- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.641
evi sildim süpürdüm yoruldumbi yemek ve makinaya yerleşecekk bulaşıklar kaldı
of paslanmışımama akşam eşim evi temiz görünce kıyamet kopacak :18:
bu arada karnım çok sızlıyodu ,,,,,,,,açtım baktım karnımı veeeeee bi çatlağım olmuş
vatana millete hayırlı olsun
bu arada karnım çok sızlıyodu ,,,,,,,,açtım baktım karnımı veeeeee bi çatlağım olmuş
Ohhh ellerine sağlık hayatımm yoruluyorz ama değiyo evi mis gibi görüncee inşallah kocacığın bişey söylemez gelince kendini yorma dinlen bakalım sonra devam edersin yemegine fln
Göbeğin için de iyice krem mi kullanıosun yağlardan mı kullanıosun bol bol kullan dikkat ette iyice çatlagın genişlemesin canımm geçmş olsnn
kuzucumdan hatıra o banaamaaaan melek dert ettiğin şeye bak :) bende onlardan bir sürü var ki...sonuçta anne olcaz ama değilmi..ya şaka tabi,,dikkat et canım..sonra benimki gibi karnında kocaman bir dünya haritası olmasın..
Aysun arkadaşım,
alıntı yapmadan mesajlara cevap veriyorsun..o yüzden kime yazdığın anlaşılmıyor
kuzucumdan hatıra o bana
ama fena sızlıyoumarım ilerlemez çok fazla
zati anamdada var 7/24 yağlansamda çatlıycamm varmış
sende uzun zamandır yoksun canım
20 haftadır ilk defa elime bez alıp temizlik yaptım
özliycem hiç aklıma gelmezdi
çatlağım için malesef kendim ettim diyebilirim
drun vermiş olduğu kremi 2 gün sürdüm,, 5 gün sürmedm
çatlağıda görünce başladım pehlivanlar gibi yağlanmaya ama iş işten geçtisen napıyon oğluşun napıyo ???
ya evet malesef catliycaksa catliycak kurtulus yok deniliyor
ama yine de sen ihmal etme yagini bazen kirmizi haliyleyken iyilestirebiliyorlarmis
beyazlasinca duzelmesi zorlasiyormus ya da hic gitmiyormus
evet cnm giremedim pek ama bundan snra ugramaya calısıcam :)) oğlusumda bende iiyiz teyzesi tekmelerı sayıyoruz :) aynen bende öyle 2gün sürdüm 5 gün sürmedim suan göbeğmde yok ama onun dısında nerde ararsan var cok rhatsız oluyorumm :18::18: :44: neysee sağlklı olsnda bebısler çatlayalm nolcksen napıosn miniğinle nasıl gıdıoo ?
evet canım avrupa yakasında şişlide Recep Has'a gideceğiz trafik açık olursa 1 buçuk 2 saate orda oluruz diye düşünüyorum
istanbul çok iyi çok güzel de ah trafiği yokmu trafiği mahvediyor adamı sersem balık gibi gelirim eve kesin
Foruma bayaaadır gırmıyomusum yaaa :26: kaçıncı sayfaya gelmişsiniz oooooooo neler konusulmus kacırmısım hep.. Yeni yeni isimler de görüyorum.. En iyisi günde birkere de olsa açıp kontrol edeyimm
Selam güzellikleeerr
Dün gelmicem etmicem diye naralar atan ben
Servis kapıya gelince dur dur gitme geliyorum diyen yine ben
Sabah gözümü bi açtım 7:50 eşim arıyor uyu bak gitme tamam mı dedii
Bende hııı mııı dedim kapadım peşine xx bey aradı geldim kapının önündeyim dedii
Bende bak akşam bırakacaksan gelirim dün dondum yollarda diyerek acıtasyonumu bastım
tamam tamam dedii, işe gelince eşimi aradım ben işe geldim dedim
Kendini düşünmüyorsun karnındakinimide düşünmüyorsun dedi cıraaannnkk kapadı telefonuu
Buarada sabah ben alalacele evden fırlayınca aklıma düştü mü acaba kapıyı kapadım mı kapamadım mı diyee
Allahım diyorum atla taksiye bin git bak, sonra yok yok kapamışım okadar da değil
Sonra şeytan yine gıdıklayıp yok kadın kapamadın diyip durdu mu
Ara şimdii bizim kardanadamımızı
Dedim bebeğiiiimm sanırım been kapıyı açık unuttumm o benden sersem hangi kapıyı diyorr
İş kapısını açık bırakktımda seni arıyorum hangii kapıyı olacakk bee ev kapısını dedimm
Eminmisin dediiYok canım okadarda vitaminsiz değilsindir dimi dedi dediii dediii dediiii
Velhasıl büyük görümcemi aramış yakın sayılırız sabahın 8:30 u kadın düşmüş yollara bakmışşş veeeee
ÖrtmüşümNeyse sabah sporu olmuştur dimii sövmüşmüdür acaba
cnm kısıden kısıye gore degısıyor ben 16. haftamda hıssettımarkadaşlar kaçıncı haftada tekmelerini hissediyosuuz ..
inşallah cnm o tekmelerrrr bıtıyooo benıııhoşbuldum canım güzel dileklerin için saol inşallah problemsiz geliriz
karı çok severim de bu sefer erisin gitsin hepsi daha fazla bastırmasın oğluşumun tekmelerini hissettikçe özlemim büyüyor onun sağlıklı olduğunu duymak görmek istiyorum
ne kadar dıkat etsekte oluyo cıkıyorum allahkorusun haber ver bıze mutlakabi daha yapma canım düşmek çok kolaymış ben kendimi tutarım sanıyodum ama ayağımın altından kayınca neye uğradığımı şaşırdım..doktorunda hastası varmış 10dk sonra ara dedi aradım açmadıo arasın diye bekliyorum şimdi mecburen.. işyerindeyim canım bir yere rahatça uzanamıyorum
bişi degılllllmaşallah kuzunarabbim nazarlardan saklasın
geliri iyi yere gidiyomuşama genede pek bi özelliği yokmuş:44: sağol açıklaman için kuzum
sen öperken gör gülmekten ölürsünlimon yemiş gibi yüzlerini buruşturuyolar
çok tatlılar
bencede izin vermebenimkide bırakacam diyor..
ama kızını öpemezsin diyorum vaz geçiyo sonra
oyyyyysss bende yemeklerımı yaptımmm otrudummmmsnowflakeN, GOKCHE, everythingwillbegreat, lillies, meli1, hamur, PekBiCici, bende tam yemek yapmak için çıkıcam herkes sapır sapır döküldü uuyyyyhhh terledim haaa
Selam güzellikleeerr
Bende hııı mııı dedim kapadım peşine xx bey aradı geldim kapının önündeyim dedii
Bende bak akşam bırakacaksan gelirim dün dondum yollarda diyerek acıtasyonumu bastım
Kendini düşünmüyorsun karnındakinimide düşünmüyorsun dedi cıraaannnkk kapadı telefonuu
Buarada sabah ben alalacele evden fırlayınca aklıma düştü mü acaba kapıyı kapadım mı kapamadım mı diyee
Allahım diyorum atla taksiye bin git bak, sonra yok yok kapamışım okadar da değil
Dedim bebeğiiiimm sanırım been kapıyı açık unuttumm o benden sersem hangi kapıyı diyorr
İş kapısını açık bırakktımda seni arıyorum hangii kapıyı olacakk bee ev kapısını dedimm
Eminmisin dediiYok canım okadarda vitaminsiz değilsindir dimi dedi dediii dediii dediiii
Velhasıl büyük görümcemi aramış yakın sayılırız sabahın 8:30 u kadın düşmüş yollara bakmışşş veeeee
bende polisiye roman okuyorum sanırsınSelam güzellikleeerr
ben gercekten kafayı yedım yarın alt tarafı bebegın odası boyanacak bende bı heyecan varsankı yarın doguma gırıyorum
Ayyy ne güldümneyseki sağsağlim gelebilmişsn evine görümcenede sabah sporu olmustur temiz hava almıştır ama ben olsam söverdimm
unutkanlık bende had safhada allah benım de sonumu hayr etsın ıyı olmus gorumcecegıın gıtmıs bakmıs ıcın rahatlamıstır rn azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?