2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bizde kısmetse Ağustos gibi düşünüyoruz bayramdan sonraa
Kuzenim eşi ve cocuklarıylaa
Eeee malum bizde cocuklu olacağız artık cocuklu ailelerle zaman geçirme vakti geldi (kısmetse )
5. ay değilde en fazla 7. aya kadar durur canımm
Arkadaşın kızı hala oynuyor halısındaa
Bide aya vurduğumda yani en kötü 6 ay diye hesaplıyorum 180/6 diyince aylığı 30 tlye geliyor nelere vermiyoruz ki 30 tl
Aylık 30 tllik oyuncak gibi bakıyorum olaya ve pahalı diye düşünmüyorum

kızlar size bişey danışmam lazım
şimdi benim çok sevdigim bi arkadaşım pazartesi günü dogum yaptı
dün hast den çıktılar bizde bu akşam evine ziyarete gidelim diyoruz eşimle
ama giderken ne götürmem gerekir bilemedim. çiçek mi tatlı mı yada ne bileyim boş gidilse olurmu ki
mevlüdünde zaten altın takıcam ama şimdi bu gidişte de bişey götürmek gerekirmi sizce?
gerekirse ne gibi bişey gerekir bir yardım etseniz bana bilemedim hiç

Kızlar dün ayrıntılı uktrasona gittik:)) amaninn bizim kız bi çirkin bi çirkin :))) ben oyle cirkinde değilim babasına çekecek galiba:))) biz naz yapıyorduk bizim kizi oğluna isteyenlere bizim kızı görseler arkalarına bakmaz kacarlar:)) ama çoook şükür ki sağlığı iyiymiş cirkin kizimin hicbir problem yok :)

Canım bizde genelde yeni doğum yapanın yanına gidince bebise bi takım falan alınır ama çiçekten götürebilirsiniz tabi..

Bence lcwden filan ufak bir hırka filan al istersen canım
lcw dedim en uygunu o diye
Ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama tatlıda eğer yapabıliyorsan pratikten ufak bir kek yapsan hem o cay sırasında dağıtır hemde kendide süt verdiği için cabuk acıkcağı içinde atar durur ağzına
Ben gidemiyorum eli boş
Mevlüttede altını takarsın ohh tamam
Altını ben hastanede takıyorum mesela, oda artık özel hastanelerde doğum olduğu için Allah düşürmesin ama olurda ihtiyaçları olursa diye hemen götürüveriyorum
Ve artık benim cevremde hastanede takıyorr :26:

cnm bişi almak gerekir evet yiyecek götürülebileceği gibi ufak çiçek bebekbezi pastası gibi anneyi gülümsetecek şeylerde düşünebilirsin
mesela ben renkli uçan balon alıp götürdüm bayılmışlardı
öyle değişik ufak bişi munasip olur
eskiler bişi ypamazsa konu kamşuya süt bisküvi alır giderler mesela

kızlar içinizde bebeği için park yatak almayı düşünen veya alan var mı? hangi modeller dikkatinizi çekti ?

ben park yatak almayı düşünüyorum ama modele karar veremedim .

Ben düşünüyorum canım pierre cardin in bir modeli var ama ben burdan mağzadan baktım 60-120 ebatında heralde onu alıcam ama bakalım 8. yada son zamanlarımda almayı düşünüyorum 290 tl dediler

Canım bizde hep gittik eşimle arkadaşlarına en son doğum yapacak benim genelde çiçekler var çiçekçilere söylüyorsun onlar kız veya erkek çocuğa göre süslüyor canlı çiçek ddeğil yapma ama güzel olan saksılılardan almıştık mevlütlerine gittiklerimde hep hediyemi bebeğin odasının baş köşesinde gördüm çok mutlu oldum çok pahalıda olmuyor ama sen bilirsin bütçeye göre çiçekler var ben genelde 30-40 tl arası modeller aldım süslenince 10 numara oluyorlar

kızlar içinizde bebeği için park yatak almayı düşünen veya alan var mı? hangi modeller dikkatinizi çekti ?

ben park yatak almayı düşünüyorum ama modele karar veremedim .
canım ben park yatak aldım. kraftın 70*120 olanını aldım geniş olsun istedik. çok da sağlam kurduk denedik bayıldık bayıldık :) içine yatağını da yine kraftın yatağını aldık.

benım doktorum da gecen hafta gittiğimde kalsiyum için incir yiyebilirsin demişti.bende aldım hemen yiyorum ama günde 1 tane yiyordum.5e kadar yolu varmışş

Anneler ve kuzucukları merhaba,umarım herkes iyidir.
Birkaç gündür hastendeyim,çok şiddetli kasık ve bel ağrısıyla gittim. Doğum başlamış olabilir dediler, ama çok şükür açılma ya da bebekle ilgili başka bir sorun yok.Ancak neden olduğunu bir türlü bulamadılar, muayenede apandisit olabilir dediler. Ama tabi gebelerde en fazla usg ile bakılabiliyor ki o da teşhis için yeterli değilmiş.Ancak açıp bakınca görebiliriz dediler. Sonra idrar yollarında enfeksiyonu ve daha ciddisi sağ böbreğimde büyüme olduğu söylendi. Eve gönderdiler. Cts. günü sonra kontrole gideceğim.Eğer ilerleme olursa böbreğime stent takılması gerekebilirmiş. Ama doğum sancısı da yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki, cidden böbrek ağrısı aynı doğum sancısı gibi. İçinizi sıkmış olabilirim ama Lütfen bana dua edin, bu sefer bebeğimi kucağıma alabileyim.

Herkese selamlar, dün giremedim nete. Sayfalar akııııppppp gitmiş yine. Ben bu ara pek bi dertliyim. Gebelikte tuvaletle ilgili malum rahatsızlık baş gösterdi ben de. Yarın 2. şeker yüklemesi yapılacak, dr randevum da var gidince sorayım bakayım. O kadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Acaba biraz rahat mı bıraksam kendimi, çok mu kasıyorum acaba?:26::26::26:

geçmiş olsun sanırım aynı sorun bendede var.ilk haftalarda aynı sorunu yaşadım ilaç kullanmak zorunda kalmıştım.şimdi arar ara böbreğim geriliyor hissediyorum ama hamilelerde olabiliyormuş bu durum doktor öyle söylemişti..

kabızlık sanırım sıkıntı bendede oluyor.sabah 3 tane kayısı yedim aç karnına valla süper geldi kaç gündür karnım taş gibiydi.kabız olunca insan kendini zorluyor bu defa basur çıkıyor..

Kızlar bende mayıs annesiyim uzun zamandır nete girememiştim. ben biraz dertliyim. 22. haftadayım. dün ayrıntılı ultrasona girdim ve doktor amnion sıvısının azaldığını söyledi ve bu konunun çok önemli olduğunu söyledi. bende bugün itibariyle bol su içmeye başladım. benimle aynı sorunu yaşayan yada bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarım var mı? ne yapmalıyım çok kafama takıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…