- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.621
masallah cabucak buyumus bebegin,ne yediysen bize de soyle benim ki cirpi gibi dogacak diye korkuyorum ,seker yuklemen niye son hafta acaba?gerci ben daha dr a gitmedim gdince bende sorayim benim ki de gec olabilir
hiç geçmiyor canım hele randevuyu 1 ay önceden alınca hepten geçmiyor zaman
biz çorludan kalkıp gelicez inşallah bi aksilik olmaz sende yarın görceksin meleğini ne güzel kavuşma anı gelmiş bol bol baakışın annesi darısı bize olsun
kızlar az önce bi aptallık yaptım..sandalyenin ayağına çıkıp pencereyi kapatıcam derken sandalye ayağımın altından kaydı kısa önümdeki dolabın kenarına göbeğimi sert çaptım..çok korktum ağladım biraz dinlendim bebeğin iki tekmesini hissettim ama çarptığım yer ağrıyor belkide çok kastım bilmiyorum doktorumu arayacamkorkuyorum
kısıden kısye degısır canım kımımız 15. haftada kımımız 20. haftada hıssedıyor ılk hıssetmeler tekmeden zıyade balık ıcınd eyuzer gıbıarkadaşlar kaçıncı haftada tekmelerini hissediyosuuz ..
kızlar az önce bi aptallık yaptım..sandalyenin ayağına çıkıp pencereyi kapatıcam derken sandalye ayağımın altından kaydı kısa önümdeki dolabın kenarına göbeğimi sert çaptım..çok korktum ağladım biraz dinlendim bebeğin iki tekmesini hissettim ama çarptığım yer ağrıyor belkide çok kastım bilmiyorum doktorumu arayacamkorkuyorum
ben 20 de anca hissedebildim, o da çok kısa sürdü, sırt üstü yatınca daha güzel hissediyorum, hala bile ayaktayken çok güm güm hissetmiyorum =) daha çok otururken uzanırken anlıyorum, ama kişiden kişiye değişiyomuş , kiloyla filan da alakalı heralde, ben epey kilo aldım, karnımda yağ dokusu oluşmuşturarkadaşlar kaçıncı haftada tekmelerini hissediyosuuz ..
bende 2 hafta oncesınden aldım randevuyu saatlerce bekleme olasılıgımda var o gun dolu oldugu ıcın
su 15 gun nasıl gectı bır ben bılırım :) corluda dayım oturuyor trafık vs sorun olmazsa rahat gelırsınız inşallah canım
avrupa yakasında gıdıceksın dımı doktora orası daha yakın olur sıze ?
arkadaşlar kaçıncı haftada tekmelerini hissediyosuuz ..
bende 2 hafta oncesınden aldım randevuyu saatlerce bekleme olasılıgımda var o gun dolu oldugu ıcın
su 15 gun nasıl gectı bır ben bılırım :) corluda dayım oturuyor trafık vs sorun olmazsa rahat gelırsınız inşallah canım
avrupa yakasında gıdıceksın dımı doktora orası daha yakın olur sıze ?
ay canım benım senın sandalye ustunde ne ısın var
uzanmak falan bıze yasak tekmelerını hıssetmen cok ıyı bebısın kızmıs sana anlasılan :)
doktorunu ara tabıkı ama emınım bebıs ıyıdır balım
kısıden kısye degısır canım kımımız 15. haftada kımımız 20. haftada hıssedıyor ılk hıssetmeler tekmeden zıyade balık ıcınd eyuzer gıbı
hafıf seyırmeler oluyor
dr. lekelenme falan var mı diye sordu , bi de ne kadar sert çarptığımı sordu..ağrın azalmıyorsa gel yada istersen gelebiliyorsan gel bir bakalım dedi...minik tekmeler atıyor oğlum ama yine de korkuyorum..gitsem mi gitmesem mi bilemedim.nasıl böyle aptalca davrandım bilmiyorum..bazen olacağın önüne geçilmiyor demekki..eşime de söylemedim söylesem çok kızar şimdi..
maşallah kuzunakizlar kizlar oglusu gordumdetayli usg iyi gecti saglikliymis oglusum 754 gr olmus bir haftada 250 gr aldi masallah bu ara atak yapma zamaniymis herhalde, cok sasirdim. 3 hafta sonra seker yukleme var
geliri iyi yere gidiyomuşyok cnm estagfurullah bende tam bılmıyorum ama 10 dk mesaj sınırı yok 150 msj kaydedıyor yazı tıpı ve rengı sabıt oluyor bıde sanırım +18 konularına yorum yapılabılıyor
gelırylede tekerleklı sandalye alınıyormus galıba hepsı bu)
ya siz konuşunca böyle benim de aklıma geldi,,benim kocam bıyık bırakacam dedi,güldüm başta şaka yapıyor zannettm,neyse 15 gün içinde adamda bir bıyık çıktı,aman allahım dersinki yıllardır uzatıyor..kesmiyor da...oğlan zaten babası öpmesin diye köşe bucak kaçıyor,,ben deseniz hiç sormayın :) şimdi bu adam bebek doğunca itiraz da edemiycem kuzum,,bütün hıncını bundan alcak..aman allahım korku filmi şeridi gibi geçti önümden..o bıyıkları aciilen kestirmem lazım benim...
cok gecmis olsun canim
icin rahat etmiycekse doktora gitmen iyi olur ama birsye oldugunu sanmiyorum bebegin de tekmeliyorsa
arkadaşlar kaçıncı haftada tekmelerini hissediyosuuz ..
biz detayli usgye para vermedik cok sasirdim.
bir de aklima takacak sey buldum yine. radyoloji uzmaninin odasi alt katta ve her yerde radyasyon odalari var yani film cekiliyor. arada kaldim 40 dk bekledim ama her kapi acildiginda film cekilen yerle temas halindeyiz. tomografi odasi film odasi hepsi ic iceydi :44: orda oturdum birsye olmaz bebegime di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?