- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.681
arkadaşlar bide benim ikili testim riskli çıktı kan tahlilim ama ultrasonda herşey normal görünüyo bu hafta üçlü test yaptırıcam böyle bişey yaşayan var mı?
Selam güzellikleeerr
Dün gelmicem etmicem diye naralar atan ben
Servis kapıya gelince dur dur gitme geliyorum diyen yine ben
Sabah gözümü bi açtım 7:50 eşim arıyor uyu bak gitme tamam mı dedii
Bende hııı mııı dedim kapadım peşine xx bey aradı geldim kapının önündeyim dedii
Bende bak akşam bırakacaksan gelirim dün dondum yollarda diyerek acıtasyonumu bastım
tamam tamam dedii, işe gelince eşimi aradım ben işe geldim dedim
Kendini düşünmüyorsun karnındakinimide düşünmüyorsun dedi cıraaannnkk kapadı telefonuu
Buarada sabah ben alalacele evden fırlayınca aklıma düştü mü acaba kapıyı kapadım mı kapamadım mı diyee
Allahım diyorum atla taksiye bin git bak, sonra yok yok kapamışım okadar da değil
Sonra şeytan yine gıdıklayıp yok kadın kapamadın diyip durdu mu
Ara şimdii bizim kardanadamımızı
Dedim bebeğiiiimm sanırım been kapıyı açık unuttumm o benden sersem hangi kapıyı diyorr
İş kapısını açık bırakktımda seni arıyorum hangii kapıyı olacakk bee ev kapısını dedimm
Eminmisin dediiYok canım okadarda vitaminsiz değilsindir dimi dedi dediii dediii dediiii
Velhasıl büyük görümcemi aramış yakın sayılırız sabahın 8:30 u kadın düşmüş yollara bakmışşş veeeee
ÖrtmüşümNeyse sabah sporu olmuştur dimii sövmüşmüdür acaba
kizlar havaalanina geldim 2 saate gitmis olacagim yarin gorusuruz yine
cnm inş çok değildir çatlakların ve çokğalmaz ama yinede merheme göre yağlar daha nemlendiriyor istersen bide ek yap yayılmazsın iyice
cicim bildiğin yağlar ama abartmazsan ve hafif ovarsan bir iki dakikaya emiyo bnm formülüm bu ama eksiği de olsa işe yarıyo çünkü yağların neredeyse hepsinin işlevi aynı
Hamilelikte çatlaklara karşı özel iksir | Alternatif Anne
ben tam 22 haftama girdim bugün inşl.bende de tık yok bugün.napıyorsun diyorum çikolata yiyorum ıııh inatcı.nasıl olsa kığırdıcan dedim bıraktım ekndi haline :)yoksa kafayı yicez biz.aşı olduk bugün ilk aşımız.kzdımı acaba ddedim :)))ama sağlık ocağında dinlediler kalp atışını zor duydu daha küçük ondan dedi ebe.sonrada bu aralar kesik kesik hareket eder telaş etme diye ekledi arkasınan.
tetanozu hangi kolunuza vuruldunuz agri yaparsa diye sola vurulmak daha mantikli degil mi?
Hemen bakayım o siteye canım
Hazır bir yağ karışımıysa daha çok işime gelir
Yoksa ben tek tek karıştıramam
Teşekkür ederimm
Aynen benim bebişinde kalp atışını bulamadı ebe biara
Sonra taaa aşalardaa kasığımın orda bulduu ne işi varsa oralarda
Aşın hayırlı olsun, inşallah ağrı sızı yapmazz
Bende biraz olduu hatta yatamadım üstüne oyüzden 2. dozu kısmetse sağıma vurduracağım :18:
Bende bıraktım canım vallaa kendi gönlü bilir onu dinledikce strese giriyorum ee haliyle kendide strese giriyor iyice inatlaşıyor bu sefer
Oyüzden kendi paşa keyfine nasıl uyarsa öyle hareket etsin, sağlıklı olsundaa
saol cnm ısıme yarıcak bu bılgı kırmızı topnu kullanmayı dusunmuyorum ama nevresımınde var kırmızlar oglumun:)
o kadar cile cekip dayanamadin gittin mi esin hakli valla iyi baska birsey dememis bebegini dusunmen lazim.insallah bugun sag salim erkenden varirsin evine.gorumcenin evi yakin mi sabah sabah yormussun:))komsun falan da bakardi aslinda neyse arada oluyor boyle vesveseler fisi cektim mi falan:))yas gecince daha kotu olacagiz bu konuda
kızlar yazılarınız okudum genel olarak tekmelemeleri hareketleri düşündügünüz son aylara gelince o tekmelerden hareketlerden uyuyamıycaksınız bile hiç acele etmeyin :)))
Ben: Benım dunuru gören oldumu
.Calısıyormu bugun ..Gitmıcem dıyordu dun gece
ffee: şimdi bende onun yazdıklarına kahkahayla gülüyodum :)))
Snow: senın damat yıne uzemus dunuru
Snow: gıtmıs gıtmıs)
Gökçe: işte çalışıyor
Ben: Farklı gelın adaylarına mavı boncuk dagıtıyor diye uzuyordur :1
ffee: gitmiş işe komik komik anlatıyo
deli kıs oranlamıyosunki alıyorsun şişeye veya kavanoza boşaltıyosun hepsini
valla bazı aktarlarda varmış ama
karışım kolay güzelim ufak büyük farketmez al aktardan yağları koy bi şişe veya kavanoza salla
bu kadar :)
Sizde de var mı göbeğim bi boş gibi acaba yukarı çıktığı için mi baskı hissini kaybettim ben :44: Bide sıpa tepiklemiyorr hatta zararlı bişey yedim geçen ona tepki vermişti yine kandırırım diye gıghhkk banamısın demiyor velett? Kendimii dinlemeyim sonuçta heran-hergün oynamıcak dimi bu haftalar :44:
canim sen bilirsin de tesekkur etsen gorumcene fena olmaz yanimeli1
Nasıl rahatladı anlatamam aslında ben biliyordumdaşu vesvese yok mu vesvese
Bu cocuk iliğimi,kemiğimi emdiği gibi 3 grlık beynimide alıp bitiriyorr yeminlee
Artık otomatik kapı sistemi, otomatik ocak sistemi...gibi şeyler düşünüyorum
dolap,ütü evi yakan,yıkan, hırsızlara mekan yapabilecek ne varsa herşeyi otomatiğe bağlamak gerek
Yoksa yaa ev gider ya adam beni boşar artık :44:
Görümcecim saolsun canımm valla ikiletmemiş kadınn
Bide bana diyor ara teşekkür ett
Arayamamm utanırım dedim
hahahahehehe ayy aklıma geldı ben gecen ocagı yakmadan pılav yapmaya calısıyordum kavuruyorum boyna baktım bu ıste bı garıplık var ocak sönuk
bagırasım gelıyo heycandan
aslında duvarlarım tertemız ama odanın rengı kum bejı duz beyaz olsun ıstıyorm esım gelsın gıdıp alıcaz boyayı koctas yada praktıkere gıdıcez bebek odası ıcın antıbakterıyel yada ne bılım ıcınde kımyasal olmayan boya ıstıyorum duvar kagıdı bende dusundum hatta cok ıstedım ama ev sahıbımız cok tuhaf ınsan olur ya cıkarken sokun boyatın dıye tutturur uyuz olurum vazgectık:)
Sizde de var mı göbeğim bi boş gibi acaba yukarı çıktığı için mi baskı hissini kaybettim ben :44: Bide sıpa tepiklemiyorr hatta zararlı bişey yedim geçen ona tepki vermişti yine kandırırım diye gıghhkk banamısın demiyor velett? Kendimii dinlemeyim sonuçta heran-hergün oynamıcak dimi bu haftalar :44:
Ben: Benım dunuru gören oldumu
.Calısıyormu bugun ..Gitmıcem dıyordu dun gece
ffee: şimdi bende onun yazdıklarına kahkahayla gülüyodum :)))
Snow: senın damat yıne uzemus dunuru
Snow: gıtmıs gıtmıs)
Gökçe: işte çalışıyor
Ben: Farklı gelın adaylarına mavı boncuk dagıtıyor diye uzuyordur
ffee: gitmiş işe komik komik anlatıyo
sadece göbüşlere mi her yeremi sürüyosunuz :44:
ben sadece göbüşe sürebiliyorum aldığım kremi ya uğraşamıyorum
Sizi gidi sizileeerr
Geldim yaa canımm buldum kapıma gelen servisi hemen attım içine vallaaa
Beni karda kesmiyor kii
Buarada kime mavi boncuk dağıtmışımm
Aaaaa aşk olsun nerde kim görmüşş
Ben sadeceee deniyordumm(İyi ki ben erkek olmamışımm )
Yoksa Zeynep'in biliyorsun kii kayınvalidesinin bitanesii gül koklarmıyızz yerinee
İyide kuzum burda konuşuluyordu şundan 2 kaşık bundan 5 kaşık
Onu al ona kat bunu böyle yap fazla atarsan işe yaramaz
Ben yapamam işte öyle mehter marşı gibimm bi ileri bi geri, bi koy 5 al gibi
Hazırı yokmudur :44: Durr ben alktara uğrayım bii olmazsa onlara hazırlattırırım
canim sen bilirsin de tesekkur etsen gorumcene fena olmaz yani
hahahaoyle seyler benim de basima gelir arada hatta gecen mini firins birsey koyacagim.fisini takmamisim suresini ayarlamisim.saat sesi de geliyor gittim isinmamis aha firin bozuldu dedim isigi da yanmiyor sonra farkettim fisi takmamisim
ay cok guzel heyecanli ya bide esyalar girsin bide oglun huzur dolar icine orayi gorunce hayali bile guzel:))
normal canim ya bu aralar surekli hissetmemek uyuyordur turk usulu hansinbugun de dedim birine elektrikli supurge sesinden korkup tepki veriyorlar deneyebilirsin:))
senin zeynepin eli masali olmasi lazim uyanik yetistir kizini dunurun mavi boncuklari dagita dagita bitiremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?