- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.661
Selam güzellikleeerr
Dün gelmicem etmicem diye naralar atan ben
Servis kapıya gelince dur dur gitme geliyorum diyen yine ben
Sabah gözümü bi açtım 7:50 eşim arıyor uyu bak gitme tamam mı dedii
Bende hııı mııı dedim kapadım peşine xx bey aradı geldim kapının önündeyim dedii
Bende bak akşam bırakacaksan gelirim dün dondum yollarda diyerek acıtasyonumu bastım
tamam tamam dedii, işe gelince eşimi aradım ben işe geldim dedim
Kendini düşünmüyorsun karnındakinimide düşünmüyorsun dedi cıraaannnkk kapadı telefonuu
Buarada sabah ben alalacele evden fırlayınca aklıma düştü mü acaba kapıyı kapadım mı kapamadım mı diyee
Allahım diyorum atla taksiye bin git bak, sonra yok yok kapamışım okadar da değil
Sonra şeytan yine gıdıklayıp yok kadın kapamadın diyip durdu mu
Ara şimdii bizim kardanadamımızı
Dedim bebeğiiiimm sanırım been kapıyı açık unuttumm o benden sersem hangi kapıyı diyorr
İş kapısını açık bırakktımda seni arıyorum hangii kapıyı olacakk bee ev kapısını dedimm
Eminmisin dediiYok canım okadarda vitaminsiz değilsindir dimi dedi dediii dediii dediiii
Velhasıl büyük görümcemi aramış yakın sayılırız sabahın 8:30 u kadın düşmüş yollara bakmışşş veeeee
ÖrtmüşümNeyse sabah sporu olmuştur dimii sövmüşmüdür acaba
evet yaa ama benı gormen lazımmm elım ayagım bırbırıne dolanıyoomaşallah hazırlıklar başlamışsen gene iyiisin ben olsam tansiyon yerlerde olurdu heyecendan
ay minnak oğlanın odası hazırlanıyo hee rabbim mutluluğunuzu daim etsin
rahatlar tabı ınsannn benımde bugun sabah berı aklımda bısı var delırıcem bı turlu akıma gelmıyoomeli1 canım çok geçmiş olsunn bebeğin kıpraştığına göre sorun yok gibi ama sen gönülcüğünü rahat ettir git
every oğluşunu görmüşün, sağlıklı ve tostosmuşş baya kerataMaşallahh güzelliğe Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin
Evet canım evime geldim ama Allah biliyor yaa bu halimle beni öyle bıraktılarr yaa...Neyse
Açık söyleyim mii bana yapsalarr bende piiss söverdimm kadın haklı ne dese
Nasıl rahatladı anlatamam aslında ben biliyordumdaşu vesvese yok mu vesvese
Bu cocuk iliğimi,kemiğimi emdiği gibi 3 grlık beynimide alıp bitiriyorr yeminlee
Artık otomatik kapı sistemi, otomatik ocak sistemi...gibi şeyler düşünüyorum
dolap,ütü evi yakan,yıkan, hırsızlara mekan yapabilecek ne varsa herşeyi otomatiğe bağlamak gerek
Yoksa yaa ev gider ya adam beni boşar artık :44:
Görümcecim saolsun canımm valla ikiletmemiş kadınn
Bide bana diyor ara teşekkür ett
Arayamamm utanırım dedim
bende polisiye roman okuyorum sanırsın
heyecanla sonuna geldimki kapamışsın neysegörümceninde günahını almıyalım ama düzmüştür heralde o zaman sana ne dediyse ona gelsin( küçükkene yapardık bunu )
ben gercekten kafayı yedım yarın alt tarafı bebegın odası boyanacak bende bı heyecan varsankı yarın doguma gırıyorum
evet yaa ama benı gormen lazımmm elım ayagım bırbırıne dolanıyooamin canımm
rahatlar tabı ınsannn benımde bugun sabah berı aklımda bısı var delırıcem bı turlu akıma gelmıyoo
hehehe ayy aklıma geldı ben gecen ocagı yakmadan pılav yapmaya calısıyordum kavuruyorum boyna baktım bu ıste bı garıplık var ocak sönuk
kızlar kaç gündür arara okuyorum hep çatlaklar ve kurulukla ilgili sorunlar var
ben yaklaşık 2,5 aydan beri yağ karışımı kullanıyorum ortalama 30-40 tl ye almıştım ve gün aşrı banyo sonrası göğüslerimden dizlerime kadar yağlıyorum kendimi
ve daha aldığım karışım bitmedi ve hiç bi sorunda yaşamadım oraya ayrı buraya ayrı ve dünya parası olan kremler kafama hiç yatmaz
hala formül arayanlar varsa bnm karışımı tavsiye ederim çoook memnunum hiç bi çatlak kıllnama yok
ay sen çok yaşa ya,,hep mutlu ol,neşeli ol ve hep güldür böyle..görümceye gelince işi ne canım..neden sövsünki,,hamileyiz sonuçta unutuyoruz işte ne yapalım...tam yatağa uzanmışım,uyku pozisyonumu almışım,aklıma bir sürü şey geliyor...yok ocağı açık mı bıraktım,oğlanın üstünü örttümmü,ütü yapmıştım fişini çektimmi,yemeği dolaba koydummu....ve bir sürü şey.sonra tekrar kalkıp kontrol ediyorum en baştan..genelde de hepsini yapmışımdır aslında..en çok da kocalar anlamaz ve dalga geçerler ya(bizde öyle) o kötü işte
rahatlar tabı ınsannn benımde bugun sabah berı aklımda bısı var delırıcem bı turlu akıma gelmıyoo
hehehe ayy aklıma geldı ben gecen ocagı yakmadan pılav yapmaya calısıyordum kavuruyorum boyna baktım bu ıste bı garıplık var ocak sönuk
Sen okuyorsun ben heran yaşıyorum bu polisiyeyii kuzum
Kazasız belasız atlatalımda şu zamanları yoksa benim yüreciğim kaldıramıyor action filan artık :18:
Kafayı yemek ne demek canım benimm
Tabiikide heyecanlanacaksın
Heyecanlanmazsan sorun var demek
Onlar bizim aşk böcüklerimizzzz her saniyeleri ritimli olacakk
Ne renk boya olacak canım? Bide su bazlı mı? Hangi marka ? Fikir olsun dedim de
Ben sadece karyola koyacağım duvara güzel bir duvar kağıdı istiyorum diğer taraflara aynı tonlarda boya :26:
yok gokce yok halbukı ne var bunda ama takıldı bı kere aklıma bulmam lazım onukuzum sen git yat biraz stres de yapma
geçenlerde ben öyleydim bide niye ben böyle oldum diye bütün gece ağladım
gebelikte normala ama bazen böyle tavan yapabiliyor :)
hehehhe sormaaa tam vaktınde uyandımEşim hastaymışş eve giidiyormuş hııııı ben nereleree gitseemm :44: Sesii borazan gibi :44: Var mı bi dopinglik mucizevi ilaçlarınız
Sizde çok yaşayınnn ama heppp gülüüünnn böyleee emiii
Bizimde hayatımız yarı keyifli yarı heyecanlı yarı hüzünlü geçiyor iştee
O paranoyalar yok mu o paranoyalarr
Sen bide beni tatile çıkınca gör, elektriğe bakarım doğalgaza bakarım ütüyü çektiğim gibi bide sarar pirizden uzaklaştırırım
Ocak üstünde tava neim bırakmam neme lazım ben yokken iyi saattekiler gelirde yemek filan pişirir diye, hergün dış kapıyı piskopat gibi 3 aşağısı 3 yukarısı olmak üzere 6 kere döndürüp kitler bide evin içine girdiğimde de kitlerdim
Hııı şimdi hamilelikte ilk unuttuğum şeyler ütü,ocak,kapı oldu :18:Aklı selimlik bu kadar vallaa içimdeki vampir beslensinde anasına yeterr
O süpeeerrr çoookk güldümm
İyii suyunu dökmemişinn ben yapardım valla
kızlar az önce bi aptallık yaptım..sandalyenin ayağına çıkıp pencereyi kapatıcam derken sandalye ayağımın altından kaydı kısa önümdeki dolabın kenarına göbeğimi sert çaptım..çok korktum ağladım biraz dinlendim bebeğin iki tekmesini hissettim ama çarptığım yer ağrıyor belkide çok kastım bilmiyorum doktorumu arayacamkorkuyorum
ya aslında benim merhemimi dr tavsiye etmişti 7 lira falandıama benim dikkatsizliğim yüzünden oldu neyseki sende olmamış olmazda inşalllah
bendede dün akşama kadar bişey yoktu bugün çatlamış
Eşim hastaymışş eve giidiyormuş hııııı ben nereleree gitseemm :44: Sesii borazan gibi :44: Var mı bi dopinglik mucizevi ilaçlarınız
Sizde çok yaşayınnn ama heppp gülüüünnn böyleee emiii
Bizimde hayatımız yarı keyifli yarı heyecanlı yarı hüzünlü geçiyor iştee
O paranoyalar yok mu o paranoyalarr
Sen bide beni tatile çıkınca gör, elektriğe bakarım doğalgaza bakarım ütüyü çektiğim gibi bide sarar pirizden uzaklaştırırım
Ocak üstünde tava neim bırakmam neme lazım ben yokken iyi saattekiler gelirde yemek filan pişirir diye, hergün dış kapıyı piskopat gibi 3 aşağısı 3 yukarısı olmak üzere 6 kere döndürüp kitler bide evin içine girdiğimde de kitlerdim
Hııı şimdi hamilelikte ilk unuttuğum şeyler ütü,ocak,kapı oldu :18:Aklı selimlik bu kadar vallaa içimdeki vampir beslensinde anasına yeterr
O süpeeerrr çoookk güldümm
İyii suyunu dökmemişinn ben yapardım valla
Huuuuu huuuuuuuuuuuuuu
kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzz umarım herşey yolundadır
siz ve bebişleriniz içinnnnnnnnn
geçmişi okuyamadım çok gevezelik etmişiniz
Sizde de var mı göbeğim bi boş gibi acaba yukarı çıktığı için mi baskı hissini kaybettim ben :44: Bide sıpa tepiklemiyorr hatta zararlı bişey yedim geçen ona tepki vermişti yine kandırırım diye gıghhkk banamısın demiyor velett? Kendimii dinlemeyim sonuçta heran-hergün oynamıcak dimi bu haftalar :44:
Sizde de var mı göbeğim bi boş gibi acaba yukarı çıktığı için mi baskı hissini kaybettim ben :44: Bide sıpa tepiklemiyorr hatta zararlı bişey yedim geçen ona tepki vermişti yine kandırırım diye gıghhkk banamısın demiyor velett? Kendimii dinlemeyim sonuçta heran-hergün oynamıcak dimi bu haftalar :44:
bagırasım gelıyo heycandan
aslında duvarlarım tertemız ama odanın rengı kum bejı duz beyaz olsun ıstıyorm esım gelsın gıdıp alıcaz boyayı koctas yada praktıkere gıdıcez bebek odası ıcın antıbakterıyel yada ne bılım ıcınde kımyasal olmayan boya ıstıyorum duvar kagıdı bende dusundum hatta cok ıstedım ama ev sahıbımız cok tuhaf ınsan olur ya cıkarken sokun boyatın dıye tutturur uyuz olurum vazgectık:)
Ya çok üzüldüm bak ben dün detaylı ultrasona gitttiğimde bir bayan aradı dr u oda karda düşmüş dr ona eğer karnın kaskatı kesilirse sertlik hissedersen hemen gel ama sıkıntı yoksa bebeğin içinde bulunduğu sıvı çocuğu darbelere karşı koruyor korkmana gerek yok dedi
pekbicici canım sen 2 hafta ileridesin bendenmesela bugün hiç hareket etmedi ama iyi olduğunu hissediyorum seninkide çok sağlıklıdır eminim
eşinede geçmiş olsun benim bildiğim tek tarif ballı limonlu sıcak su boğazını yumuşatırben artık kaçayım yamek yapcam daha,,, allaha emanet olun
hoossgeelldınnnnnnnnnnnnn naber deryosumm
Aynen antibakteriyel olması çok önemlii bide cırtlak renkler cocuğun uykusunu etkiliyormuş canım pastel tonlar olması gerekmiş
'Bebek Odalarında kullanılan boyalar su bazlı tercih edilmelidir. Fazla kimyasal kullanmamaya gayret edinilmelidir. Boya yerine duvar kağıdı tercih edilebilir.
Kullanılacak renkler ; pastel renkler sakinleştirici etkiye sahip olduğundan tercih edilebilir. Koyu ya da cırtlak renkler uyarıcı etki yaptığından bebeğin uyumasını zorlaştırabilir. Kırmızı renk duvarlarda tercih edilmese de mobilya gibi birkaç eşyada dengeli olarak kullanılırsa odaya canlılık kattığı gibi bebeğinizide canlı ve hareketli yapacaktır'
Canım buarada sende bebişini görmüşün, güzel güzel haberlerle gelmişin, gözün aydın Rabbim sonunu tamamlayıp sağlıklada kucağına almayı nasip etsin
Buarada doktorun dediği cok doğru bende eğildiğimde doktor aynısı söylemişti karnın kaskatı olursa hemen gel diye Allah korusun hepimizi
Bende çok oralı olmuyorum kuzumm
İyice tekme arsızı oldumm amaann diyorum keyfi bilirr alan var göbek var isterse vurur paşa istemezse yatsın uyusun işi nee
Teşekkür ederim canımYemeği yedirince yaparım hemen beyime şifa niyetine
Sanada kolay gelsin çookk çookk vitamin olsun prensesime sizede afiyet olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?