- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.701
19. haftandasın yazıyo ben ilk hissettiğimde 20 haftamdaydımdinleme kendini oynar sıpacık
canim sen bilirsin de tesekkur etsen gorumcene fena olmaz yani
senin zeynepin eli masali olmasi lazim uyanik yetistir kizini dunurun mavi boncuklari dagita dagita bitiremedi
Sendekı bu calısma azmine hayranım..Ben olsam 3 gun kafamı dısarı cıkarmazdım ..:)
Enişte azda olsa sana kızmakla haklı Şirketi senmi kurtaracaksın kuzum ... Yatıp dınlenseydin biraz..Enişteninde dediği gibi kendine acımıyorsan damadımadamı acmıyorsun
Valla o kadarını bilemicem maya misali ya tutarsa diye herkesi deniyim deyipte Zeynebimi üzmede... Biliyorum bu durumdan Bal dudaklımda hoşnut değil..Biraz karnındakinin sesini dinle
amaniiinnnheryere cnm
arabın yağı bulması misali
Kızlar Cuma gunu Doktora gıtmek ıcın randevu alayım dedım ... Cuma gunu doktorum yokmus yarına verelım dedı ..Hİç dusunmeden tamam olur dedım ...
Ben yarın epilasyon yapıp cuma gunu gıderım dusuncesıyle planlamıstım ...Uff cocuklar evde epilasyon işine gıremem.. 1 yıldır hiç kullanmadıgım jilete girişmek istemıyorum ... arayıp ıptalmı etsem bı kereden bır sey olmaz deyıpte jilet'le yenıden bulussam mı(
Kızlar Cuma gunu Doktora gıtmek ıcın randevu alayım dedım ... Cuma gunu doktorum yokmus yarına verelım dedı ..Hİç dusunmeden tamam olur dedım ...
Ben yarın epilasyon yapıp cuma gunu gıderım dusuncesıyle planlamıstım ...Uff cocuklar evde epilasyon işine gıremem.. 1 yıldır hiç kullanmadıgım jilete girişmek istemıyorum ... arayıp ıptalmı etsem bı kereden bır sey olmaz deyıpte jilet'le yenıden bulussam mı(
Kızımı Şimdiden doldurupta Gelin kaynana psikolojisine sokmıyımBi Tanedir onun cici Annesi Zeynebımın uzerıne gül koklatmaz..Mavi boncuk dagıtma olayıda sırf tepkımızı ölçme adına yapılıyor dimi dünürrrr :)))))
karnından muane etmiyormuki ? ne olur ne olmaz diye epilasyon yapıyorsun cnm
banyo kapısını kirtleyip yapamazmısın ki
çocukları uyutunca yap kurtul canım yarında git güzelce doktoruna
tabi bize söylemesi kolay
Bende mi sorun var anlamadımkı.. Küçücük yerle 3 saat ugrasıyorum .. cocukları 10'da uyutsam 1 e kadar zamanımı alır
Yürrüüüüüüüüüüüüü bee dünüüürrr
Aslaaann dünüürrrrr
Evet ben bakalım gerçekten oğluşu istiyormusunuz diye yaptım yoksaa ne bakacağım prensesim varkenn
O tütüsüü yirimm ben
Neden jileett
İptal ettirme bencee onlar neler görüyordurr canımm sonra 1 hafta daha bekle olcak
ya bosver oylece git bir kereden birsey olmaz
bu arada rusyadan bir arkadas vardi noldu ona haberi olan var mi?
Ya asistan peçeteyi iç çamaşırımın içine sokuyor tamam ondan cekınmıyorumda.. Her defasında doktorda bebek hala asagıda oldugu için yenıden duzeltme geregı duyuyor...kendıne saygısı yoksa banadamı yok demesın doktorumiptal ettirsem bıle pazartesi veya cumartesı gıdebılırım canım .. Nede olsa hastane evimin hemen karşısında her an gıdebılıcegım bır yer..
aaaaa sana yazarken aklıma geldı... ben sadece saati iptal edeyim.. cocukları okula bıraktıktan sonra işimi bitirp gidebilirim :)
ah ah dunyayi kurtaran kadin olayim diyorsun yani
İş aşkı desem değil, atılcam çıkarılcam korkusu desen o hiç değil
Ama bu bendekiii amelilik ruhu her daim her şartta işe getiriyorr
Eşim hep der sen mi kurtaracaksın bu firmayı, kendi işin mii ne bukadar hırpalıyorsun kendinii diyordaa
Ahh bu mükemmeliyetçilik hırsııı bu hallere getirdi benii
Rabbime emanet bugünüde atlatırız inşAllah canımm
Komşum varda sadece selam sabah, tellerimiz yok hiç birinde
Eskisi gibide insanlara güvenilmiyor ki maalesef ne varsa canda var yine, saolsun oda bakarım demiş
Oda anlar herhalde halimii 3 cocuk doğurmuş
Bu yaşta böyleysekk ; Yaş geçince ben süper babaanne, süper anneanne gibi hayallerim yok vallaa sadece aklı yerinde eli ayağı tutan olayım yeter
walla bilmiyorum
çok şükür maşallahnazar değmesin ben yarım saat 40 dk de hallediyorum
eskiden daha kısa zamandada yaptığım olurduda şimdi tedirginlk olunca daha uzun sürüyo
Sende ruslar gibi yapp şekil verr
İnecek yere kadar azcık jiletle gitsinn
Valla benim ödüm patlıyor saati iptal edecekler günü iptal edecekler diyee
Sen yine saat buluyorsun
Ben 14 yaşından şuana kadar olan emeklerimi çöpe attımm vallaa geçeeen
Adam dile gelippp hiç fantastik durmuyor diyincee ağdaya keyfim ve canım istemiyincede budadım bende :26:
Ben pek alışamadım ya şu sıralar daha fazla acıyor ..Hamıle kalmadan önce uyuşturup öyle yapardım ama şimdı zararlı olur diye uyuşturmadan cekıyorum .. Tabi korkudan yapıştırıpta çekme suresınde 1 dakıka gecıyor buyuzden bıraz uzun surüyor
Bu arada doktorum yarın 2 den sonra yokmus bende cumartesi gunune randevu aldım .. :)
amaniiinnnher yerimiz yağlı yağlı sonra napıyoz nası yaşıyoz peki vıcık vıcık
geçen sene cildim çok kuruydu doktora gitmiştim bana bitkisel b yağ karışımı vermişti her seferinde doktora sorucam unutuyorum banyodan sonra sürüyodum her yerimeonu kullansam bi zararı olmaz diye düşünüyorum çünkü yine çok kurudum kuruluk demek daha çok çatlamak dimi:18::18::18:
Ya asistan peçeteyi iç çamaşırımın içine sokuyor tamam ondan cekınmıyorumda.. Her defasında doktorda bebek hala asagıda oldugu için yenıden duzeltme geregı duyuyor...kendıne saygısı yoksa banadamı yok demesın doktorumiptal ettirsem bıle pazartesi veya cumartesı gıdebılırım canım .. Nede olsa hastane evimin hemen karşısında her an gıdebılıcegım bır yer..
aaaaa sana yazarken aklıma geldı... ben sadece saati iptal edeyim.. cocukları okula bıraktıktan sonra işimi bitirp gidebilirim :)
ah ah dunyayi kurtaran kadin olayim diyorsun yaniisyerinde kiymet biliyorlar mi da sanki ( biliyorlarsa tamam da bilmiyorlarsa bosuna kendini yipratma ona verecegin emegi cocuguna verirsin.belki oglunun aski degistirir bu konudaki yaklasimini.
sagolsun gorumcen gitmis bakmis kendi de yasamistir 3 cocukla iyice vesveseli oluyor insan.evet ya su donemde yedigimiz cevizleri normaldede yemek lazim Allah elden ayaga dusurmesin akil eksikligi vermesin
Evet aklımda canımdaa biraz daha sövsün rahatlasın diye bekliyorum :26::26:
Akşam eve gidince ilk işim onu aramak olacak
Cümleyedee ben vitaminsiz gelin diye başlıcam
aaaaa aaaaaaşşşşş şşşşşş :18:
Mavi boncuk değil onlarr kuzumm sadece kızlar açıkta kalmasın diye yapılan anaçlık mantığı yoksaa biliyorsun ağzımdan Zeynep düşmüyor:9
ya bosver oylece git bir kereden birsey olmaz
bu arada rusyadan bir arkadas vardi noldu ona haberi olan var mi?
yok cnm sürün saçını kurutana kadar bişi kalmıyo
ama ben yinede huzursuz olurum diye bi sabahlığım var direkt onu giyiyorum 5-10 dak
sonra herşey normal
valla cnm bn kendim beceremediğimden evlenmeden önce ilk yaptırmıştım ağda
ondan sonrada sene 1-2 iki kez ama hamile kalınca gideyim rahat edeirm dedim nası acıdı
sadece acısa tamam hepsi batığa döndü sivilcelendim mi ?
artık zorunlu jilet ama ağilmek görmek zor oluyo son aylarda ne yapıcam bilmiyorum
bence sende sadece önünü azcık al kalanını yarın dr sonrası alırsın hem kısa sürmüş olur hemde jiletsiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?