2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ne olursa olsun en iyi yer olsa da ozel sektor oldugunu hissettiriyor yani onlarin isini onlardan cok sen dusunuyorsun.insalah ise uygun birini bulurlar onu da kendiler bulsalar ya bir zahmet.mezuniyetin ne bilmiyorum ama kpss ye calisip atanma imkanin varsa dene kesinlikle.esin de istemiyormus.benimki de ozeli hic istemedi daha dogrusu dersaneyi.simdi memnun yer degistirelim cocuga ben bakayim diyo
tatlida yada kavrulmus olarak da mi tuketiemiyorsun iki tane yesen yeter aslinda findik ve balik tuket o zaman onun yerine

İşletme mezunuyum canım
Ama 4 senenin verdiği alışkanlık, yeri benimseme, arkadaşları benimseme derken
Kendi iş yerim olsa bukadar özverili olmam dedirtiyor
Ahh şu alışkanlık sevdamızz
Neysee bi gelsinde ozamanlar bakacağım meleğim bi sağlıkla doğsunda

Ben balık yiyorum en azından haftada 1 kere mutlaka yiyorum canım
Hatta çiftlik balık olmamasınada özen gösteririm mutlaka
Hatta tavuk az tüketiyorum antibiyotikli diye
Ama ceviz naynnn naynnnn
Biz fıstık seviyoruz diyeceğimde yanlış anlaşılmayımm

Son düzenleme:
anladim canim kac yil calisinca iyice benimsemissin herhalde hayirlisi bakalim hic yoktan iyi bir isin var ve bir suru isletme mezunu var bekleyen cok sukur yinede
afiyet olsun kultur baliklarini lesle besliyorlar deyince urktum bende dedigin gibi sadece antibiyotik olsa iyi tavukta 40 gunde buyuyor diyorlar en iyisi balik galiba ama bizim oglan etci olacak babasi gibi bugunde gitmis esim arkadasiyla koyun kestirmistaze etimiz var yine:))babayla yemek zorundayiz:))
fistikta omega varmiydi ya findikta vardi ama badem de tuketebilirsin.fistigi yanlis anlamadim merak etme

aynen katılıyorum canım hala bıtmedı yag ve sımdılık hıc catlak yok masallah dıyelım :)

kelın ılacı olsa basına surucek mısalı :) ben malesef jılete gectım gercı dırek jılet degıl ozel baslıkla mınıcık bırakıyor
artık dogumdan sonra yenıden epılasoyona donerım bu arada hatırlatman ıyı oldu yarın doktora gıdıcem ne kadar rahatm aklıma gelmedı aferım bana :)

rojdadan hıc haber yok ya sureklı gelırdı umarım net kesılmıs falandır bıranonce bıze haber eder
kosu bandımla hasretımı bugun gıderdım nıhayet yuruyusumu yaptım sımdı mutfaga gıdeyım aksam dızıler var artık sonrası gorusurz
opuldunuz kızlar safak 20 saat

kızlar epilasyon konusu olmuşta
ne kullanıyosunuz şu aralar ?
ben ağdadan tırstım hamilelikte çok irkiliyorum falan diye
4 aydır jilete döndüm istemeye istemeye
ağda yaptırıpta memnun olan varmı ki devam mı etseydim ki
bide ben başkasına yaptıramıyorum öyle kendim yapıyorum
zor oluyo tabi bide şmdi karın çıktı daha bi zor olur
ben yine jilete talibim galiba, kendim sordum kendim cevapladım

bende hic agda kullanamadim baskasina da yaptiramam jilet kullaniyorum malesef hamilelikte daha yavas cikmaya basladilar zaten gecen.gillette simply diye bir jilet aldim kokten aliyor gibi oldu.memnun kaldim ondan

bende hic agda kullanamadim baskasina da yaptiramam jilet kullaniyorum malesef hamilelikte daha yavas cikmaya basladilar zaten gecen.gillette simply diye bir jilet aldim kokten aliyor gibi oldu.memnun kaldim ondan

kendi kendine agda yapmak hamilelikte herhalde mümkün degildir, yapan varsa tebrik edicem
o koca göbekten aşağısını göreceksinde birde yapıştır çek bilmem ne çok zor
zaten bel fıtıgıyım bide boyun fıtıgı çıkmasın başıma
bu dedigin jileti deniyim bende bari evdeki bitince sağol canım.
ne kadar dipten alırsa o kdr iyi değilmi.
bide şu kılın yavaş çıkması konusunda emin misiniz kızlar ya, bikaçınızdan duydum ben dikkat etmedim buna ama,
hamilelikte saçın ve tırnagın hızlı uzamasından bahsediliyoken, sadece ordaki kılın geç çıkması nasıl olabiliyoki :44:

valla bende anlamadım canım bu konuyu

benim saçlar kıllar tırnaklar maşallah göbeğe bile fark atıyor

Ozaman beni tebrik et daha hiç jilet kullanmadım geçen cumartesi günüde ayna koydum karşıma 1,30 saatte tüm vücut temiz tabi özel bölge biraz hassaslaştı ama inat ettim yaptım

var bi yaman çelişki de bende çözemedim gitti :26:
bende tırnaklarıma dikkat ettimde aynı dedigin hesap
kessem hergün tırnak çıkçak yani
eşim bana hergün kes şu tırnaklarını yoluyosun bak diyo
ya diyorum daha yeni kestim zaten
o nasıl yeni kesmek öyle gözümü çıkarcan diyoo

Ozaman beni tebrik et daha hiç jilet kullanmadım geçen cumartesi günüde ayna koydum karşıma 1,30 saatte tüm vücut temiz tabi özel bölge biraz hassaslaştı ama inat ettim yaptım

gerçekten tebrik ediyorum canım seni
bide bide tüm vücut 1.30 saaaat miiiiiii
vallaa büyük azim. ama ne güzel inş devam edersin böyle.

aaah ahh eskiden bende yarım saate bitiriverirdim bikini bölgesini şakk şakkkkk

bir sureye kadar aliniyor diye biliyorum ben agda kullansam su an alabilirim.mesela agirlasmadim o kadar cunku.dedigimi al dene gratis den aldim ben ama baska yerde de gordum 4tanesi 5 lira ama guzel bir jilete gore.bu gec cikma olayini.bende anlamadim erkek annelerinde testesteron salgisindan dolayi tuylenmenin arttigini biliyorum ama oglum olmasina ragmen bende yok daha bacaklarimi bir kere aldim simdiye kadar cok seyrekler su an epilasyon aletiyle aldim tabi gobekte oluyormus bide benim zaten tuylu ondan artma yok orda tirnaklarim da normal hala

Grip nezle olanlar.. doktorunuz ne öneriyor? 3 haftadır kullanmadığım şey kalmadı.. burnum tıkalı çok kötüyüm..

slm kıslarrr nasılsınız bakalımm
düşenler olmus allah korusun meli yi merak ettım yazmamıs da
amn dıkkat edın kıslar mecbur kalamdıkca dışarıya cıkmayın kar kış
herkesi öperimm

yok olmuyor eldiven denedim, agda denemeye calistim yok asla, dayanamiyorum.
sonra ust bolgesyi epilasyon aletiyle aldim tertemiz oldu hala da cikmadilar puruzsuz ama hassas taraflar malesef jilet.
agdaciya gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum, cunku cok ciyor ve baskasi yapsa bir anda hizli hizli diyorum., ama dayanabilecegimi sanmiyorum (

bir de killar bende de cikmiyor artik bacaklarim kac aydir cikmadi incecikti gecen temizledim, cidden killanma sureci durdu. hatta o bolgede bile yavasladi. gobegimde ilk zaman hizla cikanlari da eldivenle aldim piril piril simdi. daha cikmaz gibi geliyor. ilk 3 ay killanma sureci hizliydi simdi durdu ilginc bir sekilde. aman oyle olsun

mrb hamişler dün doktora gittim kızımı görmek için maşallah kızım 27 cm 590 gr olmuş tombiş kızım kızlar bide noldu biliyormusunz kızıma bakarken doktor dedi bak el sallıyo hakketen kızım el salladı annesine yaaa çok güzl bişey bu ayrıca gülüyordu mutlu bibebek olcakmış kzım maşalla kızımabide dışarda düşenşler olmuş dikkat edin lütfen ben de evde düştüm fayansta kaydım küt popomun üstüne valla karnım yuarı çıktı aşagı indi kızımda hemen vurdu tabi anne noluyo diye ayy çok korktum ama bişey oldu diye oynamasaydı hemen dr gidecektim çok şükür bişey olmadı

havuzumuz şimdilik damla beste yağmur ve öykü den oluşuyor.(

teşekkür ederim canım...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…