2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hadi güle güle kullan canım bende yapınca paylaşırım sizinle sana geldiğinde cm yazarsan en boy çok sevinirim ,senin ana kucağı geldimi nasıl begendinmi :)

Hep kendi nice hallerini düşünürler zaten
Bu kadın koca göbeğiyle yemeğini yapar ütüsünü yapar siler süpürür bide kadınlık eder demezlerr
Bende artık hiç oralı olmuyorr vallaa hafta 1, daha yeter, zorlama dedim onuda bulamazsın dedimde çekti kıskaçlarını
Bende bir gr bişey anlıyorsam, görevimi yaparım misalii folk balığı gibi yatıyorum
Ama ölümüne kankayız demekten iyidir dimi
En son 2 hafta tık olmadı adam cinnet geçiriyordu sonra dünürün tavsiyelerine uyarak nolursa olsun 1 tanecik bişey olmaz misali rahatım canım
Seninde hiç aklına oğluşun gelmesin ozaman korkma bişey olmaz hiç bişekilde bağlantıları yok zaten o mevzuda
Bende yaş inciri severim kuru inciride pratik oluyor diye hep tatlısını yaparım o yüzden hazır bulunur ama dolabımdaki hazineyi gömmüşüm resmen
Şimdi başladım yemeğe

cennet meyvesı cok severım doktorum her sabah ye demsıtı bana cevzle bırlıkte cok guzel gıdıyor

Doktor ye dedi mii?
Hıı şimdi daha rahatladımm
Bi benim mi haberim yokmuş bu incirden yahuu

28 hıc bısey degılmıs bı ara cok ıhtıyacım vardı cok aradım 100 tl den asagı bulamadım o zmn olsaydı kesın alırdım sımdı pek gerek duymuyorum ama bı dene ıstersen

Aynen canım bende baktım 100-150 civarın ama onlarda tam tur tarzıı
Aslında hep kullanılsa iyi bişeyde şurda kısmetse 4 ay var gerek görmedim
Bide resmen sarıp sarmalıyorr eşim 10 metre uzağımda durur onlaa,resmen ayrı yatıyormuş gibi
Bunla önümü yastıklaa, arkamı eşimle desteklerim en azından

valla biz sanki ben hiiiiççççççççç hamile değilmişim gibi tam gaz devam
hatta hamile olmasam daha az isterdim sanırım:26:
riskli gebelik yaşayanlar hariç size sesleniyorum kızlar hiçbir şey olmuyor
benim bir arkadaşım da benim gibiydi anlatırdı hatta şaşırırdım, kız diyormuş ki doktor haftada bir dedi kocası diyormuş ki sen yanlış anladın her gün bir dedi
3 doğum yaptı 3 ü de normal ve zahmetsiz doğurdu..ben de bakıyorum sıkıntı yok kocamı da kendimi de üzmüyorum..artık kaç oldu hatada diye saymayı bıraktım

hadi güle güle kullan canım bende yapınca paylaşırım sizinle sana geldiğinde cm yazarsan en boy çok sevinirim ,senin ana kucağı geldimi nasıl begendinmi :)

Teşekkür ederim canımm
Yazarım tabi yazmazmıyımm
Geldi canım hatta resim bile paylaşmıştım ama net değildi
Valla yatan kız normalde hayatta sırt üstü yatmayan sabit durmayan bir bebektii
Gel gör bunun içinde 3 saat uyumuş, kuzenimde hemen alacağım demişti
Onlar memnun kaldı da pil olmadığı içinde titreme özelliğini göremedikk
Ama genel olarak beğenildii
Zaten ben 2-3 üst baş alayım bende bebeğimin çeyiz fotolarını cekeceğim

evet cnm kabız olugum donemde her sabah kayısı ve ıncır kurusu tuket demsıtı...
aslında guzel bırsey ama alıstım o agrılarla uyumaya ben

İzinden gelmekkk, o çoşan hormonların banada uğramasını çok istiyorumm
Ama gel gör nato hormon nato istek bende
Halbu ki hamile kalmadan öncekiii paylaşımlarr ve banada anlatılan hamilelikte 2 kat daha artıyor cümlelerii beni ve beyimide gaza getirerekk
2 sene sonunda bebişle taçlandıı
Bebişim sağlıklı olsundaaa , kör olmayasıca hormonlarımm kaçtı, adam eskisini getirene yenisi kampanyası istiyorum diyorr :44:
Yani bişey anlasam inan hesabı mesabı düşünicem kii ama gel gör hiiiiiiiiçççç tıkk yok bende oyüzden 1 yeter diyorum

evet cnm kabız olugum donemde her sabah kayısı ve ıncır kurusu tuket demsıtı...
aslında guzel bırsey ama alıstım o agrılarla uyumaya ben

Hmm bende şimdiden başlayım nekadar yersem kardır dimii
Ben ağrılara değilde yeri geliyor göbeğimi tam yerleştiremediğimden sancıdan 1-2 saat gözü açık yatakta dönmekten piskopat gibi göz seğirmeleri yaşamaya başladım
Göz seğirmeside uykusuzluktan oluyormuuşşş
Benimkide umut dünyası işte olurda işe yararsaa zatii son 4 ay uykusu olacak sonra gelsinn uykusuz gecelerrr herbirimizee

günaydın gülsevdam cnm cok begendım ben de ıstıyorum bu kıtaptan yaa umarım bulablırım cok harıka seyler paylaştın bızımle tesekkur ederım... :)

günüm çok erken başladı ama bende günaydın diyim göbüşlü hanımlara :)hala en hanımı moduna giremedim.sanki çalışıyormuşum gibi saat 7- yada 7-30 arası gözler yengeç gibi açık.önceden aaah ev hhanımlarının yerinde olsam diye yırtınıyordum şimdi yok uyku.ben düna şı oldum aman Allahım o nasıl bir ağrı yaw.valla hiç sol tarafıma dönüp yatamadım.elimi yukarıya kaldırrırken bile ağrıyor.nezaman geçiyor kızlar bu ağrı.bide ikincisi var.1 tanesi yetmiyormu acaba.

Yaa olsun istiyorum ama yok o yol kapanmış sanki :26: geçiş yok...

canım cok uygun suan ıhtıyac duymuyorum ama gobek cıktıgında lazım olurmu dıye ıkılemde kaldım :)
lınk verebılırmısn canım ben bulamadım

buugn buyuk gun kızlar:) esm uykusuz gıdıcek sabah geldı ısten 2 saat uyumus olcak ama olsun dıyor
benden daha heyecanlı :) inşallah guzel haberlerle gelırız

Canım ınsan ıstıyor kı hamıle olmadın kı enerjısı hareketı olsun olmayınca hıcıbısı anlamıyorum anca yatıom en kotusu de hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum esım arada uff bısı analamıom ben bole yapmasakta olur dıyo ama 1 hafta gecmeye yakın kedı gıbı gelıyor olsun canım o da olur dıye hakkımızda hayırlısı artık
Mutlu, sorunsuz, güzel bir gün dilerim bütün anne adaylarına ve bebişlerine...

Gunaydınn canımmmm

günaydın gülsevdam cnm cok begendım ben de ıstıyorum bu kıtaptan yaa umarım bulablırım cok harıka seyler paylaştın bızımle tesekkur ederım... :)

elımden geldıgınce ogrendıklerımı sıze aktarmaya calısıyorum yıne notlar aldım aksama geleyımde paylasmaya calısıcam
normal dogum ıcın buyuk kalın bır kıtap bıtırdm bu notları paylastıgım kıtapta yarına bıter sonra sezeryanla alakalı bır kıtap okucam
normal dogumda mesela kesık ıstemıyorsak en ıyı dogum perınenın acılcagı yontem comelmek ebemızde gostermıstı nasıl oldugunu
bu hafta suda dogum ve sezeryanla epudıralı ıslıcez suda dogum aslında en ıyı tercıh ılac epıdurala gerek kalmadan agrı acı hısettenmenın en az oldugu dogum
ama pek gelmısmıs degıl malesef turkıyede daha

http://www.butikbebe.com/urundetay/1759/1735/121162/mycey-hamile-destek-yastigi
Burda kuzucumm valla banada fiyatı iyi geldii denemekte fayda var

Bugün o gün müü Hadii bakalımm inşAllah herşey yolunda ve şahanedirr
Pırtıcığıııınn annesine babasına öpücüklerr atsınn canımmm
Güle güle gidin güle güle gelin inşAllahh

Aynısı canım ne eksik ne fazlaa
Bide işmiş gibi beğenmiyorr
Yaa diyorum zaten normal duramıyorr dee hadii zorlama beniii
Sen böyle robot gibi durunca istemiyorum yaa diyorr iyi tamam derken yapışıyor elime koluma
Al sana fantezi işte süründürüyorum seni diyorumm böcek gibi bakıyor bana

sabırsızlıkla beklıyorum cnm öğrendıklerını pylaşmanı gercekten saol ama o kitabı arastrıyorum suan alıcam.

canım bende gecen cuma sol koluma yaptrdım cok pısman oldum .. Benım hemsırem bırdahakı ay bı tane daha var dedı bende aa bi tane degılmı bide çok agrıyormus . Dıyınce hemsıremden aldıgım cevap şu oldu ^^malesef canım toplam 5 tane doğumdan sonrada var bide sen asıdan bu kadar korkuyorsun daha doğum yapıcaz biz o zaman ne yapıcaksın dedı asının agrısı sızısı hiç bişey sen doğumu dusun dedı ^^ (hemsıremde 8 aylık hamılede )saolsun cok guzel rahatlattı benı

Canım incirir bende yapıcamda aklıma geldi senin şeker olayı ne oldu nasıl çıktı birde incirde şeker olayı nasıl olur acaba o kafama takıldı gerçi bana ölçüm yapılmadı daha

selam kızlar nasılsınız bakalım. 2 gündür internete giremiyordum şöyle bir geçmişi okudumda. Daha önce özelde , şu anda kamuda çalışan biri olarak hamilelere tatil olayının tüm hamilelere geçerli olmasını kesinlikle savunuyorum. ama şöylede bir durum var valinin böyle bir sözünü kaç özel şirket uygular o da tartışılır. Büyükkurumsal şirketler dışında hiçbir şirket resmi tatilleri bile tatil yapmazken böyle bir durumda kişiye özel muameleyi zaten pek yapacağını zannetmiyorum. keşke düşünceli olsa bu patronlar

bu arada biz dün ayrıntılıya girdik kızımı gördüm 1 aydan sonra. ama yüzünü kapamış bize göstermiyordu. utandı galiba. ultrason sırasında hiç kıpırdamadı, doktorda yemek yemediğim sürece bebeğin kıpırdamayacağını söyleyip , yemek konusunda biraz kızdı açıkçası. günde en az 5 öğün yemek yemeliymişim , bebek sürekli benden birşeyler bekliyormuş diye.

bende hüsmen aga gibi bir elimde bütün ekmekle mi dolaşsan , arada ağzıma tıkıştırırım

Dalin Alt Değiştirme Örtüsü 10`lu (60*90 cm) - e-bebek.com

boyle alt acmalara cok ıhtıyacımız olucak annem dıyorkı besıgın ıcıne carsafın altına bır tane koymalıyız
yengemın tatlı kızı sagolsun annesının yorganına ve annesının kıyafetıne kucukde degıl buyugunu yapmış altını acınca :)
bırde sızdırma malesef cok oluyormus ılk donemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…