Akşam servisler çıkmazsaa sorarım ben o valiye ama
Neysee birazda yoğunum gelmezsem nolurdu bilemiyrum
Dünde de CM YLMZ sinema gösterisine gittik (nasıl bir şeyse artık sinema gösteri)
İyi güzeldi ama çok bel aşağısı sürekliii erkek organıyla dem vurup durdu
Biara erkekler gülmüyor sadece kadınlar kahkaha atıyordu yanii
Ama 3-5 şeye gülerim stresimi atarım derseniz kaçırmayım derim
Bide sizde de var mı benim sakarlıklarım başladı resmen
Elimde birşey duramaz oldu, elime attığımı düşürüyorum :44:
Kuzumm hadii gözün aydınnn
Tostosunda kocaman olmuş yaa yirim ben onuu
Maşşallahh subhanAllah ona
Kime benziyor senin cengaver canım
Ben fotodan cok anlamadım
Sadece boru gibi bişey gördüm kordonu mu oluyor o :44::26:
Canlar sdrkyn vermiş linkiii
Ama baktınız mı bilmiyorumda satıldı yazmış
Ama alacaksanız mesaj yollayın kuzular o siparişi alır diye tahmin ediyorumm
Buarada içersinden cok yararlandığım bir siteyi, sizlerinde pek beğenmesine peeek cok sevindim
Zevklerimizde aynıı
canımmm bosuna uzmussun kendını gecen aksam banada oyle oldu sanırım bızım mınıkler bızım yorgunlugumuzda hareket etmyorlar neysekı onemlı bırsey degılmısmerhaba kızlar gün içerisinde sizlerin yazdıklarını okuyorum ama cevap pek yazamıyorum. dün çok kötü bir gün geçirdimsabah 10 gibi uyandım ve bebeğimin tekmelerini hissedemedim sağa döndüm yok sola döndüm yok çikolata yedim yok saat oldu 12 tık yok çıldırcam oturdum ağlıyorum bişey oldu diye ( allahım sen bebeklerimizi koru ) annelik bu olsa gerek görmedim dokunmadım ama çıldırcam sandım kalbim sızladı eşimle koşa koşa hastaneye gittik. sıra aldım var önümde 20 kişi kafayı yicem daldım doktorun odasına dedim bebeğim oynamıyor hemen nts odasına gittim kalp atışlarına bakmaya çalıştı bi kız ( of gıcık oldum onada ) duyamadı alahım diyorum kafayı yicem eşim beni sakinleştiirmeye çalışıyor ben ağlıyorum indim doktorun yanına aldı hemen beni bismillah diyip doktorun odasına girdim ultrasonla baktı doktor güldü neoluyor dedim uyuyormuş dedi iki vurdu kızım başladı teme atmaya nasıl ağlıyorum ben kalp atışlarını dinledik kuzumun şimdi iyi teyzeleri kızım dün hiç durmadan tekme attı gece ağladım çok o vurdu ben ağladım sevinçten diyorum eşime " hiç uyutmasın beni kızım şimdide doğduğunda da ben razıyım " allah bebeklerimizi korusun inşallah kucağımıza almak nasip etsin rabbim
Irsılık belki dedim vucut yapılarımızın hepsi hemen hemen aynı ya oyüzden olur mu olur diye düşünüyorumm
Bende hiç öyle karışımlar yok olmadığı gibi krem sürünce elim cayır cayır yanıyor pişik olmuş gibi nokta nokta kırmızı oluyor
Resmen çöle dönmüş elim
Masallah canımmerhaba kızımın teyzoşları :)
bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, herşey yolunda çok şükür :) abisi gibi minicik bi burnu var kuzumun. Kontrol bahanesiyle işe de gitmedik, ooh değmeyin keyfimize :)
deprem oldu kızlar çok korktuk biz
bızde kac gundur gıdıcez bı aksılık gıdemedık herkez atvsıye edıyo bakalım
kuzumuzun burnu babasına benzıyo sankı baska bırseye benzetemedık bız:))
aynen elım sankı bı ates var gıbı acı acı yanıyordu cok kurumus bıde eletrıklı sobada kurutuyor ortamı
koku sorunun olmazsa bunlardam mıx yapabılırısn elın ıcın
Susam Yağı
Buğday Yağı
Fındık Yağı
Havuç Yağı
Limon yağı
Kakao yağı
Kayısı Yağı
Şeftali yağı
Üzüm çekirdeği yağı
Badem yağı
ama krem olarka dıyorsan mustela cıdden cok ıse yaradı canım o acı yanma gıttı cok sukur
merhaba kızımın teyzoşları :)
bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, herşey yolunda çok şükür :) abisi gibi minicik bi burnu var kuzumun. Kontrol bahanesiyle işe de gitmedik, ooh değmeyin keyfimize :)
deprem oldu kızlar çok korktuk biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?