2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ay sen çok yaşa ya,,hep mutlu ol,neşeli ol ve hep güldür böyle..görümceye gelince işi ne canım..neden sövsünki,,hamileyiz sonuçta unutuyoruz işte ne yapalım...tam yatağa uzanmışım,uyku pozisyonumu almışım,aklıma bir sürü şey geliyor...yok ocağı açık mı bıraktım,oğlanın üstünü örttümmü,ütü yapmıştım fişini çektimmi,yemeği dolaba koydummu....ve bir sürü şey.sonra tekrar kalkıp kontrol ediyorum en baştan..genelde de hepsini yapmışımdır aslında..en çok da kocalar anlamaz ve dalga geçerler ya(bizde öyle) o kötü işte

kızlar kaç gündür arara okuyorum hep çatlaklar ve kurulukla ilgili sorunlar var
ben yaklaşık 2,5 aydan beri yağ karışımı kullanıyorum ortalama 30-40 tl ye almıştım ve gün aşrı banyo sonrası göğüslerimden dizlerime kadar yağlıyorum kendimi
ve daha aldığım karışım bitmedi ve hiç bi sorunda yaşamadım oraya ayrı buraya ayrı ve dünya parası olan kremler kafama hiç yatmaz
hala formül arayanlar varsa bnm karışımı tavsiye ederim çoook memnunum hiç bi çatlak kıllnama yok

maşallah hazırlıklar başlamış sen gene iyiisin ben olsam tansiyon yerlerde olurdu heyecendan

ay minnak oğlanın odası hazırlanıyo hee rabbim mutluluğunuzu daim etsin
evet yaa ama benı gormen lazımmm elım ayagım bırbırıne dolanıyoo amin canımm
rahatlar tabı ınsannn benımde bugun sabah berı aklımda bısı var delırıcem bı turlu akıma gelmıyoo
hehehe ayy aklıma geldı ben gecen ocagı yakmadan pılav yapmaya calısıyordum kavuruyorum boyna baktım bu ıste bı garıplık var ocak sönuk

Sen okuyorsun ben heran yaşıyorum bu polisiyeyii kuzum
Kazasız belasız atlatalımda şu zamanları yoksa benim yüreciğim kaldıramıyor action filan artık :18:

ben gercekten kafayı yedım yarın alt tarafı bebegın odası boyanacak bende bı heyecan varsankı yarın doguma gırıyorum

Kafayı yemek ne demek canım benimm
Tabiikide heyecanlanacaksın
Heyecanlanmazsan sorun var demek
Onlar bizim aşk böcüklerimizzzz her saniyeleri ritimli olacakk
Ne renk boya olacak canım? Bide su bazlı mı? Hangi marka ? Fikir olsun dedim de
Ben sadece karyola koyacağım duvara güzel bir duvar kağıdı istiyorum diğer taraflara aynı tonlarda boya :26:

kuzum sen git yat biraz stres de yapma
geçenlerde ben öyleydim bide niye ben böyle oldum diye bütün gece ağladım
gebelikte normala ama bazen böyle tavan yapabiliyor :)

ya aslında benim merhemimi dr tavsiye etmişti 7 lira falandı ama benim dikkatsizliğim yüzünden oldu neyseki sende olmamış olmazda inşalllah

bendede dün akşama kadar bişey yoktu bugün çatlamış

Eşim hastaymışş eve giidiyormuş hııııı ben nereleree gitseemm :44: Sesii borazan gibi :44: Var mı bi dopinglik mucizevi ilaçlarınız

Sizde çok yaşayınnn ama heppp gülüüünnn böyleee emiii
Bizimde hayatımız yarı keyifli yarı heyecanlı yarı hüzünlü geçiyor iştee
O paranoyalar yok mu o paranoyalarr
Sen bide beni tatile çıkınca gör, elektriğe bakarım doğalgaza bakarım ütüyü çektiğim gibi bide sarar pirizden uzaklaştırırım
Ocak üstünde tava neim bırakmam neme lazım ben yokken iyi saattekiler gelirde yemek filan pişirir diye, hergün dış kapıyı piskopat gibi 3 aşağısı 3 yukarısı olmak üzere 6 kere döndürüp kitler bide evin içine girdiğimde de kitlerdim
Hııı şimdi hamilelikte ilk unuttuğum şeyler ütü,ocak,kapı oldu :18: Aklı selimlik bu kadar vallaa içimdeki vampir beslensinde anasına yeterr

O süpeeerrr çoookk güldümm
İyii suyunu dökmemişinn ben yapardım valla

bagırasım gelıyo heycandan

aslında duvarlarım tertemız ama odanın rengı kum bejı duz beyaz olsun ıstıyorm esım gelsın gıdıp alıcaz boyayı koctas yada praktıkere gıdıcez bebek odası ıcın antıbakterıyel yada ne bılım ıcınde kımyasal olmayan boya ıstıyorum duvar kagıdı bende dusundum hatta cok ıstedım ama ev sahıbımız cok tuhaf ınsan olur ya cıkarken sokun boyatın dıye tutturur uyuz olurum vazgectık:)

kuzum sen git yat biraz stres de yapma
geçenlerde ben öyleydim bide niye ben böyle oldum diye bütün gece ağladım
gebelikte normala ama bazen böyle tavan yapabiliyor :)
yok gokce yok halbukı ne var bunda ama takıldı bı kere aklıma bulmam lazım onu

nolucam bennn acaba ne yemek ıcmek lazım bunun ıcın
hehehhe sormaaa tam vaktınde uyandım

Sizde de var mı göbeğim bi boş gibi acaba yukarı çıktığı için mi baskı hissini kaybettim ben :44: Bide sıpa tepiklemiyorr hatta zararlı bişey yedim geçen ona tepki vermişti yine kandırırım diye gıghhkk banamısın demiyor velett? Kendimii dinlemeyim sonuçta heran-hergün oynamıcak dimi bu haftalar :44:

Huuuuu huuuuuuuuuuuuuu
kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzz umarım herşey yolundadır
siz ve bebişleriniz içinnnnnnnnn

geçmişi okuyamadım çok gevezelik etmişiniz

Ya çok üzüldüm bak ben dün detaylı ultrasona gitttiğimde bir bayan aradı dr u oda karda düşmüş dr ona eğer karnın kaskatı kesilirse sertlik hissedersen hemen gel ama sıkıntı yoksa bebeğin içinde bulunduğu sıvı çocuğu darbelere karşı koruyor korkmana gerek yok dedi

pekbicici canım sen 2 hafta ileridesin benden mesela bugün hiç hareket etmedi ama iyi olduğunu hissediyorum seninkide çok sağlıklıdır eminim

eşinede geçmiş olsun benim bildiğim tek tarif ballı limonlu sıcak su boğazını yumuşatır ben artık kaçayım yamek yapcam daha,,, allaha emanet olun

Son düzenleme:
ya aslında benim merhemimi dr tavsiye etmişti 7 lira falandı ama benim dikkatsizliğim yüzünden oldu neyseki sende olmamış olmazda inşalllah

bendede dün akşama kadar bişey yoktu bugün çatlamış

cnm inş çok değildir çatlakların ve çokğalmaz ama yinede merheme göre yağlar daha nemlendiriyor istersen bide ek yap yayılmazsın iyice
cicim bildiğin yağlar ama abartmazsan ve hafif ovarsan bir iki dakikaya emiyo bnm formülüm bu ama eksiği de olsa işe yarıyo çünkü yağların neredeyse hepsinin işlevi aynı

Hamilelikte çatlaklara karşı özel iksir | Alternatif Anne

bende olmuyo cnm ole bıseyyy dınlen bıraz oynar annesııı

ben tam 22 haftama girdim bugün inşl.bende de tık yok bugün.napıyorsun diyorum çikolata yiyorum ıııh inatcı.nasıl olsa kığırdıcan dedim bıraktım ekndi haline :)yoksa kafayı yicez biz.aşı olduk bugün ilk aşımız.kzdımı acaba ddedim :)))ama sağlık ocağında dinlediler kalp atışını zor duydu daha küçük ondan dedi ebe.sonrada bu aralar kesik kesik hareket eder telaş etme diye ekledi arkasınan.

Aynen antibakteriyel olması çok önemlii bide cırtlak renkler cocuğun uykusunu etkiliyormuş canım pastel tonlar olması gerekmiş

'Bebek Odalarında kullanılan boyalar su bazlı tercih edilmelidir. Fazla kimyasal kullanmamaya gayret edinilmelidir. Boya yerine duvar kağıdı tercih edilebilir.
Kullanılacak renkler ; pastel renkler sakinleştirici etkiye sahip olduğundan tercih edilebilir. Koyu ya da cırtlak renkler uyarıcı etki yaptığından bebeğin uyumasını zorlaştırabilir. Kırmızı renk duvarlarda tercih edilmese de mobilya gibi birkaç eşyada dengeli olarak kullanılırsa odaya canlılık kattığı gibi bebeğinizide canlı ve hareketli yapacaktır'

Canım buarada sende bebişini görmüşün, güzel güzel haberlerle gelmişin, gözün aydın Rabbim sonunu tamamlayıp sağlıklada kucağına almayı nasip etsin
Buarada doktorun dediği cok doğru bende eğildiğimde doktor aynısı söylemişti karnın kaskatı olursa hemen gel diye Allah korusun hepimizi

Bende çok oralı olmuyorum kuzumm
İyice tekme arsızı oldumm amaann diyorum keyfi bilirr alan var göbek var isterse vurur paşa istemezse yatsın uyusun işi nee
Teşekkür ederim canım Yemeği yedirince yaparım hemen beyime şifa niyetine
Sanada kolay gelsin çookk çookk vitamin olsun prensesime sizede afiyet olsunn

hoossgeelldınnnnnnnnnnnnn naber deryosumm

iyiyim kuzummm buna şükür eve hapisim azcık malumunuz hava muhalefeti sebebiyle
birde hafif bir grip durumu var burun tıkanıklıgıyla başım dertte
nefes almaya çalışıyorum anlıcagın :)

sen nasılsınnn oğluşda iyidir inşş odası boyancakmış galiba hadi hayırlı olsunnnnnnnn

saol cnm ısıme yarıcak bu bılgı kırmızı topnu kullanmayı dusunmuyorum ama nevresımınde var kırmızlar oglumun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…