2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar gün içerisinde sizlerin yazdıklarını okuyorum ama cevap pek yazamıyorum. dün çok kötü bir gün geçirdim sabah 10 gibi uyandım ve bebeğimin tekmelerini hissedemedim sağa döndüm yok sola döndüm yok çikolata yedim yok saat oldu 12 tık yok çıldırcam oturdum ağlıyorum bişey oldu diye ( allahım sen bebeklerimizi koru ) annelik bu olsa gerek görmedim dokunmadım ama çıldırcam sandım kalbim sızladı eşimle koşa koşa hastaneye gittik. sıra aldım var önümde 20 kişi kafayı yicem daldım doktorun odasına dedim bebeğim oynamıyor hemen nts odasına gittim kalp atışlarına bakmaya çalıştı bi kız ( of gıcık oldum onada ) duyamadı alahım diyorum kafayı yicem eşim beni sakinleştiirmeye çalışıyor ben ağlıyorum indim doktorun yanına aldı hemen beni bismillah diyip doktorun odasına girdim ultrasonla baktı doktor güldü neoluyor dedim uyuyormuş dedi iki vurdu kızım başladı teme atmaya nasıl ağlıyorum ben kalp atışlarını dinledik kuzumun şimdi iyi teyzeleri kızım dün hiç durmadan tekme attı gece ağladım çok o vurdu ben ağladım sevinçten diyorum eşime " hiç uyutmasın beni kızım şimdide doğduğunda da ben razıyım " allah bebeklerimizi korusun inşallah kucağımıza almak nasip etsin rabbim

ırsi oldugunu sanmıyorum annem bızler normal dogurdu ablam bırı normal bırı sezeryan oldu dıger ablam doktor facıası sezeryan
cok sevındım gelınımıze darısı hepımızın basına ya ne guzel bır anda beklemeden dogum yaptı :)

bendede kuruluk hat safhada hatta alyansım su genıs olanlarından hava almıyor ya cok fena o bolge kurudu
yagları zatı gobeıgme kullanıyorum 9 cesıtı esım sevmıyor dıye elıme suremıyorum onları aslında onalrda cok ıyı nemlendırıcı
evde mustela var after sun sprey olanı kullanıyorum her gun bır kac fıs 1 haftada nemlenmeye basladı ellerım canım

Son düzenleme:

Vali acaba özel çalışanlarının herşeyi özel mi sanıyor
Yere basmıyor, astronot gibi giyiniyor, kar yağan bölgelerde yaşamıyoruz diye düşünüyor sanırım
Ben hamileysem hamileyim kardeşim
Bunun özeli, kamusu mu vaar
Neyse canımm düşmeden, kalkmadan ulaşalım da evlerimizee gönül ne ister başka
Benim sakarlığım hat safhada bugün inan masamda birşey durmadıı
Pat pat iniyor aşağıyaa
Ya kalemin kapağı ya yazdığım kağıt ya makas telefon ne ararsan
Artık genel müdürümde sakin oll örtü filan serelim sen yerde çalış dedi
Espriik yaptı çiroooz
Dünde üzerinize afiyet sinema patlamış mısır yerken sen içime kaçır karanlıkta elimi soktum alacam diye bu sefer elimdeki mısır tet cup aşağıyaa dökül
Onu toparlıcam derken cep telefonumu düşür şeytan aldı götürdü resmen yok bulamıyoruz telefon gittii
Karanlık eşim çakmak buldu kendi sıramıza baktı önümüzdeki adamları kaldırdı herkes cep telefonu ısığını yaktı yerde telefon arıyor
Bende eğilemiyorum yaa şuraya bak buraya bakın şurda bişey var ışığı tut diye talimat verirken eşimin gözündeki kırmızılığı gördümde
Devekuşu misali kafamı oturağın altına eydiğim gibi telefonu buldum
Sonra elimde avucumda ne varsa aldılar

Oyyyyy gönlümünn sultanlarııı
Amann boşver elcağızını hiç birşeye sürmee keyif zamanı bugünn
Kar var mutluluk var
hiç don mon ütüleyemezdim bende
Bende işteki arkadaşlara dedim siz oynayın ben seyredeyim dedim dee
Kuruyemişte atacakmısın dediler
Ne var şimdi bundaa hamileyim ben mi oynayım yanii

canım cok telas etmıssın bebegınde uzuldu bendede ara a ra hıc tekmesını hıssetmıyorum ama kafaya takmıyorum
belkı bana kızıyorsunuz kızlar ama gercekten kendınızı yıpratıyorsunuz arada hıssetmeme olabılır
egıtımde 28. haftadan sonra gunde enaz 10 kere hareketını sayın normalı bu bundna asagı olur ve sız kotu bısey hıssedersenız doktora gelın dıyor
bınlerce dogum yaptırmıs tecrubelı ebe ... cok gecmıs olsun bu son yasadıgın stres olur inşallah ...

bergomat miiii bayilirimmmm ama ictim mi hamileyken hatirlamiyorum bak
en iyisi hic sarmiyim ona da ben
sana sorun cikarmazsa cok iyi dogumdan sonraya kadar sabretsin disin insallah
sonra halledilir seninki

pekbicici sen yaptırmıstın sanırın 2,düzey usgyi bana bilgi werirmisin lütfen??

selam güzel anneler.. ben yarın 2, düzey usg yaptırcam yaptıranlar bilgi verebilirmi renklimi oluyor bebegin yüzü gözüküyormu bide kac dk sürüyor??

Evet ben yaptırdım canım
220 tl idi, önce normal usg olarak alıyor yani renksiz
Kendi capında tık tık bişeyler yapıp sürekli durdurup ölçümler alıyor
Ama söyluyorda burası midesi, şurası kalbi, kalp kapakcığı
Eli, bacak kemiği gibi anlattııı
Sonra ölçüm işlemi bittiği gibi bi tuşa bastı vee tatataamm sıpam karşıma cıktıı
Ama 10 saniye tutuyor tutmuyor hemen renksize geçiyor yine
Bana 3 tane foto verdi canım 3de renkliydii
4 boyutluydu ve sıpam pek sakindi açtı ağzını burnunu
Anasına babasına tabak gibi gösterdi kendinii yavrumm
Dilerim sende-herkeste öyle pozlar alırsınız
Benim ortalama 15 dakika gibi sürdü canım
Video vermediler,biz kendimiz çektik

ay canım ya alemsin çok güldüm ne var canım biz yapmıyoruz annesi oğluşlar yapıyor yaramazlık yapıyor kafayı yiyorum sanırım böyle diye diye inanmaya başladım iyice benimde tek temennim evime ulaşmak sağ salim inş. puff beylıkduzu şimdi iyice kapanmıştır sonrada akşama ton balıklı salatamı yiyip yarın şu test sonuna kadar açlığa mahkum etmek kendimi :26::26: benim minnoşum acıkmaz umarım iyice

cookk tesekur ederim canım ben bebegimin yüzünü görebilirmiyim onu merak ediyorum 10 sn. olsa görsem yeter cook merak ediyorum bebegimi 2,düzey usg de renkli göremessiniz dediler 3 ve 4 boyutlu renkli dediler..

Irsılık belki dedim vucut yapılarımızın hepsi hemen hemen aynı ya oyüzden olur mu olur diye düşünüyorumm
Bende hiç öyle karışımlar yok olmadığı gibi krem sürünce elim cayır cayır yanıyor pişik olmuş gibi nokta nokta kırmızı oluyor
Resmen çöle dönmüş elim

Evimize ulaşamasaktaa, gidemesektee o ev bizim evimizdirr
Lalalalala laaaa lalalalal laaaaa
İşyerinde böyle şarkı söylüyorum şimdii
Bi Allahın kuluda hakikaten sen nasıl gideceksin demiyorr Neyse paşa paşa kapıma kadar bırakacaklar yada izin istesem mi acaba hava kararmadan,yollar kararmadan ben gideyimm

cookk tesekur ederim canım ben bebegimin yüzünü görebilirmiyim onu merak ediyorum 10 sn. olsa görsem yeter cook merak ediyorum bebegimi 2,düzey usg de renkli göremessiniz dediler 3 ve 4 boyutlu renkli dediler..

İnşallah görürsün canım
Biz öyle bir gördük kiii hatta kime bile benzediğini gördükk
Oğluşumm tıpkı anasıı teyzesii

niçün kimse yazmıorrrrrrrrrrrrr :2: :13: :18: :26: :44: :76: :78: :79: :80: :81: :82: :83: :84: :85: :86: :87: :88: :89: :90: :92: :93: :94: :95: :96: :97: :98: :99: :100: :101: :102: :103: :104: :105: :106: :107: :108: :109: :111: :112: :113: :114: :115: :116: :117: :118: :119: :120: :121: :122: :123: :124: :125: :126: :127: :128: :129: :130: :131: :132:.
ahanda sıkıntıdan tüm smileyleri yalayıp yapıştırdım eğer konuşmamaya devam ederseniz topiği bu şşeklide taciz ederim baane

maşallah canım prensine şu koca topikte cinsiyetini öğrenemeyen bi ben kaldım ya
saol teyzesıı dayanmakk cokk zordurr emınımm
kıymetini bil ve iş miş yapma canım hehehehehehe:)
oyy yaptım bılee bıttı oturdum sukur)
amin cnm cok tesekkur ederım
bızde kac gundur gıdıcez bı aksılık gıdemedık herkez atvsıye edıyo bakalım
kuzumuzun burnu babasına benzıyo sankı baska bırseye benzetemedık bız:))
canımmm bosuna uzmussun kendını gecen aksam banada oyle oldu sanırım bızım mınıkler bızım yorgunlugumuzda hareket etmyorlar neysekı onemlı bırsey degılmıs

aynen elım sankı bı ates var gıbı acı acı yanıyordu cok kurumus bıde eletrıklı sobada kurutuyor ortamı
koku sorunun olmazsa bunlardam mıx yapabılırısn elın ıcın
Susam Yağı
Buğday Yağı
Fındık Yağı
Havuç Yağı
Limon yağı
Kakao yağı
Kayısı Yağı
Şeftali yağı
Üzüm çekirdeği yağı
Badem yağı
ama krem olarka dıyorsan mustela cıdden cok ıse yaradı canım o acı yanma gıttı cok sukur

Hanımlar nasılsınız

bu hamilelik sürecinde ilk defa işsiz oldugum için mutluyum

iyiki çalışmıyorum diyorum

allah yardımcınız olsun zor

inşallah evladım sağ salim doğar bende iş bulur çalışırım

Son düzenleme:
merhaba kızımın teyzoşları :)
bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, herşey yolunda çok şükür :) abisi gibi minicik bi burnu var kuzumun. Kontrol bahanesiyle işe de gitmedik, ooh değmeyin keyfimize :)

bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, herşey yolunda çok şükür :) abisi gibi minicik bi burnu var kuzumun. Kontrol bahanesiyle işe de gitmedik, ooh değmeyin keyfimize :)
Masallah canım benımde gunum gelse de gıtsem
deprem oldu kızlar çok korktuk biz

Bızde hıssettık kanepe gıttı gıttı geldı allahım bu karda kısta esırgesın hepımızı boyle afetlerden

Bizim minik patrona dedim bırak beni ben gideyim
Dedi bırakmam
Dedim gideyim gideyim herkes yollarda mahsur, yollar kapanmış
Dedi dur ben sana haber vereceğim
5 dakika sonra aradı ana yollar açık pekbicici hanım servisle giderseniz yollarda kaldı mı diyede merak etmeyiz
Siz servisle gidin en iyisi dedi
Çakaaaaaaallll trafik durumuna bakmış, izin vermicek yaa kafası nasıl çalıştıı
Yine burdayım
Neyse bende alışveriş sitelerinde, gazetelerde, ayşe aral ayşe arman yazılarında dolanıyorum

Bakın paşama ne beğendim

bızde kac gundur gıdıcez bı aksılık gıdemedık herkez atvsıye edıyo bakalım
kuzumuzun burnu babasına benzıyo sankı baska bırseye benzetemedık bız:))

Hmmm tavsiye edermiyim diye düşündümm
Ama şunu derimm canlı gösterisi gibi asla değil
Çoğu yerde sıkıldım artık kendide bazı yerlerde kopuyor zatenn
Ama gidilmez mi dersen gidilirr derim
Kimseye benzetemediniz mi :44:

Bu karışımları bi krem içersinde bulamazmıyızz
Vıcık vıcık elde nasıl olur bilemedim ki şimdi :44:
Mustelaya bi bakayım ben canım Teşekkür ederim bunlarıda göbişim için not aldım

Ohhh süper bir haber daha
Sağlıklada gelsin kuzun inşAllah yuvanıza
Bugün sizin gününüz analı-oğullu-kızlı keyfini sürün bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…