2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar Cuma gunu Doktora gıtmek ıcın randevu alayım dedım ... Cuma gunu doktorum yokmus yarına verelım dedı ..Hİç dusunmeden tamam olur dedım ...
Ben yarın epilasyon yapıp cuma gunu gıderım dusuncesıyle planlamıstım ...Uff cocuklar evde epilasyon işine gıremem.. 1 yıldır hiç kullanmadıgım jilete girişmek istemıyorum ... arayıp ıptalmı etsem bı kereden bır sey olmaz deyıpte jilet'le yenıden bulussam mı (

19. haftandasın yazıyo ben ilk hissettiğimde 20 haftamdaydım dinleme kendini oynar sıpacık

Şimdi tepecikliyi açtımm canımm
O oynamasada ben göbeğimi attırıveriyorum vallaa
İyicee göbekci oldumm, içime çingene kaçtıı aaa dostlaarr

canim sen bilirsin de tesekkur etsen gorumcene fena olmaz yani

Evet aklımda canımdaa biraz daha sövsün rahatlasın diye bekliyorum :26::26:
Akşam eve gidince ilk işim onu aramak olacak
Cümleyedee ben vitaminsiz gelin diye başlıcam

senin zeynepin eli masali olmasi lazim uyanik yetistir kizini dunurun mavi boncuklari dagita dagita bitiremedi

aaaaa aaaaaa şşşşş şşşşşş :18:
Mavi boncuk değil onlarr kuzumm sadece kızlar açıkta kalmasın diye yapılan anaçlık mantığı yoksaa biliyorsun ağzımdan Zeynep düşmüyor

Bizim sözümüzde gönlümüzde Zeynepte
Arada gözümüzz kaysadaa Erkekizz biz azıcıkk göz banyosu yapmakta hakkımız
Zaten şuan karnımda böyle çıkıpta yapsın öylee önce ben pipişini koparıp Zeyneple altın günlerine yollarım kuzumm sen hiç tasa etme :26:

heryere cnm
arabın yağı bulması misali
amaniiinnn her yerimiz yağlı yağlı sonra napıyoz nası yaşıyoz peki vıcık vıcık
geçen sene cildim çok kuruydu doktora gitmiştim bana bitkisel b yağ karışımı vermişti her seferinde doktora sorucam unutuyorum banyodan sonra sürüyodum her yerimeonu kullansam bi zararı olmaz diye düşünüyorum çünkü yine çok kurudum kuruluk demek daha çok çatlamak dimi:18::18::18:

karnından muane etmiyormuki ? ne olur ne olmaz diye epilasyon yapıyorsun cnm

banyo kapısını kirtleyip yapamazmısın ki

çocukları uyutunca yap kurtul canım yarında git güzelce doktoruna
tabi bize söylemesi kolay

Yürrüüüüüüüüüüüüü bee dünüüürrr
Aslaaann dünüürrrrr
Evet ben bakalım gerçekten oğluşu istiyormusunuz diye yaptım yoksaa ne bakacağım prensesim varkenn
O tütüsüü yirimm ben

Neden jileett
İptal ettirme bencee onlar neler görüyordurr canımm sonra 1 hafta daha bekle olcak

karnından muane etmiyormuki ? ne olur ne olmaz diye epilasyon yapıyorsun cnm

banyo kapısını kirtleyip yapamazmısın ki

çocukları uyutunca yap kurtul canım yarında git güzelce doktoruna
tabi bize söylemesi kolay

Bende mi sorun var anlamadımkı.. Küçücük yerle 3 saat ugrasıyorum .. cocukları 10'da uyutsam 1 e kadar zamanımı alır

ya bosver oylece git bir kereden birsey olmaz

bu arada rusyadan bir arkadas vardi noldu ona haberi olan var mi?

Bende mi sorun var anlamadımkı.. Küçücük yerle 3 saat ugrasıyorum .. cocukları 10'da uyutsam 1 e kadar zamanımı alır

walla bilmiyorum
çok şükür maşallah nazar değmesin ben yarım saat 40 dk de hallediyorum
eskiden daha kısa zamandada yaptığım olurduda şimdi tedirginlk olunca daha uzun sürüyo

Ya asistan peçeteyi iç çamaşırımın içine sokuyor tamam ondan cekınmıyorumda.. Her defasında doktorda bebek hala asagıda oldugu için yenıden duzeltme geregı duyuyor...kendıne saygısı yoksa banadamı yok demesın doktorum iptal ettirsem bıle pazartesi veya cumartesı gıdebılırım canım .. Nede olsa hastane evimin hemen karşısında her an gıdebılıcegım bır yer..

aaaaa sana yazarken aklıma geldı... ben sadece saati iptal edeyim.. cocukları okula bıraktıktan sonra işimi bitirp gidebilirim :)

Son düzenleme:

Sende ruslar gibi yapp şekil verr
İnecek yere kadar azcık jiletle gitsinn
Valla benim ödüm patlıyor saati iptal edecekler günü iptal edecekler diyee
Sen yine saat buluyorsun
Ben 14 yaşından şuana kadar olan emeklerimi çöpe attımm vallaa geçeeen
Adam dile gelippp hiç fantastik durmuyor diyincee ağdaya keyfim ve canım istemiyincede budadım bende :26:

ah ah dunyayi kurtaran kadin olayim diyorsun yaniisyerinde kiymet biliyorlar mi da sanki( biliyorlarsa tamam da bilmiyorlarsa bosuna kendini yipratma ona verecegin emegi cocuguna verirsin.belki oglunun aski degistirir bu konudaki yaklasimini.
sagolsun gorumcen gitmis bakmis kendi de yasamistir 3 cocukla iyice vesveseli oluyor insan.evet ya su donemde yedigimiz cevizleri normaldede yemek lazim Allah elden ayaga dusurmesin akil eksikligi vermesin

walla bilmiyorum
çok şükür maşallah nazar değmesin ben yarım saat 40 dk de hallediyorum
eskiden daha kısa zamandada yaptığım olurduda şimdi tedirginlk olunca daha uzun sürüyo

Ben pek alışamadım ya şu sıralar daha fazla acıyor .. Hamıle kalmadan önce uyuşturup öyle yapardım ama şimdı zararlı olur diye uyuşturmadan cekıyorum .. Tabi korkudan yapıştırıpta çekme suresınde 1 dakıka gecıyor buyuzden bıraz uzun surüyor

Bu arada doktorum yarın 2 den sonra yokmus bende cumartesi gunune randevu aldım .. :)

Valla Düşünmedim değil ..Üstten jiletle alıp alt kısmı sonradan'mı alsam diye

Benım doktoruma 2 gun önce randevu almak yeterlı oluyor .. Daha önceden gıttıgım doktora 1 ay önceden randevu alıyordum ve istediğim ilgiyide verememişti bana Ama bundan cok memnunum çok şükür :)

Senin yine 14 seneymiş Benim daha 1 yıl oldu ama çok alıştım geriye dönmek istemiyorum..:)

ben ağda yaptığım zamanlar her çekişte şöyle bi zıplar havaya geri inerdim
çok şükür şimdi uğraşmıyorum

yok cnm sürün saçını kurutana kadar bişi kalmıyo
ama ben yinede huzursuz olurum diye bi sabahlığım var direkt onu giyiyorum 5-10 dak
sonra herşey normal

valla cnm bn kendim beceremediğimden evlenmeden önce ilk yaptırmıştım ağda
ondan sonrada sene 1-2 iki kez ama hamile kalınca gideyim rahat edeirm dedim nası acıdı
sadece acısa tamam hepsi batığa döndü sivilcelendim mi ?
artık zorunlu jilet ama ağilmek görmek zor oluyo son aylarda ne yapıcam bilmiyorum
bence sende sadece önünü azcık al kalanını yarın dr sonrası alırsın hem kısa sürmüş olur hemde jiletsiz olur

Nerdeeeee kıymeet bilselerr ben eve gitmez burda yatarımm o denli yanii
Kapitalist sistemde yaşamanın getirdiği bazı kölelik iç güdüleri diye yorumluyorum ben artık
Eşim cocuktan sonra çalışmamı istemiyor meselaa
bense yerime 6 aylık sözleşmeli elemanı cevremden araştırıyorum güvenilir olsun onları zor durumda bırakmasın diyee
Ben hiç ceviz yemedim desem :26::26: Herşeyi gönlüm ruhum aldıda bi ceviz beni benden aldı canm yaa
Ağzıma süremedimm balladım kaymakladım yokk gitmedi gırtlağımdan oyüzden bende cok zorlamadımm

tamam canim ya maksat kocayi sinir etmek oyle olsun bakalim kizlar da acikta degil ama neyse sustum ben dunurlerin arasina girmeyeyim
ya bosver oylece git bir kereden birsey olmaz

bu arada rusyadan bir arkadas vardi noldu ona haberi olan var mi?

rojda13 tu galiba gormedim bende uzun suredir bir ay oldu herhalde bir sorun yoktur insallah

Canım Benim ilk jıletten sonra aldıgım zamanı hatırlamak bıle ıstemıyorum
Her tarafı kızardı önce acayip bir şekilde yanıyordu 1 gun sonra her tarafı sivilcelendi..
3 gün sonrada sivilceler kayboldu ... ama tabıkı bu ılk alışımda oluştu daha sonra aynısını yaşamadım... tek tük sıvılceler cıkıyor arada...
Canım bence şuan alıştır kendını cunku normal dogum yapan biri için o kıllar dikişlere cok acı verıyor ... Çektiğimden dolayı jilete vurmak istemiyorum yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…