- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.581
selam canımmm cok sukur cok dınc uyandım bugun ıyıyım ya sen nasılsın?
Günaydın kızlar dün detaylı ultrasonumuza girdik çok şükür herşey güzeldi.
Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Banyo File/Minder Beyaz - e-bebek.com [banyo filesi olarak aldım çok güzel tavsiye ederim]
Baby Jem Banyo Küveti Giderli Mavi - e-bebek.com :
Günaydın kızlar dün detaylı ultrasonumuza girdik çok şükür herşey güzeldi.Böbreklerini,kalbini,ciğerler,safra kesesi bütün organ ölçümleri yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı.Ama tuzu ve hamur işini yeme dedi hamur işi sevmem zaten ama tuz çok zor olacak kocamda bana destek olucak artık sağolsun.Demir ilacını sordum kullan dedi ama günde 2 bardak sür bir bardakta kefir içebilirsen kalsiyum kullanmana gerek yok dedi.Magnezyum içinde bu haftalarda kasılmalar normal kullanmanda sakınca yok ama gerekte yok dedi.İlk başta bağırsaklarda bir sıkıntı var gibi dedi sonra ultrason ayarlarını değiştirdi baktı yok bişey temiz merak etme dedi.
Bu arada gitmeden önce arayıp ücretini sormuştum 462 tl demişlerdi bizde ona göre hazırlıklı gittik ama 240 tl dr ücretini aldılar sadece sorduk devamlı gelen hastalarından o ücreti almıyor dedi.Sadece dışarıdan ultrason için gelenlerden alıyor o ücreti dediler çok sevindik.Artan paramızla izmirde e-bebek mağzasına gidip alış-veriş yaptık hemen
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Banyo File/Minder Beyaz - e-bebek.com [banyo filesi olarak aldım çok güzel tavsiye ederim]
Baby Jem Banyo Küveti Giderli Mavi - e-bebek.com buda küveti
Bunların yanında bebek şampuanı,bir tane kısa kollu zıbın,mama önlüğü aldık hepsine peşin indirimide yaptılar 315 tl verdik.Çok mutluyum
aynen bende hiçççç uyuyamıyorum tam dalıyorum uyanıyorum sonra tekrar tekrar koca gece dön dön dur bide karnım çok rahatsız ediyyooo bebeğimde sağolsun gece gündüz tekmelemekten uyutmuyo özellikle sabahları
sabah sağ kalçam uyuşmuş şekilde uyandım
artık rahat yok uykuda
sabahta eşimle şakayla karışık atıştık
sinirlendirdi beni
sonra giderkende kızımı öpücem dedi
izin vermedim ..kimin bebeğini kime öptürmüyosun dedi
bende şu anda benim insiyatifimde ,,,doğunca öpersin dedim
öylemi bu bi savaş ilanıdır dedi
napcak merak ediyorum tırsmıyoda değilim:18::18:
dünde kızımla ilgili ilginç ve komik bi olay oldumikseri çalıştırdığım gibi tekme yedim
korktu sanırım:26:
canım ben soluma yattıgım ıcın sag koluma vurdurdum asıyı
gunaydın cnm bende agrı yapar dıye soluma vurdurdum ama pişman oldum 2, asımı sağ koluma vurdurucam cunku benım bebegım sagımda ve ben soluma yatmak zorunda kalıyorm . soluma yaptrdım e gece agrıdıgı ıcın solumada yatamadım. oğlumda sagımda sıkştkca vurdu uyandrdı benı . ve hangı koluna yaptrrsan yaptr o kolunu ne kadar cok hareket ettırrsen o kadar cabuk gecıyor agrısı. :) yaaaaannnıııı bence bebegın ne taraftaysa dıger tarafına yaptr derım ben
Günaydın kızlar dün detaylı ultrasonumuza girdik çok şükür herşey güzeldi.Böbreklerini,kalbini,ciğerler,safra kesesi bütün organ ölçümleri yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı.Ama tuzu ve hamur işini yeme dedi hamur işi sevmem zaten ama tuz çok zor olacak kocamda bana destek olucak artık sağolsun.Demir ilacını sordum kullan dedi ama günde 2 bardak sür bir bardakta kefir içebilirsen kalsiyum kullanmana gerek yok dedi.Magnezyum içinde bu haftalarda kasılmalar normal kullanmanda sakınca yok ama gerekte yok dedi.İlk başta bağırsaklarda bir sıkıntı var gibi dedi sonra ultrason ayarlarını değiştirdi baktı yok bişey temiz merak etme dedi.
Bu arada gitmeden önce arayıp ücretini sormuştum 462 tl demişlerdi bizde ona göre hazırlıklı gittik ama 240 tl dr ücretini aldılar sadece sorduk devamlı gelen hastalarından o ücreti almıyor dedi.Sadece dışarıdan ultrason için gelenlerden alıyor o ücreti dediler çok sevindik.Artan paramızla izmirde e-bebek mağzasına gidip alış-veriş yaptık hemen
Bunların yanında bebek şampuanı,bir tane kısa kollu zıbın,mama önlüğü aldık hepsine peşin indirimide yaptılar 315 tl verdik.Çok mutluyum
gunaydın canımmm gozunuz aydın bı sorun olmamasına sevındımGünaydın kızlar dün detaylı ultrasonumuza girdik çok şükür herşey güzeldi.Böbreklerini,kalbini,ciğerler,safra kesesi bütün organ ölçümleri yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı.Ama tuzu ve hamur işini yeme dedi hamur işi sevmem zaten ama tuz çok zor olacak kocamda bana destek olucak artık sağolsun.Demir ilacını sordum kullan dedi ama günde 2 bardak sür bir bardakta kefir içebilirsen kalsiyum kullanmana gerek yok dedi.Magnezyum içinde bu haftalarda kasılmalar normal kullanmanda sakınca yok ama gerekte yok dedi.İlk başta bağırsaklarda bir sıkıntı var gibi dedi sonra ultrason ayarlarını değiştirdi baktı yok bişey temiz merak etme dedi.
bızde onu cok yapıyoruz sınırlenınce gelıyo gobegıme yapısıyo gıt dıyorum sana mı geldım yawrumageldım dıyo sınrı oluyorumsabah sağ kalçam uyuşmuş şekilde uyandım
artık rahat yok uykuda
sabahta eşimle şakayla karışık atıştık
sinirlendirdi beni
sonra giderkende kızımı öpücem dedi
izin vermedim ..kimin bebeğini kime öptürmüyosun dedi
bende şu anda benim insiyatifimde ,,,doğunca öpersin dedim
öylemi bu bi savaş ilanıdır dedi
napcak merak ediyorum tırsmıyoda değilim:18::18:
dünde kızımla ilgili ilginç ve komik bi olay oldumikseri çalıştırdığım gibi tekme yedim
korktu sanırım:26:
iyiyim bende bu sabah oğluşumun o küçücük tekmelerıyle uyandım cok mutlu oldum :)
bende dün ilk defa farkettimdun aldıgım bebek kıtaplarından bırını bıtırdım nıhayet orda yazıyordu
6. aydan oncekıler emın olunmasada 6. aydan sonra denenmıs test edılmıs
bebıslerı ıcerde egıtebılıyoruz mesela elektrıklı supurgeyı actıgında tekme atması gıbı seslere alıstırdıgımızda dırek tepkı verebılıyorlarmıs
sancımız oldugnda eslerımız ınce karton bıtmıs tuvalet kagıdı rulosu mesela onu karnımıza dayayıp yavrumuzla konusabılır sakınlessın dıye:)
daha cok seyler var kıtapta not aldım hepsını temıze cekıcem en kısa surede :)
bızde onu cok yapıyoruz sınırlenınce gelıyo gobegıme yapısıyo gıt dıyorum sana mı geldım yawrumageldım dıyo sınrı oluyorum
Günaydın hatunlar
geçmişi anca okuyabildim dün annaneye gezmeye gittik kızımla. Malum nete giremedim...
Herkes iyi Allaha şükür herkeşler iyi haberlerle geliyor...
bu arada lcw online sitesinden bikaç parça bişeyler almıştım geldi ama elbise biraz büyük oldu herhalde son aylarımda anca giyerim değiştirmekte istemiyorum gitcek gelcek offf bi sürü iş...
bende dün ilk defa farkettimdaha önce hiç olmamıştı daha bakalım nasıl oynatıcaklar bizi
benimkide yabide diyoki tekme attığında haber ver diye (SANKİ AYAĞINI TUTUCAK )
niye diyorum ....o anda dinliycem diyor..... dün tekmeleyince koş koş dedimpc nin başındaydı...
kalkmasıyla düşmesi bir oldu
ama o azimle genede geldi...
kafasını koydu göbişe ..kızım da eşimin şansına durdu
e hani bişey yok dedi...
bende''''''' belkide oda kulağını dayamış seni dinliyordur dedim
canım magazasına gıdıp degsıtırebılıyorsun bende alırken ozellıkle sormustum 2 elbıse aldım sıtesınden
gunaydın canımmm gozunuz aydın bı sorun olmamasına sevındım
aldıklarınızı da gule gule saglıkla kullanın ınsallah
bızde onu cok yapıyoruz sınırlenınce gelıyo gobegıme yapısıyo gıt dıyorum sana mı geldım yawrumageldım dıyo sınrı oluyorum
maşallahh canımmm o guzel mınık tekmelerle uyanmak kadar daha huzrlu bırsey varmı acabaayanında olması harıc
hehehe aynı benım eşimmmm tekmeletyınce cagır dıyo cagırıyorum bıde oglum dıye baslıyo konusmaya benım oglan duruyo
ya bı sus korkuyo cocuk senın sesınden dıyorum kızıyo bana ben ole dıyınce de
bunların hepsi aynı yaçocuktan dahada çocuklar
napsın garipler.. o duyguyu hiçbir zaman yaşamaycıklar
onlarda kedilerini öyle avutuyorlar...
bide diyki sabah okula giderken uyandırıcam ben kahvaltı yaparken yanımda dursune daha küçücük bebe diyorum:44:
olsun diyo yanıma uzansın bana baksın yeter diyoah ah o günler bi geleydi hayırlısıyla
bizimki de suratimda uyutcam diyo kucagina koyup beraber uyuyacaklarmis allahim ezersin cocugu diyorum bisey olmaz diyor
evet bırde lacıvertını aldım ben farklı modelın dene bakalım karnın buyunce kucuk bıle gelrı:)canımm sanırım senin aldığın pembe elbisenin mavisiydi kalınlığı felan güzel hoşuma gitti de o modeli mağazasında bulabileceğimi zannetmiyorum. Yanlarına ip yada kurdele gibi bişi dikip şimdilerde de giyebilirimde denemek lazım.
evttt off yıne kalbım kutledıbence yoktur tabı suanlık :) doğsunlarda daha neler neler yasayacagız bakalım :)
bunların hepsi aynı yaçocuktan dahada çocuklar
napsın garipler.. o duyguyu hiçbir zaman yaşamaycıklar
onlarda kedilerini öyle avutuyorlar...
bide diyki sabah okula giderken uyandırıcam ben kahvaltı yaparken yanımda dursune daha küçücük bebe diyorum:44:
olsun diyo yanıma uzansın bana baksın yeter diyoah ah o günler bi geleydi hayırlısıyla
Krtaj devlette narkozsuz zelde narkozlu - Aye ARMAN - Hrriyet ay su rezilligi okuyun hele allahim devlet eline dusurme beni
günaydın anneler. umarım herkes iyidir bu sabah. 22.haftamda olmama rağmen bebeğin hareketlerini hissedemiyorum. işin kötüsü en son 2 gün önce akşam hissetmiştim hem de baya oynuyordu. ama 2 gündür tık yok. dün doktoruma koştuk. o da telefonları iptal etmiş muayenehanesi kapalıydı. ulaşamadık bir türlü. başka özel hizmet veren doktor yok. hastanede bir tane doktor var. ondan da günler öncesinden randevu almak lazım. cumartesi günü başka bir ilçedeki doktora gideceğiz. ama çok stresliyim. bütün gece kabus gördüm. dokunsalar ağlayacak psikolojideyim şuanda. aranızda benim gibi bikaç gün hissetmeyen varmı bebişi. boşunamı panik yapıyorum. tecrübesi olan varsa lütfen yardımcı olun.
Günaydııııınnnn :)))
Bugün Ankara donuyor,işe gelirken hava -8 dereceydi üstelik ben yine hastayım((
Herkese iyi günler :)))
tetanozu hangi kolunuza vuruldunuz agri yaparsa diye sola vurulmak daha mantikli degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?