- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.521
Bende bundan yapıcam kızıma şeker pembesini internette görmüştüm sen nasıl yaptın kısaca yazarmısın belinde ki lastik mi kaç cm tülleri nasıl kestin ne kadar tül aldın ? çok soru sordum ama seninki gibi güzel olsun istiyorum :)
herkese karlı istanbuldan selamlar günaydınlar işte olanlar varsa benim gibi kolay gelsin
tetanonuzu bu haftalada olsak da bir şey olmaz değil mi?
Günaydın canım ben de dün yaptırdım aşımı üç doz önceki hamilelliğimde yapılmıştı (4 yıl oldu) kalan 1 atnesini dün yaptılar 1 tanesini de 1 yıl sonra yapacaklarmış.Bu arada ben önceki hamileliğimde (2,5 yıl oldu) tetanoz aşısı yaptırmıştım 2 doz (kalan 3 dozu yaptırmadım) Acaba şimdi tekrar yaptırmam gerekir mi ki ??? Dün doktoruma sormayı da unutmuşum. Olmadı arayıp sorayım bi
kizlar bu bebek bezleri ne kadar saglikli acaba?yaz bebegi olacak bizimkiler bir de cok pisik yapmaz mi ?ben pamuk bez mi baglasam acaba diyorum sonucta benim ki kiz en onemli bolgesi orda mikrop felan kapmasini istemiyorum
gunaydinnn ben bugun yollra dusucem yine ay bi gdebilseydik hayirlisiyla evimi ozledim
günaydın kızlar, hepinize hayırlı günler..kar da olsa işe geldik bize izin yapmadılar maalesef..bu arada nette bebek bezlerinde kampanyalar oluyor, prima 50li yenidoğan bezi 24 tl uygun mu sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?