2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar bide benim ikili testim riskli çıktı kan tahlilim ama ultrasonda herşey normal görünüyo bu hafta üçlü test yaptırıcam böyle bişey yaşayan var mı?

amniyosentez yaptiran arkadas vardi galiba ama ikili sadece riski belirtir kesinlik yok uclunun guvenirligi daha dusukmus ikiliye gore.senin kac cikti

o kadar cile cekip dayanamadin gittin mi esin hakli valla iyi baska birsey dememis bebegini dusunmen lazim.insallah bugun sag salim erkenden varirsin evine.gorumcenin evi yakin mi sabah sabah yormussun:))komsun falan da bakardi aslinda neyse arada oluyor boyle vesveseler fisi cektim mi falan:))yas gecince daha kotu olacagiz bu konuda

canım çok geçmiş olsun
bebegin çok çok saglam biyerde bence merak etme.
ona bişey olmamıştır ama sanada olmamıştır inş yeri acıyor diyosun,
belki morarma falan olur ama inş fazla da zorlamaz seni.
doktorunla yine görüş istersen için rahatlasın, ama ben eminim bebeginin iyi olduguna içini ferah tut.

kızlar yazılarınız okudum genel olarak tekmelemeleri hareketleri düşündügünüz son aylara gelince o tekmelerden hareketlerden uyuyamıycaksınız bile hiç acele etmeyin :)))

Hemen bakayım o siteye canım
Hazır bir yağ karışımıysa daha çok işime gelir
Yoksa ben tek tek karıştıramam
Teşekkür ederimm

Aynen benim bebişinde kalp atışını bulamadı ebe biara
Sonra taaa aşalardaa kasığımın orda bulduu ne işi varsa oralarda
Aşın hayırlı olsun, inşallah ağrı sızı yapmazz
Bende biraz olduu hatta yatamadım üstüne oyüzden 2. dozu kısmetse sağıma vurduracağım :18:
Bende bıraktım canım vallaa kendi gönlü bilir onu dinledikce strese giriyorum ee haliyle kendide strese giriyor iyice inatlaşıyor bu sefer
Oyüzden kendi paşa keyfine nasıl uyarsa öyle hareket etsin, sağlıklı olsundaa

Ben: Benım dunuru gören oldumu

.Calısıyormu bugun ..Gitmıcem dıyordu dun gece

ffee: şimdi bende onun yazdıklarına kahkahayla gülüyodum :)))

Snow: senın damat yıne uzemus dunuru

Snow: gıtmıs gıtmıs)

Gökçe: işte çalışıyor

Ben: Farklı gelın adaylarına mavı boncuk dagıtıyor diye uzuyordur

ffee: gitmiş işe komik komik anlatıyo

deli kıs oranlamıyosunki alıyorsun şişeye veya kavanoza boşaltıyosun hepsini

saol cnm ısıme yarıcak bu bılgı kırmızı topnu kullanmayı dusunmuyorum ama nevresımınde var kırmızlar oglumun:)

Bende sen boya diyince araştırdımm bebek odasında nasıl boya kullanılsın diye hemen hepsi biyerlerde kırmızı kullanın diyorr
Bende bilmiyordum sayende öğrendim
Bebişlere kırmızııı çoook yakışıyorr zaten

kizlar havaalanina geldim 2 saate gitmis olacagim yarin gorusuruz yine

Canımm hayırlıı yolculuklaaaarrrrr sağsalim keyifli bir yolculuk olsun inşAllahh

İş aşkı desem değil, atılcam çıkarılcam korkusu desen o hiç değil
Ama bu bendekiii amelilik ruhu her daim her şartta işe getiriyorr
Eşim hep der sen mi kurtaracaksın bu firmayı, kendi işin mii ne bukadar hırpalıyorsun kendinii diyordaa
Ahh bu mükemmeliyetçilik hırsııı bu hallere getirdi benii
Rabbime emanet bugünüde atlatırız inşAllah canımm
Komşum varda sadece selam sabah, tellerimiz yok hiç birinde
Eskisi gibide insanlara güvenilmiyor ki maalesef ne varsa canda var yine, saolsun oda bakarım demiş
Oda anlar herhalde halimii 3 cocuk doğurmuş
Bu yaşta böyleysekk ; Yaş geçince ben süper babaanne, süper anneanne gibi hayallerim yok vallaa sadece aklı yerinde eli ayağı tutan olayım yeter

kızlar yazılarınız okudum genel olarak tekmelemeleri hareketleri düşündügünüz son aylara gelince o tekmelerden hareketlerden uyuyamıycaksınız bile hiç acele etmeyin :)))

Hadiii hayırlısıylaa ozamanlar bi gelsee bi gelsee o vursun ben seveceğim o ittirsin kaktırsınn ben öpeceğim kuzumuu

valla bazı aktarlarda varmış ama
karışım kolay güzelim ufak büyük farketmez al aktardan yağları koy bi şişe veya kavanoza salla
bu kadar :)

Sizi gidi sizileeerr
Geldim yaa canımm buldum kapıma gelen servisi hemen attım içine vallaaa
Beni karda kesmiyor kii
Buarada kime mavi boncuk dağıtmışımm
Aaaaa aşk olsun nerde kim görmüşş
Ben sadeceee deniyordumm (İyi ki ben erkek olmamışımm )
Yoksa Zeynep'in biliyorsun kii kayınvalidesinin bitanesii gül koklarmıyızz yerinee

deli kıs oranlamıyosunki alıyorsun şişeye veya kavanoza boşaltıyosun hepsini

İyide kuzum burda konuşuluyordu şundan 2 kaşık bundan 5 kaşık
Onu al ona kat bunu böyle yap fazla atarsan işe yaramaz
Ben yapamam işte öyle mehter marşı gibimm bi ileri bi geri, bi koy 5 al gibi
Hazırı yokmudur :44: Durr ben alktara uğrayım bii olmazsa onlara hazırlattırırım

valla bazı aktarlarda varmış ama
karışım kolay güzelim ufak büyük farketmez al aktardan yağları koy bi şişe veya kavanoza salla
bu kadar :)

sadece göbüşlere mi her yeremi sürüyosunuz :44:
ben sadece göbüşe sürebiliyorum aldığım kremi ya uğraşamıyorum

19. haftandasın yazıyo ben ilk hissettiğimde 20 haftamdaydım dinleme kendini oynar sıpacık

kizlar havaalanina geldim 2 saate gitmis olacagim yarin gorusuruz yine

iyi yolculuklarr iyi geçer umarım yolculuğunuz. :)

canim sen bilirsin de tesekkur etsen gorumcene fena olmaz yani
hehehe ayy aklıma geldı ben gecen ocagı yakmadan pılav yapmaya calısıyordum kavuruyorum boyna baktım bu ıste bı garıplık var ocak sönuk
hahaha oyle seyler benim de basima gelir arada hatta gecen mini firins birsey koyacagim.fisini takmamisim suresini ayarlamisim.saat sesi de geliyor gittim isinmamis aha firin bozuldu dedim isigi da yanmiyor sonra farkettim fisi takmamisim

ay cok guzel heyecanli ya bide esyalar girsin bide oglun huzur dolar icine orayi gorunce hayali bile guzel:))

normal canim ya bu aralar surekli hissetmemek uyuyordur turk usulu hansinbugun de dedim birine elektrikli supurge sesinden korkup tepki veriyorlar deneyebilirsin:))

senin zeynepin eli masali olmasi lazim uyanik yetistir kizini dunurun mavi boncuklari dagita dagita bitiremedi

Sendekı bu calısma azmine hayranım..Ben olsam 3 gun kafamı dısarı cıkarmazdım ..:)
Enişte azda olsa sana kızmakla haklı Şirketi senmi kurtaracaksın kuzum ... Yatıp dınlenseydin biraz..Enişteninde dediği gibi kendine acımıyorsan damadımadamı acmıyorsun
Valla o kadarını bilemicem maya misali ya tutarsa diye herkesi deniyim deyipte Zeynebimi üzmede... Biliyorum bu durumdan Bal dudaklımda hoşnut değil..Biraz karnındakinin sesini dinle

Selam arkadaşlar,

Buraya pek giremiyorum işler de yoğun.. Herkesler iyidir.. Ana listeye baktım da cinsiyeti yazmayanlar falan var. Kayıbı olanlar mı oldu?

Nasıl gidiyor herkesin hamilelik? Sorunlu giden var mı?

Buluşma falan yapıyor musunuz?

Kızımı Şimdiden doldurupta Gelin kaynana psikolojisine sokmıyım Bi Tanedir onun cici Annesi Zeynebımın uzerıne gül koklatmaz..Mavi boncuk dagıtma olayıda sırf tepkımızı ölçme adına yapılıyor dimi dünürrrr :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…