- 13 Nisan 2008
- 190
- 6
- 316
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.501
ıyı aksamlar kılar ayrıntılı ultrosyona girdik buseferde ritm bozuklugu degılde kalpte beyz bir leke gozuktu eko onerdı ınsallah kotu bısey cıkmaz canım cok sıkkın ne yapacagıı blmıyorum rabbım hakkımızda hayırlısını versın....
Merak etme canım önemli birşey değildir inşallah tek başına bir anlamı yokmuş bir arkadaşta daha vardı ya detaylı iyiydi çok şükürki seninse iyi olacak inşallah.
Zeynep34 canım zekice hem çocuklar eğlendi hem işlerin bir ucundan tutmuş oldularaklımızda bulunsun temizlik oyunu
Teşekkür ederim canım
Bende işyerinde arkadaşıma gösterdim ellerim fena ne yapayım diye
ondada neutregena varmış verdi biraz şuan iyi henüz pul pul olmadı hala bide cabuk emdi o hoşuma gitti
Bide lavabolara koyulan sıvı sabunları abuk sabuk alıyorlar
Berry diye sıvı sabun almışlar, günde 1500 kere wc kullanan biri için her kullanışımda ellerimin sonunu biraz daha hazırlıyorum
Kendi sıvı sabunumu getirmem lazım yoksa ellerimi jiletlemişler gibi kuruluktan çizik çizik oldu
Eki Görüntüle 599399 Eki Görüntüle 599398
Kızlar maliyeti 5 lira tutan ve dikiş atmadan yaptığım tütü Eteği.. Nasıl olmuş ..:)
Kızlar maliyeti 5 lira tutan ve dikiş atmadan yaptığım tütü Eteği.. Nasıl olmuş ..:)
Aynen oyle oldu canım.. Ben temizlik yaparken cocuklar bir Yandan dagıtmak yerıne bır anda işimi bitirmiş olduk ..Bu sayede hem evi dagıtmadan önce bi kere düşünürler hemde benım temızlık yaparken ne kadar yoruldugumu anlamıs olurlar ..:)
cok guzel olmus cnm gule gule gıysın prensesınn
bayıldımmmmmmmm kızım olsaydı hedıye ısterdım
zekıce
RABBİM ıkıncısını kız nasip ederse o zaman hediye ederiz teyzesi..:)
tamam bunun ıcın hemen kız calışmasına başlayacammmm
ayyy benım 2. aşı zamanım gelmişş sımdı tesaduf aklıma geldı persembe gunuu ıyı zamanında geldı aklımaa bırde persembe bebgımın odasını boyatıcaz
merhaba kızımın teyzoşları :)
bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, herşey yolunda çok şükür :) abisi gibi minicik bi burnu var kuzumun. Kontrol bahanesiyle işe de gitmedik, ooh değmeyin keyfimize :)
Görüş günü belli olduPerşembe saat 11e randevu aldık Çok merak ediyorum nasıl olmuş kuzucum bakalım yine şımaracak mı bize.cinsiyet öğrendikten sonraki ilk randevumuz inş değişiklik olmaz
canım inşallah sadece yanılma olur ekoda hersey duzenlı cıkar balımıyı aksamlar kılar ayrıntılı ultrosyona girdik buseferde ritm bozuklugu degılde kalpte beyz bir leke gozuktu eko onerdı ınsallah kotu bısey cıkmaz canım cok sıkkın ne yapacagıı blmıyorum rabbım hakkımızda hayırlısını versın....
Ben Buraları Cokkk özlemısım ...:)
Dünürüm Beni göremiyormuş Merak edip Beni arar olmuş...:) Canım dünürüm iyiki varsın
Kar nedenıyle bugun okullar tatıldı Ve yarında tatılmıs.. Cocuklar Kar oynamak ıcın dısara cıktılar bende uzaktan seyrettım onları .. Camı acısımla Gobegımın buz tutması bır oldu ..:)
Cocuklar bı sure sonra eve geldıler ve Pc cezalı oldukları ıcın canları sıkıldı ... Hadı sizinle oyun oynıyalım dedım .. Ne oyunu dıye sordular Temızlık oyunu dedım
Anne nasıl oynanıyor dıye sordular...
Buyuk oglumun eline yerleri silmesi için viledayı Küçüğünün eline Camsille Bezi verdim Ve onlara nasıl yapılacagını gosterdım ben evi süpürürken onlarda arkamdan gösterdiğimin aynısını yaptılar .
maşallah elleri baya yatkınmıs
Baya eglencelı gectı Cocuklar '' anne bu cok eglencelıymıs Her salı yapalım dedıler'' Oglum istersenız her gun yaparız dedım .. Büyüğü Kurnaz''yok anne haftada bir yeterlı olur'' dedi
Tatil günümüzü keyifli bi şekilde geçirebildik..:)
Umarım sizlerde iyisinizdir kızlar ..:)
Maşallah ben daha 1.sini yapmadan sen 2.sini vurduruyormussun ...:) Saglık ocagından aradıklarında doktora danısıp gelın dedıler.. Cuma gunu yanı ayın 11 de doktora gıdıcem o zamana kadar zamanım varmı dıye sordum .. Saglık bakanlıgı ılk dozu 20. haftanın basında ve 25 ine kadar vurabılıcegını belırtmış... bu nedenden dolayı benım aşım pazartesiye sarkıyor ...
bu arada aşı için sabah aç karnamı gıdılmesı gerekıyor ..?
Maşallah ben daha 1.sini yapmadan sen 2.sini vurduruyormussun ...:) Saglık ocagından aradıklarında doktora danısıp gelın dedıler.. Cuma gunu yanı ayın 11 de doktora gıdıcem o zamana kadar zamanım varmı dıye sordum .. Saglık bakanlıgı ılk dozu 20. haftanın basında ve 25 ine kadar vurabılıcegını belırtmış... bu nedenden dolayı benım aşım pazartesiye sarkıyor ...
bu arada aşı için sabah aç karnamı gıdılmesı gerekıyor ..?
offf yarın 2.doz tetenoz aşım var(( inşlh ilki gibi ağrımaz 2.yi yaptıran varmıı aranızda
bu arada dişim yine tuttu cumarteside ona gidicem kanal tedavisimi belli olucak(
Geçmiş olsun tetanozu 20 haftadan önce mi yaptırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?