2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cok gecmıs olsun canım
insallah hersey yoluna girer senin icin
bebegini sgalikla dogurursun hersey cok kolay olur umarim
kendine iyi bak

canim yesil elma bagirsaklari cok calistiriyor
biz her sabah gune bir elma yiyerek basliyoruz cok sukur kabizlik problemim hic olmuyor
belki deneybilirsin etkili olabilir sende de

umarim hemen duzelir bu durum
ben oyle olan bir arkadasi duymustum ama sonra ne yapti bilmiyorum, simdi oglu kucaginda
amniyon sivisi bizim ictigimiz suyla yenileniyormus ve bol bol icmek gerekiyor o yuzden suyu
bundan sonra dikkat edersin sen de canim doktorun sadece su ic mi dedi baska yapilacak bir sey var mi

En çokta beni görmüşündür o sayfalarda
Gündüzleri çeneyi ancak burda yapabiliyorum malumunuz
Hoşgeldin canımm iyisinizdir inşAllah

saol canım iyiyiz çok şükür manyak kızım da iyi uslu uslu takılıyr bu ara... analı danalı süperiz tek canımızın sıkıldığı koca popom kadar yerde renkli usg yok çok da heves etmiştik marul beyinli kunduz babamızı da ancak kandırmıştık ama herif yokmuş burda deyince bir pis gülüşü vardı ki dedim sen görürsün iki hatunla uğraşması ne demek bunu anlayacaksın.. şimdi oturduk kızımla hain planlar kuruyoruzz

iyi gunler kizlar

biz disimizle ugrastik bugun de
yorulduk yine geldik eve
sislik iniyor yeniden sisiyor bir garip haller
antibiyotik koyup duruyor doktor dise
ama ben artik icmiycem bir kutu ictik zaten istemeyerek

magnezyuma basliyorum sag kasigima arada batma oluyor, ciddi degil ama bel de agriyor tabi, doktor magnezyum verdi
sormadim doktora unuttum bir ay mi icicem yoksa ara ara mi
kullanan var miydi kizlar

doğuma kadar canım bıraktığın an ağrıların başlıyor ben geçen gun ıçmeyı unuttum ertesi gün kütük gb kaldım yatakda doktorumu gördum sitede ona dedım o da doğuma kadar dedi

doğuma kadar canım bıraktığın an ağrıların başlıyor ben geçen gun ıçmeyı unuttum ertesi gün kütük gb kaldım yatakda doktorumu gördum sitede ona dedım o da doğuma kadar dedi

benim aslinda bariz bir agrim yok, cok sukur rahat gidiyor ama magnezyum arada almak rahmi de rahatlatir diye dusunuyorum.
ileride dogum kasilmalari rahim agrilarina karsi daha guclu olur sanirim.
ben rusyadaki doktorum 10 gun kullandiriyordu ara ara
yola cikmadan da 10 gun kullandirmisti
ama o hapti magne b6 diye bir hap
bu suda eritilen magnorm diye bir ilac
ben de 2 tup var kullanayim bakalim onlari rahatlatsin su bel agrimi kalca agrimi

sagol cevabin icin canim

Allah acil sifalar versin canim.insallah bebegini saglikla kucagina alirsin.gebelikte oluyormus bobrek duymasi bende yeni duydum ama stent takilinca hamileliklerinin kolay gectigini soyluyorlar Allah yardimcin olsun

dunurumle gelinim mi gelmismisama gelinime manyak deme uslu dursa suc yaramaz dursa suc ne bu boyle:))canim gitigin fakultede de mi yok renkli benim gittigim hastanedeki de bozulmus baska hastanee gidecegiZ esim kabul etti

canım çok saol ilgilendiğin için yarın ultrason sonucunu kendi doktorumla görüşeceğim bakalım ne diyecek. Beni üzen kuzenimin iki bebeğide bu yüzen ölmüş. 5. ayında gidiyormuş birşey yok 6. ayda bir gitmiş suyu tamamen azalmış. bende öyle olacak diye korkuyorum. ama bu durumda doğuran arkadaşlarımda var bol su içmişler inşallah benim bebeğimede birşey olmaz...Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

var ama çıktı vermııyorlar kendileri bakıp yorumluyor tamam dünür birşey demedim gelinine uslu kız oldu ama bana fırtına öncesi sessizlik gb geliyor

canım çok saol ilgilendiğin için yarın ultrason sonucunu kendi doktorumla görüşeceğim bakalım ne diyecek. Beni üzen kuzenimin iki bebeğide bu yüzen ölmüş. 5. ayında gidiyormuş birşey yok 6. ayda bir gitmiş suyu tamamen azalmış. bende öyle olacak diye korkuyorum. ama bu durumda doğuran arkadaşlarımda var bol su içmişler inşallah benim bebeğimede birşey olmaz...Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

canım ben park yatak aldım. kraftın 70*120 olanını aldım geniş olsun istedik. çok da sağlam kurduk denedik bayıldık bayıldık :) içine yatağını da yine kraftın yatağını aldık.

Bizim yatağımız da kraft, gerçekten de çok sağlam, içine girip de oğlumla az mı uyuduk :)

var ama çıktı vermııyorlar kendileri bakıp yorumluyor tamam dünür birşey demedim gelinine uslu kız oldu ama bana fırtına öncesi sessizlik gb geliyor

o da kotuymus ne olacak sanki profil resmi verseler bulundugun sehirde mi yok canim?
olabilir belki hareket hareket yorulmustur yavrucak:))formuna doner merak etme buyuyor zaten buyuyunce uyutmayacak annesini:))

çok geçmiş olsun canım, umarım bir ilerleme olmaz ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın, dualarım seninle..

aklına kötü şeyler getirme canım, sağlıcakla kucağına alıcaksın inşallah bebişini, bol bol su içmeyi ihmal etme

baskasinda olan kotu birsey sende de olacak diye aklina getirme korkma
sen icini ferah tut
biz anneler surekli sakin olmak iyiyi dusunmek zorundayiz canim
doktorun da seni yonlendirir umarim iyi haber verirsin bize canim

birsey olmaz Allahin izniyle sen 3 lt suyunu ihmal etme bebisinide saglicakla kucagina alirsin insallah

geçmiş olsun kızlar hepinize Allah tez vakitte sağlık sıhhat versin aklına kötü seyler getirmeyin içinizi ferah tutun

o da kotuymus ne olacak sanki profil resmi verseler bulundugun sehirde mi yok canim?
olabilir belki hareket hareket yorulmustur yavrucak:))formuna doner merak etme buyuyor zaten buyuyunce uyutmayacak annesini:))

yani verseler ne olacak dimi gıcık oldum şimdi.. göstermediler bile :2::2::2::2: formu yerinde de kendi yanlış yerde kibar kibar hissediyorum bı ara çok sert vuruyordu şimdi pek bi uslu nazar değecek ayy uyutmasın ya şikayet ediyorum ama tompiş poposunu yerim ben ... özledim kızımı yaaaa ayın 17 kontrolum var ama normal usg den çok anlamıyorum ama artık ona da razı olur hale geldim:2::2:

maşallah senin kızına canım ya hep okuyorum senin hareketli kızını biraz da uyuyup dinleniyordur:)

bu arada ben de renkli ye para vermek istemediğimden ve sinirimden renksiz ve radyologla çekilicem yarına randevum olan(günler önceden randevu almıştım oysaki, dr muayenesi bedava olan bir üniversite hastanesi diye de bedava olur diye düşünmüştüm...) renksizmiş ve 200 TL imiş ben de başka yerden hemen tanıdık vasıtasıyla randevu aldım 100 TL vericem sağlığına bakılacak ben rabbime güveniyorum napim hevesliydim aslında renkliye de ama doğunca görürüz bizde kime benziyo napalım:)

sağlıklı olsun ve yarın doyasıya göriyim de bişey istemiyorum. ben iniversite hastanelerinden randevu olayını halledemedim çok izin alamadığım bir işyerinde çalıştığım için kimisi çok çok ileriki tarihe gün verdi kimisi gelinip randevu alınması lazım dedi vs. vs. vardır herşeyde bir hayır. yarın hayır haberlerini alalım bir aksilik olmasın Allahın izniyle başka bişey istemiyoruz... dualarınızı eksik etmeyin kızlar iyi akşamlar hepiciğinize teyzoşlarrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…