- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.721
ne olursa olsun en iyi yer olsa da ozel sektor oldugunu hissettiriyor yani onlarin isini onlardan cok sen dusunuyorsun.insalah ise uygun birini bulurlar onu da kendiler bulsalar ya bir zahmet.mezuniyetin ne bilmiyorum ama kpss ye calisip atanma imkanin varsa dene kesinlikle.esin de istemiyormus.benimki de ozeli hic istemedi daha dogrusu dersaneyi.simdi memnun yer degistirelim cocuga ben bakayim diyoNerdeeeee kıymeet bilselerr ben eve gitmez burda yatarımm o denli yanii
Kapitalist sistemde yaşamanın getirdiği bazı kölelik iç güdüleri diye yorumluyorum ben artık
Eşim cocuktan sonra çalışmamı istemiyor meselaa
bense yerime 6 aylık sözleşmeli elemanı cevremden araştırıyorum güvenilir olsun onları zor durumda bırakmasın diyee
Ben hiç ceviz yemedim desem :26::26: Herşeyi gönlüm ruhum aldıda bi ceviz beni benden aldı canm yaa
Ağzıma süremedimm balladım kaymakladım yokk gitmedi gırtlağımdan oyüzden bende cok zorlamadımm
ne olursa olsun en iyi yer olsa da ozel sektor oldugunu hissettiriyor yani onlarin isini onlardan cok sen dusunuyorsun.insalah ise uygun birini bulurlar onu da kendiler bulsalar ya bir zahmet.mezuniyetin ne bilmiyorum ama kpss ye calisip atanma imkanin varsa dene kesinlikle.esin de istemiyormus.benimki de ozeli hic istemedi daha dogrusu dersaneyi.simdi memnun yer degistirelim cocuga ben bakayim diyo
tatlida yada kavrulmus olarak da mi tuketiemiyorsun iki tane yesen yeter aslinda findik ve balik tuket o zaman onun yerine
ya bosver oylece git bir kereden birsey olmaz
bu arada rusyadan bir arkadas vardi noldu ona haberi olan var mi?
anladim canim kac yil calisinca iyice benimsemissin herhalde hayirlisi bakalim hic yoktan iyi bir isin var ve bir suru isletme mezunu var bekleyen cok sukur yinedeİşletme mezunuyum canım
Ama 4 senenin verdiği alışkanlık, yeri benimseme, arkadaşları benimseme derken
Kendi iş yerim olsa bukadar özverili olmam dedirtiyor
Ahh şu alışkanlık sevdamızz
Neysee bi gelsinde ozamanlar bakacağım meleğim bi sağlıkla doğsunda
Ben balık yiyorum en azından haftada 1 kere mutlaka yiyorum canım
Hatta çiftlik balık olmamasınada özen gösteririm mutlaka
Hatta tavuk az tüketiyorum antibiyotikli diye
Ama ceviz naynnn naynnnn
Biz fıstık seviyoruzdiyeceğimde yanlış anlaşılmayımm
kızlar kaç gündür arara okuyorum hep çatlaklar ve kurulukla ilgili sorunlar var
ben yaklaşık 2,5 aydan beri yağ karışımı kullanıyorum ortalama 30-40 tl ye almıştım ve gün aşrı banyo sonrası göğüslerimden dizlerime kadar yağlıyorum kendimi
ve daha aldığım karışım bitmedi ve hiç bi sorunda yaşamadım oraya ayrı buraya ayrı ve dünya parası olan kremler kafama hiç yatmaz
hala formül arayanlar varsa bnm karışımı tavsiye ederim çoook memnunum hiç bi çatlak kıllnama yok
Kızlar Cuma gunu Doktora gıtmek ıcın randevu alayım dedım ... Cuma gunu doktorum yokmus yarına verelım dedı ..Hİç dusunmeden tamam olur dedım ...
Ben yarın epilasyon yapıp cuma gunu gıderım dusuncesıyle planlamıstım ...Uff cocuklar evde epilasyon işine gıremem.. 1 yıldır hiç kullanmadıgım jilete girişmek istemıyorum ... arayıp ıptalmı etsem bı kereden bır sey olmaz deyıpte jilet'le yenıden bulussam mı(
kızlar epilasyon konusu olmuşta
ne kullanıyosunuz şu aralar ?
ben ağdadan tırstım hamilelikte çok irkiliyorum falan diye
4 aydır jilete döndüm istemeye istemeye
ağda yaptırıpta memnun olan varmı ki devam mı etseydim ki
bide ben başkasına yaptıramıyorum öyle kendim yapıyorum
zor oluyo tabi bide şmdi karın çıktı daha bi zor olur
ben yine jilete talibim galiba, kendim sordum kendim cevapladım
bende hic agda kullanamadim baskasina da yaptiramam jilet kullaniyorum malesef hamilelikte daha yavas cikmaya basladilar zaten gecen.gillette simply diye bir jilet aldim kokten aliyor gibi oldu.memnun kaldim ondan
kendi kendine agda yapmak hamilelikte herhalde mümkün degildir, yapan varsa tebrik edicem
o koca göbekten aşağısını göreceksinde birde yapıştır çek bilmem ne çok zor
zaten bel fıtıgıyım bide boyun fıtıgı çıkmasın başıma
bu dedigin jileti deniyim bende bari evdeki bitince sağol canım.
ne kadar dipten alırsa o kdr iyi değilmi.
bide şu kılın yavaş çıkması konusunda emin misiniz kızlar ya, bikaçınızdan duydum ben dikkat etmedim buna ama,
hamilelikte saçın ve tırnagın hızlı uzamasından bahsediliyoken, sadece ordaki kılın geç çıkması nasıl olabiliyoki :44:
kendi kendine agda yapmak hamilelikte herhalde mümkün degildir, yapan varsa tebrik edicem
bide şu kılın yavaş çıkması konusunda emin misiniz kızlar ya, bikaçınızdan duydum ben dikkat etmedim buna ama,
hamilelikte saçın ve tırnagın hızlı uzamasından bahsediliyoken, sadece ordaki kılın geç çıkması nasıl olabiliyoki :44:
valla bende anlamadım canım bu konuyu
benim saçlar kıllar tırnaklar maşallah göbeğe bile fark atıyor
Ozaman beni tebrik et daha hiç jilet kullanmadım geçen cumartesi günüde ayna koydum karşıma 1,30 saatte tüm vücut temiz tabi özel bölge biraz hassaslaştı ama inat ettim yaptım
valla bende anlamadım canım bu konuyu
benim saçlar kıllar tırnaklar maşallah göbeğe bile fark atıyor
yok olmuyorkızlar epilasyon konusu olmuşta
ne kullanıyosunuz şu aralar ?
ben ağdadan tırstım hamilelikte çok irkiliyorum falan diye
4 aydır jilete döndüm istemeye istemeye
ağda yaptırıpta memnun olan varmı ki devam mı etseydim ki
bide ben başkasına yaptıramıyorum öyle kendim yapıyorum
zor oluyo tabi bide şmdi karın çıktı daha bi zor olur
ben yine jilete talibim galiba, kendim sordum kendim cevapladım
sevmedımhavuzda başka ne ısımler var canım
uzun yol yavrum ıns kazasız belasız sag salım ulasırsın evıne
ahh be tatlım rapor hıc kabul edılmez mı
canım bebek hareketlerı sureklı hıssedılemeyebılırmış kı boşuna canını sıkıpta bebeğini de strese sokma
bak ben 3-4 gunde bir hareket edermişim annem arada hafıf bır tekme yerdım o kadar dıyo, bebegının yerı değişmiştir ya da gerilerdedir ondan hıssetmıyorsundursen içini ferah tut canımm
bende yarın yaptırıcam mutlaka gelınce yaz olurmuuu merak edıyorum gecen sefer hafıf agrım olmustu bunu merak edıyorum
bence beste cok hos bır ısım kulaga hos gelıyor cnm
ayyy geldın de donuyormusun hayırlı yolculuklar canımm
pamuk bez derken hıc bılgım yok bu konularda ama cevremden duydugum kadarıyla prıma onerıyorlar ozellıkle yenı dogan ıcın cnm
gunaydın cnm sakın ol son zmaanlarda yorduysan kendını mınıgın o yuzden hareket etmıyor olabılır endısleenme boyle devam ederse doktoruna basvrursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?