2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canlarım hepinize günaydın. günaydın dediysem yeni uyanmadım, okuldayım. umarım hepinizin her şey yolundadır. benim görmcemin dün 2. bebeği doğdu. Allah bize de göstersin o günleri. normal doğum diye aldılar. sezeryana dönmüş.aklınızda olsun her şeye hazırlıklı olmamız lazım...

Canım incirir bende yapıcamda aklıma geldi senin şeker olayı ne oldu nasıl çıktı birde incirde şeker olayı nasıl olur acaba o kafama takıldı gerçi bana ölçüm yapılmadı daha

Canım benim şeker yüklemem 26sında
2 hafta gibi sürecim var
Kuru incirde tatlısını yani şekerlisini yapmazsan hatta şeker hastalarına bile veriyorlarmış

• İncir taze tüketime uygun olması ve kuru incir olarak da tüketilmesi sebebiyle kolaylıkla ulaşılıp tüketilebilecek bir bitkidir. Şeker hastalığına, bağırsak iltihaplarına ve hazımsızlığa iyi gelmesi sebepleriyle günde 5 tane kadar incir tüketilmesi tavsiye edilir. Böylece hastalıklara yakalanma riskleri azalacaktır.

hüsmen ağa :)
yüzgörümlüğü istemiş yavrun bak ben gıtmeden rüşvet teklıf edıyorum yavruma sana sunu alcam bunu alcam dıye bakalım kanıcakmı :)
bebegın saglıklımı onemlı olan bu yuzunu daha ılerkı ultrasonlarda gorursun inşallah canım

Aldın canım şimdi, rengide pek hoşuma gitti
Eşim başka renk yok mu desede rengi en baş cazip ediyor bence

güle güle kullan ccnm, terübelerini yazarsın artık:) memnun kalırsın iişalah

SNOW ccum evet haklısın dikkat etmemeişim YOKH almış onları ozman ona soruyorum:)

YOKH cummm bu ii tulumları nerden aldın adres veeeeer:)

maşallah canım bi sorun yokmuş kuzunda kiloyuda takma kafana sonradan alıyolar

hayırlı haberlerle gelin inşallah burda bekliyoz seni

Hepsiburada.coma giremiyorum ben engelli
kokusu nasıl kötüymüş :44: %100 pamuklu diyor olmadı yıkarımda kullanırım canım
Ama yine gelsin yorumlarımı paylaşcamm
Orda fiyatı neymiş canım :44:

Ben yine bişey beğendim ama kararsız kaldım yine

Bu hem taşınması hemde bi çok şekilde kullanılması için güzel geldi
187 tl 235 tlden inmiş limangoda
Bide biz kısmetse bebğimiz 3 aylık olduğunda tatile cıkmak istiyoruz ozamanda plajta filan cadır gibi durması hoşuma gitti içine at yatsın

Buda güzel 169 tl 215 tlden inmiş
4 farklı pozisyon bebeğin ayına göre değişiyormuşş

Son düzenleme:
Kızlar arada bugün aşımızı olduk biz sağlık ocağında 1 ay sonra tekrar çağırdılar inşallah ağrı olmaz ne diyim kan tahlillerimi aldılar en son 7. haftamda yapılmıştı dedim tekrar aldılar.3 tüp kan alınca eşimin yüzü asıldı bir sürü aldılar iyimisin diyor yavrum.Kalp atışını dinledik çok güzeldi o aleti yürütsem evde karnıma bağlar gezerim.Hemşire kalp atışını dinlerken oğlum bir tekme salladı hemşire bile güldü rahatsız oldu galiba diye kuzum benim

Son düzenleme:

2 modelde çok güzel ama üsttekini tatilde çok güzel kullanırsın hatta bende alsammı diye düşündüm ben çanakkaledeyim yazın hep deniz kenarında oluruz taşınması falan iyiymiş

Merhabalar taze annelerimiz :)
Ben 2012 Mayıs annesiyim oğlum sekiz ayını doldurdu bile , şimdi bi göz atıyım derken sayfanıza takıldım günler ne çabuk geçiyomuş yaşadığınız tüm heyecanları sanki dün yaşamışım gibi hissettim.Allah hepinize hayırlı doğum nasip etsin inşallah :)

kuru incirden bahsedilmiş ben hergün bir kuru incir bir kuru kayısı kuru üzüm yiyorum faydalı olsun diye herşeyden fazla yemediğimiz sürece faydalı

vcalla cnm gayet güze lgözüküyo ama ikince daha ev için
bizimde şimdiden deli planalrımız var bebeğin 20 si bnm patlama günüm
hep gezicem :) arada babmızla tatil falan dışarıda bebek arabasının da dışında kullanılabilecek bişi güzel fikir
buarada bizler gibi yazın dışarıya çok çıkarım diye düşünenler bebek arabalrı için yazlık kılıflar var her markanın
onlardan almanızı tavsiye edrim terlemeyi azaltıyo ve emiyo

2 modelde çok güzel ama üsttekini tatilde çok güzel kullanırsın hatta bende alsammı diye düşündüm ben çanakkaledeyim yazın hep deniz kenarında oluruz taşınması falan iyiymiş

Evet tatilde kullanımı pek rahat olacak
Genelde bebeğin ilgisini çekecek ay 3. ay olacak kumsalda da ucuşan kum taneleri set olması nedeniyle engellenir
Arkası file olması güneştende yararlanmasını sağlar
Önüne bir tülbent atınca rahat rahat uyuyabilir
Ama bu alternatif tatil için
Evdede kullanılır yanlar ve üstler açılınca
Ouüzden kararsız kaldım
Bide cocuk ne kadar kullanacak kacınca aya kadar dikkatini cekecek acaba :44:

Aynen canım kesinliklee bebeğimle güzel havaların kıymetini bileceğimm
Kemikleri için ona en yararlı d vitami güneşten maruz bırakmıcam kısmetse
Bende yarı 20den sonra salarım kendimi sokaklara kısmetse
Ev için 2. olan daha güzel ve pratik doğru ama diğeri hem katlanıp taşınması yanında katlanıp her köşeye atılıp saklanılabilinir
O alternatifte cazip ediyor 1.de
Ama diğerinde fonksiyonları çok iyii
Offff yinee kaldım böylee :44:

canım bebeshop.com dan aldım Andywawa markanın adı, chicconun falanda güzel indirimleri oluyo
kız bebek kıyafetlerıne gırıp sort tulumlar dıye bakarsan cok guzel cıcıler var
hemde ındırımde

bunlar çok güzelmişşşşşşşşş
ilki gerçekten tatil için çok kullanışlı gözüküyoo
ayy bebişimle tatile gittigimi hayal ettim birden
geçen yaz plajda bebekli çiftlere uyuz oluyodum özeniyodum yani
şimdi bende onlardan olacağım inşallaaaaaaaaah

bu arada şu hamile yastıgından bende sipariş verdim fiyatı çok uygunmuş
geceleri çok rahatsız oluyorum heryerim agrıyo
inş faydalı olurrrrrrr sagol cnm paylaştıgın için

ilkini beğendim ben canım dediğin gibi tatılde kullanıslı olabilir.bizde istiyoruz kocişle Allah kısmet ederse ağustos gibi bi bebişimizide alıp yerlere kaçmak 3-4 gün bende alsam mı diye düşündümde sonra dedim 5 aydan sonra çocuğu burda tutamazsın 180 tl başka bişiy al ahh çekirdek ailemizle ilk tatil düşünmesi bile heycanlı

Dimiii hayalii bile içimi kıpır kıpırr yapıyorr
Plajdaa ilk defa yağımdı sarkığımdı diye düşünmeden salına salına gezeceğim bebeğimlee
Ben ana oldumm analık yağları onlar diye gerileceğimm kısmetsee
Bide bu yazı kaçırmamış olmamız bile büyük şans zira 9 ayın verdiği stres,gerilim, korku,sevinç derken gerilen bünye ve vucudumuzada cok iyi gelecekk
Bidee bebeğimide sokacağımm sularaa şıııpp şıppp inşAllaaahh
Sanırım bende ilkini alacağım ama diğerinede gönlüm kayıyor :44:
Akşam eşime göstereyim onla karar vereyim diyorum

Yastıkta hayırlı olsun canım
Yardımcı olabildiysem ne mutlu
İnşaalh işimizede yararda 4 ayımızı kaliteli bir uykuyla geçirirz

kızlar içinizde bebeği için park yatak almayı düşünen veya alan var mı? hangi modeller dikkatinizi çekti ?

ben park yatak almayı düşünüyorum ama modele karar veremedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…