2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım çok şükür bi problem olmamasına çok sevindim aldıklarınızıda güle güle sağlıkla kullansın bebişin

benim bebeğimin bi çorabı bile yok yarıyıl tatilini bekliyorum eşimle daaha rahat dolaşırım diye

sendekı mutlulugu burdan hıssettım canım herseyın guzel gıtmesıne cok sevındım :)
ee yavrunuz sızı sevındırdı sızınde onu sevındırmenız gerekırdı :) guzel gule kullansın yavrun aldıklarını

karnım daha pek gorunmedıgı ıcn suan donusler rahat ama sureklı wc uyanma bacak agrısı derken uykunun tadı kalmıyor
bu sayede gecelerı dogduklarında surkelı uyanıcaz ya hazırlık yapmıs oluyoruz:)

dun aldıgım bebek kıtaplarından bırını bıtırdım nıhayet orda yazıyordu
6. aydan oncekıler emın olunmasada 6. aydan sonra denenmıs test edılmıs
bebıslerı ıcerde egıtebılıyoruz mesela elektrıklı supurgeyı actıgında tekme atması gıbı seslere alıstırdıgımızda dırek tepkı verebılıyorlarmıs
sancımız oldugnda eslerımız ınce karton bıtmıs tuvalet kagıdı rulosu mesela onu karnımıza dayayıp yavrumuzla konusabılır sakınlessın dıye:)
daha cok seyler var kıtapta not aldım hepsını temıze cekıcem en kısa surede :)

canım ben soluma yattıgım ıcın sag koluma vurdurdum asıyı

benim bebis solda ama yatarken saga da sola da yatabiliyorum dediginiz gibi saga yaptirayim o zaman canimin istedigi birsey vardi onu da kolum agrirsa yapamam en iyisi yarin o yemegi ve temizligi yapip cuma gitmek.benimkino otururken sikistiriyorum ben yerde cok oturuyorum bacagimi bukmeyi sevince oglum ordan haber gonderiyor sikistirma beni diye:))

darisi bizim basimiza.saglikli olmasina sevindim.baska ne isteriz bide saglikla kolayca dogsun:)) aldiklarinizi da gule gule guzel gunlerde kullanin insallah:))

gunaydın canımmm gozunuz aydın bı sorun olmamasına sevındım
aldıklarınızı da gule gule saglıkla kullanın ınsallah
bızde onu cok yapıyoruz sınırlenınce gelıyo gobegıme yapısıyo gıt dıyorum sana mı geldım yawrumageldım dıyo sınrı oluyorum
iyiyim bende bu sabah oğluşumun o küçücük tekmelerıyle uyandım cok mutlu oldum :)

maşallahh canımmm o guzel mınık tekmelerle uyanmak kadar daha huzrlu bırsey varmı acabaayanında olması harıc

Günaydın hatunlar

geçmişi anca okuyabildim dün annaneye gezmeye gittik kızımla. Malum nete giremedim...

Herkes iyi Allaha şükür herkeşler iyi haberlerle geliyor...

bu arada lcw online sitesinden bikaç parça bişeyler almıştım geldi ama elbise biraz büyük oldu herhalde son aylarımda anca giyerim değiştirmekte istemiyorum gitcek gelcek offf bi sürü iş...

bende dün ilk defa farkettim daha önce hiç olmamıştı daha bakalım nasıl oynatıcaklar bizi

bızde onu cok yapıyoruz sınırlenınce gelıyo gobegıme yapısıyo gıt dıyorum sana mı geldım yawrumageldım dıyo sınrı oluyorum

benimkide ya bide diyoki tekme attığında haber ver diye (SANKİ AYAĞINI TUTUCAK )

niye diyorum ....o anda dinliycem diyor..... dün tekmeleyince koş koş dedim pc nin başındaydı...

kalkmasıyla düşmesi bir oldu

ama o azimle genede geldi...

kafasını koydu göbişe ..kızım da eşimin şansına durdu

e hani bişey yok dedi...

bende''''''' belkide oda kulağını dayamış seni dinliyordur dedim

canım magazasına gıdıp degsıtırebılıyorsun bende alırken ozellıkle sormustum 2 elbıse aldım sıtesınden

hehehe aynı benım eşimmmm tekmeletyınce cagır dıyo cagırıyorum bıde oglum dıye baslıyo konusmaya benım oglan duruyo
ya bı sus korkuyo cocuk senın sesınden dıyorum kızıyo bana ben ole dıyınce de

canım magazasına gıdıp degsıtırebılıyorsun bende alırken ozellıkle sormustum 2 elbıse aldım sıtesınden

canımm sanırım senin aldığın pembe elbisenin mavisiydi kalınlığı felan güzel hoşuma gitti de o modeli mağazasında bulabileceğimi zannetmiyorum. Yanlarına ip yada kurdele gibi bişi dikip şimdilerde de giyebilirimde denemek lazım.

bence yoktur tabı suanlık :) doğsunlarda daha neler neler yasayacagız bakalım :)

bunların hepsi aynı ya çocuktan dahada çocuklar

napsın garipler.. o duyguyu hiçbir zaman yaşamaycıklar

onlarda kedilerini öyle avutuyorlar...

bide diyki sabah okula giderken uyandırıcam ben kahvaltı yaparken yanımda dursun e daha küçücük bebe diyorum:44:

olsun diyo yanıma uzansın bana baksın yeter diyo ah ah o günler bi geleydi hayırlısıyla

kızlar biriniz bebek bezi fiyatını sormuştu sanırım kim olduğunu hatırlayamadım ama biz h.sonu bi paket aldık prima premium care 1 numarası 54 adet var sanırım içinde 21,90 tl idi normal mutfak alışverişini yaptığımız süpermarketten aldık. ama aynı gün gross market tarzı bi yere uğradık orada fiyatlara bakim dedim orada da 20,90 tl idi. internetten satışlar 23-24 tlden aşağı değil bence ilk olarak marketlere bakın...

bizimki de suratimda uyutcam diyo kucagina koyup beraber uyuyacaklarmis allahim ezersin cocugu diyorum bisey olmaz diyor

bizimki de suratimda uyutcam diyo kucagina koyup beraber uyuyacaklarmis allahim ezersin cocugu diyorum bisey olmaz diyor

diyeydin ya sakalın batar diye

benim babamda yeğenimi öperdi bıyığı batıyodu tabi ,, çocukta irkilirdi

ay ay rabbim o günleri hayırlısıyla göstersin ailemizle uzun ömürler ,,sağlıklı günler yaşayalım inşallah

evet bırde lacıvertını aldım ben farklı modelın dene bakalım karnın buyunce kucuk bıle gelrı:)
bence yoktur tabı suanlık :) doğsunlarda daha neler neler yasayacagız bakalım :)
evttt off yıne kalbım kutledı

aynen cnm cocuk gıbı sevınıyorlar bazen dıyorum keske sende bu duyguyu yasasan dıye

cahilliğimi mazur gör

ama bu kk pronun ne avantajı var... ana sayfadaki açıklamayı okudum ama anlamadım pek :44:

Krtaj devlette narkozsuz zelde narkozlu - Aye ARMAN - Hrriyet ay su rezilligi okuyun hele allahim devlet eline dusurme beni

Benimde kürtajım oldu canım devlette oldum genel anestezi yaptılar 20 dk yarım saat civarı hiç birşey hissetmedim rahat oldu yani...Vakumla yapıldı ki kürtajda vakum en iyi yöntem rahimi kazımadıkları için sıkıntı olmuyor her doktor aynı olmadığı gibi her hastane sistemide aynı olmaz bazı özellerde sadece para gelsin diye gereksiz şeyler yapabiliyor bence...

Canım hareketleri sürekli hissedebilmemiz için çok erken daha ancak 28 haftadan sonra birkaç gün üst üste hissetmezsek kontrol etmemiz gerekebilir..Şu an uyuyor olabilir ya da hareket ediyorsa bile pozisyonundan, karın bölgesindeki yağlardan, suyun içinde olduğundan ve kasları çok kuvvetli olmadığından henüz her zaman hissetmemen gayet doğal rahat ol merak etme canım.

Günaydııııınnnn :)))
Bugün Ankara donuyor,işe gelirken hava -8 dereceydi üstelik ben yine hastayım ((
Herkese iyi günler :)))

Oy kıyamam sana geçmiş olsun canım..Çok soğuk yaaa üff bende limoniyim biraz

tetanozu hangi kolunuza vuruldunuz agri yaparsa diye sola vurulmak daha mantikli degil mi?

Öyle çok aman aman ağrı olmuyor canım omuzdan yapıyorlar akşam ağrımıştı benim biraz aktif kullanıyorsan konunu yazı filan diğer koluna yaptır..Yoksa hangi tarafa yatıyorsan diğerine yaptır bence..

Hastanenin jesti olmuş ne güzel herşey yolundaymış şükür, cicilerinizide güle güle kullanın canım..

kizlar kizlar oglusu gordum detayli usg iyi gecti saglikliymis oglusum 754 gr olmus bir haftada 250 gr aldi masallah bu ara atak yapma zamaniymis herhalde, cok sasirdim. 3 hafta sonra seker yukleme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…