- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.761
Günaydın kızlar, dün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür bir problem çıkmadı, bebeğim çok hareketliydi dr'a tekmeyi bastı kadın ölçümleri zar zor yapabildi şunu farkettim ki ben hareketlerini az hissediyorum o yüzden hissedemiyorum diyenler üzülmesin kendi yapımızla ilgili sanırım yoksa bebeklerin keyfi yerinde.
Bu arada 3 boyutlu özelliği yokmuş girdiim ultrasonun dolayısıyla yüzünü net bir şekilde göremedim bebeğimin gıcık oldum
O dru da pek sevmedim kendi drumun kıymetini bir kez daha anlamış oldum neyse bunlar çok önemli değil önemli olan bebeğimin sağlığıyla ilgili bir sorun olmamasıHerkes güzel haberlelrle dönsün detaylıdan
gunaydın kızzlar buzzz gibi bir izmir sabahından merhaba...
Günaydınn soğuk havanınn en sıcakk insanlarııı ve bebicikkleriii
Dün bende eve gittim eşime baktım,yedirdim içirdim, meyve tabakları hazırladım çikolatalarlaa
Ve sen yerken bende ütü yapayım dedimm, masum masum ütü yaparken
Anaam ağzı burnu şiş adam yarım saat sonra kaplan gücüyle geldi yaa yanıma
Hadiii kardeş yapalım diyorTövbe dedim git işine delimisin hastasın sen dokunma bana ayyy mikrop öpme beni diyordum
O sırada kuzey güneyde; samiyle handan hanım kavga ediyordu samii bıktım yoruldum vıııırr vııırrlarından diyorduu ki
Benim adam al işte samii abii abi benim evde de var bir handan hanımm dediAnca yemek yaparım, ütüsüz yollatmam mantığı dizi değil tüm kadınlar aynı tezinide onayladıı
Ben elinden sıyrılmaya debeleşirkenn yürüü gitt basarım ütüyü sıfatına diyerek kaçtımKendi ellerimle canavar yaptım yahuu
Ama asıl konuya gelirsek eşime şifalı şeyler bakarken nette kuru incirin hayretler veren mucizesini okuyunca dolabımda tatlı yapılmak için bekleyen kuru incirii hemen cantama attım ve işe getirdim şimdi kaynattırıyorum...
birde sütte yaparmış aklınızda bulunsunağzıma koyduğum bişi değil ama yicezz artık başka çıkışı yok
Dün bende eve gittim eşime baktım,yedirdim içirdim, meyve tabakları hazırladım çikolatalarlaa
Hadiii kardeş yapalım diyorTövbe dedim git işine delimisin hastasın sen dokunma bana ayyy mikrop öpme beni diyordum
O sırada kuzey güneyde; samiyle handan hanım kavga ediyordu samii bıktım yoruldum vıııırr vııırrlarından diyorduu ki
Benim adam al işte samii abii abi benim evde de var bir handan hanımm dediAnca yemek yaparım, ütüsüz yollatmam mantığı dizi değil tüm kadınlar aynı tezinide onayladıı
Ben elinden sıyrılmaya debeleşirkenn yürüü gitt basarım ütüyü sıfatına diyerek kaçtımKendi ellerimle canavar yaptım yahuu
Ama asıl konuya gelirsek eşime şifalı şeyler bakarken nette kuru incirin hayretler veren mucizesini okuyunca dolabımda tatlı yapılmak için bekleyen kuru incirii hemen cantama attım ve işe getirdim şimdi kaynattırıyorum...
Eki Görüntüle 600653
Butikbebede indirimli bu ürün
22,50 tl kargoyla 28 tlye geliyor
Dünden beri gel-gitliyim alsam mı diye
Eşime gösterdim al dene diyor 28 tl nolcak diyor
Bu tarz yastıklar işe yarıyor mu acaba :44:
Ben de ne kadar fındık fıstık yiyorsam eşime de yediriyorum hatta arada elevit de içiriyorum o da alıştı artık kendisi her kahvaltıda ihmal etmiyor adamı bomba gibi yapıp gönderiyorum bir de bana birşeyler oldu istesem de kasıyorum kendimi :26: ne olacak böyle bilmiyorum daha da doğuma çok var. Dün gece de rüyamda eşime kız isityorlardı annem babam filan da evi temizleyip hazırlık yapıyorlardı ben de ağlıyordum tabi kisabah anlattım sen yanlış anlamışsın oğlumuza kız istiyoruzdur bana değil dedi ama ben etkisinden zor kurtuldum
kuru inciri ben de çok severim aklıma geldikçe yiyorum ama neden kaynattırıyorsun onu anlamadım
Bir de ayın 26'sında benim bebik 460 grdı dün 500 gr çıktı iki haftada 40 gr mı almış yaadrum 22. haftada 500 grı geçer demişti geçmedi işte birinin ölçümü yanlış olmuş ama hangisi acaba:26:
benccede denenebilir cnm bu yastıkları sonra emzirmedede kullanıolar die biliorum
günaydın annişler ve cicişleri:)
ben dün işe gelemedim bayağı yazmışsınız yine evden de okuyamadım...
bizim yarın ayrıntılımız var çok heyecanlıyız bir ertelenme falan olmaz umarım p.tesi ertelendiğinden beri meraktayız umarım hem ertelenmez hemde güzel sağlıklı sonuçlarla döneriz dualarınızı eksik etmeyin valla ben tüm güzel haberleri okuyunca kendimizin ki kadar seviniyorum . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
inşallah bir daha da bu sene kar yağmaz iş izin olayları zor oluyor ben yolda yürümeye cesaret edemiyorum arabayı da çıkartamayınca aklım işte kalıyor... benim için şahsen daha tedirgin bir durum
Eki Görüntüle 600653
Bu tarz yastıklar işe yarıyor mu acaba :44:[/QUOTE
canım ben yapacam bu yastıklardan çok kullanışlı üst 1.5 metre kumaştan çıkar 1 kilo elyaf yeter 12 -13 liraya mal olur
sen ugraşamazsın çalışan insansın alabilirsin ya da elinden dikiş gelen birinden rica et sana diksin:)
açıkçası ben bacağımın arasına ince bir minder koyma ihtiyacı hissediyorum :)
gozun aydın canım cok sukur:)merhaba kızlar nasılsınız?bugun ayrıntılımız vardı hersey yolunda cok sukur
gunaydınn cnaımm bebısının yuzunu goremesende bı sorun yokmus cok sukur:)Günaydın kızlar, dün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür bir problem çıkmadı, bebeğim çok hareketliydi dr'a tekmeyi bastı kadın ölçümleri zar zor yapabildi şunu farkettim ki ben hareketlerini az hissediyorum o yüzden hissedemiyorum diyenler üzülmesin kendi yapımızla ilgili sanırım yoksa bebeklerin keyfi yerinde.
Bu arada 3 boyutlu özelliği yokmuş girdiim ultrasonun dolayısıyla yüzünü net bir şekilde göremedim bebeğimin gıcık oldum
O dru da pek sevmedim kendi drumun kıymetini bir kez daha anlamış oldum neyse bunlar çok önemli değil önemli olan bebeğimin sağlığıyla ilgili bir sorun olmamasıHerkes güzel haberlelrle dönsün detaylıdan
cennet meyvesı cok severım doktorum her sabah ye demsıtı bana cevzle bırlıkte cok guzel gıdıyorİncir meyvelerinin besin değeri yüksektir. Şeker, organik asitler, sabit yağ ve A, B, C vitaminleri içerir. Kuru incirde yüksek oranda omega 3, omega 6 ve protein bulunur. İncir yüksek oranda kalsiyum ve fosfor içermesinin yanında sodyum ve kolesterol açısından düşük orana sahiptir. İçerdiği benzaldehit maddesi sayesinde incir, kanserli hücrelerin yayılmasını ve büyümesini önler.Sözgelişi, 100 gr. kuru incir yenilirse bedenin günlük gereksinimlerinden kalsiyumun yüzde 17'si, demir ve magnezyumun yüzde 30'u, fosforun yüzde 20'si, B1 vitamininin yüzde 5'i ve B2 vitamininin yüzde 4'ü alınmış olur.
İncir içerdiği yüksek orandaki kalsiyum ve fosforla kemik ve dişlerin oluşumu ile sağlıklarını garantiler:incirin içerdiği kalsiyum, diğer besinlerdekine göre daha kolay sindirilir. Süt içemeyen kişilerin incir yemeleri öğütlenir.
İncir, içerdiği yüksek orandaki liflerle bedene giren kolesterolün kana karışmadan atılmasını sağlar.
İncir, kansere karşı vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir, vücuda enerji verir, halsizliği ve yorgunluğu gidermeye yardımcı olur. İçerdiği protein ile hücreleri tamir eder ve yeniler. Zengin demir minerali ile kanı güçlendirir.
İncirin faydaları arasında yüksek lif içeriği göz önünde bulundurularak bağırsakları yumuşatması, sindirim sistemini hızlandırması, kabızlığa iyi gelmesi ve müshil etki yapması da sayılabilir. Basur (hemoroid) tedavisinde de incir kullanılabilir.
Kuru incirin faydaları sayılacak olursa başlangıçta gribe karşı etkisi, öksürüğe iyi gelmesi ve balgam söktürmesi sayılabilir.
İncir taze tüketime uygun olması ve kuru incir olarak da tüketilmesi sebebiyle kolaylıkla ulaşılıp tüketilebilecek bir bitkidir. Şeker hastalığına, bağırsak iltihaplarına ve hazımsızlığa iyi gelmesi sebepleriyle günde 5 tane kadar incir tüketilmesi tavsiye edilir. Böylece hastalıklara yakalanma riskleri azalacaktır.
İncirin Zararları Ve Yan Etkileri
İncir sindirim sistemine etki ettiği için mide rahatsızlığı olanlar çok fazla tüketmemelidir. Ayrıca incir yedikten sonra ağız iyi yıkanmalıdır, incir sütü ağız kenarında yaralara neden olabilir.
kAYNAK; İncir (Ficus carica) Faydaları ile Hastalıklardan Kurtulun
İncirin Faydaları Saymakla Bitmez !...
Ama herşeyde olduğu gibide mutlaka doktorunuzada danışın yavru kuşlaaarr
Ben şuan hüpletiyorum vallaa
gunaydın canımmm ben degıl tulumları yokh arkadasımız almısgünaydın güzel anneler ve yavruları,
herkes iidr umarım, ben bu aralar mide yanmasıyla uğraşıorum genede şikayet etmiim şükür ama hergün mutlaka şuruptan içmem gerekio
SNOW cum o tulumları nerden aldın bayıldım bayıldım benimde kzım olucak ya hemen kıskandım:):) almak istiorum bizim böccüklere tama yazın giyilcek tulum olmuş onlar son 3 taneden bahsediorum, umarım netten değildir, markası ne canım
Eki Görüntüle 600653
Bu tarz yastıklar işe yarıyor mu acaba :44:
canım ben yapacam bu yastıklardan çok kullanışlı üst 1.5 metre kumaştan çıkar 1 kilo elyaf yeter 12 -13 liraya mal olur
sen ugraşamazsın çalışan insansın alabilirsin ya da elinden dikiş gelen birinden rica et sana diksin:)
açıkçası ben bacağımın arasına ince bir minder koyma ihtiyacı hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?