- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.801
Canım incirir bende yapıcamda aklıma geldi senin şeker olayı ne oldu nasıl çıktı birde incirde şeker olayı nasıl olur acaba o kafama takıldı gerçi bana ölçüm yapılmadı daha
selam kızlar nasılsınız bakalım. 2 gündür internete giremiyordum şöyle bir geçmişi okudumda. Daha önce özelde , şu anda kamuda çalışan biri olarak hamilelere tatil olayının tüm hamilelere geçerli olmasını kesinlikle savunuyorum. ama şöylede bir durum var valinin böyle bir sözünü kaç özel şirket uygular o da tartışılır. Büyükkurumsal şirketler dışında hiçbir şirket resmi tatilleri bile tatil yapmazken böyle bir durumda kişiye özel muameleyi zaten pek yapacağını zannetmiyorum. keşke düşünceli olsa bu patronlar
bu arada biz dün ayrıntılıya girdik kızımı gördüm 1 aydan sonra. ama yüzünü kapamış bize göstermiyordu. utandı galiba. ultrason sırasında hiç kıpırdamadı, doktorda yemek yemediğim sürece bebeğin kıpırdamayacağını söyleyip , yemek konusunda biraz kızdı açıkçası. günde en az 5 öğün yemek yemeliymişim , bebek sürekli benden birşeyler bekliyormuş diye.
bende hüsmen aga gibi bir elimde bütün ekmekle mi dolaşsan , arada ağzıma tıkıştırırım
Aldın canım şimdi, rengide pek hoşuma gitti
Eşim başka renk yok mu desede rengi en baş cazip ediyor bence
maşallah canım bi sorun yokmuş kuzundaGünaydın kızlar, dün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür bir problem çıkmadı, bebeğim çok hareketliydi dr'a tekmeyi bastı kadın ölçümleri zar zor yapabildi şunu farkettim ki ben hareketlerini az hissediyorum o yüzden hissedemiyorum diyenler üzülmesin kendi yapımızla ilgili sanırım yoksa bebeklerin keyfi yerinde.
Bu arada 3 boyutlu özelliği yokmuş girdiim ultrasonun dolayısıyla yüzünü net bir şekilde göremedim bebeğimin gıcık oldum
O dru da pek sevmedim kendi drumun kıymetini bir kez daha anlamış oldum neyse bunlar çok önemli değil önemli olan bebeğimin sağlığıyla ilgili bir sorun olmamasıHerkes güzel haberlelrle dönsün detaylıdan
hayırlı haberlerle gelin inşallah burda bekliyoz senicanım cok uygun suan ıhtıyac duymuyorum ama gobek cıktıgında lazım olurmu dıye ıkılemde kaldım :)
lınk verebılırmısn canım ben bulamadım
buugn buyuk gun kızlar:) esm uykusuz gıdıcek sabah geldı ısten 2 saat uyumus olcak ama olsun dıyor
benden daha heyecanlı :) inşallah guzel haberlerle gelırız
MYCey Body Pillow -Hamile Destek Yastığı Yorumları - Hepsiburada.com
burda kokusu için olumsuzluk okudum yoksa gayet kullanışlıymıs senınkı gelsın koku olayı dedıklerı gıbı degılse bende alayım
7. aydan sonra gobek cıkınca ıhtıyacım olabılıro lmazsa gunluk hayattada kullanıırmkı tv karsısında:)
Hepsiburada.coma giremiyorum ben engelli
kokusu nasıl kötüymüş :44: %100 pamuklu diyor olmadı yıkarımda kullanırım canım
Ama yine gelsin yorumlarımı paylaşcamm
Orda fiyatı neymiş canım :44:
Ben yine bişey beğendim ama kararsız kaldım yine
Eki Görüntüle 600739 Eki Görüntüle 600740 Eki Görüntüle 600741 Eki Görüntüle 600742
Bu hem taşınması hemde bi çok şekilde kullanılması için güzel geldi
187 tl 235 tlden inmiş limangoda
Bide biz kısmetse bebğimiz 3 aylık olduğunda tatile cıkmak istiyoruz ozamanda plajta filan cadır gibi durması hoşuma gitti içine at yatsın
Eki Görüntüle 600734 Eki Görüntüle 600735 Eki Görüntüle 600736 Eki Görüntüle 600737 Eki Görüntüle 600738
Buda güzel 169 tl 215 tlden inmiş
4 farklı pozisyon bebeğin ayına göre değişiyormuşş
Eki Görüntüle 600739 Eki Görüntüle 600740 Eki Görüntüle 600741 Eki Görüntüle 600742
Bide biz kısmetse bebğimiz 3 aylık olduğunda tatile cıkmak istiyoruz ozamanda plajta filan cadır gibi durması hoşuma gitti içine at yatsın
Eki Görüntüle 600734 Eki Görüntüle 600735 Eki Görüntüle 600736 Eki Görüntüle 600737 Eki Görüntüle 600738
2 modelde çok güzel ama üsttekini tatilde çok güzel kullanırsın hatta bende alsammı diye düşündüm ben çanakkaledeyim yazın hep deniz kenarında oluruz taşınması falan iyiymiş
vcalla cnm gayet güze lgözüküyo ama ikince daha ev için
bizimde şimdiden deli planalrımız var bebeğin 20 si bnm patlama günüm
hep gezicem :) arada babmızla tatil falan dışarıda bebek arabasının da dışında kullanılabilecek bişi güzel fikir
buarada bizler gibi yazın dışarıya çok çıkarım diye düşünenler bebek arabalrı için yazlık kılıflar var her markanın
onlardan almanızı tavsiye edrim terlemeyi azaltıyo ve emiyo
güle güle kullan ccnm, terübelerini yazarsın artık:) memnun kalırsın iişalah
SNOW ccum evet haklısın dikkat etmemeişim YOKH almış onları ozman ona soruyorum:)
YOKH cummm bu ii tulumları nerden aldın adres veeeeer:)
Evet tatilde kullanımı pek rahat olacak
Genelde bebeğin ilgisini çekecek ay 3. ay olacak kumsalda da ucuşan kum taneleri set olması nedeniyle engellenir
Arkası file olması güneştende yararlanmasını sağlar
Önüne bir tülbent atınca rahat rahat uyuyabilir
Ama bu alternatif tatil için
Evdede kullanılır yanlar ve üstler açılınca
Ouüzden kararsız kaldım
Bide cocuk ne kadar kullanacak kacınca aya kadar dikkatini cekecek acaba :44:
Aynen canım kesinliklee bebeğimle güzel havaların kıymetini bileceğimm
Kemikleri için ona en yararlı d vitami güneşten maruz bırakmıcam kısmetse
Bende yarı 20den sonra salarım kendimi sokaklara kısmetse
Ev için 2. olan daha güzel ve pratik doğru ama diğeri hem katlanıp taşınması yanında katlanıp her köşeye atılıp saklanılabilinir
O alternatifte cazip ediyor 1.de
Ama diğerinde fonksiyonları çok iyii
Offff yinee kaldım böylee :44:
kızım ctesi günü 3 yaşına girecek,oğlum doğduğunda 3,5 yaşında olacak inş..canım ne güzel onaylamış doktorum..benim de aynı durum...doktorum 2.si kesinlikle sezeryam dedi..kızın kaç yaşında?
bunlar çok güzelmişşşşşşşşş
ilki gerçekten tatil için çok kullanışlı gözüküyoo
ayy bebişimle tatile gittigimi hayal ettim birden
geçen yaz plajda bebekli çiftlere uyuz oluyodum özeniyodum yani
şimdi bende onlardan olacağım inşallaaaaaaaaah
bu arada şu hamile yastıgından bende sipariş verdim fiyatı çok uygunmuş
geceleri çok rahatsız oluyorum heryerim agrıyo
inş faydalı olurrrrrrr sagol cnm paylaştıgın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?