2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Merak etme canım önemli birşey değildir inşallah tek başına bir anlamı yokmuş bir arkadaşta daha vardı ya detaylı iyiydi çok şükürki seninse iyi olacak inşallah.

Zeynep34 canım zekice hem çocuklar eğlendi hem işlerin bir ucundan tutmuş oldular aklımızda bulunsun temizlik oyunu

Aynen oyle oldu canım.. Ben temizlik yaparken cocuklar bir Yandan dagıtmak yerıne bır anda işimi bitirmiş olduk ..Bu sayede hem evi dagıtmadan önce bi kere düşünürler hemde benım temızlık yaparken ne kadar yoruldugumu anlamıs olurlar ..:)

pekbicicim benimde ellerim çok fena oluyor hem soguk hava hemde kötü sıvı sabunlar mahvediyor. Neutragena yı tavsiyw ederim özellikle ellerini yıkadıktan sonra nemliyken bolca sür bide ben artık katı sabun kullanmaya başladım sıvılardan bıktığm için

Eki Görüntüle 599399 Eki Görüntüle 599398

Kızlar maliyeti 5 lira tutan ve dikiş atmadan yaptığım tütü Eteği.. Nasıl olmuş ..:)

bayıldımmmmmmmm kızım olsaydı hedıye ısterdım

zekıce

ayyy benım 2. aşı zamanım gelmişş sımdı tesaduf aklıma geldı persembe gunuu ıyı zamanında geldı aklımaa bırde persembe bebgımın odasını boyatıcaz

Son düzenleme:
ayyy benım 2. aşı zamanım gelmişş sımdı tesaduf aklıma geldı persembe gunuu ıyı zamanında geldı aklımaa bırde persembe bebgımın odasını boyatıcaz

Maşallah ben daha 1.sini yapmadan sen 2.sini vurduruyormussun ...:) Saglık ocagından aradıklarında doktora danısıp gelın dedıler.. Cuma gunu yanı ayın 11 de doktora gıdıcem o zamana kadar zamanım varmı dıye sordum .. Saglık bakanlıgı ılk dozu 20. haftanın basında ve 25 ine kadar vurabılıcegını belırtmış... bu nedenden dolayı benım aşım pazartesiye sarkıyor ...

bu arada aşı için sabah aç karnamı gıdılmesı gerekıyor ..?

merhaba kızımın teyzoşları :)
bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, herşey yolunda çok şükür :) abisi gibi minicik bi burnu var kuzumun. Kontrol bahanesiyle işe de gitmedik, ooh değmeyin keyfimize :)

oh gozun aydın canım yavrunla bol bol hasret gıdermıssındır :)

Görüş günü belli olduPerşembe saat 11e randevu aldıkÇok merak ediyorum nasıl olmuş kuzucum bakalım yine şımaracak mı bize.cinsiyet öğrendikten sonraki ilk randevumuz inş değişiklik olmaz

bende persembe gıdıcem inşallah bı aksılık cıkmaz randevu dolu ama beklersek doktor bakıcakmıs saatlerce beklerımde ınsallah gorurum yavrumu
yuzlerını gostersın bıze kuzularımız :)

canım inşallah sadece yanılma olur ekoda hersey duzenlı cıkar balım

yerım ben o afacanları yaaa her gununuz bugunden guzel olsun inşallah :)

Eki Görüntüle 599399 Eki Görüntüle 599398

Kızlar maliyeti 5 lira tutan ve dikiş atmadan yaptığım tütü Eteği.. Nasıl olmuş ..:)

kızım olaydı kesın ısterdım bende cok tatlı onun ıcınde bebısını hayal et:)

cnm 1 ay var aramızda ancaa ılkı 20. haftada vuruldu 2.sı de zaman geldı ıste

ben ac gıdıcem cnm ama tam bılmyıorum:)

actk farketmıyor aksam grıplıyken gıttım yaptırdım ben rahat ol nasıl ıstersen oyle gıt

Son düzenleme:
offf yarın 2.doz tetenoz aşım var (( inşlh ilki gibi ağrımaz 2.yi yaptıran varmıı aranızda
bu arada dişim yine tuttu cumarteside ona gidicem kanal tedavisimi belli olucak (

offf yarın 2.doz tetenoz aşım var (( inşlh ilki gibi ağrımaz 2.yi yaptıran varmıı aranızda
bu arada dişim yine tuttu cumarteside ona gidicem kanal tedavisimi belli olucak (

Geçmiş olsun tetanozu 20 haftadan önce mi yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…