2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
masallah cabucak buyumus bebegin ,ne yediysen bize de soyle benim ki cirpi gibi dogacak diye korkuyorum ,seker yuklemen niye son hafta acaba?gerci ben daha dr a gitmedim gdince bende sorayim benim ki de gec olabilir

anneme sordum bu hafta ne yedirdin bana diye :)
karnibahar, brokoli, kereviz, lahana. ispanak.. biz sebze cok tukettik bu hafta
bir de zeytin yogurt sut cok tukettim

bende 2 hafta oncesınden aldım randevuyu saatlerce bekleme olasılıgımda var o gun dolu oldugu ıcın
su 15 gun nasıl gectı bır ben bılırım :) corluda dayım oturuyor trafık vs sorun olmazsa rahat gelırsınız inşallah canım
avrupa yakasında gıdıceksın dımı doktora orası daha yakın olur sıze ?

ay canım benım senın sandalye ustunde ne ısın var
uzanmak falan bıze yasak tekmelerını hıssetmen cok ıyı bebısın kızmıs sana anlasılan :)
doktorunu ara tabıkı ama emınım bebıs ıyıdır balım

arkadaşlar kaçıncı haftada tekmelerini hissediyosuuz ..
kısıden kısye degısır canım kımımız 15. haftada kımımız 20. haftada hıssedıyor ılk hıssetmeler tekmeden zıyade balık ıcınd eyuzer gıbı
hafıf seyırmeler oluyor

unutuyoruz bazen di mi =))
ama 3 kat 5 kat daha fazla dikkat etmemiz lazım, bi de ben kendimde fark ediyorum, bilmiyorum sizde de oluyo mu, denge problemim oluyo, ağırlık merkezimiz değişiyo heralde, vücut ölçüleri değişiyo sonuçta
aman dikkaattt

ben 20 de anca hissedebildim, o da çok kısa sürdü, sırt üstü yatınca daha güzel hissediyorum, hala bile ayaktayken çok güm güm hissetmiyorum =) daha çok otururken uzanırken anlıyorum, ama kişiden kişiye değişiyomuş , kiloyla filan da alakalı heralde, ben epey kilo aldım, karnımda yağ dokusu oluşmuştur

evet canım avrupa yakasında şişlide Recep Has'a gideceğiz trafik açık olursa 1 buçuk 2 saate orda oluruz diye düşünüyorum

istanbul çok iyi çok güzel de ah trafiği yokmu trafiği mahvediyor adamı sersem balık gibi gelirim eve kesin

gecmis olsun canim.bebegin ben iyiyim mesaji gondermis bir problem yoktur insallah

19 da hissettim oglum olacak

dr. lekelenme falan var mı diye sordu , bi de ne kadar sert çarptığımı sordu..ağrın azalmıyorsa gel yada istersen gelebiliyorsan gel bir bakalım dedi...minik tekmeler atıyor oğlum ama yine de korkuyorum..gitsem mi gitmesem mi bilemedim.nasıl böyle aptalca davrandım bilmiyorum..bazen olacağın önüne geçilmiyor demekki..eşime de söylemedim söylesem çok kızar şimdi..

canım agrın doktorun dedıgı gıbı azalmıyorsa gıt ıstersen ama leke falan olmaması ıyı bısey yoktur inşallah ama işte senın ıcın rahat olmalı
bencede söyleme esıne olacagı varmıs oldu bende bazen hamıle oldugumu unutup caddeden karsıya gecerken hızlı yuruuyp kosuyorum
nefeslerın hızlanmasıda bebışlere oksıjen gıtmesıne engelmıs tekrardan cok gecmıs olsun canım

kizlar kizlar oglusu gordum detayli usg iyi gecti saglikliymis oglusum 754 gr olmus bir haftada 250 gr aldi masallah bu ara atak yapma zamaniymis herhalde, cok sasirdim. 3 hafta sonra seker yukleme var
maşallah kuzuna rabbim nazarlardan saklasın
geliri iyi yere gidiyomuş ama genede pek bi özelliği yokmuş:44: sağol açıklaman için kuzum

sen öperken gör gülmekten ölürsün limon yemiş gibi yüzlerini buruşturuyolar

çok tatlılar

bencede izin verme benimkide bırakacam diyor..

ama kızını öpemezsin diyorum vaz geçiyo sonra

cok gecmis olsun canim
icin rahat etmiycekse doktora gitmen iyi olur ama birsye oldugunu sanmiyorum bebegin de tekmeliyorsa

cok gecmis olsun canim
icin rahat etmiycekse doktora gitmen iyi olur ama birsye oldugunu sanmiyorum bebegin de tekmeliyorsa

sağol canım, baktım şimdi kontrol süresindeyim en iyisi gideyim hemde bebişi görmüş olurum..çarptığım yerde hem ağrı hem kramp var ama çok değil..bi de karnım gaz dolu gibi oldu sertleşti..iş çıkışında giderim inşallah bakalım..

aman kızlar ben ettim siz etmeyin, bişey olmaz deyip kendinize güvenmeyin..

Geçmiş olsun kuzucum dikkat et fazla kendini dinlemem ama ağrın artarsa yada Allah korusun lekelenme olursa hemen git Dr a.

Kız bebekler daha geç hissedilirmiş benim kız 19. hafta gibi hissetmeye başladım sanırım.

merhaba bende 16 haftalık kesin değil ama kız galiba dedi doktor kız olursa NİL olsun istiyoruz ama bakalım doktor sonradan erkek derse onu hiç düşünmedik daha...

kızlar 2.doz tetetonoz aşımı yaptırdım bakalım ağrı sızı olucakmı çok şükür bitti :))
her ay yapılan tsh tahlili var onun dışında 2.şeker yüklemeside 24. haftamda bu kontrolde yapılcak pek bişey kalmadı benim artık darısı sizlere

canım boş yere tedirgin olma, o odaların duvarları normal kalınlıkta duvar değil. Radyasyonu geçirmeyecek şekilde tasarlanıyor, beton yeterli olmazsa kurşun bloklarla zırhlama yapılıyor, için rahat olsun (işim gereği bu konuda bilgim var)

hasta yatalak değilse kaynın kayınbaban boşver gitsin yapamam de bu ne ya herkesin eli ayağı var yapamıyorlarsa parayla alsınlar temizletsinler evi sen sakın yapma sana yada bebeğine bşey olursa ne yapacaksın sana geri vereceklermi bebeğini.. fazla iyilikten maraz doğar boşver herkes yerinde sağolsun de geç...

arkadaşlar bide benim ikili testim riskli çıktı kan tahlilim ama ultrasonda herşey normal görünüyo bu hafta üçlü test yaptırıcam böyle bişey yaşayan var mı?

Foruma bayaaadır gırmıyomusum yaaa :26: kaçıncı sayfaya gelmişsiniz oooooooo neler konusulmus kacırmısım hep.. Yeni yeni isimler de görüyorum.. En iyisi günde birkere de olsa açıp kontrol edeyimm

evi sildim süpürdüm yoruldum bi yemek ve makinaya yerleşecekk bulaşıklar kaldı

of paslanmışım ama akşam eşim evi temiz görünce kıyamet kopacak :18:

bu arada karnım çok sızlıyodu ,,,,,,,,açtım baktım karnımı veeeeee bi çatlağım olmuş

vatana millete hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…