- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.541
günaydın anneler. umarım herkes iyidir bu sabah. 22.haftamda olmama rağmen bebeğin hareketlerini hissedemiyorum. işin kötüsü en son 2 gün önce akşam hissetmiştim hem de baya oynuyordu. ama 2 gündür tık yok. dün doktoruma koştuk. o da telefonları iptal etmiş muayenehanesi kapalıydı. ulaşamadık bir türlü. başka özel hizmet veren doktor yok. hastanede bir tane doktor var. ondan da günler öncesinden randevu almak lazım. cumartesi günü başka bir ilçedeki doktora gideceğiz. ama çok stresliyim. bütün gece kabus gördüm. dokunsalar ağlayacak psikolojideyim şuanda. aranızda benim gibi bikaç gün hissetmeyen varmı bebişi. boşunamı panik yapıyorum. tecrübesi olan varsa lütfen yardımcı olun.
canım içini ferah tutmaya çalış, çikolata falan ye bakalım hareketlenecekmi..bir de iki gün önce yeni mi hissetmiştin yoksa sürekli oynuyormuydu? daha yeni hissettiysen belki bebek bulunduğu yer dolayısıyla hissedilmiyordur.bebeklerimiz bize Allah'ın emaneti o istemeden bebeklerimize hiçbirşey olmaz bol bol dua et bekle canım..kendini de yorma sürekli dinle belki bir uyarı verir sana bebeğin..
günaydın anneler. umarım herkes iyidir bu sabah. 22.haftamda olmama rağmen bebeğin hareketlerini hissedemiyorum. işin kötüsü en son 2 gün önce akşam hissetmiştim hem de baya oynuyordu. ama 2 gündür tık yok. dün doktoruma koştuk. o da telefonları iptal etmiş muayenehanesi kapalıydı. ulaşamadık bir türlü. başka özel hizmet veren doktor yok. hastanede bir tane doktor var. ondan da günler öncesinden randevu almak lazım. cumartesi günü başka bir ilçedeki doktora gideceğiz. ama çok stresliyim. bütün gece kabus gördüm. dokunsalar ağlayacak psikolojideyim şuanda. aranızda benim gibi bikaç gün hissetmeyen varmı bebişi. boşunamı panik yapıyorum. tecrübesi olan varsa lütfen yardımcı olun.
.cnm bu haftalarda bebek hareketleri çok önemli değil bir gün hissederiz öbür gün hiç hissetmeyiz aksi olsaydı dr hareketlerinin takip edin derdi onu da 28. haftadan sonra söylüyormuş, eğer çok stres yaptıysan sağlık ocağına git kalp atışlarını dinletsinler ama panik yapmanı gerektirecek birşey yok
günaydın kızlar....kızımın ismini beste koymayı düşünüyoruz sizce nasıl?gerçi karar vermedik ama eşimin değimiyle havuzdaki isimlerden biri:))
gunaydinnn ben bugun yollra dusucem yine ay bi gdebilseydik hayirlisiyla evimi ozledim
Güneşli ama soğuuukkkk bir Ankara sabahından herkese günaydınnnn :)
Dün ayrıntılı ultrasona gittiğimi söylemiştim, doktorumdan dün için rapor istemiştim o da istersen 2 gün yazayım dedi. Ben de yok bugünlük yazsanız yeter dedim ama der demez de pişman oldum :26: Sabah kalkmak çok zor geldi. Eşim de doktorun söylediğini yanlış anladın sandım, böyle bir fırsatı nasıl kaçırdın diyor :) Basiretim bağlandı sanırsam :)
canim simdi okudum bende.az su iciyorsan veya bebegin suyu azsa daha zor hissediliyormus.bide evdeysen supurgeyi ac belki korkar da tekmeler atar benimki ataga geciyor supurgeden sonra:))
canım ben 19-20 gibi hissetmeye başladım..bebiş göbeğimin üst yüzeyine çok yakın o yüzden güçlü hissediyorum..ama mesela ablam da oğlunda bebek günde sadece bir kez çok ince bir dürtermiş onu da sessiz bir ortam olup iki saat uğraşır öyle duyarmış yada duyamazmış..dr.lar bile şaşırırmış..yani her bebeğin hareketi farklı canım..içini ferah tutmaya çalış..arada hafif hafif hissediyordum iki gün önce çok bariz hissetmiştim. düşünmemeye çalışıyorum. kötü bişey olsa farkederdim heralde diyorum.bakalım canım ya dediğin gibi kantine inip bir çikolata yiyeyim bakalım bir değişiklik olacakmı.sen bişeyler hissediyorumusun peki?yada kaçıncı haftanda hissettin?
canım ben 19-20 gibi hissetmeye başladım..bebiş göbeğimin üst yüzeyine çok yakın o yüzden güçlü hissediyorum..ama mesela ablam da oğlunda bebek günde sadece bir kez çok ince bir dürtermiş onu da sessiz bir ortam olup iki saat uğraşır öyle duyarmış yada duyamazmış..dr.lar bile şaşırırmış..yani her bebeğin hareketi farklı canım..içini ferah tutmaya çalış..
evet yikananlardan hani biz buyurken kullanilanlardan,haklisin onunla yika et basa cikmak zor ama ne bileyim kis bbegi olsalardi iyiydi aslinda popolari terlemezdi en azindan :)pamuk bez dediğin yıkanabilir bezlerden mi??? Eğer öyleyse tabiki daha sağlıklı ama başa çıkabilecek misin?? Ben oğlumu tuvalete alıştırmaya çalışırken bi çok vukuatımız oldu (çişli kakalı külotlar) onda bile zor dayandım, o yüzden kızımda da hazır beze devam
bende yarın yaptırıcam mutlaka gelınce yaz olurmuuu merak edıyorum gecen sefer hafıf agrım olmustu bunu merak edıyorumofff yarın 2.doz tetenoz aşım var(( inşlh ilki gibi ağrımaz 2.yi yaptıran varmıı aranızda
bu arada dişim yine tuttu cumarteside ona gidicem kanal tedavisimi belli olucak(
bence beste cok hos bır ısım kulaga hos gelıyor cnmgünaydın kızlar....kızımın ismini beste koymayı düşünüyoruz sizce nasıl?gerçi karar vermedik ama eşimin değimiyle havuzdaki isimlerden biri:))
ayyy geldın de donuyormusun hayırlı yolculuklar canımmgunaydinnn ben bugun yollra dusucem yine ay bi gdebilseydik hayirlisiyla evimi ozledim
pamuk bez derken hıc bılgım yok bu konularda ama cevremden duydugum kadarıyla prıma onerıyorlar ozellıkle yenı dogan ıcın cnmkizlar bu bebek bezleri ne kadar saglikli acaba?yaz bebegi olacak bizimkiler bir de cok pisik yapmaz mi ?ben pamuk bez mi baglasam acaba diyorum sonucta benim ki kiz en onemli bolgesi orda mikrop felan kapmasini istemiyorum
canım beni güldürdün valla akşam eve gidince deneyeyim. bulantı dönemimde çalıştığım yerde su içememiştim. herşeyden tiksinmiştim. ordan kalan bişey suyu gündüzleri az akşamları çok içiyorum. belki olabilir dediğin şey.birazdan önce su içeyim bir şişe sonrada koca bir çikolata yiyeyim ve bekleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?