- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.481
Deprem oldu çanakkale çok sallandı 6.2 olmuş çok korktukbebeğimde etkilendi hareket etti sonradan
deprem oldu kızlar çok korktuk biz
Deprem oldu çanakkale çok sallandı 6.2 olmuş çok korktukbebeğimde etkilendi hareket etti sonradan
Oyy maşallaahh
Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin akrabanızaa
Ama bu doğum olayı ırsi ise annemin tarafında henüz sezeryan yok
En son kuzenim doğum yaptı ve oda normal yaptıı
Ve dediğin gibi öğlen 2de evde 10 dakikada bir sancısı başladı akşam 7:25de doğum yaptı
Allahım inşAllah bizede kimselere duyurmadan, ağrısız şıııpp diye doğumlaaar nasip olsunn
gulsevdam sen bilirsin ellerim üstü kupkuru böyle karışımlı yağlardan hangisi iyi gelir:44:
E vitaminli krem kullanıyorum ama işlemiyor bile, kuru kuru çizik çizik oldu acımaya başladı artık
Tatlım kurumuş yanan ellerin tek çözümü neutregena el kremi. Bide geçen gün bi arkadaşım bana gösterdi, benim ellerde bi felaket bu arada, Oriflame hand treatment mask gibi bi adı vardı, sürdüm 3 gün gitti yumuşaklığı. Evde bir sürü el kremi var uyduruk uyduruk, bitsinler bu 2sinden birini alıcam ben de.
lapitak da güzel cnm bn de onu kullnıyorumçok geçmiş olsun kızlar. allah beterinden korusun bu kış günü. kendinize ve yawrucuklara coook dikkat edin
Bende şimdi gazeteden okudum
İzmir, Çanakkale, İstanbul
Çok çok geçmiş olsun
Ben hissetmedim ama hissedenler için büyük bir panik
6.2 ne demek
Ayy Allah korusun, kollasın afetlerden hepimizi
bu karda kıyamette evsiz barksız bırakmasın kimseleri
Tatlım kurumuş yanan ellerin tek çözümü neutregena el kremi. Bide geçen gün bi arkadaşım bana gösterdi, benim ellerde bi felaket bu arada, Oriflame hand treatment mask gibi bi adı vardı, sürdüm 3 gün gitti yumuşaklığı. Evde bir sürü el kremi var uyduruk uyduruk, bitsinler bu 2sinden birini alıcam ben de.
Gunaydın canım allah yardımcın olsunsınavın hava sartlarından dolayı ıptal durumu yok mudur kı ?
yarına artık bende daha ılerı bır tarıhe mı alsam kı dıyorum ultrasonu ıyıce buyumus olur
Gunaydın canımbende sabah zor uyandım ama ıdarı tatıl olunca kaldım evde ve bu seferde gram uykum kalmadı yatakta oyle oturuyorum
günaydın kızlar...tamamen açık masmavi pırıl pırıl güneşliama bi o kadar da buzzzzz gibi bi antalya sabahından günaydınnnnnnnnn
hepinize günaydın güzel anneler ve kuzuları,
yoğun karlı bir gün daha işteyim öğleden sonrada y.lisans sınavım var iğrenç, kızımı sorarsanız kıpır kıpır teyzeleri yaramaz bişi olccak galiba hiç durmuo el kol ayak geçirio bütün gün maşallah:) insanların içindede gülesim gelio o vurdukça:)sizlerde iisinizdir umarım, çabucak haftayı geçirmeyi diliorum:)
Günaydın kızlar bu hafta yeni okuluma başladım anca nete girebildim inş herkes iyidir geçmişin hepsini okuyamadım ben de bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendim kızım olacak inş prensesim geliyor yaaaa çok mutluyum kızlar yaaa :)
merhaba mayıs ayının güzel anneleri :)
yenı bır gune yıne bacak agrıları ıle uyandım gece ruyamda her zamankı gıbı ekşınlıydı :)
safak 2
daha önce bırı daha nbb denaldım demıstı sorum nerden aldıgını ama hala cevap yok :)
meli canım anadolu yakasında subelerı varmı nbb yıllardır sutyenlerını kullandım cok memnunum
hamıle kulotu nbb almayı ısterım bulabılırsem magazayı :)
günaydın güzel anneler ve minikleri...dün gece yine bel ağrısından uyumadık ve sabah aynı ağrıyla uyandık..aranızda bel fıtığı sorunu yaşayan var mı?
merhaba kızımın teyzoşları :)
bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, herşey yolunda çok şükür :) abisi gibi minicik bi burnu var kuzumun. Kontrol bahanesiyle işe de gitmedik, ooh değmeyin keyfimize :)
disimdeki iltihap doktorumu bile korkutuyor :)) disci bakarken korkuyor diger disciyi cagiriyor basbasa ne yapalim der gibi :)
icine actilar kanala baslayacaklar, disin dibine surekli antibiyotik vereckelr bebege dokunmaz dedi ...insallah
gercekten minik oglum bu disimi yiycek benim :) belki dogumdan sonra nice dislerimi de yiycek canim oglusum :) o iyisin ama benim tek dusundugum o su an
Bizim minik patrona dedim bırak beni ben gideyim
Dedi bırakmam
Dedim gideyim gideyim herkes yollarda mahsur, yollar kapanmış
Dedi dur ben sana haber vereceğim
5 dakika sonra aradı ana yollar açık pekbicici hanım servisle giderseniz yollarda kaldı mı diyede merak etmeyiz
Siz servisle gidin en iyisi dedi
Çakaaaaaaallll trafik durumuna bakmış, izin vermicek yaa kafası nasıl çalıştıı
Yine burdayım
Neyse bende alışveriş sitelerinde, gazetelerde, ayşe aral ayşe arman yazılarında dolanıyorum
Bakın paşama ne beğendim
Eki Görüntüle 599075
Hmmm tavsiye edermiyim diye düşündümm
Ama şunu derimm canlı gösterisi gibi asla değil
Çoğu yerde sıkıldım artık kendide bazı yerlerde kopuyor zatenn
Ama gidilmez mi dersen gidilirr derim
Kimseye benzetemediniz mi :44:
Bu karışımları bi krem içersinde bulamazmıyızz
Vıcık vıcık elde nasıl olur bilemedim ki şimdi :44:
Mustelaya bi bakayım ben canımTeşekkür ederim bunlarıda göbişim için not aldım
Ohhh süper bir haber daha
Sağlıklada gelsin kuzun inşAllah yuvanıza
Bugün sizin gününüz analı-oğullu-kızlı keyfini sürün bakalımm
Sınava gittim sabah söylene söylene3 saatte geldim eve 3 vesait değiştiriyorum beykoz tamamen felç olmuş ne taksi ne bişey dondum fırtına vardı resmen bide arabanın teki o çamuşlaşmış karları komple üstüme savurmazmı! ağlayacaktım resmen neyse zor bela taksi buldumda atladım geldim şükür ama ayaklarım çooook üşüdü yaaa:2:
canım ya yarına da ıdarı ızın verdiler inş bu sefer gıtmezsın
istanbulda bu kadar net hıssettıysem sen daha net hıssetmışsıdırsu karda kışta rabbım yardımcımız olsun
tatlım ıns sınavın ıyı geçmiştirayaklarını sıcak tut bende dun usuttum hala karnım agrıyo
yarın guzelce dınlenırsın canımFena değildi canım sınav...ayak üşütmek direk kasıklarda ağrı yapıyo valla çok dikkat etmemiz lazım bu arada yarıda mı izin var oleeeeeyyy ilaç alamıyoruzya bu ilaç gibi gelecek
Ben Buraları Cokkk özlemısım ...:)
Dünürüm Beni göremiyormuş Merak edip Beni arar olmuş...:) Canım dünürüm iyiki varsın
Kar nedenıyle bugun okullar tatıldı Ve yarında tatılmıs.. Cocuklar Kar oynamak ıcın dısara cıktılar bende uzaktan seyrettım onları .. Camı acısımla Gobegımın buz tutması bır oldu ..:)
Cocuklar bı sure sonra eve geldıler ve Pc cezalı oldukları ıcın canları sıkıldı ... Hadı sizinle oyun oynıyalım dedım .. Ne oyunu dıye sordular Temızlık oyunu dedım
Anne nasıl oynanıyor dıye sordular...
Buyuk oglumun eline yerleri silmesi için viledayı Küçüğünün eline Camsille Bezi verdim Ve onlara nasıl yapılacagını gosterdım ben evi süpürürken onlarda arkamdan gösterdiğimin aynısını yaptılar .
maşallah elleri baya yatkınmıs
Baya eglencelı gectı Cocuklar '' anne bu cok eglencelıymıs Her salı yapalım dedıler'' Oglum istersenız her gun yaparız dedım .. Büyüğü Kurnaz''yok anne haftada bir yeterlı olur'' dedi
Tatil günümüzü keyifli bi şekilde geçirebildik..:)
Umarım sizlerde iyisinizdir kızlar ..:)
ınsallah degısmezz cnmmmGörüş günü belli olduPerşembe saat 11e randevu aldık Çok merak ediyorum nasıl olmuş kuzucum bakalım yine şımaracak mı bize.cinsiyet öğrendikten sonraki ilk randevumuz inş değişiklik olmaz
Ben Buraları Cokkk özlemısım ...:)
Dünürüm Beni göremiyormuş Merak edip Beni arar olmuş...:) Canım dünürüm iyiki varsın
Kar nedenıyle bugun okullar tatıldı Ve yarında tatılmıs.. Cocuklar Kar oynamak ıcın dısara cıktılar bende uzaktan seyrettım onları .. Camı acısımla Gobegımın buz tutması bır oldu ..:)
Cocuklar bı sure sonra eve geldıler ve Pc cezalı oldukları ıcın canları sıkıldı ... Hadı sizinle oyun oynıyalım dedım .. Ne oyunu dıye sordular Temızlık oyunu dedım
Anne nasıl oynanıyor dıye sordular...
Buyuk oglumun eline yerleri silmesi için viledayı Küçüğünün eline Camsille Bezi verdim Ve onlara nasıl yapılacagını gosterdım ben evi süpürürken onlarda arkamdan gösterdiğimin aynısını yaptılar .
maşallah elleri baya yatkınmıs
Baya eglencelı gectı Cocuklar '' anne bu cok eglencelıymıs Her salı yapalım dedıler'' Oglum istersenız her gun yaparız dedım .. Büyüğü Kurnaz''yok anne haftada bir yeterlı olur'' dedi
Tatil günümüzü keyifli bi şekilde geçirebildik..:)
Umarım sizlerde iyisinizdir kızlar ..:)
ıyı aksamlar cnm cok uzuldum ınslalah cok onemlı degıldır dulamrımız senınelıyı aksamlar kılar ayrıntılı ultrosyona girdik buseferde ritm bozuklugu degılde kalpte beyz bir leke gozuktu eko onerdı ınsallah kotu bısey cıkmaz canım cok sıkkın ne yapacagıı blmıyorum rabbım hakkımızda hayırlısını versın....
senı kurt anneoyun dıye kucucuk cocuklara temızlık mı yaptırdın bakiiimm nadır gırmeye başladın sen de
bu arada snow ve every 5 ay once burdan baslamistik beraber ilk mayis anneleri olarak ah zaman ne cabuk geciyor degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?