2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Deprem oldu çanakkale çok sallandı 6.2 olmuş çok korktuk bebeğimde etkilendi hareket etti sonradan

Bende şimdi gazeteden okudum
İzmir, Çanakkale, İstanbul
Çok çok geçmiş olsun
Ben hissetmedim ama hissedenler için büyük bir panik
6.2 ne demek
Ayy Allah korusun, kollasın afetlerden hepimizi
bu karda kıyamette evsiz barksız bırakmasın kimseleri

Tatlım kurumuş yanan ellerin tek çözümü neutregena el kremi. Bide geçen gün bi arkadaşım bana gösterdi, benim ellerde bi felaket bu arada, Oriflame hand treatment mask gibi bi adı vardı, sürdüm 3 gün gitti yumuşaklığı. Evde bir sürü el kremi var uyduruk uyduruk, bitsinler bu 2sinden birini alıcam ben de.

çok geçmiş olsun kızlar. allah beterinden korusun bu kış günü. kendinize ve yawrucuklara coook dikkat edin
lapitak da güzel cnm bn de onu kullnıyorum

sağolun arkadaşlar geçti çok şükür

Teşekkür ederim canım
Bende işyerinde arkadaşıma gösterdim ellerim fena ne yapayım diye
ondada neutregena varmış verdi biraz şuan iyi henüz pul pul olmadı hala bide cabuk emdi o hoşuma gitti
Bide lavabolara koyulan sıvı sabunları abuk sabuk alıyorlar
Berry diye sıvı sabun almışlar, günde 1500 kere wc kullanan biri için her kullanışımda ellerimin sonunu biraz daha hazırlıyorum
Kendi sıvı sabunumu getirmem lazım yoksa ellerimi jiletlemişler gibi kuruluktan çizik çizik oldu

Sınava gittim sabah söylene söylene 3 saatte geldim eve 3 vesait değiştiriyorum beykoz tamamen felç olmuş ne taksi ne bişey dondum fırtına vardı resmen bide arabanın teki o çamuşlaşmış karları komple üstüme savurmazmı! ağlayacaktım resmen neyse zor bela taksi buldumda atladım geldim şükür ama ayaklarım çooook üşüdü yaaa:2:

günaydın kızlar...tamamen açık masmavi pırıl pırıl güneşli ama bi o kadar da buzzzzz gibi bi antalya sabahından günaydınnnnnnnnn

Nasıl özendim anlatamam canım ne güzel

benimde sınavım vardı hem sabah hem öğlen umarım iyi geçmiştir canım

Bir kızımız daha mı oluyor..hayırlı olsun yavru prenses

Sorma canım ya benimde kalçam ve bacaklarım baltayla vurulmuş gibi sabaha kadar ağrıyo üşüyo ondanmı ayaklarım diyordum ama eskiden pek olan bişey olmadığına göre hamilelikten kaynaklanıyor olmalı ne eksik acaba kalsiyum çinko magnezyum?

Bende emzirme sütyeni aldım onları kullanıyorum şahin markasıda.. 95 le ancak rahat ediyorum 80-85 tim önceden ama yarıldılar resmen çatlak filan:26:

günaydın güzel anneler ve minikleri...dün gece yine bel ağrısından uyumadık ve sabah aynı ağrıyla uyandık..aranızda bel fıtığı sorunu yaşayan var mı?

geçmiş olsun canım. Var canım malesef nur topu gibi fıtığım ceviz kadardı karpuz kadar oldu heralde bazen tek ayak üzerine basamıyorum sırf bu yüzden sezeryan olmak zorunda kalmam inşallah
merhaba kızımın teyzoşları :)
bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, herşey yolunda çok şükür :) abisi gibi minicik bi burnu var kuzumun. Kontrol bahanesiyle işe de gitmedik, ooh değmeyin keyfimize :)

çok şükür canım gözün aydın...oohhh sefanız olsun

Görüş günü belli olduPerşembe saat 11e randevu aldıkÇok merak ediyorum nasıl olmuş kuzucum bakalım yine şımaracak mı bize.cinsiyet öğrendikten sonraki ilk randevumuz inş değişiklik olmaz

merahaba ;bende diş tedavisine başladım iki kanal ve bir tanede dolgu yapacak doktor ama bana önceden antiyobiyotik [augmentin bid 625 mg] verdi. 5 gün kullanmam için ben tereddütle başladım ama hamilelere verdigimiz antibiyotikleren dedi.sizde öncesinde antibiyotik kullandınızmı?

Son düzenleme:

canım ya yarına da ıdarı ızın verdiler inş bu sefer gıtmezsın

Deprem oldu çanakkale çok sallandı 6.2 olmuş çok korktuk bebeğimde etkilendi hareket etti sonradan

istanbulda bu kadar net hıssettıysem sen daha net hıssetmışsıdır su karda kışta rabbım yardımcımız olsun

tatlım ıns sınavın ıyı geçmiştir ayaklarını sıcak tut bende dun usuttum hala karnım agrıyo

Fena değildi canım sınav...ayak üşütmek direk kasıklarda ağrı yapıyo valla çok dikkat etmemiz lazım bu arada yarıda mı izin var oleeeeeyyy ilaç alamıyoruzya bu ilaç gibi gelecek

Ben Buraları Cokkk özlemısım ...:)
Dünürüm Beni göremiyormuş Merak edip Beni arar olmuş...:) Canım dünürüm iyiki varsın
Kar nedenıyle bugun okullar tatıldı Ve yarında tatılmıs.. Cocuklar Kar oynamak ıcın dısara cıktılar bende uzaktan seyrettım onları .. Camı acısımla Gobegımın buz tutması bır oldu ..:)
Cocuklar bı sure sonra eve geldıler ve Pc cezalı oldukları ıcın canları sıkıldı ... Hadı sizinle oyun oynıyalım dedım .. Ne oyunu dıye sordular Temızlık oyunu dedım
Anne nasıl oynanıyor dıye sordular...
Buyuk oglumun eline yerleri silmesi için viledayı Küçüğünün eline Camsille Bezi verdim Ve onlara nasıl yapılacagını gosterdım ben evi süpürürken onlarda arkamdan gösterdiğimin aynısını yaptılar .
maşallah elleri baya yatkınmıs
Baya eglencelı gectı Cocuklar '' anne bu cok eglencelıymıs Her salı yapalım dedıler'' Oglum istersenız her gun yaparız dedım .. Büyüğü Kurnaz ''yok anne haftada bir yeterlı olur'' dedi
Tatil günümüzü keyifli bi şekilde geçirebildik..:)
Umarım sizlerde iyisinizdir kızlar ..:)

senı kurt anne oyun dıye kucucuk cocuklara temızlık mı yaptırdın bakiiimmnadır gırmeye başladın sen de

ıyı aksamlar kılar ayrıntılı ultrosyona girdik buseferde ritm bozuklugu degılde kalpte beyz bir leke gozuktu eko onerdı ınsallah kotu bısey cıkmaz canım cok sıkkın ne yapacagıı blmıyorum rabbım hakkımızda hayırlısını versın....

Görüş günü belli olduPerşembe saat 11e randevu aldıkÇok merak ediyorum nasıl olmuş kuzucum bakalım yine şımaracak mı bize.cinsiyet öğrendikten sonraki ilk randevumuz inş değişiklik olmaz
ınsallah degısmezz cnmmmguzel haberle gel ınsallah
bızde senı ıozledık canımmm

cok guldumm ogluslarınla oyun muhabbetıne
ıyı aksamlar cnm cok uzuldum ınslalah cok onemlı degıldır dulamrımız senınel

senı kurt anne oyun dıye kucucuk cocuklara temızlık mı yaptırdın bakiiimmnadır gırmeye başladın sen de

Temızlık demeyelım ona Sadece oyun anlayışımızı Biraz değiştirdik ... cocuklar aynı oyunu oynamaktan sıkılmışlar Değişiklik her zaman için iyidir
Evet canım Bu aralar Temizlik cocuklar vesaıre Pek girmeye vakıt olmuyor ..:) Ve Terziliğe sardım bu aralar ... SizLere En son yaptıgım tütü Eteğini Göstereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…