2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
22. haftadayım yanı 5 ay bıttı sata göre vay beee :)

safak yavrumu gormeye bır gun dıyerek herkese hayırlı geceler ekşınsız guzel ruyalar diliyorum kızlar:)

Son düzenleme:

Canım belındekı lastıgı cocugun bel kısmına gore ayarlıyorsun.. Ben bunu gorumcemın 3 yasındakı kızına yaptım uzunulugunu kendın ayarlarsın eni 3 cm..1 metre beyaz 1 metre şeker pembesi tül tam yetti...
Tülleri 70 'e 10 cm ebatınta 40'ar adet kestim netten arastırdıgım kadarıyle herkes 10 yerıne 5 cm kesıyor enini ama o zamanda tüller çok birbirine giriyor.. 70'e 10 ebatında kestiğin takdirde 3 yasındakı bir cocuga göre olmuş oluyor ..:)Sen hangi yaşta giydirmek istersen uzunlugunu ona göre ayarlarsın ... Sana sımdıden kolay gelsin..:)

Esımle ısım konusunu netlestırmeye calıstık ve gulmekten neredeyse dogum yapacaktım mıdem burammm burammm yanıyorrr uyuyunca ıns gecerr hepınızı optummmm

herkese karlı istanbuldan selamlar günaydınlar işte olanlar varsa benim gibi kolay gelsin

tetanonuzu bu haftalada olsak da bir şey olmaz değil mi?

günaydın kızlar....kızımın ismini beste koymayı düşünüyoruz sizce nasıl?gerçi karar vermedik ama eşimin değimiyle havuzdaki isimlerden biri:))

günaydın kızlar...az once saglık ocagına gittim ve kan tahlili yaptırdım.bakalım sonucalr nasıl cıkıcak.bikaç ayda bir kontrol etmek istiyorlarmış.ama aç olmadıgım için şekerime bakamıcak..başka bi gün de aç giderim artık...

Günaydııııın, bugün saat 2'de detaylı ultrasonumuz var, bakalım sağ salim gidebiliriz inş.
herkese karlı istanbuldan selamlar günaydınlar işte olanlar varsa benim gibi kolay gelsin

tetanonuzu bu haftalada olsak da bir şey olmaz değil mi?

Ben daha tetanoz olmadım, haftaya gideceğim hemşire öyle söyledi

Güneşli ama soğuuukkkk bir Ankara sabahından herkese günaydınnnn :)
Dün ayrıntılı ultrasona gittiğimi söylemiştim, doktorumdan dün için rapor istemiştim o da istersen 2 gün yazayım dedi. Ben de yok bugünlük yazsanız yeter dedim ama der demez de pişman oldum :26: Sabah kalkmak çok zor geldi. Eşim de doktorun söylediğini yanlış anladın sandım, böyle bir fırsatı nasıl kaçırdın diyor :) Basiretim bağlandı sanırsam :)

Bu arada ben önceki hamileliğimde (2,5 yıl oldu) tetanoz aşısı yaptırmıştım 2 doz (kalan 3 dozu yaptırmadım ) Acaba şimdi tekrar yaptırmam gerekir mi ki ??? Dün doktoruma sormayı da unutmuşum. Olmadı arayıp sorayım bi

günaydın kızlar, hepinize hayırlı günler..kar da olsa işe geldik bize izin yapmadılar maalesef..bu arada nette bebek bezlerinde kampanyalar oluyor, prima 50li yenidoğan bezi 24 tl uygun mu sizce??

kizlar bu bebek bezleri ne kadar saglikli acaba?yaz bebegi olacak bizimkiler bir de cok pisik yapmaz mi ?ben pamuk bez mi baglasam acaba diyorum sonucta benim ki kiz en onemli bolgesi orda mikrop felan kapmasini istemiyorum

Günaydın canım ben de dün yaptırdım aşımı üç doz önceki hamilelliğimde yapılmıştı (4 yıl oldu) kalan 1 atnesini dün yaptılar 1 tanesini de 1 yıl sonra yapacaklarmış.

kizlar bu bebek bezleri ne kadar saglikli acaba?yaz bebegi olacak bizimkiler bir de cok pisik yapmaz mi ?ben pamuk bez mi baglasam acaba diyorum sonucta benim ki kiz en onemli bolgesi orda mikrop felan kapmasini istemiyorum

pamuk bez dediğin yıkanabilir bezlerden mi??? Eğer öyleyse tabiki daha sağlıklı ama başa çıkabilecek misin?? Ben oğlumu tuvalete alıştırmaya çalışırken bi çok vukuatımız oldu (çişli kakalı külotlar) onda bile zor dayandım, o yüzden kızımda da hazır beze devam

bende yarın gidicem ayrıntılı ultrasona.ama eşim gelemiyor.tüm randevu saatleri dolu oldugu için ayarlıyamadık.tek gidicem.çok merak ediyorum nasıl oldugunu..ne soyluyolar yada sormamız gereken bişeyler var mı?tecrübesiz gitmiyim...

günaydın anneler. umarım herkes iyidir bu sabah. 22.haftamda olmama rağmen bebeğin hareketlerini hissedemiyorum. işin kötüsü en son 2 gün önce akşam hissetmiştim hem de baya oynuyordu. ama 2 gündür tık yok. dün doktoruma koştuk. o da telefonları iptal etmiş muayenehanesi kapalıydı. ulaşamadık bir türlü. başka özel hizmet veren doktor yok. hastanede bir tane doktor var. ondan da günler öncesinden randevu almak lazım. cumartesi günü başka bir ilçedeki doktora gideceğiz. ama çok stresliyim. bütün gece kabus gördüm. dokunsalar ağlayacak psikolojideyim şuanda. aranızda benim gibi bikaç gün hissetmeyen varmı bebişi. boşunamı panik yapıyorum. tecrübesi olan varsa lütfen yardımcı olun.

gunaydinnn ben bugun yollra dusucem yine ay bi gdebilseydik hayirlisiyla evimi ozledim

İnsanın evi gibisi yok ne kadar sevdiğin insanların yanında olursan ol, seni anlayabiliyorum
günaydın kızlar, hepinize hayırlı günler..kar da olsa işe geldik bize izin yapmadılar maalesef..bu arada nette bebek bezlerinde kampanyalar oluyor, prima 50li yenidoğan bezi 24 tl uygun mu sizce??

Fiyatı hakkında birşey söyleyemeyeceğim ama bir arkadaşım e-bebekten alıyor prima premium care'i çok uygun sen de oradan al dedi sen de bir oraya bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…