2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar ya şu kürtaj yazısını okudum orda da vakumlamadan bahsetmişler..bende meraktan normal doğumda vakumlamayı okudum korktummmm..Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin amin..

ben okumadum onu ama vakum olayını biliyorum 98 yılında kardeşimde kullanmışlar o aleti annem doktora söylediği halde benim doğumlar çok zor olur diye doktor ısrarla yok kızım sen doğum yaparsın kolayca demiş doğum anında kadın napıcağını şaşırmış paniklemiş kızım sen sezeryanlıkmışın fln diye dövünüyomuş doktor annem böyle anlatıyo sonra razımısın bu aletle alıcaz demişler mecburen öyle alında kardeşim annemin o an yapıcak bişeyi olmadığı için ama ta o zamandan duymuştuk amerikada yasaklandığını burda hala kullanılıyo galiba öylemi??

Günaydın canım bence birşey olmamıştır ama içinin rahat etmesini istiyorsan hemen sağlık ocağına git oarada kalp atışlarını dinlerler

bol bol uyanarak ve bacak agrılarıyla yenı gune basladım yıne ama ruyamda bebısımın dogdugunu gordum cok guzeldı :)
sızlerde benım gıbı bölük pörçük uyuyormusunuz kızlar erkende uyandım bugun leyla leyla gezerım kesın

bahaneyle evde temizlenmiş olur hem. pek bi dandini ortalık. aldım şişemi yanıma içiyorum. psikolojik mi nedir koca çikolatayı hüpletince sanki hafif hafif vurdu aşağıdan belli belirsiz.

kızlar ya şu kürtaj yazısını okudum orda da vakumlamadan bahsetmişler..bende meraktan normal doğumda vakumlamayı okudum korktummmm..Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin amin..

canım benımde bi tane kürtajım var ve vakumla ben kurtajda vakumla yaptrmasaydım sımdı yavrum olmazdı yanı kurtaj ıcın ıyı ana rahmıne zarar vermıyor ve tamamen temızlıyor . ama normal doğumda vakum... malesefkı bazı bebeklerın beyınlerınde kalıcı hasara neden oluyormuş ve ben asla dogumda vakuma izin vermem

sağol canım burdaki arkadaşlar ve sen sayesinde baya moralim yerine geldi.suya yüklenmek lazım galiba.

Günaydın canım ben 18. haftamda hissetmeye başladım hatta hergün küçük küçük tepikler attı 19. haftada 3-4 gün hiç kıpırdadığını hissetmedim ama daha çok küçük olduğu için kafaya takmadım.Daha bizim için erken dünde hiç hissetmedim bugün sabah tepikledi mesela kafayı takma pozisyonunu çok sık değiştiriyorlar.

tabi canım burda yaygın şekilde kullanılıyormuş..
bu arada kızlar 23. haftadayız çoğumuz..17 haftamız kalmış..ilk 17 haftam çok hızlı geçmişti onu hatırladım..aslında çok az zaman var doğuma zaman çok hızlı geçiyor..

2005 yılında yeğenim özel bir hastanede o şekilde doğdu zararlı olduğunu duymuştum ama Allah'tan çocuğa birşey olmadı, bnm kısmetse doğum yapacağım hastanede fiyat dökümünde gördüm eğer vakum kullanırlarsa ekstra 400 tl alıyorlarmış yanlış hatırlamıyorsam onu da anlayamamıştım :44: neyse doğum zamanı yaklaşsın drlarımızla konuşuruz ayrıntılı bir biçimde

Ben de öyle cnm hatta rutine bağladım hep aynı saatlerde uyanıyorum aradaki sıkıntılı rüyalar da cabası
Geçen gece bebeğim karnımdan çıkmış ortada zıplıyor, oğlum gir içeri sen daha küçüksün, büyümen lazım diyorum dinlemiyor beni ha bire zıplıyor bu arada da karnımda koca bir delik...Rüyalarımda bebeğimi göremiyorum diye üzülüyorum görünce de böyle acayip oluyor işte

tetanozu hangi kolunuza vuruldunuz agri yaparsa diye sola vurulmak daha mantikli degil mi?

gunaydın cnm bende agrı yapar dıye soluma vurdurdum ama pişman oldum 2, asımı sağ koluma vurdurucam cunku benım bebegım sagımda ve ben soluma yatmak zorunda kalıyorm . soluma yaptrdım e gece agrıdıgı ıcın solumada yatamadım. oğlumda sagımda sıkştkca vurdu uyandrdı benı . ve hangı koluna yaptrrsan yaptr o kolunu ne kadar cok hareket ettırrsen o kadar cabuk gecıyor agrısı. :) yaaaaannnıııı bence bebegın ne taraftaysa dıger tarafına yaptr derım ben

arkadaşım pek bilgim yok senle alakalı ama ilk gebeliginse normal çünkü minik hareketleri hissetmek biraz zaman alıyor istersen bişeye sinirlen fln bak nasıl tepişiyo minik :)) benim 19.hafta ben hareketlerini hissediyorum ama şöyle eger kendimi dinlicek vaktim olursa küçük oglum var ondan vücudumu dinlemeye vaktim olmuyo onu uyutuncada direk uyuyorum fırsattan istifada.öyle koca koca hareketleride olmadıgı için bu dönemde arada bi bi kaç günde bi minik minik dokunuşlar hissediyorum sadece.

bahaneyle evde temizlenmiş olur hem. pek bi dandini ortalık. aldım şişemi yanıma içiyorum. psikolojik mi nedir koca çikolatayı hüpletince sanki hafif hafif vurdu aşağıdan belli belirsiz.

ihmal etme suyu hem bebek hem de kendin icin.oh oh ne guzel psikolojik olur mu hic bagirsak harektlerini gectikyavrun hissetmistir e cikolata gelince de degmeyin keyfine:))

dogru ya bir yerden sonra yetisemedik haftalara 6,7.hafta dun gibi hala 12den sonrasi nasil gecti hatirlamiyorum yeni yila da girdik surda ne kaldi mayisa:))

evet canım ilk gebeliğim. eşimde benimle birlikte panik maalesef. o içimi rahatlatmıyorki biraz. allahtan burda paylaştım da daha iyi hissediyorum şuan kendimi. allah bağışlasın sana da yavrularının ikisini de.

Günaydın kızlar dün detaylı ultrasonumuza girdik çok şükür herşey güzeldi.Böbreklerini,kalbini,ciğerler,safra kesesi bütün organ ölçümleri yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı.Ama tuzu ve hamur işini yeme dedi hamur işi sevmem zaten ama tuz çok zor olacak kocamda bana destek olucak artık sağolsun.Demir ilacını sordum kullan dedi ama günde 2 bardak sür bir bardakta kefir içebilirsen kalsiyum kullanmana gerek yok dedi.Magnezyum içinde bu haftalarda kasılmalar normal kullanmanda sakınca yok ama gerekte yok dedi.İlk başta bağırsaklarda bir sıkıntı var gibi dedi sonra ultrason ayarlarını değiştirdi baktı yok bişey temiz merak etme dedi.
Bu arada gitmeden önce arayıp ücretini sormuştum 462 tl demişlerdi bizde ona göre hazırlıklı gittik ama 240 tl dr ücretini aldılar sadece sorduk devamlı gelen hastalarından o ücreti almıyor dedi.Sadece dışarıdan ultrason için gelenlerden alıyor o ücreti dediler çok sevindik.Artan paramızla izmirde e-bebek mağzasına gidip alış-veriş yaptık hemen

Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com

Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Banyo File/Minder Beyaz - e-bebek.com [banyo filesi olarak aldım çok güzel tavsiye ederim]

Baby Jem Banyo Küveti Giderli Mavi - e-bebek.com buda küveti

Bunların yanında bebek şampuanı,bir tane kısa kollu zıbın,mama önlüğü aldık hepsine peşin indirimide yaptılar 315 tl verdik.Çok mutluyum

cnm 5 doz olması gerekiyomuş eğer 2 dozu yapıldıysa diğer 3 dozuda yaptırcaksın normali bu sağlık ocağında kaydın vardır sorabilirsin ne zaman yapılcağını
aynen bende hiçççç uyuyamıyorum tam dalıyorum uyanıyorum sonra tekrar tekrar koca gece dön dön dur bide karnım çok rahatsız ediyyooo bebeğimde sağolsun gece gündüz tekmelemekten uyutmuyo özellikle sabahları

sabah sağ kalçam uyuşmuş şekilde uyandım

artık rahat yok uykuda

sabahta eşimle şakayla karışık atıştık

sinirlendirdi beni

sonra giderkende kızımı öpücem dedi

izin vermedim ..kimin bebeğini kime öptürmüyosun dedi

bende şu anda benim insiyatifimde ,,,doğunca öpersin dedim

öylemi bu bi savaş ilanıdır dedi

napcak merak ediyorum tırsmıyoda değilim:18::18:

dünde kızımla ilgili ilginç ve komik bi olay oldu mikseri çalıştırdığım gibi tekme yedim

korktu sanırım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…