- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.601
cahilliğimi mazur gör
ama bu kk pronun ne avantajı var... ana sayfadaki açıklamayı okudum ama anlamadım pek :44:
kizlar kizlar oglusu gordumdetayli usg iyi gecti saglikliymis oglusum 754 gr olmus bir haftada 250 gr aldi masallah bu ara atak yapma zamaniymis herhalde, cok sasirdim. 3 hafta sonra seker yukleme var
maşallahh cnaımmmneden seker yuklemesı 3 hafta sonra kı canım?zamanın gelmıs aslında
kizlar kizlar oglusu gordumdetayli usg iyi gecti saglikliymis oglusum 754 gr olmus bir haftada 250 gr aldi masallah bu ara atak yapma zamaniymis herhalde, cok sasirdim. 3 hafta sonra seker yukleme var
biz detayli usgye para vermedik cok sasirdim.
bir de aklima takacak sey buldum yine. radyoloji uzmaninin odasi alt katta ve her yerde radyasyon odalari var yani film cekiliyor. arada kaldim 40 dk bekledim ama her kapi acildiginda film cekilen yerle temas halindeyiz. tomografi odasi film odasi hepsi ic iceydi :44: orda oturdum birsye olmaz bebegime di mi
kızlar merhabalarr
herkes güzel haberlerle geliyor ayrıntılıdan maşallah ne güzell
bizimde randevumuz cumartesi günü çok heyecanlıyızz oğlumu çok özledimmm
umarım yollar bizi yormaz istanbulda kar da var nasıl ulaşıcaz bilmiyorum ertelenmese bari randevumuz:18:
bılmıyorum cnm ama 24 ıle 28 hafta arası oluyor dıye bııyorum vardır doktorun bı bıldıgı heraldeonu bilemedim canim ya
ben hemen yarin yapar sandim
3 hafta dedi
gec olur mu acaba
kızlar merhabalarr
herkes güzel haberlerle geliyor ayrıntılıdan maşallah ne güzell
bizimde randevumuz cumartesi günü çok heyecanlıyızz oğlumu çok özledimmm
umarım yollar bizi yormaz istanbulda kar da var nasıl ulaşıcaz bilmiyorum ertelenmese bari randevumuz:18:
Öyle çok aman aman ağrı olmuyor canım omuzdan yapıyorlar akşam ağrımıştı benim biraz aktif kullanıyorsan konunu yazı filan diğer koluna yaptır..Yoksa hangi tarafa yatıyorsan diğerine yaptır bence..
biz detayli usgye para vermedik cok sasirdim.
bir de aklima takacak sey buldum yine. radyoloji uzmaninin odasi alt katta ve her yerde radyasyon odalari var yani film cekiliyor. arada kaldim 40 dk bekledim ama her kapi acildiginda film cekilen yerle temas halindeyiz. tomografi odasi film odasi hepsi ic iceydi :44: orda oturdum birsye olmaz bebegime di mi
ah gecmıyor gunler :) ben arayıp teyyit ettırdım yarın gıdıyorum araya sıkıstırcaklar ya stres halındyım ya sıra gelmezse dıye:)
14 30 yazdım sızı gelın muhakkak bakılcak dedıler cok uzak ama yavrularımız ıcın deger Allahtan metrobusle gıdıcez trafık olmaz umarım
darısı cumartesı basına:)
kızlar az önce bi aptallık yaptım..sandalyenin ayağına çıkıp pencereyi kapatıcam derken sandalye ayağımın altından kaydı kısa önümdeki dolabın kenarına göbeğimi sert çaptım..çok korktum ağladım biraz dinlendim bebeğin iki tekmesini hissettim ama çarptığım yer ağrıyor belkide çok kastım bilmiyorum doktorumu arayacamkorkuyorum
diyeydin ya sakalın batar diye
benim babamda yeğenimi öperdibıyığı batıyodu tabi ,, çocukta irkilirdi
ay ay rabbim o günleri hayırlısıyla göstersinailemizle uzun ömürler ,,sağlıklı günler yaşayalım inşallah
mrhaba canımm hosgeldınnn
cumartesıye ınslalahh kar fln kalmazz kalmasın yanıısende oglusuna kavusurusun saglıklı haberlle gel ınsallah
kızlar az önce bi aptallık yaptım..sandalyenin ayağına çıkıp pencereyi kapatıcam derken sandalye ayağımın altından kaydı kısa önümdeki dolabın kenarına göbeğimi sert çaptım..çok korktum ağladım biraz dinlendim bebeğin iki tekmesini hissettim ama çarptığım yer ağrıyor belkide çok kastım bilmiyorum doktorumu arayacamkorkuyorum
bende onu cok yapıyorum esım yokken ozellklle.(
cok gecmıs olsun uzan bıraz doktorunu ara mutlaka ınsallah onemlı bırsey yoktur
canım geçmiş olsun..bizim çok dikkatli olmamız gerekiyor,sandalyeye çıkmak da neysmiş..neyseki iyisiniz ikiniz de..
sağol canım inşallah iyidir bebeğim biraz ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?