- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.841
cok gecmıs olsun canımAnneler ve kuzucukları merhaba,umarım herkes iyidir.
Birkaç gündür hastendeyim,çok şiddetli kasık ve bel ağrısıyla gittim. Doğum başlamış olabilir dediler, ama çok şükür açılma ya da bebekle ilgili başka bir sorun yok.Ancak neden olduğunu bir türlü bulamadılar, muayenede apandisit olabilir dediler. Ama tabi gebelerde en fazla usg ile bakılabiliyor ki o da teşhis için yeterli değilmiş.Ancak açıp bakınca görebiliriz dediler. Sonra idrar yollarında enfeksiyonu ve daha ciddisi sağ böbreğimde büyüme olduğu söylendi. Eve gönderdiler. Cts. günü sonra kontrole gideceğim.Eğer ilerleme olursa böbreğime stent takılması gerekebilirmiş. Ama doğum sancısı da yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki, cidden böbrek ağrısı aynı doğum sancısı gibi. İçinizi sıkmış olabilirim ama Lütfen bana dua edin, bu sefer bebeğimi kucağıma alabileyim.
canim yesil elma bagirsaklari cok calistiriyorHerkese selamlar, dün giremedim nete. Sayfalar akııııppppp gitmiş yine. Ben bu ara pek bi dertliyim. Gebelikte tuvaletle ilgili malum rahatsızlık baş gösterdi ben de. Yarın 2. şeker yüklemesi yapılacak, dr randevum da var gidince sorayım bakayım. O kadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Acaba biraz rahat mı bıraksam kendimi, çok mu kasıyorum acaba?:26::26::26:
umarim hemen duzelir bu durumKızlar bende mayıs annesiyim uzun zamandır nete girememiştim. ben biraz dertliyim. 22. haftadayım. dün ayrıntılı ultrasona girdim ve doktor amnion sıvısının azaldığını söyledi ve bu konunun çok önemli olduğunu söyledi. bende bugün itibariyle bol su içmeye başladım. benimle aynı sorunu yaşayan yada bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarım var mı? ne yapmalıyım çok kafama takıyorum ...
En çokta beni görmüşündür o sayfalarda
Gündüzleri çeneyi ancak burda yapabiliyorum malumunuz
Hoşgeldin canımm iyisinizdir inşAllah
iyi gunler kizlar
biz disimizle ugrastik bugun de
yorulduk yine geldik eve
sislik iniyor yeniden sisiyor bir garip haller
antibiyotik koyup duruyor doktor dise
ama ben artik icmiycem bir kutu ictik zaten istemeyerek
magnezyuma basliyorum sag kasigima arada batma oluyor, ciddi degil ama bel de agriyor tabi, doktor magnezyum verdi
sormadim doktora unuttum bir ay mi icicem yoksa ara ara mi
kullanan var miydi kizlar
doğuma kadar canım bıraktığın an ağrıların başlıyor ben geçen gun ıçmeyı unuttum ertesi gün kütük gb kaldım yatakda doktorumu gördum sitede ona dedım o da doğuma kadar dedi
Anneler ve kuzucukları merhaba,umarım herkes iyidir.
Birkaç gündür hastendeyim,çok şiddetli kasık ve bel ağrısıyla gittim. Doğum başlamış olabilir dediler, ama çok şükür açılma ya da bebekle ilgili başka bir sorun yok.Ancak neden olduğunu bir türlü bulamadılar, muayenede apandisit olabilir dediler. Ama tabi gebelerde en fazla usg ile bakılabiliyor ki o da teşhis için yeterli değilmiş.Ancak açıp bakınca görebiliriz dediler. Sonra idrar yollarında enfeksiyonu ve daha ciddisi sağ böbreğimde büyüme olduğu söylendi. Eve gönderdiler. Cts. günü sonra kontrole gideceğim.Eğer ilerleme olursa böbreğime stent takılması gerekebilirmiş. Ama doğum sancısı da yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki, cidden böbrek ağrısı aynı doğum sancısı gibi. İçinizi sıkmış olabilirim ama Lütfen bana dua edin, bu sefer bebeğimi kucağıma alabileyim.
saol canım iyiyiz çok şükür manyak kızım da iyi uslu uslu takılıyr bu ara... analı danalı süperiztek canımızın sıkıldığı koca popom kadar yerde renkli usg yok çok da heves etmiştik marul beyinli kunduz babamızı da ancak kandırmıştık ama herif yokmuş burda deyince bir pis gülüşü vardı ki dedim sen görürsün iki hatunla uğraşması ne demek bunu anlayacaksın.. şimdi oturduk kızımla hain planlar kuruyoruzz
Allah acil sifalar versin canim.insallah bebegini saglikla kucagina alirsin.gebelikte oluyormus bobrek duymasi bende yeni duydum ama stent takilinca hamileliklerinin kolay gectigini soyluyorlar Allah yardimcin olsun
dunurumle gelinim mi gelmismisama gelinime manyak deme uslu dursa suc yaramaz dursa suc ne bu boyle:))canim gitigin fakultede de mi yok renkli benim gittigim hastanedeki de bozulmus baska hastanee gidecegiZ esim kabul etti
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
cok gecmıs olsun canım
insallah hersey yoluna girer senin icin
bebegini sgalikla dogurursun hersey cok kolay olur umarim
kendine iyi bak
canim yesil elma bagirsaklari cok calistiriyor
biz her sabah gune bir elma yiyerek basliyoruz cok sukur kabizlik problemim hic olmuyor
belki deneybilirsin etkili olabilir sende de
umarim hemen duzelir bu durum
ben oyle olan bir arkadasi duymustum ama sonra ne yapti bilmiyorum, simdi oglu kucaginda
amniyon sivisi bizim ictigimiz suyla yenileniyormus ve bol bol icmek gerekiyor o yuzden suyu
bundan sonra dikkat edersin sen de canim doktorun sadece su ic mi dedi baska yapilacak bir sey var mi
canım ben park yatak aldım. kraftın 70*120 olanını aldım geniş olsun istedik. çok da sağlam kurduk denedik bayıldık bayıldık :) içine yatağını da yine kraftın yatağını aldık.
var ama çıktı vermııyorlar kendileri bakıp yorumluyortamam dünür birşey demedim gelinine uslu kız oldu ama bana fırtına öncesi sessizlik gb geliyor
Anneler ve kuzucukları merhaba,umarım herkes iyidir.
canım çok saol ilgilendiğin için yarın ultrason sonucunu kendi doktorumla görüşeceğim bakalım ne diyecek. Beni üzen kuzenimin iki bebeğide bu yüzen ölmüş. 5. ayında gidiyormuş birşey yok 6. ayda bir gitmiş suyu tamamen azalmış. bende öyle olacak diye korkuyorum. ama bu durumda doğuran arkadaşlarımda var bol su içmişler inşallah benim bebeğimede birşey olmaz...Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
canım çok saol ilgilendiğin için yarın ultrason sonucunu kendi doktorumla görüşeceğim bakalım ne diyecek. Beni üzen kuzenimin iki bebeğide bu yüzen ölmüş. 5. ayında gidiyormuş birşey yok 6. ayda bir gitmiş suyu tamamen azalmış. bende öyle olacak diye korkuyorum. ama bu durumda doğuran arkadaşlarımda var bol su içmişler inşallah benim bebeğimede birşey olmaz...Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
o da kotuymus ne olacak sanki profil resmi verselerbulundugun sehirde mi yok canim?
olabilir belki hareket hareket yorulmustur yavrucak:))formuna doner merak etme buyuyor zaten buyuyunce uyutmayacak annesini:))
yani verseler ne olacak dimi gıcık oldum şimdi.. göstermediler bile :2::2::2::2: formu yerinde de kendi yanlış yerdekibar kibar hissediyorum bı ara çok sert vuruyordu şimdi pek bi uslu nazar değecek ayy uyutmasın ya şikayet ediyorum ama tompiş poposunu yerim ben ... özledim kızımı yaaaa ayın 17 kontrolum var ama normal usg den çok anlamıyorum ama artık ona da razı olur hale geldim:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?