2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ohhh ellerine sağlık hayatımm yoruluyorz ama değiyo evi mis gibi görüncee inşallah kocacığın bişey söylemez gelince kendini yorma dinlen bakalım sonra devam edersin yemegine fln

Göbeğin için de iyice krem mi kullanıosun yağlardan mı kullanıosun bol bol kullan dikkat ette iyice çatlagın genişlemesin canımm geçmş olsnn

amaaaan melek dert ettiğin şeye bak :) bende onlardan bir sürü var ki...sonuçta anne olcaz ama değilmi..ya şaka tabi,,dikkat et canım..sonra benimki gibi karnında kocaman bir dünya haritası olmasın..

sende uzun zamandır yoksun canım

20 haftadır ilk defa elime bez alıp temizlik yaptım

özliycem hiç aklıma gelmezdi

çatlağım için malesef kendim ettim diyebilirim

drun vermiş olduğu kremi 2 gün sürdüm,, 5 gün sürmedm

çatlağıda görünce başladım pehlivanlar gibi yağlanmaya ama iş işten geçti sen napıyon oğluşun napıyo ???

amaaaan melek dert ettiğin şeye bak :) bende onlardan bir sürü var ki...sonuçta anne olcaz ama değilmi..ya şaka tabi,,dikkat et canım..sonra benimki gibi karnında kocaman bir dünya haritası olmasın..
kuzucumdan hatıra o bana

ama fena sızlıyo umarım ilerlemez çok fazla

zati anamdada var 7/24 yağlansamda çatlıycamm varmış

kuzucumdan hatıra o bana

ama fena sızlıyo umarım ilerlemez çok fazla

zati anamdada var 7/24 yağlansamda çatlıycamm varmış

ya evet malesef catliycaksa catliycak kurtulus yok deniliyor
ama yine de sen ihmal etme yagini bazen kirmizi haliyleyken iyilestirebiliyorlarmis
beyazlasinca duzelmesi zorlasiyormus ya da hic gitmiyormus

snowflakeN, GOKCHE, everythingwillbegreat, lillies, meli1, hamur, PekBiCici, bende tam yemek yapmak için çıkıcam herkes sapır sapır döküldü uuyyyyhhh terledim haaa

benim ilk gebelikten kalma çok var karayolları haritası mübarek..şimdi çatladıysa bile göremiyom yani

evet cnm giremedim pek ama bundan snra ugramaya calısıcam :)) oğlusumda bende iiyiz teyzesi tekmelerı sayıyoruz :) aynen bende öyle 2gün sürdüm 5 gün sürmedim suan göbeğmde yok ama onun dısında nerde ararsan var cok rhatsız oluyorumm :18::18: :44: neysee sağlklı olsnda bebısler çatlayalm nolck sen napıosn miniğinle nasıl gıdıoo ?

ya evet malesef catliycaksa catliycak kurtulus yok deniliyor
ama yine de sen ihmal etme yagini bazen kirmizi haliyleyken iyilestirebiliyorlarmis
beyazlasinca duzelmesi zorlasiyormus ya da hic gitmiyormus

zatii çatlağı fark edince indirdim donu,, pijamayı başladım yağlanmaya,kremlenmeye ama ne çare umarım düzelir

Selam güzellikleeerr
Dün gelmicem etmicem diye naralar atan ben
Servis kapıya gelince dur dur gitme geliyorum diyen yine ben
Sabah gözümü bi açtım 7:50 eşim arıyor uyu bak gitme tamam mı dedii
Bende hııı mııı dedim kapadım peşine xx bey aradı geldim kapının önündeyim dedii
Bende bak akşam bırakacaksan gelirim dün dondum yollarda diyerek acıtasyonumu bastım
tamam tamam dedii, işe gelince eşimi aradım ben işe geldim dedim
Kendini düşünmüyorsun karnındakinimide düşünmüyorsun dedi cıraaannnkk kapadı telefonuu
Buarada sabah ben alalacele evden fırlayınca aklıma düştü mü acaba kapıyı kapadım mı kapamadım mı diyee
Allahım diyorum atla taksiye bin git bak, sonra yok yok kapamışım okadar da değil
Sonra şeytan yine gıdıklayıp yok kadın kapamadın diyip durdu mu
Ara şimdii bizim kardanadamımızı
Dedim bebeğiiiimm sanırım been kapıyı açık unuttumm o benden sersem hangi kapıyı diyorr
İş kapısını açık bırakktımda seni arıyorum hangii kapıyı olacakk bee ev kapısını dedimm
Eminmisin dedii Yok canım okadarda vitaminsiz değilsindir dimi dedi dediii dediii dediiii
Velhasıl büyük görümcemi aramış yakın sayılırız sabahın 8:30 u kadın düşmüş yollara bakmışşş veeeee
Örtmüşüm Neyse sabah sporu olmuştur dimii sövmüşmüdür acaba

bizde iyiiyiz canım sağol birgün uyuşuğuz kızımla

bazende temizlik aşeriyorum günler böyle geçip gidiyor

ıstanbul asıgıım oturdugum muhıtten vazgecmeyı dusuneme bıle ama ah su trafık :)
kar erır ogune kadar hafta sonu ınsanlarda evde tursun bı zahmet yol acılsın sıze :)

Foruma bayaaadır gırmıyomusum yaaa :26: kaçıncı sayfaya gelmişsiniz oooooooo neler konusulmus kacırmısım hep.. Yeni yeni isimler de görüyorum.. En iyisi günde birkere de olsa açıp kontrol edeyimm

kacak kacak :)

oh ne guzel bende yemegı hazırlıyorum 5 gıbı esım ıse gıdıcek bıraz yavrumun hareketlerını dınledık babayla
her tekmede esım kacıyor elı magır gelıyor yavruma rahatsız oluyor dıyo delı
azcık kosu bandına cıkayım nerdeyse 3 hafta oldu cıkmadım uzun suredırde hep evde otur yarım saat hareketlenelım yavrumuzla:)
o catlagıda yavrundan hatıra dıye dusun ınsallah dogumdan sonra gıder

Ayyy ne güldüm neyseki sağsağlim gelebilmişsn evine görümcenede sabah sporu olmustur temiz hava almıştır ama ben olsam söverdimm

arkadaşlar kaçıncı haftada tekmelerini hissediyosuuz ..
cnm kısıden kısıye gore degısıyor ben 16. haftamda hıssettım
inşallah cnm o tekmelerrrr bıtıyooo benııı
ne kadar dıkat etsekte oluyo cıkıyorum allahkorusun haber ver bıze mutlaka
bişi degılllll
snowflakeN, GOKCHE, everythingwillbegreat, lillies, meli1, hamur, PekBiCici, bende tam yemek yapmak için çıkıcam herkes sapır sapır döküldü uuyyyyhhh terledim haaa
oyyyyysss bende yemeklerımı yaptımmm otrudummmm

unutkanlık bende had safhada allah benım de sonumu hayr etsın ıyı olmus gorumcecegıın gıtmıs bakmıs ıcın rahatlamıstır rn azından

bende polisiye roman okuyorum sanırsın

heyecanla sonuna geldimki kapamışsın neyse görümceninde günahını almıyalım ama düzmüştür heraldeo zaman sana ne dediyse ona gelsin( küçükkene yapardık bunu )

ben gercekten kafayı yedım yarın alt tarafı bebegın odası boyanacak bende bı heyecan varsankı yarın doguma gırıyorum

ben gercekten kafayı yedım yarın alt tarafı bebegın odası boyanacak bende bı heyecan varsankı yarın doguma gırıyorum

maşallah hazırlıklar başlamış sen gene iyiisin ben olsam tansiyon yerlerde olurdu heyecendan

ay minnak oğlanın odası hazırlanıyo hee rabbim mutluluğunuzu daim etsin

meli1 canım çok geçmiş olsunn bebeğin kıpraştığına göre sorun yok gibi ama sen gönülcüğünü rahat ettir git
every oğluşunu görmüşün, sağlıklı ve tostosmuşş baya kerata Maşallahh güzelliğe Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin

Ayyy ne güldüm neyseki sağsağlim gelebilmişsn evine görümcenede sabah sporu olmustur temiz hava almıştır ama ben olsam söverdimm

Evet canım evime geldim ama Allah biliyor yaa bu halimle beni öyle bıraktılarr yaa...Neyse
Açık söyleyim mii bana yapsalarr bende piiss söverdimm kadın haklı ne dese

unutkanlık bende had safhada allah benım de sonumu hayr etsın ıyı olmus gorumcecegıın gıtmıs bakmıs ıcın rahatlamıstır rn azından

Nasıl rahatladı anlatamam aslında ben biliyordumda şu vesvese yok mu vesvese
Bu cocuk iliğimi,kemiğimi emdiği gibi 3 grlık beynimide alıp bitiriyorr yeminlee
Artık otomatik kapı sistemi, otomatik ocak sistemi...gibi şeyler düşünüyorum
dolap,ütü evi yakan,yıkan, hırsızlara mekan yapabilecek ne varsa herşeyi otomatiğe bağlamak gerek
Yoksa yaa ev gider ya adam beni boşar artık :44:
Görümcecim saolsun canımm valla ikiletmemiş kadınn
Bide bana diyor ara teşekkür ett
Arayamamm utanırım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…