2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
biz detayli usgye para vermedik cok sasirdim.

bir de aklima takacak sey buldum yine. radyoloji uzmaninin odasi alt katta ve her yerde radyasyon odalari var yani film cekiliyor. arada kaldim 40 dk bekledim ama her kapi acildiginda film cekilen yerle temas halindeyiz. tomografi odasi film odasi hepsi ic iceydi :44: orda oturdum birsye olmaz bebegime di mi

cahilliğimi mazur gör

ama bu kk pronun ne avantajı var... ana sayfadaki açıklamayı okudum ama anlamadım pek :44:

yok cnm estagfurullah bende tam bılmıyorum ama 10 dk mesaj sınırı yok 150 msj kaydedıyor yazı tıpı ve rengı sabıt oluyor bıde sanırım +18 konularına yorum yapılabılıyor

gelırylede tekerleklı sandalye alınıyormus galıba hepsı bu)

kızlar merhabalarr

herkes güzel haberlerle geliyor ayrıntılıdan maşallah ne güzell

bizimde randevumuz cumartesi günü çok heyecanlıyızz oğlumu çok özledimmm

umarım yollar bizi yormaz istanbulda kar da var nasıl ulaşıcaz bilmiyorum ertelenmese bari randevumuz
:18:

kizlar kizlar oglusu gordum detayli usg iyi gecti saglikliymis oglusum 754 gr olmus bir haftada 250 gr aldi masallah bu ara atak yapma zamaniymis herhalde, cok sasirdim. 3 hafta sonra seker yukleme var

masallah cabucak buyumus bebegin ,ne yediysen bize de soyle benim ki cirpi gibi dogacak diye korkuyorum ,seker yuklemen niye son hafta acaba?gerci ben daha dr a gitmedim gdince bende sorayim benim ki de gec olabilir

canım ya ben bılmeden esım elı alcıdayken fılm cekmek ıcn alt kata ınmıstık heryer radyasyon 1 saat oturdum orda sonra kafama dank ettı
ablam telefonda naısl kızdı cık ordan dıye daha sonrakı randevularına gıtmedım yada ust katta bekledım
yengem ıcın hastanede beklerkende mescıd ıcın en asagı ınıyorduk hamıleler uzak dursun dıyorlarda
mubarekler hemen yanına mescıdı yapmıslar mescıdın yanındada tutuklular ıcın demır kapılı odalar
korka korka gıttım geldım inşallah bısey olmaz bebıslerımıze eve hala kaknus almadım yaa tedi diıye magazalar var ıstanbulda kucuk sekılde gelmsler
unutmıyımda yarın alayım radyosyan emmesı ıcın bıde nette bısey gordum gobege baglanan radyosyan emısı korse gıbı bısey gebeler ıcın
ondandamı alsak ay kopata baglandım frenlıyım kendımı :)

bebısıne cıfter cıfter masallah bı haftada 250 gram bu kadar hızlımı buyuyorlar ya:)

ah gecmıyor gunler :) ben arayıp teyyit ettırdım yarın gıdıyorum araya sıkıstırcaklar ya stres halındyım ya sıra gelmezse dıye:)
14 30 yazdım sızı gelın muhakkak bakılcak dedıler cok uzak ama yavrularımız ıcın deger Allahtan metrobusle gıdıcez trafık olmaz umarım
darısı cumartesı basına:)

onu bilemedim canim ya
ben hemen yarin yapar sandim
3 hafta dedi
gec olur mu acaba
bılmıyorum cnm ama 24 ıle 28 hafta arası oluyor dıye bııyorum vardır doktorun bı bıldıgı heralde

mrhaba canımm hosgeldınnn

cumartesıye ınslalahh kar fln kalmazz kalmasın yanıısende oglusuna kavusurusun saglıklı haberlle gel ınsallah

anladim canim evdeyken yaptiracagim bende saga da sola da yatabiliyorum biraz daha dusuneyim olmazsa

ayni seyi bende ikili test icin beklerken dusunmustum az da olsa aliyoruzdur ama bebege etki edecek kadar oldugunu zannetmiyorum icimizi ferah tutalim
kizlar kizlar oglusu gordum detayli usg iyi gecti saglikliymis oglusum 754 gr olmus bir haftada 250 gr aldi masallah bu ara atak yapma zamaniymis herhalde, cok sasirdim. 3 hafta sonra seker yukleme var

masallah oglusuna tosuncuk mu olacak acaba:))

hiç geçmiyor canım hele randevuyu 1 ay önceden alınca hepten geçmiyor zaman

biz çorludan kalkıp gelicez inşallah bi aksilik olmaz sende yarın görceksin meleğini ne güzel kavuşma anı gelmiş bol bol baakışın annesi darısı bize olsun

kızlar az önce bi aptallık yaptım..sandalyenin ayağına çıkıp pencereyi kapatıcam derken sandalye ayağımın altından kaydı kısa önümdeki dolabın kenarına göbeğimi sert çaptım..çok korktum ağladım biraz dinlendim bebeğin iki tekmesini hissettim ama çarptığım yer ağrıyor belkide çok kastım bilmiyorum doktorumu arayacam korkuyorum

bende onu cok yapıyorum esım yokken ozellklle.(

cok gecmıs olsun uzan bıraz doktorunu ara mutlaka ınsallah onemlı bırsey yoktur

ya siz konuşunca böyle benim de aklıma geldi,,benim kocam bıyık bırakacam dedi,güldüm başta şaka yapıyor zannettm,neyse 15 gün içinde adamda bir bıyık çıktı,aman allahım dersinki yıllardır uzatıyor..kesmiyor da...oğlan zaten babası öpmesin diye köşe bucak kaçıyor,,ben deseniz hiç sormayın :) şimdi bu adam bebek doğunca itiraz da edemiycem kuzum,,bütün hıncını bundan alcak..aman allahım korku filmi şeridi gibi geçti önümden..o bıyıkları aciilen kestirmem lazım benim...

mrhaba canımm hosgeldınnn

cumartesıye ınslalahh kar fln kalmazz kalmasın yanıısende oglusuna kavusurusun saglıklı haberlle gel ınsallah

hoşbuldum canım güzel dileklerin için saol inşallah problemsiz geliriz

karı çok severim de bu sefer erisin gitsin hepsi daha fazla bastırmasın oğluşumun tekmelerini hissettikçe özlemim büyüyor onun sağlıklı olduğunu duymak görmek istiyorum

canım geçmiş olsun..bizim çok dikkatli olmamız gerekiyor,sandalyeye çıkmak da neysmiş..neyseki iyisiniz ikiniz de..

bende onu cok yapıyorum esım yokken ozellklle.(

cok gecmıs olsun uzan bıraz doktorunu ara mutlaka ınsallah onemlı bırsey yoktur

bi daha yapma canım düşmek çok kolaymış ben kendimi tutarım sanıyodum ama ayağımın altından kayınca neye uğradığımı şaşırdım..doktorunda hastası varmış 10dk sonra ara dedi aradım açmadı o arasın diye bekliyorum şimdi mecburen.. işyerindeyim canım bir yere rahatça uzanamıyorum

bence doğal yöntemler zeytinyağı,bademyağı kakao yağı ,kayısı yağı buğday yağı karıştır hem çok güzel kokuyo hem zor yumuşatıyo bence krem yerine bunları dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…